Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

http://garysoneji.atw.hu/border.bmp
legyetek rám büszkék!
ha megvan ki lehet próbálni a multit!
Rage47
ne döljünk be mindennek, volt már deviance is ami fake😊
grebber
Ezt hol láttad mert én nemnagyon találom egyik oldalon sem!?

Next PC upgrade: 2022

bakvarnyu
jó hát.

ToCsEk
Hm...
Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.PCDVD5.PROPER-Razor1911
Ez most jó? Szerintetek jó?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

AndrewCB
Multi tapasztalat, akinek megvan az eredeti? Vagy lehet tudni, h lesz -e multi demo?

grebber
Hát a game vége nem volt valami hüde jó 😞

Raptor 2
Az a papírszerûség max a procid gyengeséged (vagy többi hardver) miatt lehet,ha pl Physics chip lenne nálad, akkor fasza lenne. De pl az Xbox 360-on király a ragdoll..

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Gerbill
De most komolyan ilyen processzorkövetemény mellett, azért már elvárható volna hogy realisztikusan amortizálódjanak a dolgok(lassan már minden stratégiai játékban full lerombolható a terep és azoknak mégis milyen normális a gépigényük)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Lehet, hogy az UBI ezt nem tudja és elfelejtették használni😄 Bár ahogy az optimizálást nézem az is kitelik tõlük, hogy direkt csinálták el azt is😊

VRSDM
ue3.0 alatt havok 3.0 van nem?

u dont have to listen anybody else but me

grebber
Hát ja a fizika az nem éppen realisztikus pl belelövök a hordóba felrobban a teteje felrepül és mintha papirból lenne olyan lassan esik vissza a robbanás hatására elrepülö hordo meg olyanokat pattant hogy csak kamilláztam 😄
Arra nem is akarok kitérni hogy a lépcsõkön hogy mennek le a karakterek.

De a pályák meg a zene és a hangulat nagyon tetszik nekem!

a fal nem omlik, a ragdoll meg inkább vicces mint realisztikus de ezt rvs-ben már emgszoktuk 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Pont game-elés közben jutott eszembe a Stranglehold game abból az amortizálást átlehetne tenni ebbe is mekkora durva lenne már 😄

Gerbill
Ez jó kérdés engem is érdekelne, ha már ilyen nagy a gépigény van valami extra is(omlik a fal, normális RagDoll stb.)vagy csak a csili vili effektek(HDR Bloor Bloom és még ki tudja milyen hasztalan dolgok).

Bence94
kérdeznék még.mennyire puszthitható a környezet?és ha egy terroristát lelövök csak vér jön vagy látszik benne a golyó?bocs ezért a kérdésért.
+mennyire szabad a játékmenet?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

mike0013
bocsi, hogy nem olvasok vissza, de valaki privibe megirná, hogy menne-e SM2-es kártyákon, csak láttam azt a patch-et amivel elvileg megy, de most nincs annyi idõm, hogy elolvassam, hogy kipróbálta-e valaki, szóval légyszi egy privit, thx😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Raptor 2
NA feltettem ,és fasza! Télleg nem akad!!!

bakvarnyu
inkább a Raven shield-et vedd meg az jobb is , olcsóbb is =)

grebber
Akkor tedd fel a 1.02-öt azzal nálam nem akad.

Raptor 2
Én feraktam az 1.01 patchet, és ugyanugy akad asz Ubisoft vidi..

grebber
Jólvan nemkell annyira tulozni nekem is majdnem ugyanilyen gépem van annyi eltéréssel hogy nekem AMD-m van de közel egyszintûek és simán játszható.

urbijoe
a video menüben lévö "hardweres csatolás" mit állit?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

"Rángatna" a gépeden, nem is kicsit...

grebber
Az a gáz hogy nincs feliratozva amit mindig ugatnak a bejátszásokba 😞

Bence94
és még annyit hogy nem rángatna az én gépemen?aláírásomban ott van

Bence94
helo érdemes megvenni?mert a multi gondolom jo lehet de maga a sngli az jó?

ibrik
Minden játékkal megesik, hogy szükség lehet további javításokra
Bár a laikusok számára úgy tûnhet, hogy az 1.02 patch nem okoz változást a szövegekben, valójában ismét tartalmaz javítást a szövegfájlokban.
Épp ezért frissítettem a magyarítást is - ami természetesen tartalmazza az 1.02 angol nyelvû állapot visszaállítását végzõ programot is.

Immár a magyarítás frissített verziója tölthetõ le az oldalamról.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Eisenhower
bakker olvass már vissza #1746 <#gunyos1><#whatever><#falbav>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

koschwarz
<#puszi><#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Figyelem!
A game fel patchelve 1.02-re tökéletesen müködik a YASU 1.05-el (daemon 4.08 Emu ALL OFF), a magyaritás is jó hozzá.
tényleg nem szaggat be a in game video.

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

a sima 9500 szerintem mindenkinél müködik...nem is lehetett sokáig kapni..én is németbõl rendeltem
bakvarnyu
Ha tényleg igy lenne mindenki olyan kártyát venne (illetve vett volna két éve)<#vigyor1>
neked nagy mázlid volt ha összejött belõle a 9700pro...

az összes 9500 szoftveresen moddolható 9700pro-vá, nekem is egy ilyen dolgozik a gépemben, a meglévõ 4 pipa mellett egy omega(pl)driverrel máris aktivizálódik a másik négy pipa, és igy már komolyabb erõt képvisel, mint az összes x300, és x500 széria..18000mb/mp sávszélességet produkál, mint a 9700pro
(errol csak annyit, hogy a sogormnak volt radeon 9500 es egyaltalan nem mentek vele olyan jol a jatekok neki mint nekem, pedig meg a procija es a ramja is jobb mint az enyem)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Adam II
1.02-vel megy vagy várni kell új YASU-ra?

rushman
kössz mindenkinek, asszem hanyagolom a gammát pedig multiban eszméletlen lehet

találtam egy részt ahol rendesen beakad!
a security nevû pálya elején, zárt térben nálam egy helyen 18-19 fps- teljesít. ha bemegyek a terembe ott rendesen megy. bugos vacak.
Rage47
én is ott tartok. rég akadtam el játékban, ez most megfogot... 😄
énis ott szopok most :/

http://thenamelessphoto.com/

grebber
Na elérkeztem számomra eddigi legnehezebb részhez.
Amikor a terroristák adatbázisát kell meghackelni az operában vagy hol és mindig szétlövik a cuccos a mocskok 😞

hülye kérdés😊
rushman
és egy amd x2 64 4200+, 2gb ram, 7900 gto512?

szerintem ne vedd meg.
patch után már kell az 1.05-ös yasu, nekem legalábbis eddig jó volt az ami a torrentben volt mellette.
és most hudom id van. hihetetlen.
a gcw-n fönt van egy weapon mod nagyon süti!
nem akarlak megbántani, de az ati 9500 sokkal jobb mint a te x550-ed...
Eisenhower
ez már a pálya vége ha jól emlékszem nem? asszem itt lezajlik egy beszélgetés és ezután jön a helikopáter és visz a következõ helyre.

ha 256 mb.s, akkor az 9600 pro lesz...egyébként kiváncsi vagyok elindul-e vkinek sm.2-es kártyával, mert szerintem ha mûködik az a kis módosítás amit alant beírtak, akkor az erõsebb sm.2-es kártyával(9700, 9800, x800 széria)..megfelõ környezetben-proci-ram- el kell menjen low-n
Eisenhower
azt várják hogy vedd meg 😄