3901
  • Fenrir
    Helyes fiam, csak ügyesen :)
  • vibo
    má szedem az 1.02est.remélem yo lesz.
  • Fenrir
    Pl van a játéknak saját update-ere ami automatikusan letölti a legfrissebbet.
  • vibo
    melyik a legfrissebb?honnan lehet leszedni?
  • Fenrir
    Legfrissebb javítás van rajta?
  • vibo
    tesvér nem halok már meg a hackelésnél csak nem enged tovább. kijelöli a szgépet hogy hackeljem de nem engedi hackelni már.yo kis bug ez.bsza +.szal vayg egy mentés kéne vagy vmi más megoldás.köcce
  • Fenrir
    Ismétlés a tudás anyja, ismételd addig amíg hackelés után nem halsz meg és tovább fogsz jutni :)

Nekem is volt 1-2 olyan rész ami csak 10-15-ödjére sikerült mert mindig vagy engem vagy a hackelőt lőtték le, de egyszer azon is túlmentem és azóta végig is játszottam már :)
  • vibo
    megcsinálom nagynehezen a színházban a hack-elést örülök neki majd felfelé kéne mennem csak nemtudom hova körbejártam az épületet újra jöttek emberek majd persze megdeglettem és az utsó csekpoint megint a lépcsőfordulónál van tehát még a hackelés közelében sem vagyok.Hát ilyen nincs kis négyzet odavezet a géphez, de persze már nem lehet hackelni.
    Valakinek van mentése ide? Vagy a következő pályához?
  • k8bal
    nem akarok kukacoskodni, de miért veszed meg? azon a gépen nem igazán fog jól futni...
  • Bence94
    kár mert szülinapomra akarom megvenni magamnak és én győri vagyok itt csak 576 van.de ha addigra nem lesz megrendelem a cdgalaxisbol. jól láttam
    a honlapon cdgalaxis nál hogy nincs vegas?
  • csoola
    köszike
  • ibrik
    576-nál (az interneten) az R6:V-t még csak konzolra (Xbox360) lehet kapni és még PSP-re csak elő lehet rendelni. A PC-s verziót még nem árulják.
  • Bence94
    nem tudja valaki hogy lehet-e már kapni az 576-nál?
  • Adam II
    Amúg ymost mi ez a folytatás őrület Ubinál ,hogy Vegas 2 meg GRAW 2 ,már új címet sem tudnak kitalálni?
  • Hellsing47
    ez
  • csoola
    és ez pontosan milyen oldal? cime?
  • YMan
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nem tudom feltünt-e nektek de van két cím az uneral engine-es oldalon amire nekem nagyon beindult a nyálelválasztásom!

Swat 5 Videndi Universal Games
    Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
  • YMan
    ""METSD MEG"... ekkora bakit."
    ehe ehe én is észrevettem ezeket :))

Egy tipp! Lehet LAN-on egy eredeti DVDvel több gépen játszani :) ma jöttem rá. dvd be játékot elindít a menünél dvd a következő gépre, játékot elindít stb. :)
  • dienesoft
    Jah xD ...télleg, azt ott hagytam a francba...jovan, ráfogom az újév első napján lévő másnaposságra :DKöszi :)
  • Rudi50
    Be kell menni az épületbe azt hiszem a falat vagy ajtót be kell robbantani különben nem nyílik. Egy kép valóban segíteni ha így sem megy tovább.
  • Lifeforce
    Otthagytad a túszt az előző pályán :D
    Ott ahol lementél egy kajálda szerü valamibe, és ott volt egy túsz.
    Nah azt kellett volna magaddal cipelni, és kihozni.
  • Bence94
    hali lehet már kapni 576-nál?mert már megakarom venni de a honlapon nem írja pcre
  • dienesoft
    Sziasztok!

