132
Mit gondolsz rólunk?: Jófej gyerekek
  • bld
    úristen, bekövetkezett amitől mindíg is féltem, elszabadult:D:D
  • magus
    hörét ugysem uberlitek
  • asfa
    én is ugyanigy vagyok!
  • Fido4life
    Ha akarod scsinálhatnánk valami közöst, épp nem tudok semmit sem kezdeni magammal, mert nincs senki aki írna velem együtt rímeket.. Csak egy ötlet, de privátban megbeszélhetjük...
  • Daverr01
    Ok, ramegyunk a Tmara!Majd probalok irni vmi normalis szoveget, m eg majd a Marci tesom talal vmi jo kis zeneszerkeszto progit azt kirukkolunk vmi vilagbajnok musorral es lenyomunk mindenkit mint a belyeget:D.Legyetek jok.
  • Fido4life
    Szerintem még hallgatható is lenne, ha nem hagynátok a rímek után szünetet, mert ez így nagyon csicska..már bocs..
  • Daverr01
    Na cso Marcika!
    Szerencsesen kiertem mint latod:D, csak mer nincs ekezet!Emberek nyugi nyaron jon a klip:DD.Na megyek melozni csok!
    David
  • _Atti_
    mitakartok..nem is olyan rossz mint várná az ember..nem mintha hallgatható lenne de azért hallani hogy megpróbáltátok becsületesen összeraktátok..

az már más hogy ezt nem kéne terjeszteni..ismerősök stb aztán záruljon a kör..

"pofon a műfajnak, a rap zene kapta"
  • mod
    Köszönjük ezeket a számokat Viczének a legjobb szöveget, Kisbagánynak azért mert olyan jó cimbora, Marci D-nek a lagkirályabb MC-nek. Szüleinknek hogy szeretetben felneveltek minket. Barátnõinknek: Nórinak, Lillának és Bettinek hogy nem mondták azt hogy "De hülyék vagytok hogy felrakjátok." és azt hogy odaadóan szeretnek minket. Köszönjük barátainknak: Luxinak, Krudinak, Ferinek, Sanyinak, Bazsinak, Tyutyinak. Köszönjük testévéreinknek hogy kiskorunkban nem ütöttek agyon minket: Tasnak, Tamáskának; Lalinak; Imrének, Karinak. Köszönjük a Tormásnak és az ottani Tölgyfa Büfének és minden ott dolgozónak Hajninak és Berninek. Köszönjük a Baranyajenõnek és az ottani Zöld-Fehér kocsmának és Zolinak a kocsmárosnak. Köszönjük nagyszüleinknek és keresztszüleinknek. Köszönjük az összes többi cimboránknak hogy cimboráink és meghalgatják zenéinket. És köszönet neked amiért letöltöd, meghalgatod, és odaadod barátaidnak.

ÉS TERJESSZÉTEK!!!!!!

