3362
-
#2841 én 30ft-t ajánlok...enyém -
#2840 mondjuk a crackdb.com-on? :)
Bocs a warezért :D -
#2839 25 ft? jöhet... -
Debilon #2838 25 ft ért megveszem:D -
#2837 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
-
DanikaIV #2836 köszi de hol keressek rá mert alul ha beírom akkor kijön minden ami van:S
nem vágom help pls:P -
#2835 és akkor meglessz :) -
#2834 van crack te...olvass vissza :D
Vagy írd be alulra hogy crack... -
DanikaIV #2833 Hy régebben írtam ide feladtam mert nem lett feltörve szval mind1 volt akkor most sincs még semmi? mert nem akarok folyton xp-ét telepíteni...:D -
#2832 hát, ha már a driver frissítést próbáltad, akkor talán xar a hangkártya, vagy ram hiba, vagy táphiba, vagy szar az erősítőd
az egyik haveromos dumát meg ismerjük... -
#2831 Sziasztok
Mitől van az hogy ha játszok és egy idő után a hang helyett zúgás, recsegés meg hangos, zavaró zajok vannak ?:D tehát elmegy a hang
Nem hangkártya driver frissítés mielőtt vki beírná:)
---
Egyik haverom még ehhez a játékhoz is kódokat akar.... :D -
#2830 hááát....sajnos ez a mai netnek a rendje...a rövidités.És ha hozzászoksz akkor onnan nehéz kijutni :)
De van mikor nem röviditek.....pl. a vok,meg ezek nálam eléggé alap dolgok.Nah mind1,,ezt nem itt kéne kivitázni :D :D -
#2829 Nem igaz, még a gépelésnél is rövidítesz?Mert a kézírásnál megértem, de itt?Meg azt, amikor vki az "tsz"-helyett cc-t ír, meg efféléket, nagyon utálom.Ti nem?
Amúgy bocs, hogy ezt neked írtam, de le kellett ennek íródnia.XD -
Debilon #2828 mint írtam nálam remekül megy, már végigtoltam:D
te, töplámer luji..:D -
Debilon #2827 én nem/máshogy értettem.. -
#2826 am. akiknek eddig ezt írtam,mindenki értette.... -
#2825 igen tudom..kérdeztem hogy Frissités van rajta?Csak minek írjam ki teljesen? :D :D :D :D -
#2824 Én is tolom, nincs gond :D
Amugy amit a srác írt, tényleg ugy lehetett érteni, hogy videókártya csere, és nem driver csere :D A lámerek (Debilon) meg félre is értik azt ami félre érthető :D -
Debilon #2823 ezt írtad a #2809-ben:
"videókártya frissités?" -
#2822 én nem azt mondtam hogy cserélje le hanem hogy frissités kell r :D -
#2821 ki mondta, hogy cseréld le? frissíts drivert. -
Debilon #2820 nekedis ti4200 van és gond nélkül fut?
akkor miért kéne lecserélnem? -
#2819 pedig hidd el, hogy az, nekem is ilyen van és gond nélkül fut 1280x1024-ben -
Debilon #2818 te mindenhol ottvagy?:D te töplámer:D -
#2817 jah -
#2816 grat hozzá D:AS:D:SA:DSDSA::DSASD:DSA::DSA::DAS:D:AS -
#2815 Logikus... -
Debilon #2814 azér az elég durva lenne, ha ez lenne a megoldás..:)
amúgy haver gépe, nálam tökéletesen megy:D -
tmisi #2813 ahha :) -
#2812 a kijátszása? :D -
#2811 én még nem, nem is életcélom :) -
#2810 már mindenki kijátszotta..kül.tök mind1 hogyha bestresszelnek,meg a pontos időbe beérés,mert a valóséletben is nehéz pontos időre menni...szóval :D
Kül.ha hibázol,és - alá megy a pontszámod akkor is +ban lesz a végén :D :D -
#2809 videókártya frissités? -
Debilon #2808 hali!
van valakinek tippje, hogy miért villognak a texturák Gf4 Ti4200-on? -
tmisi #2807 Nekem már csak 3 TIER és kijáccom. Igaz nem 100% hibák nélkül. De ha nagyobb ütközés van és az utasok bestresszelnek, inkább újrakezdem. Amúgy sztem elég nehéz időre beérni minden megállóba, mert volt hogy éppen nem értem el a zöld lámpát és emiatt késtem. -
#2806 belül nézet............ :D :D :D :D
LOL,kül.már kész van,csak visszakéne olvasni :) -
boti1020 #2805 még nincs kész a belül nézet?a kamera váltás? -
#2804 van benne körjárat -
#2803 már kiveséztük páran, előbb utobb hibát ír ki.
talán majd egy másik buszos játék... -
Hősök #2802 számtalan oylat tudok ami nem körjárat:)ez nem gond hanem hogy hogyan lehetne megcsinálni...(?)azt letudnátok írni hogy amit csinálok map-ot azt hogyan lehet betenni a TIER-ek közé?(hogy tudjak rajta menni)?...köszi