Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben is! kitudja, hogy neked mi elfogadható árban... lehet beajánl itt mindjárt neked valaki egy Core Duo 2-t...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A p4 elvileg elég neki. Nekem is az van. (Nw HT 3.0ghz) Tûrhetõ sebességet produkált vele a game (6600Gt ugyszint, 1,5gb mem) 1024/max hol pedig 800x6000 max-on játszottam.
Na jó. Azért nem telejsen max. A HDER meg a shadow ki volt lõve (utóbbi csak lowon)
nálam MINDEN a legszarabban van és elég csunyácska és csak 15fps<#szomoru1>#szomoru1> tudom h nincs fullos gépem de azért vártam volna egy mediumot. 2x512 kingston, PIV3GHZ, c3D 6600GT. plz vki mondja meg h miért megy ilyen lassan. elõre is köszönöm!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
<#idiota>#idiota>
Why so serious?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Én rászántam pár percet és elovasgattam az ediggi hszek nagy részét, s lõn csoda, sikerült beüzemelnem.
Az én módszerem: 1. install 2. gcw-rõl miniimage 3. optikai meghajtók kikapcs (kihúz vagy letilt) 4. restart után miniimage DT-be 5. YASu 6. PLAY!
Ennyi, és nem sírtam egy percet se!
Tanulság:
OLVASNI, OLVASNI! S csak végsõ esetben kérdezni.
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
sebaj, on-line-ba ugy alakítom majd ahogy szeretném😊
u dont have to listen anybody else but me
de ahogy hallom ezket a 20-25 fõs henteket 😊
arcade
u dont have to listen anybody else but me
kasztrálni kéne aki kitalálta ezt a csekkpointos rendszert!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
rakd be az eredeti cd-t 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
★ 汤姆 李
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3