Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Had kérdezzem meg, milyen programot használtok screenshot csinálásra?
koszonom
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
#1430 - errõl van szó, még most is csak néztem barney arcát milyen remekül megcsinálták, és milyen jól átjönne rajta az érzelmek...
ja és a kiadott highres textúra pack-okkal ne akarjátok tudni milyen szép....
highres_alyx
highres_npc
ujradolgozott bumpmap-ek
cinematic_mod
és akkor ezek után nézzük meg a minõség/gépigény arányt...
elszomorító, de hát Thanatos-nak igaza van, tojnak a játékosokra, magyarországra meg méginkább
u dont have to listen anybody else but me
amugy emg tetszik nem tetszik de a játékfejelsztõk nem a te gépedre fogják irni a játékot, ennyi...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
szerény véleményem szerint a játékoknál volt egy forradalmi idõ..
doom3 vs hl2 mindkettõ nagy játék több szempontból is, namármost, nekem az a grafikai szint bõven elég ahhoz hogy remekül beleéljem magam, és átérezezm a helyzetet, ugyérzem ez a 2 játék képez egy olyan választópontot ami után már csak a tömegturizmus a cél, semmi több...
jön ugyan egy-két nagy név, de azok nagy részében is csalódnunk kell...
újra lekaptam ma steam-en a HL2õt, elvittem a feléig, és igenis jó játékot tudok a hátam mögött...
másrészt most karácsonyra kaptam szüleimtõl uj gépet,,, 140e bõl jött ki, és mit ne mondjak a vegas nem menne el rajta max, 5fps-el, elvárnám hogy egy játék ne azért kerüljön a boltok címlapjára mert nemmegy el normláis gépen, hanem azért mert forradalmat hoz el... és itt ujra a hl2 és a doom3 példára térnék vissza, mind2, forradalmit alkotott nincs mese...
ez a játék meg szépen eltünik majd fél-1év mulva a süllyesztõbe, aztán 1.5 év mulva mire lesz hozzá a magyar embereknek gépük, ujra elõrkerül de csak a haveri körben arat majd siket...
ubi: ezt bizony elbasztad
★ 汤姆 李
Kellõképpen nehéz nem egyszerü henttel kell végigmenni a pályákon hanem kemény taktikával.
Dehát nincs mindenki ilyen véleménnyel mint mi de az nem a mi bajunk<#eplus2>#eplus2>
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
1. 1.01 patch ellenére a blur végig érezhetõen ottvan, hiába kapcsolom ki, minden mintha homály lenne (nem, nem a hdr-re gondolok)
2. szaggat, hiába butitom. emellett 2 giga ram ellenére 5-10mp -re megáll az egész (proc: 2800mhz a64(=4400+?) + ATI1950pro/256mb_vram)
3. ronda, a GRAW szebb volt 😊
4. AI nincs
5. lockdown után mégis mit vártam? nem vagyok normális h egyáltalán foglalkoztam vele 😞
UBI jobb ha eladja az R6 jogait, hátha más meg tud "ismételni" egy RavenShieldet ...
Forza.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
NAgyon jó játék.
Én most az elsõ pálya 2. részénél tartok ahhol a vonatok mellett kell menni. Scouttal miden terrort 1 lövéssel belõttem naygon jól megcsinálták.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ennek a mapnak az elején, a helikopterben. 😄 Helyenként met vagy 9 fps-el 😄
Why so serious?
"rainbow six - és a gépigénye"
?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW