Amatõr RAP: Jófej Gyerekek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peace!
Amugy meg miért van az ha egy cigány megkésel egy magyart akkor annak semmi visszhangja nincs, de ha egy magyar lecsap egy cigányt akkor köcsög paraszt RASSZISTA stb.???
Na mindegy, eleve szerintem nem kéne igy külön választani h magyar vagy cigány.Magyarbol is van szemét cigányból is van szemét csak mifelénk több van a másodikból.
Üdv, Vicze!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha meg nem jön be akkor miért nem jön be.
Talán legkoözelebb ki tudjuk küszöbölni a hibákat. Én mondjuk már az elején tudtam hogy a rasszista szöveg a legnagyobb hiba, de mivel már régen készült ezért a nyersanyag már nincs meg és nem tudjuk kijavítani. Esetleg úgy hogy megcsináljuk az egészet újra.
Egyáltalán kíváncsiak lennétek e újabb számokra vagy egyáltalán ne is fárasszunk titeket?.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
jó haditerv nem?
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a cigányok 80%-a ami már elég okot ad arra hogy ne szeressük öket és beleirjuk a szövegekbe.Hát ennyi... akinek nem inge ne vegye magára, ha vkit ezzel megsértettünk akkor BOCSI!
Vicze és Marci D
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
<#gonosz1>#gonosz1>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
általába jobban leszoktam oltani az ilyen "gagyi" számokat de ti nem vagytok olyan nagyképû fasszopók mint azok akik általába kilökik az ilyen zenéket
még1x bocs az oltásért de ez az én véleményem
Vicze Dávid
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
elsõ hallásra kicsit erõltetten próbáltátoka ritmust eltalálni , de majd bõvebben ha végighallgattam :D
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Még mééég!!4 többet!!!
"Uraljuk a telepet, leütünk pár gyereket!!"
URALJUK A TEREPET, ELVESZTEM A FEJEMET. :@
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
na jo ez csak vicc volt
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
néha kicsit gagyira sikeredett, kevésbé poénos, de alapjában véve nem rossz.:D
relatíve.:))
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
A nosztalgia az jo de a többi nem!
Nem tudom hogy nálatok hogyan müxik a dolog!Mindenesetre ujra fel lesz rakva a 3 szám ami nem müködik!Addig élvezzétek az utolsot!
Amugy nálatok is ugrál????
Irjatok!
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Itt vagyok ahogy megígértem. Már délben felraktuk volna a zenét de volt 1 kis technikai malõr. Beszart a cd olvasó és nem olvasta be a cd-t amin volt az anyag!!!
Na de most már itt van!!!
Jófej Gyerekek site
Menjetek és töltögessetek kedvetekre!!!!
Várjuk a véleményeteket minél elõbb!!!(frankón itt ülünk a gép elött és frissitgetjük a forum oldalát!!!aki elöször ir véleményt kap egy VIP jegyet az elsõ koncertünkre:D:D:D!!!)
Puszi a hasatokra!!!
Marci D és Vicze
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
amúgy klippet annak a számnak csináljatok amirõl úgy érzitek hogy slágergyanús <#eplus2>#eplus2>
siess azért:)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"