Bus Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila56
hát mondta hogy tök szar hogy mindig késõn reagál a dologra az úton....én meg mondtam neki hogy belehet kapcsolni hogy mondja meg hogy merre kell menni....

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
hát a Bus Driverõl :d
Az optionsban megtalálod azt a bekapcsolható hangot..és nem kell szenvedni azzal hogy azaszfaltot figyeled...hanem bemondja hogy left..... és akkor elindulsz balra 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Random work
ez nem egy olyan szintû játék szerintem amihez túl sok angol tudás kellene 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Schwarz
te itt milyen játékról beszélsz? merthogy a bd-ben ilyen a környéken sincs, az tuti. még normális közlekedést, irányítást meg belsõ nézetet se tudnak csinálni, nemhogy "belepofázós" navigációt...

Mi az a windows?

mtpapa
Ez, hogy jön ahhoz amit Marcell írt?

Attila56
belehet kapcsolni hogy mondja hogy left,right,stb................Option Audio

CoD23
magyaritás lesz a gémhez vagy csinálja valaki vagy mi van vele??<#integet2><#help><#help><#help><#help><#conf><#conf>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

arty
nem, csak szoktam utazni 😄 és állva egy barom sofõrt nehéz tolerálni... picit vadabbul megy, akkor nagyon kell kapaszkodni 😊

Random Work: persze, a lámpák totál el vannak cseszve, esélyed sincs, nyomni kell neki, h az idõbonusz legalább meglegyen ... 😄

Forza.

és be linkeled azt az oldalt ahonnan a nézetváltásos cucc van?

passatgt
nincs

van olyan oldal ahol vannak hozzá új buszok vagy vmi?

passatgt
ok

tomas10
nekem lengyel verzió van meg de sokkal érthetöbb

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Marcell
En eleinte elveztem a gyengesegei ellenere is, mostmar (tier4-en) csak felidegesit.

Ha a grafikát nézzük, akkor játék szerintem nem rossz. Viszont a megvalósítása enyhén fogalmazva is gyengye. Nem hiszem el, hogy a készítõknek ilyen gyér fantáziájuk volt. Vagy csak ezért csinálták, hogy legyen egy buszos játék? Mert akkor többet kellett volna vele dolgozniuk. Mindegy, nem panaszkodok, inkább megyek és játszom vele....<#shakehead>
[HUN]FaTaL
A lámpák és a forgalom autóinak fékezése az elsõ 18 WOS óta szar nem értem miért nem lehet kijavítani. Hihetetlen hogy hírtelen sárga majd rögtön piros az elõttem lévõ busz persze megáll én meg nem tudok akkorát fékezni és beleszállok...

http://goo.gl/gd6Zi5

Random work
Jó lehet, hogy nekem fura, de valami nem kerek a sebességet nézve. Pl a lámpán való áthaladás elég lassú amit lentebb írtam vagy a zöld van rövidre szabva nagyon.

A sebességkorlát azért érdekes mert mind1, hogy autópályán vagy kis utcában megyek akkor is lehet nyélgázon nyomni. Ez pedig nem valós mert egy lakó övezetben nem lehet hajtani egy autópályán meg többet várna az ember??? Ha már az indexelést és a piroson áthajtást figyeli a progi meg a sávváltást akkor a sebességkorlátokat is kellene.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
én értem félre a mondatod, vagy tényleg buszt vezetsz?😄

Attila56
oylan mint a Convoy...vagy enm is tudom melyik részben volt az hogy a visszapillantónál szaggatot(Haulin 2)Geeforce Fx5200-as kártyám van,és megy max grafon,csak a visszapillantónál szaggat 😊

Überfasza game ez. Csak az beépített élsimítást hiányolom belõle, mert így mindig külön be kell kapcsolni az nvidia settingsben. 😞

Attila56
jajjj....olyan fáradságos nyomni a gombot?Már sebesség korlát kell? 😄
Nehogy bibis legyen az újjad<#idiota><#vigyor>

arty
öö.. elirtam, ülve ki lehet birni egy fékezést, állva már nehezebb 😊 sztem még igy is elég elnézõ a program, a hetesen már fetrengenék egy-egy fékezésemtõl 😊

Forza.

arty
te még életedben nem ültél buszon igaz? 😉

Forza.

