Amatőr RAP: Jófej Gyerekek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet mire felkelsz már fent lesz. De azért ne reggel 7-kor keresd hanem kb olyan délig,<#wink>#wink> 1-ig aludjál!!!
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
és holnap hány órakkor?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Már csak 1et kell aludnotok és már tölthetitek is le a zenéket!!
Holnap azaz márc. 8-án már fent lesz. Sõt nem csak egy egyszerû ftp letöltés hanem saját honlap.<#eljen>#eljen> Holnap azonnal írni fogok a ide hogy honnan tudjátok letölteni mikor feltöltöttem a honlapot. Vannak képek rólunk és le lehet tölteni az összes számot. Meg hát van egy kis történet is. Nézzétek meg és írjatok véleményeket ide!! Vagy már saját e-mailre. [email protected].
A lemezkiadóra még várunk dde ha tud valki egy jó kiadót akkor nyugodtan szólhat nekem.
A klippen is dolgozunk már csak még nem döntöttük el melyik számnak legyen klippje.
Szóval holnap jövök és megírom mikor és honnan lehet letölteni.
Addig is nyugodjatok le! <#nevetes2>#nevetes2>
Köszi a sok hozzászólást és Isten tartsa meg jó szokásotokat és miután meghalgattátok utána is írjatok!!!!
Sziasztok holnap!!!!<#integet2>#integet2>
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jófej Gyerekek - Jenõ RAP (Vicze, Marci D)
Jófej Gyerekek - Kemény Mag Sorsa (Marci D, Vicze)
Jófej Gyerekek - Nosztalgia (Marci D, Vicze)
Lehet már hallotatok belõle de ezek még se interneten se a lemezboltokban<#wink>#wink> nem voltak. Hárman vagyunk: Vicze Dávid(DAVERR)
Valamelyik rapben nagyon úgy tûnhet hogy a kissebséggel gondunk van, ezért elõre is elnézést kérünk de igazából semmi bajunk velük csak valahogy így jött ki a szöveg.
Hamarosan felrakom egy ftp oldalra a számokat hogy mindenki kedvére letõlthesse addig is írjatok vélemenyeket esetleg olyanok is akik már halloták valamelyik dalunkat. Mert azért vinyóról vinyóra terjedt ez. 😊
Vagy írjatok e-mailt nekem: [email protected]
AKKÓ JÓVAN AKKÓ