Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Caponee:Elvileg mennie kéne evvel:HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/MountedDevices/ DosDevices/F: R6VEGAS: de ha nem megy akkor probald meg egy X-et oda biggyeszteni:HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/MountedDevices/ DosDevices/F:X
talán...mondjuk ez érdekes, ram hiba..

regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/MountedDevices/ DosDevices/F: R6VEGAS:
Elvileg ezzel a megoldássanl menne yasu nélkül.De nállam így se megy.

Nincs esetleg valami más megoldás a yasun kívül?Nekem ram hibára kilép a ,de ha nem megy a yasu akkor persze elindulna,ha legális lenne a game. Ram teszt megy órákig úgyhogy nem a az a baj. Már visszavettem mindent alapra is de akkor se megy. Érdekes módon van, mikor elindul, de akkor meg játék közben fagy ki.Daemon tools-al próbálkozom, persze az emuláció be van kapcsolva. Lehet, hogy ki kéne próbálni Alcoholal? Bocs,ha volt már róla szó..😛

már mondtam, venni kell X360-at Rainbow Six Vegassal és akkor majd tudsz

k8bal
azt nem kiszedték a PC-sbõl?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

matyi08
ja, voltak ilyen preview-ekben, hogy majd multiban be tudod scannelni a fejedet úgy, hogy lefényképezed elõlrõl, hátulról és oldalról, és akkor a gép berakja, és így könnyebb lesz felismerni egymást multiban. de én azt csak X360-al kapcsolatban hallottam, ha egyáltalán ebben a játékban van ez, mert már ebben sem vagyok biztos.

ToCsEk
Szerintem azt csak neten lehet, mintha láttam volna egy olyan videót..

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Rage47
olyat is lehet?😮
Csero90
Hy all hogy lehet egyéni karaktert csinálni?

hát nemtom, sztem az mivel elég alap kártya, inkább ilyen mostani high-end irodai kari, de akinek az van, nem akarom megsérteni, de én mondjuk inkább vennék egy kb. 25e FT-os GF 6600 GT-t azzal jol elmennek a game-ek, nekem a régi (kaki) 1.7-es celeron procimmal egész türhetöen vitte a game-eket, de szerencsére mire kellet, megkaptam a nagyobb vasat😄

Gerbill
Vagy legalábbis nem "puha UBI" játékra való, mert minden más játék rendesen elmegy rajta szerintem.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

valszeg elindulna, de igencsak szaggatna, az a kari nem játékra való

Gerbill
Még sehogy😊 Majd kb egy hét múlva néz ki nálam a játék, remélem😄

Maximus4
Nálad,hogy néz ki?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

dienesoft
Azok télleg szépek, viszont milyen áron szépek 😄

bakvarnyu
passz, nem nagyon ertek hozza. De szerintem se szep a jatek.Sehol sincs egy Far cry-hoz képest. Viszont itt vannak jó látványos effektek.Pl. mikor a legelsõ kaszinóba kell beverekedni magad lassan kell elõrehaladni a terroristáktól hemzsegõ parkolóban és ahogy folyamatosan tüzelnek peregnek szét az autók alkatrészei amik mögé elrejtõzöl<#vigyor1>

Gerbill
Ezt a homályosítást nem lehet kikapcsolni? Mert így elég ronda szerintem(a kép alapján).

bakvarnyu
En is azt vettem eszre ez a behomalyositott grafika meg raadasnak a szaggatas marhara bantja a szememet. Masfel ora jatek utan kesz voltam.

Gerbill
De nincs a támogatott kártyák között.

Gerbill
Valószínûleg el. Szerintem SM 3.0-as

Hali ezzel a kártyával elindúlna szerintetek a játék???????
Ati Radeon X1300 Pro 256 Mb DDR TV+DVI 8xAGP

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

arty
jah, pont ez a bajom: a szemem allandoan fokuszalni akar, nincs egy éles körvonal a játékban 😞

Forza.

Nahát,részemrõl egyik sem a felsoroltak közül.
De ízlés kérdése jah😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bakvarnyu
JAJA a HL2 az etalon grafikai-optimalizalasi temaba.Terdre borulok elottuk<#vigyor1>

Gerbill
Ettõl inkább elmegy a kedvem, semmint megjön😞.

