3362
-
#2921 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd
miklóska.. -
ladista #2920 Nem mert ketes voltam, de a hejesírással nem emgy az ember semire az életbe! -
#2919 látom te is ötös voltál helyesírásból -
ladista #2918 Minek szeméjeskedő? Ártotam Én neked, dikmán? Olvas visza, mert lácik, hogy nem tetted. -
Debilon #2917 na jóhogy teis ittvagy:D
az otthonban szellőztetnek?:DD -
ladista #2916 Nem tudom, Debilon, mi bajod vana romákkal? Meg különben is: igazuk van, olvas vissza, ha már nem tudsz érdemben segíteni neki...minek kell állandóan kötekedni? -
Debilon #2915 :DDDDD ajajajajajaj... -
Debilon #2914 miaza soret? :)
visszaolvasok, ha akarok..
te vagy a másodreg, vagy a tezsvére, vagy a védelmezője, hogy bekell szólnod? rendész2... -
#2913 beszólt a 12 éves, vigyázzá :D:SA:D:SA:D:SADA -
#2912 -
#2911 Biztos tudod te...csak a másikat akarod basztatni,fikázni...mondjuk látszik hogy te lusta vagy visszaolvasni :D
gondolom már 2 soret is nehezedre esik elolvasni ha hozzád pampognak. -
#2910 nem -
Debilon #2909 akarsz róla beszélni, hogy miért idegesít? :D -
#2908 nem, csak rohadtul idegesít, ha 3 hozzászólást nem képesek a tisztelt fórumozók visszaolvasni, és marhaságokat kérdeznek/írnak/válszolnak valakinek... -
#2907 de csak kettőig, gyorsan alázzá meg:D -
Debilon #2906 lui, megint van a kisebbségi önkoriban internet?:D -
Debilon #2905 amikor éppen olyan kedvem van..
te vagy itt a rendész, hogy mindenkibe belekötsz? -
#2904 csak okoskodik mindig -
#2903 ehh
#2892 szerint Radeon 9600-a van
#2896 szerint driver frissítésen is túl van
#2898 sőt még dx-et is frissített
te szoktál olvasni? -
Debilon #2902 ha nvidia kártyád van, tegyél fel hozzá egy driver-t, a microsoft féle alapban nincs opengl cucc -
#2901 az első sor szerint kapásból nem indul a szoftveres opengllel.
milyen "cracket" használtál? nem crack kell ehhez, csak a két eredeti fájl. -
Ronan #2900 Biztos valami tök hülyeség lesz a megoldás. Ez például mit mond az hozzáértőknek a logfile-ból?:
18:30:18 : [gl] Software OpenGL detected, refusing to run the game in OpenGL.
18:30:18 : [gl] driver: GDI Generic
18:30:18 : [gl] vendor: Microsoft Corporation
18:30:18 : [gl] version: 1.1.0
18:30:18 : [gl] GL extensions: GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_texture
18:30:18 : [gl] GL_max_texture_size: 1024
18:30:18 : [gl] WGL_extensions: <null>
18:30:18 : [vid] There is no rendering device 'gl'
18:30:19 : .\game_proc.cpp(320): unknown fn: We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware. -
Ronan #2899 Azt nem vágom, hogy mi változhatott meg az exe file módosítása, a crack bemásolása után. A grafikus vezérlőnek, a directx-nek már a "demónál" is szarnak kellett volna lennie, ha ott van a kutya elásva, nem? -
Ronan #2898 Már volt. Nem. -
#2897 directx újratelepítés esetleg? -
Ronan #2896 Nem a Haulinon múlott... :)
Sajna nem nyert. Az alacsonyabb beállításokkal már próbálkoztam, a config törlése sem jött be. A driverek frissek, próbálkoztam különböző forrásokból leszedettekkel is - biztos nálam van valami, csak én hülye vagyok ehhez. Tudom, menjek, rajzoljak buszt ceruzával... :)) -
#2895 hát itt állt a tc, ezt az utat másoltam be :-)
"18 wos haulin" helyére "bus driver"
még jó, hogy tök egyforma a két játék -
#2894 18 WoS haulin????? -
#2893 semmi köze a crackhez, nyilván közben valami graf beállítást elállítottál. prbálkozz a config.cfg törlésével, és a játék újraindításával. próbálkozz előbb minimum beállításokkal.
config.cfg helye alapesetben:
c:\Documents and Settings\[windows felhasználó neved]\Dokumentumok\18 WoS Haulin\
avagy internet explorerbe beírod:
Dokumentumok\18 WoS Haulin\
és már ott is vagy -
Ronan #2892 Üdv!
Bevallottan láma-kategóriából érdeklődnék: kapom én is a #2576-ban leírt hibaüzenetet az elején, de csak azután, hogy áttoltam rá a cracket - a demót simán elindította, működött is mind az egy órján át. Ha ennek bármi köze volna a videókártyához, akkor mondom, hogy Radeon9600, és rá van nyomva a Catalyst. -
#2891 dehogy is...Bács Kiskunban -
#2890 hogy szegeden lehessen menni! -
#2889 Minek ehhez a játékhoz magyarosítás??????????? -
kirby #2888 Hello,
szerintem a legjobb, legteljesebb magyarítás oldal:
http://magyaritasok.hu/
De én ezen egyelőre nem láttam, hogy elkészült volna. Amúgy olyan sok mindent nem tudom hogy kell-e rajta érteni -
GPx8 #2887 http://www.busdrivergame.com/ -
#2886 Valaki küldene 1 holtbiztos linket ahonan le lehet kaparni??? jó a demo-is csak küldeje vki (MSN: [email protected],SKYPE: antiga5911)PLS
-
Matyigyerek #2885 Sziasztok Szeretnék érdeklödni van-e magyarositás ennek a bus driver-nek. Látam itt az egyik oldalon képeket amik magyar feliratal voltak.Szeretném lemagyarositani ha lehet.A gyerekek nagyon szeretnek vele játszani de nemértik. Ha tudtok valamit akkor segitsetek. Köszi elöre is. Üdvözlök mindenkit Sziasztok. -
#2884 sajnos -
#2883 hát ha ez neked busz szimulátor... -
#2882 óóóó..most csalódtam benne,nem az volt hogy metró szimulátor???:S XD