Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán...mondjuk ez érdekes, ram hiba..
Elvileg ezzel a megoldássanl menne yasu nélkül.De nállam így se megy.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ati Radeon X1300 Pro 256 Mb DDR TV+DVI 8xAGP
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Forza.
De ízlés kérdése jah😊
★ 汤姆 李
Jobb FPS mint a RS: (ez ízlés kérdése) szerintem SWAT 4, Cod, Source motoros játékok(Sin, Hl2, CSS)
Jobb TPS mint SC: (megint ízlés kérdése) Tomb Raider Legend, Hitman BM, Scarface, Just Cause
Repülõszimulátor: MS-nak is van pár(bár ebben nem vagyok jártas, mert inkább az árkádét szeretem)
Más
A játék egy ATIx1600-al és egy AMD 2600+-os processzorral elmenne tûrhetõ sebességen?
Elõször csak hülyeségbõl beítem aztán meg jólett.
Szerintem soha.
Emellett csinált valaki jobb rep.szimulatort ubi-nal(il2sturmovik)
esetleg jobb tps-játékot mint a Splinter cell?
Vagy jobb FPS játékot mint RS-vegas?😊
Persze vannak még game-ek amik tetszenek más style-ban más gyártóktól de kategóriájában Ubi rukkol elõ általában.
Hogy ez miért van így,hogy magasteljesítményü gépekre írnak játékokat nem tudom(de üzlet van benne az bizti😊
★ 汤姆 李
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a konfigom lent látható a driver xtreme G 93.71 foggalmam sinccs mit csináljak vele
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Úgyhogy mostmár netn is tolhatom.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
másrészt lehet kell még pc-n némi ue3.0 -ás szárnypróbálgatás (talán ezért késik az ut07-t is ?)
ja és én nem az engine-t szidtam, csupán hogy indokolatlan magas a gépigény, mert elfogadom ha magas, de akkor mutasson is valamit cserébe...
továbbvezetve a gondolatot, ugy irtam mindezt az utolsó párat, hogy jobban jártak volna a fejlesztõk egy másik motorral amihez értenek is...
u dont have to listen anybody else but me
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
/a képekkel csak a source motor szépségét fejleszthetõségét mutatom)
azt mondom pl, áttéve az egészet a sorurce engine-re (ha már nagyon azt emlegetem) sokkal több ember élvezné a játáékot mint most, valószínüleg többen kapnának rá a multira, többen vennék meg...
ja és szerintem a licence dij is parányi a ue3.0-hoz képest...
persze nemvagyok játékfejlesztõ,
u dont have to listen anybody else but me