Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Az optionsban megtalálod azt a bekapcsolható hangot..és nem kell szenvedni azzal hogy azaszfaltot figyeled...hanem bemondja hogy left..... és akkor elindulsz balra 😄
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mi az a windows?
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Random Work: persze, a lámpák totál el vannak cseszve, esélyed sincs, nyomni kell neki, h az idõbonusz legalább meglegyen ... 😄
Forza.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
http://goo.gl/gd6Zi5
A sebességkorlát azért érdekes mert mind1, hogy autópályán vagy kis utcában megyek akkor is lehet nyélgázon nyomni. Ez pedig nem valós mert egy lakó övezetben nem lehet hajtani egy autópályán meg többet várna az ember??? Ha már az indexelést és a piroson áthajtást figyeli a progi meg a sávváltást akkor a sebességkorlátokat is kellene.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nehogy bibis legyen az újjad<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Forza.
Szerintem a buszoknak nem csak ennyivel kellene tudniuk menni lehetne hagyni, hogy ki lehessen húzatni viszont lenne sebességkorlátozás amit be kell tartani.
Én csak a Tier 1-et vittem végig, de ott nem volt semmi sebességkorlát és hiába padlóztam nem tudtam valami határozottan menni.
Ha bele lehetne nyúlni, hogy a fékezést jobban tolerálják az azért kicsit jobb lenne.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Forza.
amíg én azon szenvedek, hogy megálljak 500 m-en addig a másik busz 60-al belemegy a piros lámpába és azonnal meg tud állni. kicsit túl érzékeny ezzel a túlrántás dologgal szerintem.
priluki:<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!