3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1900 Éljen!!
800*600 Medium-High beállítás mellett 20-25 FPS , ha lentebb veszem egyértelműen jobb lesz az FPS mellett fut a Vegas!!!
Kártya: Sapphire ATI RADEON 9800 Pro 128 Mb
Az alant írt beállításokkal és egy kis külföldi fórum segítséggel! ( SZÓVAL SM3.0nak leáldozott :) ) -
#1899 király -
#1898 de ő nem volt a seregben így most így éli ki ezt a fajta vágyait ^.^ -
#1897 Te minden nap rohambiliben vagy? Én utáltam már akkor is amikor kötelező volt a seregben :\ -
#1896 he, tök jó! -
#1895 off:
ma is unatkoztam itthon :)
tesz-es ruha1
tesz-es ruha2
tesz-es ruha3 -
#1894 Na most aztan ujat mondtal kossssz!! Ki hitte volna hogy fedezeket kell kerersni
A tarsakat folyton kuldom elore, csak azzal meg az a gaz ha szar helyen esnek ossze nem tudok kimenni gyogyitani mert azonnal szetlonek! Mert láma vagyok! -
#1893 jaja, ők az agyaggalambok, hiszen bármikor meggyógyíthatóak :)
ettől még én is szoktam mentés előtt fejest kapni, mindig elkönnyelműsködöm :( pláne ha nem elsőre játszom a pályát ... -
Gascan #1892 fedezékről fedezékre kell közlekedni a bevetések alatt és ne kiméljétek előre küldeni a skacokat -
#1891 Én is emiatt függesztettem fel a játékot. Végighentelek egy kaszinót 20-30 áldozat erre a legutolsó egy bokor mögül fejbe lő, még csak nemis látom honnan! Lehet újra mindent. Esély nincs kivédeni. -
#1890 azt hiszem C betűvel lehet! -
#1889 gugolást nyomsz a kötélen :)
jah, van benne a graw motorból, csak lebutitották grafikailag + nem megy már sm2 kártyákon + lett hányinger homályeffekt :( UBI -
#1888 nekem tetszik, csak idegesit, hogy mindig a pálya végén lőnek le...
nincs valami save cheat hozzá? -
Gascan #1887 ezzel egyet értek, szerintem a GRAW motrot pofozták fel vagy valami mert amikor kinézek a helikopterből az elején akkor a táj, fák egyebek teljesen olyanok mint a GRAW-ban(mondjuk a fák kifejezetten csúnyák) -
#1886 Pedig a GRAW nagyon hasonlit erre. Amikor elkezdtem ezt egyenesen azt hittem ez valami Ghost recon 4 vagy mi?? Régen azért sokban különbözött a két játék! -
Gascan #1885 megmondanátok létszi, hogy kell azt csinálni amikor kötéllel jövök le valahonnan és fejjel lefele fordulok úgy ahogy azt az ingame videókban is csinálta a faszikám? -
#1884 a graw-al semmi bajom nem volt, azt kivéve, h kicsit lassu volt a gépemen (most már azért jó :) és még ugyis tolom, van még jopár misszio hátra)
a lockdown-t pedig egyszeri hibának képzeltem ;)
ravenshieldet + athenát megvettem eredetiben(nem tul drágán), addigra már ugyis fel volt pecselve és tudtam, h jó játék lesz :D az is, csak nagyon nehéz, az alapjátékot sem tudtam végigvini, az athenába bele sem kezdtem emiatt... multiban, coop szervereken mentem, az kellemes volt :)
namind1, tényleg abbahagyom az offolást :) inkább irjon, aki realisztikon nyomja, hol tart?
