3901
  • YMan
    http://www.kotaku.com/gaming/in-game-advertising/clips-rainbow-six-vegas-blooper-easter-egg-226196.php
  • ptomesz
    Most nem azért a husz fillérért de nem tudom egyesek mit lázadnak hogy dvd5 vagy dvd9. már dvd9 et is lehet kapni 560 Ftért és ha belegondolunk hogy egy majd 10e ftos játékot tök ingyen levarezolunk a netről és kiirjuk egy akár 1000ftos lemezre még akkor is nagyon nagyon jól járunk , de egyesek ahoz képest még ezt az egy kibaszott ezrest is sajnálják rá. jo mindegy hat ez csak saját vélemény volt nekem tökéletesen megfelel a dvd9 es verzió is, amugy szerintem ahoz is működik a dvd5 crackje
  • Sland
    Aláírásban lévő konfigon, 1024*768, minden ON-ra rakva és a legnagyobbra, 25-40FPS között megy.
    Az elején a telepítés után azt írta hogy a proci nem felel meg a minimum követelményeknek :D
    Egyenlőre jó kis játék PC-n is. XBOX360-on már sokat játszottam vele. Ott gyönyörű volt.
  • VRSDM
    szerinted ha mondok valamit akkor azzal a levegőbe beszélek?
    Tom Clancys Rainbow Six Vegas CRACK ONLY-iND ...

attól még hogy ráfér egy dvd-re a játék nem lett más, csak kiszedtek pár felesleges dolgot

harmadrészt, szerinted 1hónap után naponta dobálnák a crack-okat?
  • Soneji
    most azt mondod, hogy az az egy dvd-re ráférős verzióhoz van?
    nem értem mit lázadsz
  • VRSDM
    úr isten, 2 üzenettel előreolvasni már tényleg kibaszott nagy luxus
    és még énvagyok a lusta ha nemolvasok végig 200hsz-t ha abból 180 ekkora flém ...

ptomesz - 1.0ás az exe
  • YMan
    Help Me!
    Elakadtam ott ahol egy kínai kaszinóban ki kell szedni a specoposokat. szépen leszedtem mindenkit de nem találom a kijáratot
  • Soneji
    van valami új crack a gamecopyworldon!
  • ptomesz
    ezzel a mentéssel még nem csináltak valamit? kikészit ez az ellenőrző pontos megoldás
  • ptomesz
    a patchekhez is van crack?
  • VRSDM
    szolídan közlöm, kijött a dvd-re elférős verzió
    hozzá csinos crack-el... kb 1 napja :D
  • Lifeforce
    Nincsmit.
  • billyidol
    Kipróbáltam köszönöm szépen!
  • billyidol
    Szia!Semmi gond!Itt nem a megcsinálással volt a gond hanem azzal,hogy mindig kifagyott a game!Este ha hazaértem ki is próbálom!
  • Lifeforce
    Bocs de csak most értem rá megcsinálni neked.
    Egyébként ha ezen nem tudsz túljutni...
    Lesznek jóval nehezebbek :)
    Itt a mentés
  • Blenda Stompa
    kosz, este kiprobalom aztan remelem okosabb leszek!
    amugy valszeg nem hardwares hiba, mert soha semmilyen game/alkalmazas alatt nem allt le...pedig a FEAR-el hajtom am allandoan
  • Papailaca
    a kaszinós résznél kinyirok mindenkit, de nem találom a kivezető utat... nem tudjátok ,mi itt a trükk? minden szintet végigjártam már 100×, és nem jövök rá...
  • tugyiti
    este 8-tól hamachin valakit érdekel?
    ha igen privibe keressen meg.
  • Lifeforce
    Start menü/ beállítások/vezérlőpult/rendszer/speciális fül/ indítás és helyreállítás "beállítások"/ rendszerhibáknál az autómatikus újraindítás elöl vedd ki a pipát.
    Legközelebb megtudod, hogy miért indul újra.
    Vagy kapsz egy kék képernyőt ahol leírja a hibát, vagy ha így is újraindul akkor hardwarees a hiba,
    tehát tetszik vagy sem, vagy kevés a tápod, túlmelegszik valami, hibás lap vagy proci.
  • Blenda Stompa
    Siasztok!

