Elektronikus zene, előítéletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért tartsd + magadnak a napellenzös véleményedet. Úgyhogy szedd össze magad és légy nyitott minden újdonságra mert nem minde rossz.
Csak azért szoltam be mert te is....
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ez egy kiadatlan szam, ugymond demo de le lett alaitva a projekt, egy kicsit pop, egy kicsit rock es egy kicsit duborgos elektronika
http://www.carpe-jugulum.com/mm/other/Karine%20Hannah%20-%20Braver%20Than%20We%20Are.mp3
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
majd belinkelek en is valamit amit szeretek 😊 es en is varom a velemenyeket 😊
ezeknél a számoknál a remix nem egy régi zene újrafeldolgozása, hanem egy olyan átdolgozás, ami általában egyidõben (egy vinylen) jön ki az eredeti darabbal
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
fogalmam se volt rola mi micsoda
Azért van ott, hogy Vocal Mix, mert énekelnek benne, van olyan is amiben nem, ahhoz az van írva, hogy Dub Mix, vagy Original Mix
Original = eredeti, vagy rosszul tudom? 😄
ha érdekel vkit tracklist az megtalálhato linkek forrásoldalán a mixek között...
ja és ezek olyan szinvonaluak hogy érdemes öket végighallgatni nem csak beletekergetni...
Egyszeruen vaksagodban probaltam felnyitni a szemed, de hiaba. Nem ismersz valamit, eliteled. Ezt tobbszor elmondtuk Neked, hogy hiba, Te nem fogtad fel mostanaig sem. En nem tudok, es nem akarok tobbet tenni erted...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
100 mega egy kicsit sok, plane hogy meloban vagyok 😊
nekem egyforman hagzik a legtobb elektronikus zene, bar en is halgattam technot es meg most is halgatok neha. egyetlen amit nem szeretek ha valaki valamit igenyesnek tart - igeny van ra vagy mi? es ez legyen elektronika vagy rock.
St Germain - Sure Thing
itt van a kutya elásva,lentebb írtam hallás kérdése😊
szóval marad a két hang
azért érdemes meghallgatni egy számot Steve Vai-tól melynek címe Tender Surrender!
ha ebben a zenében sem fedezel fel semmi szokatlant ami esetleg megfogna akkor sajnálom az izlésedet😞
kiváncsian váromok hasonlóan összetett felépítésû és dallamvilágú "eletomos tánczene" címet elõadóval😛
nem fog menni de próbáljuk meg,hátha meg tudsz gyõzni!
De hogy a flémet elkerüljük, srácok, tényleg linkeljetek már
(www.filegone.com) pár jobb elektronikus dalt! Nem árt ha megismerjük!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Csak hogy tisztazzuk a hozzaertesedet, kabe annyira mondasz butasagot, mintha neked azt mondana valaki, hogy par szar hurt pengetni egy gitaron gagyi, semmit nem jelent.
Azert irtam ezt, hogy talan vegre elgondolkodj, hogy milyen butasagokat irsz. Lejaratod magad, vagyis csak a nicket, amit hasznalsz, mert ugye arc nelkul megy a dolog az interneten, a helyedben kerulnem az ilyen ostoba helyzeteket, hogy butasagokat irok arrol, amihez nem ertek. Sajnos ez teged nagyon leminosit, meg a sok "szanalmasozas" sem segit mar ki innen Teged. 😞((
Persze en ismerem Slash-t, a hosszu fekete hajaval, es persze ismerem a November Raint is, meg azt a gitar-"menetet" az adott szamban. Nem fikazom, meghallgattam regebben, sokszor, de megsem hagyott bennem tul mely nyomot, sajnalom. Mint lentebb, normalisabb emberek irtak, kulonbozhet a stilusunk.
Te nem tudod, en mit hallgatok, es megis velemenyt alkotsz. Ajanlok mondjuk Yonderboi-t, vagy Anima Sound Systemet szivesen, ezek pl elektronikus tanczenek. Es ez csak ket magyar pelda volt. Bar a hozzaallasod, eddig itt tanusitott szinvonalad alapjan sztem Neked mar Yonderboi tul magas lenne...
nektek az a dallam hogy néha beúszik egy "f" utána meg "g" hang azt annyi😊ezt persze össze-vissza próbálják variálni fél órán keresztül egy alap sablon ritmusra,mert erre lehet pörögni mint az óriáskerék a játszótéren
és még te akarod megmagyarázni hogy ki ért hozzá?
nesze neked vájtfül😛
továbbra is szánalom...
