Amatőr RAP: Jófej Gyerekek

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
"Aki megmondja eloszor a mondani valot azt amire gondolunk mi"

'na most keményen odateszünk..' persze ezt csak gondoltátok, ez jol lejön a számokból 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Na ez az!!!

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Nem talalt varom a tobbit😄.
jax
Tipp: Falusi lúzerek vagytok, akik unatkoznak a kibaszott semmittevésbe.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Loál János
<#wow3> <#wilting>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ez zene.Komoly mondanivaloval.Aki megmondja eloszor a mondani valot azt amire gondolunk mi akkor annak postazunk egy eredeti kazit dedikalva mind a negy szammal rajta!EZ HALAL KOMOLY!!!!!
Varjuk a jelentkezest!
Marcika majd irok!
bens
a MItekbe vannak belemélyedve?

[szemét<#ravasz1>]

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Szerintem azért nem dumálnak mert bele vannak mélyedve a zenénkbe és keresik benne a hátsó gondolatokat. 😊 Adok 1 tanácsot: Játszátok le visszafelé! Akkor majd rájöttök az igazi mondandónkra.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

NA MIVAN VAZZEG POROGJETEK!
Marcika a faszom kivan mikor lesz mar junius vege????
Mizu veletek?
Vazzeg Dávid!
Szombaton annyira bekúrtam hogy már 10 órakor feküdtem mert akkorát okádtam hogy az már fájt. 😄
Sikondán voltunk a Betty haverjainál. Kibérelték az üdülõt és akkora királyság partyt csináltak hogy fúúú. Legalábbbis amíg emlékszem király volt.
Nah LÉgyszi intézd a memóriát mert nagyon gáz. Le van nagyon lassúlva a gépem!!!
Légy jó és hívj!

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Nem szar, csak ti a johoz vagytok szokva😊.Mi mindig ott leszunk a toppon😄.Szoval ha olyan szar akkor nem kell meghallgatni, nem am valami dobhartya problemaid lesznek.Marcika veled mizu???Elsz meg?Majd holnap lehet hivlak, remelem ma bebaszol helyettem is!
Csok a csaladnak!
David
Ottto
Hagyd. Az igazság néha fáj....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Fido4life
Errõl van szó..

jax
Link vagy, írtam is hogy "nem bántásból mondom".

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
LOL

<#mf3><#gun><#levele><#boxer><#violent><#duhos2><#action><#bdead>

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

jax
Az a baj, hogy csak ti, ketten.
Nem szeretnék beszólni, de sztem hagyni kéne ezt a rap dolgot, mer' hát... szar. Nem az lenne a baj, hogy nem saját a zene, meg underground meg minden, de a szöveg is cinkes. Télleg nem bántásból mondom, de nem érdemes tovább foglalkozni vele.
Na csõ.

Nem hal meg mert mi mindíg fanok leszünk 😊

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

NA VAZZEG NE AM MEGHAL A FANCLUB!
FORZA J.F.GY.😄😄!
Jo reggelt.Te jesszus kurva elet.Megneztem a lacejunior...t, hat ez valami brutalis😄.O az aki leallhatna Horevel freestyle-ozni😄.Tuti lenne erdeklodes.Olvastam az angol szam szoveget, de arra nem igen jottem ra h mirol szol😄.Uuuu de rosszmaju vagyok😄.
Na majd irok meg, csooo!
Dave
Palinko
valamit játszotta az eszét,majd megpróbálom még 1-szer...
Nem tudom megnézni a lapot mert azt írja ki hogy a kiszolgáló nem található!<#nemtudom>

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Hogy érted hogy nem szedte le?
Nekem leszedi. Én csináltam a haonlapot tehát ha technikai problémád van vele akkor írd le légyszi!!<#confused>

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

aaaaaztagecccc ááááááááááááááááááááááááááá :SAD ASDASDASDASDDDDDDDSDAS D

a mekdánelc a kedvencem D:
a bankot nem bírom végighallgatni :_DDD

Palinko
utódok biztos nem... azt a szintet nem hiszme,hogy még 1szer megüti valaki...

kül a kritikát nem a ti zenétekre írtam,sajna azt nem sikerült meghalgatni,mert nem szedte le...a véleményemet (inkább az én véleményem mint kritika) a 104-es commenthez írtam...
Szerbusz MARCI 😄!Huh baszod vegre szunetem van!Remelem minden ok otthon majd hivlak valamikor.Nah ennyit a maganeletrol😄.
Szoval most nagyon osztonzoen hatott ram a par negativ kritika ugyhogy olyan szoveget irok nyarra hogy besza*tok😄.Majd jol berugunk azt nyomunk klippet is.
Amugy meg aki arra szamit amikor felmegy a honlapra hogy most 2pac utodjait talalta meg az tuti hogy csalodni fog.Ez az egesz egy jo poennak indult, de most mar talan komolyabban is ramegyunk a Tmara.Egy a baj, hogy az egeszbol csak nyaron lehet vmi.De akkor tuti.Na legyetek jok!
ui.:Marcika add at udvozletem mindenkinek lecci!
Cso
Palinko
itt a példa "nincs hangom,akkor rappelek" -dologra.a rappben nem csak a szöveg a lényeg... nincs semmi ritmusa az egésznek,a szövegnek sem sok értelme... a hang sem üt túl nagyot.

sok gyakorlás....
http://lacejunior.atw.hu

Lovaink patái alatt csontok ropognak, keresztények irgalmat nem kaphatnak! Pogány Diadal!

