Amatõr RAP: Jófej Gyerekek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Én se tudnám jobban, majd szerzek egy mikrofont...

És esetleg továbbra is várjuk az épitõ és leépitõ kritikákat hogy ha esetleg lesz valami uj dolog amit csinálunk, megfeleljen mindenki izlésének:D!
Peace!
NA üdvözletem!Ha valaki meghallgatta a számokat, mind a 4-et akkor észre veheti hogy az utolso 2(amit MI is jonak itélünk) nem tartalmaz semmi roma ellenes szöveget!
Amugy meg miért van az ha egy cigány megkésel egy magyart akkor annak semmi visszhangja nincs, de ha egy magyar lecsap egy cigányt akkor köcsög paraszt RASSZISTA stb.???
Na mindegy, eleve szerintem nem kéne igy külön választani h magyar vagy cigány.Magyarbol is van szemét cigányból is van szemét csak mifelénk több van a másodikból.
Üdv, Vicze!
Matthew Prosac
szerintem ne csináljátok újra. annyit nem ér az egész. sry <#gonosz3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Hú itt nagyon elment a téma a rasszizmus felé! Pedig hát én a honlapon is bocsánatot kértem a szövegért. Inkább arról beszéljetek hogy nektek melyik szám jön be legjobban és az miért jön be.
Ha meg nem jön be akkor miért nem jön be.
Talán legkoözelebb ki tudjuk küszöbölni a hibákat. Én mondjuk már az elején tudtam hogy a rasszista szöveg a legnagyobb hiba, de mivel már régen készült ezért a nyersanyag már nincs meg és nem tudjuk kijavítani. Esetleg úgy hogy megcsináljuk az egészet újra.
Egyáltalán kíváncsiak lennétek e újabb számokra vagy egyáltalán ne is fárasszunk titeket?.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Gyõri Devi
Nos sztem a számok....

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

nem tartom magam rasszistának, de a felfogásom helyes, de ez itt nem az a totyik,a hol elmondanám, h miért is... szívesen privátban, ha érdekel
Guer
van alapja annak amit marci barátunk mondott az más kérdés hogy ezt mennyire helyes igy kifejezni...

Szega87
szóval te rasszistának tartod magad ? meg szerinted eza mentalistás helyes?

remélem komolyan, én azét írtam, h jóak ^^
Gyõri Devi
Lol már csak a hiphop.hu ra kellene öket feltenni :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Matthew Prosac
csapkodd meg õket jól, aztán menekülj londonba.
jó haditerv nem?

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nem vagyunk rasszisták, de sajnos arrafelé elég sok probléma akad a "kissebséggel"...(többség...).Nekünk személy szerint van is nem egy cigány barátunk, de az hogy állandoan attol kell tartani hogy betörnek a házadba vagy elkapnak az utcán és elveszik amid van nem tul egészséges.Sajnos arrafelé ilyen
a cigányok 80%-a ami már elég okot ad arra hogy ne szeressük öket és beleirjuk a szövegekbe.Hát ennyi... akinek nem inge ne vegye magára, ha vkit ezzel megsértettünk akkor BOCSI!
Vicze és Marci D

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

asfa
sajna kb nekem is (#63)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

jah csodálkozom is hogy ilyen finoman is kitudom magam fejezni...

Ottto
Nagyjából ugyanez a véleményem (#63)
(Kössz Csesza hogy leírtad, én nem bírtam magam ilyen finoman kifejezni... )

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Szega87
Több számban is elhangzott a rasszizmus , fajelmélet , népírtás gondolata . Errõl kicsit beszélj . Fõleg a cigányellenesség . Ezt igy is gondoltátok/játok vagy ez csak a szám kedvéért ? <#nezze>

Nekünk jöhetnek a negatív kritikák is. Persze mi nem gondoltuk hogy világsztárok leszünk de hát nem is így indult ez. A karamel se tetszik mindenkinek mégis nyomják a rádióban. De mi nem ilyenekre vágyunk csak hogy megismerjen minket más is. JÓFEJEK VAGYUNK ÉS EZ AZ IGAZSÁG, ÉRTETEK SZÜLETETT MEG EZ A FA**SÁG! <#vigyor3>

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Loál János
Igen, csak próbálták. :C

<#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

bocs nekem nem teccik(nagyonnem) mondjuk poénnak jó de szimplán csak poénnak!

