Amatőr RAP: Jófej Gyerekek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyami
zsír

Holnap azonnal felrakom mikor gépközelben leszek!
Lehet mire felkelsz már fent lesz. De azért ne reggel 7-kor keresd hanem kb olyan délig,<#wink> 1-ig aludjál!!!

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

de nemááá.. nemfogok tudni aludni 😄 nembírom ki addig!
és holnap hány órakkor?

asfa
zsíros akkor holnap!csõ

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Hú! erre nem számítottam! Köszi a sok hozzászólást!<#nevetes1>
Már csak 1et kell aludnotok és már tölthetitek is le a zenéket!!
Holnap azaz márc. 8-án már fent lesz. Sõt nem csak egy egyszerû ftp letöltés hanem saját honlap.<#eljen> Holnap azonnal írni fogok a ide hogy honnan tudjátok letölteni mikor feltöltöttem a honlapot. Vannak képek rólunk és le lehet tölteni az összes számot. Meg hát van egy kis történet is. Nézzétek meg és írjatok véleményeket ide!! Vagy már saját e-mailre. [email protected].

A lemezkiadóra még várunk dde ha tud valki egy jó kiadót akkor nyugodtan szólhat nekem.

A klippen is dolgozunk már csak még nem döntöttük el melyik számnak legyen klippje.

Szóval holnap jövök és megírom mikor és honnan lehet letölteni.

Addig is nyugodjatok le! <#nevetes2>
Köszi a sok hozzászólást és Isten tartsa meg jó szokásotokat és miután meghalgattátok utána is írjatok!!!!

Sziasztok holnap!!!!<#integet2>

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Győri Devi
CSináljatok klippet is azt küldjétek el a VIVa-ba 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

ScOrpY
+fav
jöhetnek a zenék 😊

Enny1

+fav

bld
követeljük a zenét azonnali hozzáférhatõvétételét!😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Marci D necsigázzatok már minket, nembiroom ki. de most eskü!! ez nem vicc!!

Győri Devi
Ez biztos naon jo lesz 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

asfa
jaja én is

bld
éni tökre be vok sózva /fav

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Nah, mivan már akarom halani! és mikor adjátok ki, autogrammosztás lesz?

sweech
sony

én sem tudok énekelni, pont ezért éneklek.

asfa
kiv leszek 😊

SLICK
és az Universal Music Records lesz a kiadó??? :\

Megmondta az Elvtárs, ami nem megy, ne erõltessük. Helyette inkább tanulni, tanulni, tanulni... (de ha az nem megy, azt se erõltessük 😊 )

Jagi
A rappel jól állok, énekhangom meg nekem sincs... 😄

Topik iktatva, mutimiccsiná'tatok 😄

énsetook énekelni, sõt fõznise. Ezért inkább gépezek :c

Jó, akkor majd hamarosan rakd fel egy ftp oldalra a számaitokat, hogy aztán majd kedvünkre le tudjuk tölteni õket!!444 D:

Bercy
"Mi nem tudunk énekelni ezért úgy gondoltuk inkább rapelünk"

+fav
Loál János
Szia Marcy Dí.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

😄
DanielT
Már rajongó vagyok, mi lesz ha meghallom a zenéket... 😄
PyRex
topic a kedvencekben <#nyes><#eplus2>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

nyami
-.-

gabber_saviola
/fav <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zetorg
nah, erre kiváncsi leszek <#hehe>

Sziasztok!<#integet2> A haverjaim meg én már pár éve alakítottunk egy kis bandát ami egy fergeteges<#kocsog> délutánon kezdõdött. Mi nem tudunk énekelni ezért úgy gondoltuk inkább rapelünk. Kis borozgatás meg gondolkodás után megszülettek a szövegek azután meg a dalok. Mivel nem volt idõnk dalt is írni a szövegekhez ezért más rap dalokból (loptuk <#buck> ) kölcsönöztük azokat. Eddig 4 dalt csináltunk az elsõ kettõ szerintem is gáz<#szomoru1> de a másik kettõ már nem rossz.<#vigyor>A dalok igy jönnek sorba ahogy elkészítettük õket: Jófej Gyerekek - Tormás RAP (Vicze, Marci D, Kisbagány)
Jófej Gyerekek - Jenõ RAP (Vicze, Marci D)
Jófej Gyerekek - Kemény Mag Sorsa (Marci D, Vicze)
Jófej Gyerekek - Nosztalgia (Marci D, Vicze)
Lehet már hallotatok belõle de ezek még se interneten se a lemezboltokban<#wink> nem voltak. Hárman vagyunk: Vicze Dávid(DAVERR); Daróczi Márton(Marci D) ; Bagány József (Kisbagány) .
Valamelyik rapben nagyon úgy tûnhet hogy a kissebséggel gondunk van, ezért elõre is elnézést kérünk de igazából semmi bajunk velük csak valahogy így jött ki a szöveg.
Hamarosan felrakom egy ftp oldalra a számokat hogy mindenki kedvére letõlthesse addig is írjatok vélemenyeket esetleg olyanok is akik már halloták valamelyik dalunkat. Mert azért vinyóról vinyóra terjedt ez. 😊
Vagy írjatok e-mailt nekem: [email protected]

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

← ElőzőOldal 3 / 3