132
Mit gondolsz rólunk?: Jófej gyerekek
-
MolniGee #132 Újra kapható az MC's kollekció a www.polo16.hu webshopjában!!!
-
#131 "Aki megmondja eloszor a mondani valot azt amire gondolunk mi"
'na most keményen odateszünk..' persze ezt csak gondoltátok, ez jol lejön a számokból :) -
Marci D #130 Na ez az!!! -
Daverr01 #129 Nem talalt varom a tobbit:D.
-
#128 Tipp: Falusi lúzerek vagytok, akik unatkoznak a kibaszott semmittevésbe. -
#127 -
Daverr01 #126 Ez zene.Komoly mondanivaloval.Aki megmondja eloszor a mondani valot azt amire gondolunk mi akkor annak postazunk egy eredeti kazit dedikalva mind a negy szammal rajta!EZ HALAL KOMOLY!!!!!
Varjuk a jelentkezest!
Marcika majd irok! -
#125 a MItekbe vannak belemélyedve?
[szemét] -
Marci D #124 Szerintem azért nem dumálnak mert bele vannak mélyedve a zenénkbe és keresik benne a hátsó gondolatokat. :) Adok 1 tanácsot: Játszátok le visszafelé! Akkor majd rájöttök az igazi mondandónkra.
-
Daverr01 #123 NA MIVAN VAZZEG POROGJETEK!
Marcika a faszom kivan mikor lesz mar junius vege????
Mizu veletek? -
Marci D #122 Vazzeg Dávid!
Szombaton annyira bekúrtam hogy már 10 órakor feküdtem mert akkorát okádtam hogy az már fájt. :D
Sikondán voltunk a Betty haverjainál. Kibérelték az üdülőt és akkora királyság partyt csináltak hogy fúúú. Legalábbbis amíg emlékszem király volt.
Nah LÉgyszi intézd a memóriát mert nagyon gáz. Le van nagyon lassúlva a gépem!!!
Légy jó és hívj! -
Daverr01 #121 Nem szar, csak ti a johoz vagytok szokva:).Mi mindig ott leszunk a toppon:D.Szoval ha olyan szar akkor nem kell meghallgatni, nem am valami dobhartya problemaid lesznek.Marcika veled mizu???Elsz meg?Majd holnap lehet hivlak, remelem ma bebaszol helyettem is!
Csok a csaladnak!
David -
#120 Hagyd. Az igazság néha fáj.... -
#119 Erről van szó.. -
#118 Link vagy, írtam is hogy "nem bántásból mondom". -
#117 LOL -
Marci D #116 -
#115 Az a baj, hogy csak ti, ketten.
Nem szeretnék beszólni, de sztem hagyni kéne ezt a rap dolgot, mer' hát... szar. Nem az lenne a baj, hogy nem saját a zene, meg underground meg minden, de a szöveg is cinkes. Télleg nem bántásból mondom, de nem érdemes tovább foglalkozni vele.
Na cső. -
Marci D #114 Nem hal meg mert mi mindíg fanok leszünk :) -
Daverr01 #113 NA VAZZEG NE AM MEGHAL A FANCLUB!
FORZA J.F.GY.:D:D! -
Daverr01 #112 Jo reggelt.Te jesszus kurva elet.Megneztem a lacejunior...t, hat ez valami brutalis:D.O az aki leallhatna Horevel freestyle-ozni:D.Tuti lenne erdeklodes.Olvastam az angol szam szoveget, de arra nem igen jottem ra h mirol szol:D.Uuuu de rosszmaju vagyok:D.
Na majd irok meg, csooo!
Dave -
#111 valamit játszotta az eszét,majd megpróbálom még 1-szer... -
Marci D #110 Nem tudom megnézni a lapot mert azt írja ki hogy a kiszolgáló nem található! -
Marci D #109 Hogy érted hogy nem szedte le?
Nekem leszedi. Én csináltam a haonlapot tehát ha technikai problémád van vele akkor írd le légyszi!! -
Goth #108 aaaaaztagecccc ááááááááááááááááááááááááááá :SAD ASDASDASDASDDDDDDDSDAS D
a mekdánelc a kedvencem D:
a bankot nem bírom végighallgatni :_DDD -
#107 utódok biztos nem... azt a szintet nem hiszme,hogy még 1szer megüti valaki...
kül a kritikát nem a ti zenétekre írtam,sajna azt nem sikerült meghalgatni,mert nem szedte le...a véleményemet (inkább az én véleményem mint kritika) a 104-es commenthez írtam... -
Daverr01 #106 Szerbusz MARCI :D!Huh baszod vegre szunetem van!Remelem minden ok otthon majd hivlak valamikor.Nah ennyit a maganeletrol:D.
Szoval most nagyon osztonzoen hatott ram a par negativ kritika ugyhogy olyan szoveget irok nyarra hogy besza*tok:D.Majd jol berugunk azt nyomunk klippet is.
Amugy meg aki arra szamit amikor felmegy a honlapra hogy most 2pac utodjait talalta meg az tuti hogy csalodni fog.Ez az egesz egy jo poennak indult, de most mar talan komolyabban is ramegyunk a Tmara.Egy a baj, hogy az egeszbol csak nyaron lehet vmi.De akkor tuti.Na legyetek jok!
ui.:Marcika add at udvozletem mindenkinek lecci!
Cso -
#105 itt a példa "nincs hangom,akkor rappelek" -dologra.a rappben nem csak a szöveg a lényeg... nincs semmi ritmusa az egésznek,a szövegnek sem sok értelme... a hang sem üt túl nagyot.
sok gyakorlás.... -
niburu #104 http://lacejunior.atw.hu
http://lacejunior.atw.hu
http://lacejunior.atw.hu -
Marci D #103 Sziasztok!!
Arra gondoltam hogy ti is segíthetnétek ötletet adni hogy mi kerüljön fel a honlapunkra még.
Én gondoltam a Rapjeink szövegére. Meg esetleg a Tormási életről írni pár dolgot. Vagy rólunk írni még többet hogy milyen az életünk amikor éppen nem RAP-elünk. :)
Irjatok mit gondoltok!
Csumi mindenkinek!! -
#102 Na én benne vagyok, csak ma nagyon szarul vagy így nem megy.. Meg azér kell valami ihlet is.. Na majd emailban megbeszéljük.. -
#101 :> -
Marci D #100 [email protected] -
Marci D #99 Csá srácok itt vagyok én is!!!
Végre feljutottam a netre!!
Látom Vicze barátom már új tagokat akar toborozni. Hát elég nehéz lesz így neten keresztűl RAP-elni.
Amúgy van a mailcíme a Jófej Gyerekeknek is. Oda is lehet szöveget küldeni Fido4life. jofejgyerekek mail
Örülök Dávid hogy kiértél! Légyszi intézd nekem a memóriát!!
Csumi mindenkinek!! -
#98 temeg kiafaszvagy. -
Goth #97 Hát őt nem !DDDD -
Goth #96 Ez egy dolog hogy a szöveget nem bírom sokáig hallgatni, de akárhogy is próbálkozok, nem tudom elkapni az ütemet :S -
Daverr01 #95 jah nem
Az emaliem az [email protected].
Varom az erdeklodest!
CSAO -
#94 Ugyanaz az emailod is ? -
Daverr01 #93 Nah zsir!
Aki komolyan akar ilyen szovegirosdit jaccani meg mittomen akkor vegyen fel MSN-re ott akar kozze is tehetjuk ami van es megdumalhatjuk!Msn cimem: [email protected] jo eccakat, sok jobarat...(na aze ez halal kemeny rim volt)>:D!