Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄D nálam ugyanez van 😄
yasuval kell amúgy szórakozni (5-10perc is rámehet mire elindul a kicsike) 😄
szerk: mostmár viszont full baszik elindulni xD

http://thenamelessphoto.com/

köszi a választ!
kis kiegészítés: normálon 2x3 gránát, reálison 2x2.
a mentést a windows hibernálással meg lehet oldani csak nagyon macerás.
a video beállításokhoz nagyon kéne valami patch, olyasmi mint ami a Most Wanted-hez volt. azt tudja valaki, hogy pontosan mire való az a pár dolog amit lehet berhelni? gondoltam egyet és mindent levettem minimumra, gondolván multizni úgy jó. ennek az lett a tanulsága, hogy az árnyékokon és a blur effecten kívül semmit sem érdemes bekapcsolni/emelni. nem sokkal de jobb lett, viszont csúnyább egy cseppet sem.
figyeltétek már, hogy a nõk is férfi hangot adnak mikor elesnek? férfi módon harcol, férfi módon hal!
arty
- sztem nem nagyon lesz eccerü megoldás erre ... ld. GRAW ... 😊 pokoli bonyolult a save megoldása ...

- normal vs. realisztik: normalban csak áll az ellen, rákommandozol egy 5fõs csapatra és néha ugyan eltalálnak, de jóeséllyel rendet vágsz köztük 😊 realisztikben idõnként megkerülnek, s már 1 ember is oszt fejest, ha rákommandózol rambóként 😊 HUDon nincs sérülésjelzõ, a kép torzul, ha sérülsz, s ha sérülten ujra sebesülsz, meghalsz. Vagy vársz a fedezékben és visszagyógyulsz. Normal fokozatban sokat kibirsz ... reálon kevesebbet.

Forza.

remélem lesz hozzá valami mentés csalás/mod/patch. rohadtul idegesítõ, hogy üres tárral felszerelkezés elõtt ment. ráadásul el is felejt dolgokat. ezek mellé jól passzol, hogy nálam néha eltûnik úgy minden. ha kikapcsolom az "eye adaptation effect" opciót akkor visszatûnik. mire való ez egyáltalán?
és mi a különbséga normál és a realisztikus mód között?
és a hud-on van valami mutató az egészségi állapotról?(ezt azért kérdem mert nálam nincs hud)
Mondjuk én ezt szerettem meg😉

★ 汤姆 李

ilyen extra igényeid vannak?
a tény, hogy hiányolod belõle is példázza: derekasan elbaxták. sajnos ez nem az a játék amit megszerettünk.
VRSDM
1, nemtudom
2, nem

u dont have to listen anybody else but me

Raptor 2
Na. Tecikn a gém naon. DE:

1.Hogy lehet az egyjátékos módban(nem a sztori) társakat berakni?
2.Nem lehet megtervezni a missziónkat? Pl térképet átnézni, stb.???

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

én eleve REALISTIC fokozaton kezdtem, de nem valami kemény. néha simán az ellenség hátába lehet kerülni, és nézni ahogyan lõdöz oda ahol voltál.
Sarapetike
megcsináltam ugy is nem jó 😞 pedig eddig simán ment

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

arty
az akkor van, ha a securom a yasutól nem képes lecsekkolni a fizikai drájvodat... editáld a registryd a FAQban leirtak alapján.

Forza.

grebber
Amúgy hány pályás a game kb?
Most vagyok ott ahol DANTES felirat van az épületen és nagy építkezés zajlik még a cuccokból itélve.

Next PC upgrade: 2022

Sarapetike
nem ir semmit csak hogy hibát észlel közben ujraraktam a játékot és most sem jó

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

grebber
Mit ir ki hibának?

Sarapetike
felratam a magyaritást és nem tom elinditani a játékot hibával leál 😞 mi lehet a baj ?

minimize
errõl a kommentrõl Nekem is eszembe jutott egy régi ismerõsöm, de nem off-topikolok most.

No one can stop Death!

Az lehet de azért nem annyira szar vga ahogyan emlitették.Én nem bizonygatok semmit és nem akarok vitázni meg látni a sok hülye hozzászólást,hogy nem hiszem el mert nem látom stb.Én tudom amit tudok nekem nagyon mimdegy,hogy ki mit hisz el,mit gondol.Nekem megfelel még áprilisig azután meg benevezek egy dx10-es ATI vga-ra.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

arty
ma ujrakezdtem REALISTIC fokozaton, ahh, végre!!!! az AI szivat, rámtör, fedezékbe bujik, pár lövés és véged van, végre van tét, nincs rambozás, nincs állva egyhelybõl lövölözés .. ezt vártam a játéktól 😊

a grafika és a szaggatás sem érdekel már, bõven van ami lekössön ... ahh, miért is nem igy kezdtem el már elsõre??? 😊

(a magyaritás pedig nagyon jó)

Forza.