általába jobban leszoktam oltani az ilyen "gagyi" számokat de ti nem vagytok olyan nagyképû fasszopók mint azok akik általába kilökik az ilyen zenéket

még1x bocs az oltásért de ez az én véleményem

Majd irok még valami jo szöveget csak az a gáz hogy hétfön megyek vissza londonba azt legközeleb nyáron lesznek uj számok, de akkor lesz klip is meg minden amit akartok!Amugy meg köszi mindenkinek a hozzászolást:D!!!!
Vicze Dávid

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Szega87
ja fejenként 10.000 Ft hogy felléptek <#vigyor>

Matthew Prosac
meg se álljatok a Balázs show-ig!!!!!! <#vigyor>

Szega87
most jött le mind a 4 :PPP
elsõ hallásra kicsit erõltetten próbáltátoka ritmust eltalálni , de majd bõvebben ha végighallgattam :D

PyRex
Ez nagyon odabaaaaaaaaaaasz :)))))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ez kurva jóóóóóóóóó :DD
Még mééég!!4 többet!!!

"Uraljuk a telepet, leütünk pár gyereket!!"

Loál János
Nem ugrál.

URALJUK A TEREPET, ELVESZTEM A FEJEMET. :@

NA mizu?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

az a helyzet hogy mi is tisztában vagyunk vele h egy "kicsit" gagyi, de k****a unatkoztunk azt nem tudtunk mit csinálni azt reppeltünk!AMUGY MEG AKI EMBERKEDIK AZTAT KÖ KEMÉNYEN LEZUZZUK!HAMAROSAN JÖN A FILMÜNK A 8 KILÓMÉTER!
na jo ez csak vicc volt

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

:DDD

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

totya24
Fú gyerekek... nem egyszerû:)
néha kicsit gagyira sikeredett, kevésbé poénos, de alapjában véve nem rossz.:D
relatíve.:))

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Hali emberek észre vettem hogy összevissza ugrálnak a számok!!!
A nosztalgia az jo de a többi nem!
Nem tudom hogy nálatok hogyan müxik a dolog!Mindenesetre ujra fel lesz rakva a 3 szám ami nem müködik!Addig élvezzétek az utolsot!
Amugy nálatok is ugrál????
Irjatok!

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

:D jo válasz

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

huhbejo
ez mi?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Loál János
#44. :@

Na mivan nem kell a VIP jegy???:D

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

jeee, végre, húzom is ezerrel
Loál János
BESZTESZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#gonosz1><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Szevasztok!!!

Itt vagyok ahogy megígértem. Már délben felraktuk volna a zenét de volt 1 kis technikai malõr. Beszart a cd olvasó és nem olvasta be a cd-t amin volt az anyag!!!

Na de most már itt van!!!
Jófej Gyerekek site

Menjetek és töltögessetek kedvetekre!!!!

Várjuk a véleményeteket minél elõbb!!!(frankón itt ülünk a gép elött és frissitgetjük a forum oldalát!!!aki elöször ir véleményt kap egy VIP jegyet az elsõ koncertünkre:D:D:D!!!)

Puszi a hasatokra!!!
Marci D és Vicze

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Képt!!4

Képt!!4

gabber_saviola
jah mostár jöhetnének a trekkek -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Szega87
március 8. van !!! ZENÉT AKAROK

BEAST
xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PyRex
jajah, izgatottan várjuk :D

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mr_no_NaMe
Nahszal akkor honnét is lehet szedni?:D
Matthew Prosac
#10: +fav
amúgy klippet annak a számnak csináljatok amirõl úgy érzitek hogy slágergyanús <#eplus2>

bld
arrgghh én alig bírom kivárni:)
siess azért:)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

zsír