El vok akadva a game-ben, eccerűen nemtom hoyg lehet továbbjutni.Szétlőjük a fél kaszinót, és menni kell egy parkoló fele, ki...kiérünk, a parkolóban két oldalt kocsik és két SWAT-os, és ott állnak és várnak. Még távolab egy ilyen radarral felszerelt kocsi, mellette 2 ürge áll és beszélget, aztán még tovább mutat egy pontra a játék hoyg oda kell mennem.Az égvilágon nincs ott semmi, két oldalt vasrácsos útlezáró és nem lehet köztük átmenni és ott állunk.Körülöttünk nagy hotelek. Na itt mit kell csinálni?Eccer már belinkeltem a képet, mindjárt megkeresem.Előre is thx a segítséget,hátha vki tudja mert már borzalmasan idegesít hoyg nemtok továbbjutni!
  • Lifeforce
    Mielött egymásnak estek, vagy félrevezetitek egymást. :)
    Olvassátok el.
  • Rudi50
    Köszönöm szépen az infot, erre nem is gondoltam. És ha nincs scannerem?
    valóban szánalmas..........
  • Kaslerka #2172
    Tök mindegy, hol veszed a magyarországi forgalmazó az amex-tec. Én a CD Galaxisnál vettem mégis az amextec-el kellett felvegyem a kapcsolatot.
    Ja ez engem is édekel mert én is ott veszem majd meg ha esetleg úgy döntenék :) Csak a multis része miatt.
  • Lifeforce
    Nem, mondjátok?
    Ez szánalmas...
    Mármint Magyar részről.
    Aki a Mediamarktban vette annak is hiányzik a CDkulcs?
  • Kaslerka #2169
    Rudi50 ha felmennél az amex honlapjára és megnéznéd a rainbow topicját, akkor tudnád, hogy vissza kell küldened a beszkennelt képét a számládnak és mailba küldik a cd-keyt amint megkapják az ubi-tól. Arra várok én is és még páran...
  • Rudi50
    Na ezt én is jól megírtam, na mindegy. (magyarosítás és elég) :-)
    A kérdés ua.
  • Rudi50
    Hogy lehet ezzel interneten játszani? A csatlakozáshoz kéri a CD-kódot ami nincs sehol se a DVD-n se a füzeten.Ha ez az Amex-tec Kft. intézte így a magyarítást akkor elég szánalmas, elé ránézni a borító hátuljára:
    "METSD MEG"... ekkora bakit.
    Szóval tudja valaki hol van CD-key?
  • Soneji
    ebben nem lehet tört szervert csinálni. hamachi-n lehet csak tört játékkal játszani.
  • Thanatos
    ha lesz dedicated szerver nem probáltok meg tört szervert csinálni? :)
  • Lifeforce
    Végig csináltam, készítőknek egy nagy respekt...
    Remélem lesz multi demo, és egy rendes dedicated szerver.
    Ha jó a multija, és elegen játszák akkor megveszem...
  • Gerbill
    Hát én ha jól tudom a 2.5 az a verzió szám, és valószínüleg azért vannak benne hasonló kódsorok, mert a 3 a 2.5 újabb verziója.
  • Lifeforce
    BUÉK mindenkinek.
    Kéne egy kis segítség...
    Végefele vagyok egy hangárban, csajszi fent az ablakban, alatta egy ki kell hackolni a gépet, és közben jönnek ezren.
    Eddig tudtam irányítgatni a másik embert, de most nem tudom.
    Elkolbászol, és meghal.
    Egyedül meg vagy kinyirnak, vagy meghal a haldokló csapattársam :D
    Mostmár 20x-ra szaladok neki, de mostmár kezd mérgesíteni.
  • Pretorian
    A Vengeance engine-t kivéve, amely a Swat4-et is hajtotta...valahol olvastam régebben.
  • Pretorian
    UE 2.5 azért "kettőésfél", mert tartalmaz kódsorokat az UE 3.0-ból...
    És a DA 2.5-es motort használ...
  • Thanatos
    scda semit nem vett át ue3ból..., nem vágom ezt honnan vetted...
  • Pretorian
    Lehet, hogy csak "bizonyos kódsorokat" vettek át az UE 3.0-ból, mint a SC: Double Agent. Pl. a Gears of War, ami full 3.0-ás Unreal engine-t használ, azért részletesebb, és jobban néz ki, mint a Vegas. De így is nagyon jól néz ki a játék.