3362
  • autoszimulator
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd

miklóska..
  • ladista
    Nem mert ketes voltam, de a hejesírással nem emgy az ember semire az életbe!
  • passatgt
    látom te is ötös voltál helyesírásból
  • ladista
    Minek szeméjeskedő? Ártotam Én neked, dikmán? Olvas visza, mert lácik, hogy nem tetted.
  • Debilon
    na jóhogy teis ittvagy:D
    az otthonban szellőztetnek?:DD
  • ladista
    Nem tudom, Debilon, mi bajod vana romákkal? Meg különben is: igazuk van, olvas vissza, ha már nem tudsz érdemben segíteni neki...minek kell állandóan kötekedni?
  • Debilon
    :DDDDD ajajajajajaj...
  • Debilon
    miaza soret? :)

visszaolvasok, ha akarok..
    te vagy a másodreg, vagy a tezsvére, vagy a védelmezője, hogy bekell szólnod? rendész2...
  • autoszimulator
    beszólt a 12 éves, vigyázzá :D:SA:D:SA:D:SADA
  • zeli
  • Attila889
    Biztos tudod te...csak a másikat akarod basztatni,fikázni...mondjuk látszik hogy te lusta vagy visszaolvasni :D
    gondolom már 2 soret is nehezedre esik elolvasni ha hozzád pampognak.
  • Schwarz
    nem
  • Debilon
    akarsz róla beszélni, hogy miért idegesít? :D
  • Schwarz
    nem, csak rohadtul idegesít, ha 3 hozzászólást nem képesek a tisztelt fórumozók visszaolvasni, és marhaságokat kérdeznek/írnak/válszolnak valakinek...
  • autoszimulator
    de csak kettőig, gyorsan alázzá meg:D
  • Debilon
    lui, megint van a kisebbségi önkoriban internet?:D
  • Debilon
    amikor éppen olyan kedvem van..
    te vagy itt a rendész, hogy mindenkibe belekötsz?
  • autoszimulator
    csak okoskodik mindig
  • Schwarz
    ehh
    #2892 szerint Radeon 9600-a van
    #2896 szerint driver frissítésen is túl van
    #2898 sőt még dx-et is frissített

te szoktál olvasni?
  • Debilon
    ha nvidia kártyád van, tegyél fel hozzá egy driver-t, a microsoft féle alapban nincs opengl cucc
  • Schwarz
    az első sor szerint kapásból nem indul a szoftveres opengllel.
    milyen "cracket" használtál? nem crack kell ehhez, csak a két eredeti fájl.
  • Ronan
    Biztos valami tök hülyeség lesz a megoldás. Ez például mit mond az hozzáértőknek a logfile-ból?:

18:30:18 : [gl] Software OpenGL detected, refusing to run the game in OpenGL.
    18:30:18 : [gl] driver: GDI Generic
    18:30:18 : [gl] vendor: Microsoft Corporation
    18:30:18 : [gl] version: 1.1.0
    18:30:18 : [gl] GL extensions: GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_texture
    18:30:18 : [gl] GL_max_texture_size: 1024
    18:30:18 : [gl] WGL_extensions: <null>
    18:30:18 : [vid] There is no rendering device 'gl'
    18:30:19 : .\game_proc.cpp(320): unknown fn: We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware.
  • Ronan
    Azt nem vágom, hogy mi változhatott meg az exe file módosítása, a crack bemásolása után. A grafikus vezérlőnek, a directx-nek már a "demónál" is szarnak kellett volna lennie, ha ott van a kutya elásva, nem?
  • Ronan
    Már volt. Nem.
  • Schwarz
    directx újratelepítés esetleg?
  • Ronan
    Nem a Haulinon múlott... :)

Sajna nem nyert. Az alacsonyabb beállításokkal már próbálkoztam, a config törlése sem jött be. A driverek frissek, próbálkoztam különböző forrásokból leszedettekkel is - biztos nálam van valami, csak én hülye vagyok ehhez. Tudom, menjek, rajzoljak buszt ceruzával... :))
  • Schwarz
    hát itt állt a tc, ezt az utat másoltam be :-)
    "18 wos haulin" helyére "bus driver"
    még jó, hogy tök egyforma a két játék
  • leho94
    18 WoS haulin?????
  • Schwarz
    semmi köze a crackhez, nyilván közben valami graf beállítást elállítottál. prbálkozz a config.cfg törlésével, és a játék újraindításával. próbálkozz előbb minimum beállításokkal.
    config.cfg helye alapesetben:
    c:\Documents and Settings\[windows felhasználó neved]\Dokumentumok\18 WoS Haulin\
    avagy internet explorerbe beírod:
    Dokumentumok\18 WoS Haulin\
    és már ott is vagy
  • Ronan
    Üdv!
    Bevallottan láma-kategóriából érdeklődnék: kapom én is a #2576-ban leírt hibaüzenetet az elején, de csak azután, hogy áttoltam rá a cracket - a demót simán elindította, működött is mind az egy órján át. Ha ennek bármi köze volna a videókártyához, akkor mondom, hogy Radeon9600, és rá van nyomva a Catalyst.
  • leho94
    dehogy is...Bács Kiskunban
  • akyyy
    hogy szegeden lehessen menni!
  • garam93
    Minek ehhez a játékhoz magyarosítás???????????
  • kirby
    Hello,
    szerintem a legjobb, legteljesebb magyarítás oldal:
    http://magyaritasok.hu/
    De én ezen egyelőre nem láttam, hogy elkészült volna. Amúgy olyan sok mindent nem tudom hogy kell-e rajta érteni
  • GPx8
    http://www.busdrivergame.com/
  • Antiga
    Valaki küldene 1 holtbiztos linket ahonan le lehet kaparni??? jó a demo-is csak küldeje vki (MSN: [email protected],SKYPE: antiga5911)PLS
  • Matyigyerek
    Sziasztok Szeretnék érdeklödni van-e magyarositás ennek a bus driver-nek. Látam itt az egyik oldalon képeket amik magyar feliratal voltak.Szeretném lemagyarositani ha lehet.A gyerekek nagyon szeretnek vele játszani de nemértik. Ha tudtok valamit akkor segitsetek. Köszi elöre is. Üdvözlök mindenkit Sziasztok.
  • King of Roads
    sajnos
  • Schwarz
    hát ha ez neked busz szimulátor...
  • leho94
    óóóó..most csalódtam benne,nem az volt hogy metró szimulátor???:S XD