3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#2197 Helyes fiam, csak ügyesen :) -
vibo #2196 má szedem az 1.02est.remélem yo lesz. -
#2195 Pl van a játéknak saját update-ere ami automatikusan letölti a legfrissebbet. -
vibo #2194 melyik a legfrissebb?honnan lehet leszedni?
-
#2193 Legfrissebb javítás van rajta? -
vibo #2192 tesvér nem halok már meg a hackelésnél csak nem enged tovább. kijelöli a szgépet hogy hackeljem de nem engedi hackelni már.yo kis bug ez.bsza +.szal vayg egy mentés kéne vagy vmi más megoldás.köcce
-
#2191 Ismétlés a tudás anyja, ismételd addig amíg hackelés után nem halsz meg és tovább fogsz jutni :)
Nekem is volt 1-2 olyan rész ami csak 10-15-ödjére sikerült mert mindig vagy engem vagy a hackelőt lőtték le, de egyszer azon is túlmentem és azóta végig is játszottam már :) -
vibo #2190 megcsinálom nagynehezen a színházban a hack-elést örülök neki majd felfelé kéne mennem csak nemtudom hova körbejártam az épületet újra jöttek emberek majd persze megdeglettem és az utsó csekpoint megint a lépcsőfordulónál van tehát még a hackelés közelében sem vagyok.Hát ilyen nincs kis négyzet odavezet a géphez, de persze már nem lehet hackelni.
Valakinek van mentése ide? Vagy a következő pályához? -
#2189 nem akarok kukacoskodni, de miért veszed meg? azon a gépen nem igazán fog jól futni... -
#2188 kár mert szülinapomra akarom megvenni magamnak és én győri vagyok itt csak 576 van.de ha addigra nem lesz megrendelem a cdgalaxisbol. jól láttam
a honlapon cdgalaxis nál hogy nincs vegas? -
csoola #2187 köszike -
#2186 576-nál (az interneten) az R6:V-t még csak konzolra (Xbox360) lehet kapni és még PSP-re csak elő lehet rendelni. A PC-s verziót még nem árulják. -
#2185 nem tudja valaki hogy lehet-e már kapni az 576-nál? -
#2184 Amúg ymost mi ez a folytatás őrület Ubinál ,hogy Vegas 2 meg GRAW 2 ,már új címet sem tudnak kitalálni? -
Hellsing47 #2183 ez -
csoola #2182 és ez pontosan milyen oldal? cime? -
YMan #2181 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom feltünt-e nektek de van két cím az uneral engine-es oldalon amire nekem nagyon beindult a nyálelválasztásom!
Swat 5 Videndi Universal Games
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 -
YMan #2180 ""METSD MEG"... ekkora bakit."
ehe ehe én is észrevettem ezeket :))
Egy tipp! Lehet LAN-on egy eredeti DVDvel több gépen játszani :) ma jöttem rá. dvd be játékot elindít a menünél dvd a következő gépre, játékot elindít stb. :) -
#2179 Jah xD ...télleg, azt ott hagytam a francba...jovan, ráfogom az újév első napján lévő másnaposságra :DKöszi :) -
Rudi50 #2178 Be kell menni az épületbe azt hiszem a falat vagy ajtót be kell robbantani különben nem nyílik. Egy kép valóban segíteni ha így sem megy tovább. -
Lifeforce #2177 Otthagytad a túszt az előző pályán :D
Ott ahol lementél egy kajálda szerü valamibe, és ott volt egy túsz.
Nah azt kellett volna magaddal cipelni, és kihozni. -
#2176 hali lehet már kapni 576-nál?mert már megakarom venni de a honlapon nem írja pcre -
#2175 Sziasztok!
