Amatőr RAP: Jófej Gyerekek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'na most keményen odateszünk..' persze ezt csak gondoltátok, ez jol lejön a számokból 😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Varjuk a jelentkezest!
Marcika majd irok!
[szemét<#ravasz1>#ravasz1>]
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Marcika a faszom kivan mikor lesz mar junius vege????
Mizu veletek?
Szombaton annyira bekúrtam hogy már 10 órakor feküdtem mert akkorát okádtam hogy az már fájt. 😄
Sikondán voltunk a Betty haverjainál. Kibérelték az üdülõt és akkora királyság partyt csináltak hogy fúúú. Legalábbbis amíg emlékszem király volt.
Nah LÉgyszi intézd a memóriát mert nagyon gáz. Le van nagyon lassúlva a gépem!!!
Légy jó és hívj!
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Csok a csaladnak!
David
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Nem szeretnék beszólni, de sztem hagyni kéne ezt a rap dolgot, mer' hát... szar. Nem az lenne a baj, hogy nem saját a zene, meg underground meg minden, de a szöveg is cinkes. Télleg nem bántásból mondom, de nem érdemes tovább foglalkozni vele.
Na csõ.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
FORZA J.F.GY.😄😄!
Na majd irok meg, csooo!
Dave
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Nekem leszedi. Én csináltam a haonlapot tehát ha technikai problémád van vele akkor írd le légyszi!!<#confused>#confused>
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
a mekdánelc a kedvencem D:
a bankot nem bírom végighallgatni :_DDD
kül a kritikát nem a ti zenétekre írtam,sajna azt nem sikerült meghalgatni,mert nem szedte le...a véleményemet (inkább az én véleményem mint kritika) a 104-es commenthez írtam...
Szoval most nagyon osztonzoen hatott ram a par negativ kritika ugyhogy olyan szoveget irok nyarra hogy besza*tok😄.Majd jol berugunk azt nyomunk klippet is.
Amugy meg aki arra szamit amikor felmegy a honlapra hogy most 2pac utodjait talalta meg az tuti hogy csalodni fog.Ez az egesz egy jo poennak indult, de most mar talan komolyabban is ramegyunk a Tmara.Egy a baj, hogy az egeszbol csak nyaron lehet vmi.De akkor tuti.Na legyetek jok!
ui.:Marcika add at udvozletem mindenkinek lecci!
Cso
sok gyakorlás....
http://lacejunior.atw.hu
http://lacejunior.atw.hu
Lovaink patái alatt csontok ropognak, keresztények irgalmat nem kaphatnak! Pogány Diadal!
Arra gondoltam hogy ti is segíthetnétek ötletet adni hogy mi kerüljön fel a honlapunkra még.
Én gondoltam a Rapjeink szövegére. Meg esetleg a Tormási életrõl írni pár dolgot. Vagy rólunk írni még többet hogy milyen az életünk amikor éppen nem RAP-elünk. 😊
Irjatok mit gondoltok!
Csumi mindenkinek!!
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Végre feljutottam a netre!!
Látom Vicze barátom már új tagokat akar toborozni. Hát elég nehéz lesz így neten keresztûl RAP-elni.
Amúgy van a mailcíme a Jófej Gyerekeknek is. Oda is lehet szöveget küldeni Fido4life. jofejgyerekek mail
Örülök Dávid hogy kiértél! Légyszi intézd nekem a memóriát!!
Csumi mindenkinek!! <#integet2>#integet2>
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Aki komolyan akar ilyen szovegirosdit jaccani meg mittomen akkor vegyen fel MSN-re ott akar kozze is tehetjuk ami van es megdumalhatjuk!Msn cimem: [email protected] jo eccakat, sok jobarat...(na aze ez halal kemeny rim volt)>😄!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Szerencsesen kiertem mint latod😄, csak mer nincs ekezet!Emberek nyugi nyaron jon a klip😄D.Na megyek melozni csok!
David
az már más hogy ezt nem kéne terjeszteni..ismerõsök stb aztán záruljon a kör..
"pofon a mûfajnak, a rap zene kapta"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ÉS TERJESSZÉTEK!!!!!!
:CCCCCCCcccc