Valaki tudja esetleg, hogy hamachi-s () lan-multi alatt - ha server vagyok, ha nem - 7-8 perc jatek utan miert indul ujra a gepem?
    (warez verzio, nem melegszik tul semmilyen stuff a gepemben)
    ha vki talakozott hasonloval, akkor plz help
    elore is kosz
  • arty
    "Nem vagyok túl penge angolból!"

akkor miért nem játszol a magyaritással? ;)
    a fő feladatok le vannak forditva, a beszéd mondjuk nem (feliratozás nincs sajnos) ;)
  • billyidol
    Pontosítanám hol is tartok!Valami teherauton kell behekkeli valamit aszem!Nem vagyok túl penge angolból!De talán ez segít!Ha valakinek meglenne ennek a pálya végi mentése akkor nagyon örülnék!THX!!!
  • billyidol
    sziasztok!Tudnátok egy csekpointot küldeni a [email protected] -ra?
    Az a szitu,hogy amikor kipucoltam fent mindent lemegyek az alasorba és ott van 1 pont ahol mindig kifagy!Ha valaki megtenné,hogy az ez utáni csekpointot elküldené annak nagyon hálás lennék!R6 check point
  • YMan
    dienesoft: ezt kipróbálom mert ugyanilyen a konfigom csak 3200+ a proci, de úgy rémlik nem volt gyorsabb
  • buldozer99
    Gyerekek ez a játék 1 állat:D
  • dienesoft
    Nálam 1024x768-ba gyorsabban fut, mint 800x600-ba. Ez hogy lehet?
    Na aztán neked sok van hozzá mi ?
    Egyébként kellene tudni milyen a multija, ha jó lenne akkor megvenném én is.
  • AndrewCB
    Life, az nem azért van, hanem azért mert nincs érzéked a játékhoz!
  • Lifeforce
    RvS-t megvettük mi is.
    Nem bántam meg, de azért óckodunk a multi részétől, mert kedves ubi, előszeretettel csapja agyon az UT motor kitünő netkódját.
    Megannyiszor jártunk úgy, hogy ott állok a háta mögött, szétsorozom géppityuval a hátát, majd feláll, és egy pisztolygolyóval fejbesom és elterülök :D
    Az én lövéseim, meg elvesztek az 5 másodpercenkénti 3 "kulcs" kulcsellenörzésbe.
    De jártunk forditva is.
    Szóval ezért félünk, és elöbb egy multi demót kipróbálnánk azért.
    Hiába nagyon jó a játék.
  • YMan
    hát én nem vagyok régi de megvettem, és tetszik annyira hogy 2x ennyit se sajnáltam volna érte. Nem voltam soha se annyira vásárolgatós, de pár gamét megvettem a netes játék miatt, és nagyon rákaptam az ízére. Persze nem kell megvenni akármit mert sok szar is elveheti az ember kedvét. Nekem volt amigám és ott a warez megölte a gépet teljesen :( és csináltam én is dobozos szoftvert, tehát átérzem. Érthető hogy nem mindenki szórhatja a lóvét, de azon érdemes elgondolkodni hogy elmentek egy haveroddal sörözni mennyit hagysz ott 2-3 óra kikapcsolódásért, és egy játék hány órát nyújt.
    Életem legjobb befektetése a Heroes of the Might and Magic 1-2-3 volt, az asszony 8! éve játszik még mindíg vele :)))
  • AndrewCB
    Ki veszi meg? Mert, ha régiek közül többen is, akkor befizetek én is rá!
  • Fenrir
    Ha elég nagy a fedezék akkor mind a kettő be tud bújni mögé, amúgy külön-külön nem lehet nekik parancsot adni.
  • SamFisher22
    a csapattársakat nem lehet külön-külön fedezékbe küldeni? zavaró amikor az egyik a falhoz guggol, faszául fedezékben van, a másik meg ott áll mellette a puszta közepén
  • VRSDM
    http://www.sg.hu/galeria/1098005606/10980056061164306982.jpg
    /du-n csinálhatok újat ha gondoljátok
  • k8bal
    ami eddig volt banner törlődött, addig ideiglenesen beraktam egy régit... ha valaki csinál egyet lecserélem
  • vibo
    ISTEN vagy!:D
  • Lifeforce
    Ezt úgy látom majd mindenki beszívja
    Tessék, innen letöltheted a szinház mentését
    Macskássy kolegánknak köszönd...
  • YMan
    k8bal: én két gépen próbáltam, igaz le kellett butítani hogy ne röcögjön de így is akkora játékélményt nyújt hogy csak na.. :)
    Azt vettem észre, elsősorban a felbontás csökkentése segít a sebességproblémákon.
    a két konfig:

Athlon64 3200+ 1,5GB ram 6600GT
    Amd 3200+ 1GB ram 7600GS
  • YMan
    amit itt lent belinkeltek az unreal engine kapcsán
  • vibo
    kösz fater:D