Random work
Az igaz, hogy ha elindulok zöldnél mire átérek a lámpán már sárgul a lámpa.
Szerintem a buszoknak nem csak ennyivel kellene tudniuk menni lehetne hagyni, hogy ki lehessen húzatni viszont lenne sebességkorlátozás amit be kell tartani.

Én csak a Tier 1-et vittem végig, de ott nem volt semmi sebességkorlát és hiába padlóztam nem tudtam valami határozottan menni.

Ha bele lehetne nyúlni, hogy a fékezést jobban tolerálják az azért kicsit jobb lenne.

Marcell
Az is idegesit, amikor szaguldok 55mph-val az autopalyan, 4 sav. Jon mindenfele körgyûrû, erre csak az utolso pillantban latom csak meg a piros jelzest az uton, hogy merre is kellene mennem... Sokszor nincs mar idom savokat valtani. Igazan jelezhetne elore valami kis ikon, hogy nemsokara fordulo jon. Utalom, hogy rövid ideig van zöld es a sárga sem elég arra, hogy lefékezzek a keresztezodes elott (kb. meg veszfekezesnel sem).

Csak untam a 40-el tötymörgést autópályán...

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Én is a havas úton csak úgy csúszkálok, hogy csak na. Nagy sebességnél elõfordul, hogy kell egy bazinagyot fékezni (sikítanak az utasok rendesen).

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

olvass vissza<#lama>

hol van benne pálya editor?
garam93
Én igen.Semmit sem segít.De nem is próbáltam sokáig.:-))))Csak egyszer.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

passatgt
én már linkeltem belsõnélzetet, de nem próbáltam

King of Roads
bus for speed karton? <#fejvakaras>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

zeli
Nem, és olvass vissza

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

nemeza
Ha találsz ilyet, mindenképpen szólj 😉
Valahonnan nem lehet belsõ nézetett letölteni a játékhoz?<#help>
gumikacsa
ahogy elnézem most éppen driftelsz 😄

Renault magnum http://kamionszim.hu

King of Roads
csak tetszik a smiley <#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Az én gépemben RÁBA D10-es motor van <#nyes><#finom> Nagyon megy gyerekek... Havas úton már igencsak nehéz úton tartani. Persze jó motorhoz jó fék, és váltó is párosul <#nyes>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

arty
meglep, de engem is lekötött! majdnem a felénél járok, de nem sietem el, h sokáig kitartson 😊

Forza.

magus
a játék elég gagyi, de olyan hangulata van, hogy jó vele játszani : )

amíg én azon szenvedek, hogy megálljak 500 m-en addig a másik busz 60-al belemegy a piros lámpába és azonnal meg tud állni. kicsit túl érzékeny ezzel a túlrántás dologgal szerintem.

DJ Skyline
hogy a játékról is legyen szó! szerintem baromi jó, csak kár, hogy másfél tier és vége! :| ami nem tetszik, hogy a közlekedés tök máshogy viselkedik mint én! egy ugyan olyan busznak, mint amivel én megyek, bõven elég 2 méter, hogy megálljon, nekem meg már az elõzõ kanyarban elkell kezeni fékezni, hogy megálljak a pirsonál! meg úgy kilõnek, mintha rakéták lennének! a belsõ nézet (így 23x megemlítve <#gonosz1>) tényleg jól jött volna, néha nem látni a lámpát a fás ligettõl, így csak az utolsó 20 méteren derül ki, hogy most zöld, vagy piros! aztán aztán lehet dönteni, hogy átmegyek a piroson, levonnak 200-at, vagy az utassok lefejelik a támlát az erõs fékezés miatt! amúgy, mondom nem rossz játék, nekem az a pálya tetszik, ami a tier 4-ben (vagy 5-ben) van, és baromi nagy a köd, hózápor, és végig kell menni a havas úton lekanyarodva az autópályáról <#eljen>

<#fogmosas>

garam93
Ok.
priluki:<#banplz><#banplz>

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

DJ Skyline
jaj hát most elírta, kössünk még bele 8-an <#smile>

[HUN]FaTaL
SCI 😄DDD

<#banplz><#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
mindenkit bannolsz?😊

King of Roads
sci <#banplz>

há ez voolt az sci legnagyobb baklövése ,hogy nem rakorr belsö nézetet ebbe a játékba...😞

passatgt
csak vicceltem

Attila56
Am. miért akartál elmenni?Nem kell berágni..nem bántunk senkit,mindenkinek vannak hibái 😊