Sziasztok!!

Arra gondoltam hogy ti is segíthetnétek ötletet adni hogy mi kerüljön fel a honlapunkra még.

Én gondoltam a Rapjeink szövegére. Meg esetleg a Tormási életrõl írni pár dolgot. Vagy rólunk írni még többet hogy milyen az életünk amikor éppen nem RAP-elünk. 😊

Irjatok mit gondoltok!

Csumi mindenkinek!!

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Fido4life
Na én benne vagyok, csak ma nagyon szarul vagy így nem megy.. Meg azér kell valami ihlet is.. Na majd emailban megbeszéljük..

báttyó02
:>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Csá srácok itt vagyok én is!!!
Végre feljutottam a netre!!
Látom Vicze barátom már új tagokat akar toborozni. Hát elég nehéz lesz így neten keresztûl RAP-elni.
Amúgy van a mailcíme a Jófej Gyerekeknek is. Oda is lehet szöveget küldeni Fido4life. jofejgyerekek mail

Örülök Dávid hogy kiértél! Légyszi intézd nekem a memóriát!!
Csumi mindenkinek!! <#integet2>

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

báttyó02
temeg kiafaszvagy.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hát õt nem !DDDD

Ez egy dolog hogy a szöveget nem bírom sokáig hallgatni, de akárhogy is próbálkozok, nem tudom elkapni az ütemet :S

jah nem
Az emaliem az [email protected].
Varom az erdeklodest!
CSAO
Fido4life
Ugyanaz az emailod is ?

Nah zsir!
Aki komolyan akar ilyen szovegirosdit jaccani meg mittomen akkor vegyen fel MSN-re ott akar kozze is tehetjuk ami van es megdumalhatjuk!Msn cimem: [email protected] jo eccakat, sok jobarat...(na aze ez halal kemeny rim volt)>😄!
bld
úristen, bekövetkezett amitõl mindíg is féltem, elszabadult😄😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

magus
hörét ugysem uberlitek

asfa
én is ugyanigy vagyok!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fido4life
Ha akarod scsinálhatnánk valami közöst, épp nem tudok semmit sem kezdeni magammal, mert nincs senki aki írna velem együtt rímeket.. Csak egy ötlet, de privátban megbeszélhetjük...

Ok, ramegyunk a Tmara!Majd probalok irni vmi normalis szoveget, m eg majd a Marci tesom talal vmi jo kis zeneszerkeszto progit azt kirukkolunk vmi vilagbajnok musorral es lenyomunk mindenkit mint a belyeget😄.Legyetek jok.
Fido4life
Szerintem még hallgatható is lenne, ha nem hagynátok a rímek után szünetet, mert ez így nagyon csicska..már bocs..

Na cso Marcika!
Szerencsesen kiertem mint latod😄, csak mer nincs ekezet!Emberek nyugi nyaron jon a klip😄D.Na megyek melozni csok!
David
_Atti_
mitakartok..nem is olyan rossz mint várná az ember..nem mintha hallgatható lenne de azért hallani hogy megpróbáltátok becsületesen összeraktátok..

az már más hogy ezt nem kéne terjeszteni..ismerõsök stb aztán záruljon a kör..

"pofon a mûfajnak, a rap zene kapta"

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Köszönjük ezeket a számokat Viczének a legjobb szöveget, Kisbagánynak azért mert olyan jó cimbora, Marci D-nek a lagkirályabb MC-nek. Szüleinknek hogy szeretetben felneveltek minket. Barátnõinknek: Nórinak, Lillának és Bettinek hogy nem mondták azt hogy "De hülyék vagytok hogy felrakjátok." és azt hogy odaadóan szeretnek minket. Köszönjük barátainknak: Luxinak, Krudinak, Ferinek, Sanyinak, Bazsinak, Tyutyinak. Köszönjük testévéreinknek hogy kiskorunkban nem ütöttek agyon minket: Tasnak, Tamáskának; Lalinak; Imrének, Karinak. Köszönjük a Tormásnak és az ottani Tölgyfa Büfének és minden ott dolgozónak Hajninak és Berninek. Köszönjük a Baranyajenõnek és az ottani Zöld-Fehér kocsmának és Zolinak a kocsmárosnak. Köszönjük nagyszüleinknek és keresztszüleinknek. Köszönjük az összes többi cimboránknak hogy cimboráink és meghalgatják zenéinket. És köszönet neked amiért letöltöd, meghalgatod, és odaadod barátaidnak.

ÉS TERJESSZÉTEK!!!!!!

:CCCCCCCcccc

😄Dasd:aS:?Asd:_asAS.-A.-s_-A:SasD:_a_sd_DA:_S_S_s_ssd:_A:ASsdD.-:_a_S:d:A:sd😄:Fd:sd:s:d_-::?,a?sd,.D:a

Oldal 1 / 3Következő →