:CCCCCCCcccc
  • mod
    :DDasd:aS:?Asd:_asAS.-A.-s_-A:SasD:_a_sd_DA:_S_S_s_ssd:_A:ASsdD.-:_a_S:d:A:sd:D:Fd:sd:s:d_-::?,a?sd,.D:a
  • Fido4life
    Én se tudnám jobban, majd szerzek egy mikrofont...
  • Daverr01
    És esetleg továbbra is várjuk az épitő és leépitő kritikákat hogy ha esetleg lesz valami uj dolog amit csinálunk, megfeleljen mindenki izlésének:D!
    Peace!
  • Daverr01
    NA üdvözletem!Ha valaki meghallgatta a számokat, mind a 4-et akkor észre veheti hogy az utolso 2(amit MI is jonak itélünk) nem tartalmaz semmi roma ellenes szöveget!
    Amugy meg miért van az ha egy cigány megkésel egy magyart akkor annak semmi visszhangja nincs, de ha egy magyar lecsap egy cigányt akkor köcsög paraszt RASSZISTA stb.???
    Na mindegy, eleve szerintem nem kéne igy külön választani h magyar vagy cigány.Magyarbol is van szemét cigányból is van szemét csak mifelénk több van a másodikból.
    Üdv, Vicze!
  • Matthew Prosac
    szerintem ne csináljátok újra. annyit nem ér az egész. sry
  • Marci D
    Hú itt nagyon elment a téma a rasszizmus felé! Pedig hát én a honlapon is bocsánatot kértem a szövegért. Inkább arról beszéljetek hogy nektek melyik szám jön be legjobban és az miért jön be.
    Ha meg nem jön be akkor miért nem jön be.
    Talán legkoözelebb ki tudjuk küszöbölni a hibákat. Én mondjuk már az elején tudtam hogy a rasszista szöveg a legnagyobb hiba, de mivel már régen készült ezért a nyersanyag már nincs meg és nem tudjuk kijavítani. Esetleg úgy hogy megcsináljuk az egészet újra.
    Egyáltalán kíváncsiak lennétek e újabb számokra vagy egyáltalán ne is fárasszunk titeket?.
  • Győri Devi
    Nos sztem a számok....
  • Takezó
    nem tartom magam rasszistának, de a felfogásom helyes, de ez itt nem az a totyik,a hol elmondanám, h miért is... szívesen privátban, ha érdekel
  • Guer
    van alapja annak amit marci barátunk mondott az más kérdés hogy ezt mennyire helyes igy kifejezni...
  • Szega87
    szóval te rasszistának tartod magad ? meg szerinted eza mentalistás helyes?
  • Takezó
    remélem komolyan, én azét írtam, h jóak ^^
  • Győri Devi
    Lol már csak a hiphop.hu ra kellene öket feltenni :D
  • Matthew Prosac
    csapkodd meg őket jól, aztán menekülj londonba.
    jó haditerv nem?
  • Marci D
    Nem vagyunk rasszisták, de sajnos arrafelé elég sok probléma akad a "kissebséggel"...(többség...).Nekünk személy szerint van is nem egy cigány barátunk, de az hogy állandoan attol kell tartani hogy betörnek a házadba vagy elkapnak az utcán és elveszik amid van nem tul egészséges.Sajnos arrafelé ilyen
    a cigányok 80%-a ami már elég okot ad arra hogy ne szeressük öket és beleirjuk a szövegekbe.Hát ennyi... akinek nem inge ne vegye magára, ha vkit ezzel megsértettünk akkor BOCSI!
    Vicze és Marci D
  • asfa
    sajna kb nekem is (#63)
  • Csesza
    jah csodálkozom is hogy ilyen finoman is kitudom magam fejezni...
  • Ottto
    Nagyjából ugyanez a véleményem (#63)
    (Kössz Csesza hogy leírtad, én nem bírtam magam ilyen finoman kifejezni... )
  • Szega87
    Több számban is elhangzott a rasszizmus , fajelmélet , népírtás gondolata . Erről kicsit beszélj . Főleg a cigányellenesség . Ezt igy is gondoltátok/játok vagy ez csak a szám kedvéért ?
  • Marci D
    Nekünk jöhetnek a negatív kritikák is. Persze mi nem gondoltuk hogy világsztárok leszünk de hát nem is így indult ez. A karamel se tetszik mindenkinek mégis nyomják a rádióban. De mi nem ilyenekre vágyunk csak hogy megismerjen minket más is. JÓFEJEK VAGYUNK ÉS EZ AZ IGAZSÁG, ÉRTETEK SZÜLETETT MEG EZ A FA**SÁG!
  • Loál János #64
    Igen, csak próbálták. :C

• Csesza
    bocs nekem nem teccik(nagyonnem) mondjuk poénnak jó de szimplán csak poénnak!

általába jobban leszoktam oltani az ilyen "gagyi" számokat de ti nem vagytok olyan nagyképű fasszopók mint azok akik általába kilökik az ilyen zenéket

még1x bocs az oltásért de ez az én véleményem
  • Marci D
    Majd irok még valami jo szöveget csak az a gáz hogy hétfön megyek vissza londonba azt legközeleb nyáron lesznek uj számok, de akkor lesz klip is meg minden amit akartok!Amugy meg köszi mindenkinek a hozzászolást:D!!!!
    Vicze Dávid
  • Szega87
    ja fejenként 10.000 Ft hogy felléptek
  • Matthew Prosac
    meg se álljatok a Balázs show-ig!!!!!!
  • Szega87
    most jött le mind a 4 :PPP
    első hallásra kicsit erőltetten próbáltátoka ritmust eltalálni , de majd bővebben ha végighallgattam :D
  • PyRex
    Ez nagyon odabaaaaaaaaaaasz :)))))))))))
  • Daniel
    Ez kurva jóóóóóóóóó :DD
    Még mééég!!4 többet!!!

"Uraljuk a telepet, leütünk pár gyereket!!"
  • Loál János #56
    Nem ugrál.

URALJUK A TEREPET, ELVESZTEM A FEJEMET. :@
  • Marci D
    NA mizu?
  • Marci D
    az a helyzet hogy mi is tisztában vagyunk vele h egy "kicsit" gagyi, de k****a unatkoztunk azt nem tudtunk mit csinálni azt reppeltünk!AMUGY MEG AKI EMBERKEDIK AZTAT KÖ KEMÉNYEN LEZUZZUK!HAMAROSAN JÖN A FILMÜNK A 8 KILÓMÉTER!
    na jo ez csak vicc volt
  • Marci D
    :DDD