Srácok, nem tudja valaki mikor jelenik meg kis hazánkban? Az 576 katalógusban láttam, hogy 6990 az ára asszem, de az oldalukon se híre se hamva.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

nem gyengén nyomjátok
Glpetyus
😄DD
<#mf1>

Eisenhower
petyus te béna ne nindentóhoz hasonló konfigon játszd ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

VRSDM
semmi

Glpetyus
he ?

VRSDM
kajak igyvan, nembaszom fel ha igaz, pedig ûberállat, megyek szarok zsírost, jöttem ujra, semmi fain hsz? mivanitt?

/sry, de kihagyhatatlan volt

Glpetyus
Majd beérsz Vegas-ba,rájössz.... 😊
Fog az úgy akadni,mint a fene.

nekem volt egy ismerösöm, aki kissé törte néha a szavakat, ilyen mondtai voltak (pl.: kell kenyér? helyett keenyér?)
amugy minimize, sztem is jo a gém, kurvára bejön, atom h milyen joság😄

VRSDM
eszembejutattad a 8.os csökkent képességû ismerõsömet...
nála az hogy a földes úton nemtud bicajozni mert homokos így néz ki:
...
/készülni 😄 kemény lesz 😄/
idézem:
" apu-jön-tátra-beton-lebasz-kész "
<#idiota><#hehe><#hehe>

minimize
lenyûgözõ.
a motor ue3, de a mûveleteket a ubisoft "követte el" vele.
játékhangulatban dettó okés.nálam nyerõ eddig,lépek is vissza...

No one can stop Death!

Rage47
mennyi fps-ed van vele ált.?
Nemtom, hogy irta-e már valaki, de letölthetõ a YASU 1.05 - Readme-jébe ez áll: Rainbow Six Vegas 1.01 TESTED!

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

arty
ki ne találd már, h forditott arányban van a gépigény a konfiggal, ami futtatja 😉 minimális eltérések vannak, de egy jol felrakott windows "felett" csodák nincsenek ...

persze, ha vmit félreértettem, akkor sry, bõvebben is kifejtheted, h szerinted a jobb gépeken is miért akad a game 😊

az átlag fps értékek meg elfelejthetõek, hiába 25fps az átlagom, ha a sarkon befordulva a 13fps miatt nem tudok célozni és szitává lõnek 😞

Forza.

Kinek mi a játszható. Nekem AMD Athlon64 3200+,1GB RAM, 7600GT - 1024*768 és nem nagyon tetszik a "futása"...

bakvarnyu
hát az átlag 24 FPS is elég szar; úgy írtad mintha legalább 50 lenne=)

grebber
Na volt helyem feltenni a gamet és nagyon tetszik 1024x768ba tolom és játszhatóan fut.
Azt nekérdezzétek milyen részletesség melett mert nekem magas ez a videobeállítás menü.
Mi az pl hogy Hardveres csatolás?

Rage47
akkor lehet h azért?😄 nekem el sem induk patchel:S
urbijoe
nem 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Rage47
eredetid van?
urbijoe
a patch után mért lett lassabb a játék?
elötte jobban ment

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

minimize
elindult végre.biztos az áramszünet tett neki jót. msn-es help után faszásan elindult, bár csak uazt játszottam el, mint eddig...

No one can stop Death!

a játék teljesítménye és a gépigény nem olyan egyenes arányú összefüggésben van, mint ahogyan azt a többség elképzeli.
Nálam is maxon ment, szaggatás nélkül /kivéve a vége felé két vagy három helyen/ szóval én meg a cinikus többségnek nem hiszek. 😊 Ettõl függetlenül nem estem hanyatt a grafikától, ehhez képest a magas gépigény valóban túlzás.

Why so serious?

köszi szépen! jobban is eldughatták volna!
Rage47
fórum fõoldal bal oldala
VRSDM
lehet külsõ software-es pixel doubleing-el játszik 😄😄
akkor meg a 512x384-es res. igazán nem sok 😄

látni nem fogjuk, így elhinni se. az pedig, hogy ilyen görcsösen bizonygatod csak a cinikus többséget igazolja.
a "Privátüzenet" valami új kifejezés? bár biztos én vagyok a mûveletlen
melleselg itt az SG fórumon hol lehet megnézni a beérkezett Privátüzeneteket?
nekem mindegy mit hiszel!átlagban 24FPS fölött van!!!!!!!!!!!!!!!

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

milyen szempontból vagyok én elfogult?
még jóindulattal is csak dilettáns az, aki kijelenti, hogy reklám célokat szolgál a pc-s kiadás.
lehet vele multizni másolttal??

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!