Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
yasuval kell amúgy szórakozni (5-10perc is rámehet mire elindul a kicsike) 😄
szerk: mostmár viszont full baszik elindulni xD
http://thenamelessphoto.com/
kis kiegészítés: normálon 2x3 gránát, reálison 2x2.
a mentést a windows hibernálással meg lehet oldani csak nagyon macerás.
a video beállításokhoz nagyon kéne valami patch, olyasmi mint ami a Most Wanted-hez volt. azt tudja valaki, hogy pontosan mire való az a pár dolog amit lehet berhelni? gondoltam egyet és mindent levettem minimumra, gondolván multizni úgy jó. ennek az lett a tanulsága, hogy az árnyékokon és a blur effecten kívül semmit sem érdemes bekapcsolni/emelni. nem sokkal de jobb lett, viszont csúnyább egy cseppet sem.
figyeltétek már, hogy a nõk is férfi hangot adnak mikor elesnek? férfi módon harcol, férfi módon hal!
- normal vs. realisztik: normalban csak áll az ellen, rákommandozol egy 5fõs csapatra és néha ugyan eltalálnak, de jóeséllyel rendet vágsz köztük 😊 realisztikben idõnként megkerülnek, s már 1 ember is oszt fejest, ha rákommandózol rambóként 😊 HUDon nincs sérülésjelzõ, a kép torzul, ha sérülsz, s ha sérülten ujra sebesülsz, meghalsz. Vagy vársz a fedezékben és visszagyógyulsz. Normal fokozatban sokat kibirsz ... reálon kevesebbet.
Forza.
és mi a különbséga normál és a realisztikus mód között?
és a hud-on van valami mutató az egészségi állapotról?(ezt azért kérdem mert nálam nincs hud)
★ 汤姆 李
a tény, hogy hiányolod belõle is példázza: derekasan elbaxták. sajnos ez nem az a játék amit megszerettünk.
1.Hogy lehet az egyjátékos módban(nem a sztori) társakat berakni?
2.Nem lehet megtervezni a missziónkat? Pl térképet átnézni, stb.???
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Forza.
Most vagyok ott ahol DANTES felirat van az épületen és nagy építkezés zajlik még a cuccokból itélve.
Next PC upgrade: 2022
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
No one can stop Death!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
a grafika és a szaggatás sem érdekel már, bõven van ami lekössön ... ahh, miért is nem igy kezdtem el már elsõre??? 😊
(a magyaritás pedig nagyon jó)
Forza.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
/sry, de kihagyhatatlan volt
u dont have to listen anybody else but me
amugy minimize, sztem is jo a gém, kurvára bejön, atom h milyen joság😄
nála az hogy a földes úton nemtud bicajozni mert homokos így néz ki:
...
/készülni 😄 kemény lesz 😄/
idézem:
" apu-jön-tátra-beton-lebasz-kész "
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
a motor ue3, de a mûveleteket a ubisoft "követte el" vele.
játékhangulatban dettó okés.nálam nyerõ eddig,lépek is vissza...
No one can stop Death!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
persze, ha vmit félreértettem, akkor sry, bõvebben is kifejtheted, h szerinted a jobb gépeken is miért akad a game 😊
az átlag fps értékek meg elfelejthetõek, hiába 25fps az átlagom, ha a sarkon befordulva a 13fps miatt nem tudok célozni és szitává lõnek 😞
Forza.
Azt nekérdezzétek milyen részletesség melett mert nekem magas ez a videobeállítás menü.
Mi az pl hogy Hardveres csatolás?
Next PC upgrade: 2022
elötte jobban ment
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
No one can stop Death!
Why so serious?
akkor meg a 512x384-es res. igazán nem sok 😄
melleselg itt az SG fórumon hol lehet megnézni a beérkezett Privátüzeneteket?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
még jóindulattal is csak dilettáns az, aki kijelenti, hogy reklám célokat szolgál a pc-s kiadás.
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!