Gerbill
Ok kösz, csak még várni kell pár napot a kártyára, de akkor nem hagyom ki😊.

bakvarnyu
Minimumon menni fog de az meg elég ronda. Tudom, mert az en gepem is hasonlo. De meg igy is erdemes jatszani vele, ne hagyd ki.Van olyan jo a jatekelmeny, hogy elfelejted a szaggatast.

bakvarnyu
Ezzel a csúnya, homályos képpel aztán nagy kedvet csináltál<#vigyor1>

Gerbill
Minimumon?

bakvarnyu
Elmegy de nem tûrhetõ sebességgel.A kaszinókban atom szaggatás lesz<#vigyor1>

Gerbill
Alacsonygépigényû játék Ubitól:Il2 Sturmovik, PoP minden része, Rayman
Jobb FPS mint a RS: (ez ízlés kérdése) szerintem SWAT 4, Cod, Source motoros játékok(Sin, Hl2, CSS)
Jobb TPS mint SC: (megint ízlés kérdése) Tomb Raider Legend, Hitman BM, Scarface, Just Cause
Repülõszimulátor: MS-nak is van pár(bár ebben nem vagyok jártas, mert inkább az árkádét szeretem)

Más
A játék egy ATIx1600-al és egy AMD 2600+-os processzorral elmenne tûrhetõ sebességen?

dede😄 <#idiota><#idiota>
Elõször csak hülyeségbõl beítem aztán meg jólett.

Egyébként mikor csinált UbiSoft alacsony gépigényü játékokat?
Szerintem soha.
Emellett csinált valaki jobb rep.szimulatort ubi-nal(il2sturmovik)
esetleg jobb tps-játékot mint a Splinter cell?
Vagy jobb FPS játékot mint RS-vegas?😊
Persze vannak még game-ek amik tetszenek más style-ban más gyártóktól de kategóriájában Ubi rukkol elõ általában.
Hogy ez miért van így,hogy magasteljesítményü gépekre írnak játékokat nem tudom(de üzlet van benne az bizti😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Maximus4
Kompatibiltás win 2000-re?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Egy kis kedvcsináló😊 Szerintem nagyon jó lett a játék.

látom megtaláltad a lényeget...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rvn
Üdv! Lehuztam a cd ket daemon 4.08 fut minden opció on on van a yasu t is Linditom és a frissités keresés után beadja h a program szabálytaln müveletet hajtott végre ablakot!

a konfigom lent látható a driver xtreme G 93.71 foggalmam sinccs mit csináljak vele

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

VRSDM
habizti... <#vigyor2>

u dont have to listen anybody else but me

Rage47
ne már... <#idiota>
Neten akartam játszani és amikor ráléptem akkor kérte a kódot én meg beírtam valami baromságot és elfogatta. Kitaláltam egy kódot. 😄 😄
Úgyhogy mostmár netn is tolhatom.

VRSDM
valóban a poroltás tényleg rossz 😄 /degeci

figy ha megát a gamet nem optimalizálják és elbaszsák a fejlesztést akkor lehet alatta akármilen csoda engine is neked akkorse elssz jobb... 😊 hiába raknál te a vegas alá akármilyen enginet nem lenne nagyobb siekre semmivel... (fõleg hogy a legtöbb baj a szar porotlás miatt jön és nem az engine miatt konkrétan...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

VRSDM
ezt már régebben kitárgyaltuk, hogy oda akarták irni hogy ue3.0 aztán szartak az egész pc-s részbe...

másrészt lehet kell még pc-n némi ue3.0 -ás szárnypróbálgatás (talán ezért késik az ut07-t is ?)

ja és én nem az engine-t szidtam, csupán hogy indokolatlan magas a gépigény, mert elfogadom ha magas, de akkor mutasson is valamit cserébe...
továbbvezetve a gondolatot, ugy irtam mindezt az utolsó párat, hogy jobban jártak volna a fejlesztõk egy másik motorral amihez értenek is...

nem akarlak elkeseriteni de a vegas nem az ue3 engine miatt lett olyan amilyen hanem az ubi miatt..., source enginel vagy doom3 enginel se lett volna jobb megnyugodhatsz... (ugy tünik te se a lényeget fogtad meg...)

VRSDM
<#zavart2><#wow3>

Rage47
hûûû de durva, máris szedem le 😄D
mucius
kklol. grawot akárhova skálázhatod, egy árva plusz framet nem csikarsz ki belõle. 😉

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

VRSDM
nem a lényeget fogtad meg... sebaj
/a képekkel csak a source motor szépségét fejleszthetõségét mutatom)

azt mondom pl, áttéve az egészet a sorurce engine-re (ha már nagyon azt emlegetem) sokkal több ember élvezné a játáékot mint most, valószínüleg többen kapnának rá a multira, többen vennék meg...

ja és szerintem a licence dij is parányi a ue3.0-hoz képest...
persze nemvagyok játékfejlesztõ,

elöbb pont azt modntad hogy nem csak a graf a lényeg, akkor msot mégis?? ejj ez nekem bonyolult ... 😊