El vok akadva a game-ben, eccerűen nemtom hoyg lehet továbbjutni.Szétlőjük a fél kaszinót, és menni kell egy parkoló fele, ki...kiérünk, a parkolóban két oldalt kocsik és két SWAT-os, és ott állnak és várnak. Még távolab egy ilyen radarral felszerelt kocsi, mellette 2 ürge áll és beszélget, aztán még tovább mutat egy pontra a játék hoyg oda kell mennem.Az égvilágon nincs ott semmi, két oldalt vasrácsos útlezáró és nem lehet köztük átmenni és ott állunk.Körülöttünk nagy hotelek. Na itt mit kell csinálni?Eccer már belinkeltem a képet, mindjárt megkeresem.Előre is thx a segítséget,hátha vki tudja mert már borzalmasan idegesít hoyg nemtok továbbjutni! -
Lifeforce #2174 Mielött egymásnak estek, vagy félrevezetitek egymást. :)
Olvassátok el. -
Rudi50 #2173 Köszönöm szépen az infot, erre nem is gondoltam. És ha nincs scannerem?
valóban szánalmas.......... -
Kaslerka #2172 Tök mindegy, hol veszed a magyarországi forgalmazó az amex-tec. Én a CD Galaxisnál vettem mégis az amextec-el kellett felvegyem a kapcsolatot. -
#2171 Ja ez engem is édekel mert én is ott veszem majd meg ha esetleg úgy döntenék :) Csak a multis része miatt. -
Lifeforce #2170 Nem, mondjátok?
Ez szánalmas...
Mármint Magyar részről.
Aki a Mediamarktban vette annak is hiányzik a CDkulcs? -
Kaslerka #2169 Rudi50 ha felmennél az amex honlapjára és megnéznéd a rainbow topicját, akkor tudnád, hogy vissza kell küldened a beszkennelt képét a számládnak és mailba küldik a cd-keyt amint megkapják az ubi-tól. Arra várok én is és még páran... -
Rudi50 #2168 Na ezt én is jól megírtam, na mindegy. (magyarosítás és elég) :-)
A kérdés ua. -
Rudi50 #2167 Hogy lehet ezzel interneten játszani? A csatlakozáshoz kéri a CD-kódot ami nincs sehol se a DVD-n se a füzeten.Ha ez az Amex-tec Kft. intézte így a magyarítást akkor elég szánalmas, elé ránézni a borító hátuljára:
"METSD MEG"... ekkora bakit.
Szóval tudja valaki hol van CD-key? -
Soneji #2166 ebben nem lehet tört szervert csinálni. hamachi-n lehet csak tört játékkal játszani. -
Thanatos #2165 ha lesz dedicated szerver nem probáltok meg tört szervert csinálni? :) -
Lifeforce #2164 Végig csináltam, készítőknek egy nagy respekt...
Remélem lesz multi demo, és egy rendes dedicated szerver.
Ha jó a multija, és elegen játszák akkor megveszem... -
#2163 Hát én ha jól tudom a 2.5 az a verzió szám, és valószínüleg azért vannak benne hasonló kódsorok, mert a 3 a 2.5 újabb verziója. -
Lifeforce #2162 BUÉK mindenkinek.
Kéne egy kis segítség...
Végefele vagyok egy hangárban, csajszi fent az ablakban, alatta egy ki kell hackolni a gépet, és közben jönnek ezren.
Eddig tudtam irányítgatni a másik embert, de most nem tudom.
Elkolbászol, és meghal.
Egyedül meg vagy kinyirnak, vagy meghal a haldokló csapattársam :D
Mostmár 20x-ra szaladok neki, de mostmár kezd mérgesíteni. -
#2161 A Vengeance engine-t kivéve, amely a Swat4-et is hajtotta...valahol olvastam régebben. -
#2160 UE 2.5 azért "kettőésfél", mert tartalmaz kódsorokat az UE 3.0-ból...
És a DA 2.5-es motort használ... -
Thanatos #2159 scda semit nem vett át ue3ból..., nem vágom ezt honnan vetted... -
#2158 Lehet, hogy csak "bizonyos kódsorokat" vettek át az UE 3.0-ból, mint a SC: Double Agent. Pl. a Gears of War, ami full 3.0-ás Unreal engine-t használ, azért részletesebb, és jobban néz ki, mint a Vegas. De így is nagyon jól néz ki a játék.