Ahogy az M47 nyakpasszomon is van: TECHNO music 4 EVER!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Tizenegynehany eve, kozepiskolas eveim legelejen meg mindenevo voltam, sot, a suliban meg "dj" is voltam, ami meg sem kozeliti azt a szintet, ami tenyleg dj, csak a bulikon en voltam a szemely, aki egymas utan pakolgatta a zeneket ket deck-el, es egy kevero segitsegevel. (Deck = kazettas egyseg 😊, kesobb lett cd is, mekkora dolog volt az!)
Hallgattam en guns'n'rosestol kezdve, mc hammeren at mindenfele vacakot, meg persze az akkor divatvonalat. Aztan jott a rave, es az akkori techno es house zenek, hat beleszerettem. Egyre jobban elpartoltam a tobbi stilustol, mert ez nyujtott szamomra legtobbet. "Keson erve" ismertem meg a Kraftwerk-et is, elvarazsolt, nagyon sokat hallgattam. Az evek folyaman egyre tobbet ismertem meg az elektronikus tanczenebol, es eljutottam egyre igenyesebb darabokig. A kezdetektol a Freee magazin olvasoja vagyok, jo erzes, hogy van a piacon, es sokat megtudhattam a kulisszak mogul.
Ebben a zeneben minden hangulatomhoz talaltam mindig megfelelo darabot, nagyon bele tudtam mindig a zenekbe melyedni, elveszni a hangok varazsaban.
Sajnos sokan halljak a vivan a kommersz gagyikat, es az alapjan itelnek, en is megtehetnem, hogy fikazzam "az idiota, ordit, razza hajat, es agy nelkul tepi a gitarjat" eloadokat, de miert tegyem? Nekem attol jobb ugyan nem lesz, az en stilusomon nem fog valtoztatni, en mas izleset megvaltoztatni nem akarom. Csak kinyilik a bicska a zsebemben, amikor hozza nem ertok, taho modon elkezdenek "okoskodni" arrol, amit nem is ismernek. Eloitelettekkel elo, buta embereknek tartom ezeket.
Szoval en zeneben nagyon sokat kaptam, ettol a stilustol, meg a nickem is innen ered.
Mostmar mondhatni, "felnottem", csaladom van, egy negyeves kislanyom van, a napokban szuletik masodik kisbabank, a kisfiunk. Ennek ellenere tovabbra is ez a stilus az, amit szeretek, csak elektronikus tanczenet hallgatok tovabbra is; otthon, autoban, sot, neha meg a munkahelyen is. Nagyon sok igenyes, jol megkomponalt, sok munkaval biro zene van ebben a temaban, sajnalom, hogy sokan szemellenzovel jarnak, es csak fikazni tudnak, es a fuluknek ez csak "tucc-tucc". Az en velemenyem, hogy ehhez a stilushoz tenyleg igenyesnek, vajtfulunek kell lenni!
de meg egyik elektrorajonge se irta len, miert teccik nekik pont ez a zene. en leirtam lejjeb, tehat kotoszkos kimaradhat
De most a viccet felreteve, probalj mar meg egy bizonyos szint felett megnyilatkozni egy nyilvanos forumban, vagy maradj csendben. Ebbol a "nem ertek hozza, de jol beszolok, mindenfele erv nelkul" tipusu emberkebol volt mar itt eleg, miert gyarapitod, allsz be a sor vegere?
Probalj meg olyan topikba irni, amihez ertesz...
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
úgysem tudjátok meggyõzni õket hogy a 20 perces monoton brummogás,prüttyögés az nem igazán a kreatív tevékenység csoportjába tartozik
az hallgat és gyárt ilyesmit akinek minimális hallása és ritmuérzéke van
ez van...
a kocsiban üvöltõ zenét meg feltûnõségi viszketegségnek szokták diagnosztizálni az orvosok
hmm...hmmm...füstszagot érzek,szerintem zárható😄DD
én ezzel az elelktronikus zenén belül voltam így... sokáig halgattam ezt is meg azt is prog techno trance de valahogy hiányoltam mindegyikbõl valamit és így jukadtam ki a goánál:-)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
akár én is mondhattam volna <#eljen>#eljen>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
itt tenném hozzá a példámból kiindulva, amíg valaki megszereti az elektronikus zenét, az egy hosszú folyamat. és alakul is az ember ízlése az idõk folyamán.
másik dolog, van ebben a múfajban is improvizálás hidd el. bár keverõ mögött még nem álltam, de ugyanazt a tracket 2 más buliban ugyanúgy tuti nem hallod, és akkor még a remixeket nem is említettem.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014