én most értem még csak vegasba, de annyira sok az ellenfél, h ez már vicc :( és snipertől 1 fejes és mehetsz ujra a legeeljétől :((( -
csoola #1883 bazz, ez a az ubi szar, idáig jol ment a gém meg minden, most akarnám tolni tovább, erre kb 5 percenként mozdul egyet az a köcsög ubisoft intro,
nem megy tovább, mindjárt "manuálisan" kikapcsolom mert ez igy szar... -
Csatlakoznék ehhez Jómagam is!! -
jodamester #1881 köcce -
#1880 ma megbocsáltunk! ;)
Békében és boldogságban gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok minden topik látogatónak! -
#1879 http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#Y.A.S.U -
#1878 A GOOGLE csodákra képes!!! -
jodamester #1877 honnan lehet letölteni a yasu 1.05-öt?? Köcc! -
#1876 Jajj de szépen akadt a játék utolsó része a gáton. 10-12fps! :DD Nagyon jól lehetett célozni. :D
Jó kis game volt, de azt nem mondom hogy nem káromkodtam közben. :D
Boldog Karácsonyt! -
Thanatos #1875 nem nemmások, lock down is ilyen volt, meg graw is mint már többen is irták..., de pl rvs-ből is az első 240 patch csak a védelmet tuningolta bugot azt nem javitott mint minek..., szal ubi, ea egyre megy de nagyon... -
Soneji #1874 ez a Ghost Recon nekem kimaradt, és nem is bánom, ezt a végeredményt látva(vegas). a többjátékosát viszont kipróbálnám a graw-nak. gondolom a korábbi GR részekkel multiban nem érdemes próbálkozni. -
#1873 Ezek szerint a Ghost Recon AW-val nem találkoztál mert akkor mar regebben kiabrandultal volna beloluk -
Soneji #1872 neked meg mi fáj? -
Soneji #1871 Hamán való játszogatáshoz én már régóta keresek embereket. -
#1870 OFF
a vegas és a splinter4 előtt ugy tekintettem az UBI-ra h az egyetlen, még normális giga-kiadó ... ellenben az EA-val, ők "mások" ... sajnos ugy néz ki egyformák :(
ON -
Thanatos #1869 idiota... -
Thanatos #1868 pont az ubi-tol nem alap :P -
Soneji #1867 direkt volt. nincs hozzá sávszélességed? -
#1866 visszaolvastam volna, ha
- nem lenne FAQ, amiben ez nincs benne
- nem követném folyamatosan a topikot (kivéve a megjelenés körüli napokat)
- olyan után keresek max. amiről sejtem h létezik/létezhet ;)
Továbbra is "nyavajgok", ubitól alap lett volna a felbontás támogatása.
Raptor2: 1280x960 van neked (is) alapbol ;)
Urbijoe: átnevezted az 1280x1024es bin fájlt és felülirtad vele az eredetit? Nem elég bemásolni ! Utána nekem sem jelent meg az 1280x1024es választási lehetőség, hanem 640x480on állt, de valoságban 1280ban megy :)
cucli: a64-2800mhzre huzva,1950pro-256mb,2g ram - szaggat mint a barom(néha 15fps), de a nativ felbontás megér ennyit :) Ami vicc, h a videomemoriábol 128mb-t használ, többet sosem játék közben... meg is látszik a gagyi texturafelbontáson :( csak tudnám, akkor mi foglal a dvd-n 5 gigát ...
Amugy látta valaki 360on? ott is akad? (de elfogulatlanul! :D ) -
#1865 restartold a gépedet, majd ezután indítsd el a yasu-t (duplaklikk) majd indítsd a játékot. play. -
Kaslerka #1864 Barátokkal megvettük. Szerdán érkezik 3db. Multi foreva! -
#1863 Crack nincs Yasu van és tökéletesen müködik! -
KOVU #1862 valaki legyen szives egy linket ahonan cracket tölthetek le hozzá mert nekem az ayasu program sehogy se akart müködni elöre is köszi. -
#1861 szerintem olvass vissza és menni fog az meg van egy olyan hogy gyakran ismételt kérdések azt is olvasd el