748
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
#460 nem értem hogy jön ide az a blog ? -
#459 oké megvan -
Vlala #458 Na Tomkettel gyere még elő. Felkavar néhány hullámot, aztán jól meglovagolja... így róla is beszélnek, és ennek ő örül, mert megy a bolt. Nálam az emberi nulla kategória. -
#457 fórum főoldal chat alatt jobbra -
#456 hol lehet(ett) szavazni? -
#455 Nem elég nektek Tomcat blogja? Már ott is csak az megy. Itt sem lenne más a helyzet. Ráadásul itt is pár 18 éves, még töprengő: "Kire szavazzak? Mondjuk Mindenki lop!" tipusú emberkére mennek majd rá az ide folyamatosan beirogatók.
De tök mindegy mit írtok, úgyis lesz ismét politika az sg.n. Eddig is volt, elég csak pár Infos hírt meg interjút megnézni. Meg gondolom el van ez döntve - ez egy vélemény, pár nappal a választások előtt -, csak legyen szavazás, mert az így demokratikus. Csak jól kellett időzíteni, ahogy pl. Tomcat tette, és ismét jöhet a szalámitaktika! Ha csak a két választás után lesz, akkor visszaszívom, meg addigra lejár a bannom is. De szerintem nem lesz igazam ...
-
Vlala #454 Tök jó, most már arról politizálunk, hogy politizálhassunk-e.
Szavazás, szavazatújraszámlálás, kampány, izgalom, fordulatok, nézze mindenki jövő héten is, mert újabb izgalmak várnak hőseinkre. -
#453 szvsz mindenkinek jobb a polmentes Sg.hu...NEM -
#452 szavazás mi alapján dől el ? mikor eredményes, 2/3-os többség kell ? (és tétovák szavazata hova számít igenhez-nemhez ?) -
#451 de azt utolsó az a figyelmetlenségem miatt :( -
#450 nem véletlenül volt már jópár pontja. -
#449 a másik nickem nem miattam ment ! :( -
Takezó #448 kinek mi a sületlen téma:ð -
Takezó #447 [b]JÖVÜNK!!!!4444444 -
#446 nem a gumi hanem a primitív emberek, szal vegyél vissza mert megy ez a nick-ed is a másik után! -
#445 :D támad a gumi -
#444 haveros beszélgetős topikot tőlem annyit nyitsz a gumiban amit nem szégyelsz, és akkor a saját fórumokról nem is beszéltem... -
#443 A nemmel szavazás témája meg lett beszélve politikai felhangok távoltartásával.
Egyébként sarkítasz és hangulatot keltesz, szal... -
blackgamer #442 nem a moderálásról szól a dolog,
hanem pl. arról, hogy a vajdasági unokatesóimmal azért nem tudok találkozni mondjuk egy szegedi koncerten (vízum kell!), mert sokan máshol is nemmel szavaztak
és erről a témáról és sok másról nem lehet beszélni jelenleg a fórumban, mert nincs helye
bezzeg a zöld szar, essen má hó, és sok sületlen téma virágzik (felőlem maradhat, de legyen politikai is)
aztán elmegyünk szavazni áprilisban, és marad minden úgy mint most -
#441 ???
Na az lenne érdekes, ha a Gumi "szabályai" mellett még moderálni kellene... -
#440 elolvastam az uccsó 50 kommentet kb, majd nekiállok a többinek is.
csak 2 apró megjegyzés.
Az Sg.hu fórumának van már egy jól bejáratott arculata, amibe SZVSZ belerondítana a pol. fórumcsoport. Pedig az image sokat számít. Őszintén szólva meglep hogy Kővári úr egyáltalán gondolkozik ezen. Főleg hogy anno -állítólag- nem véletlenül lett bezárva.
Bár marci és taranov hozászólásait jó olvasgatni, de bőven elég nekik a sodi topik :)
szavaztam a "nem"-re. köszi -
#439 érdekes módon a gumiba kell szinte a legkevesebbet moderálni, törölni etc...
nem úgy mint jó pár nagytiszteletű topikban.... -
#438 Na ez aztán rohadtul humoros volt... -
#437 humorérzééék... -
blackgamer #436 na erről beszéltem, gumis agresszív arcok
nincs ezekre szükség egy fórumban, beszivárognak mindenhová -
#435 kuss -
blackgamer #434 ezt nem értem mire mondod, de nem is érdekel ilyen hangnemben -
Takezó #433 most fogd be, amíg nem késő -.- -
blackgamer #432 szóval leszavazták,
ha elcsitul a dolog, lehetne szavazás a gumiszobáról is -
#431 Szerintem mindkét oldalról voltak elfogadható és megfontolandó érvek.
És minősítést is olvasgattunk eleget fórumozóktól a velük egyet nem értőkre vonatkozólag. -
#430 Erről nem kívánok vitázni, egyébként is jelentéktelen hányadát képezi a Konzolosok fóruma az össz SG-nek. -
#429 ott télleg sok van -
#428 "Még mindig nem hallottam egy értelmes érvet sem az ellenzőktől, hogy őket miért is károsítaná a dolog"
Én már jópár értelmes érvet olvastam arról, hogy felesleges és elkerülhetetlen megosztást és ellenségeskedést szülne, nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy nem véletlen lett bezárva annak idején.
Ellenben valóban nem volt valódi érv amellett, hogy miért legyen, azon kívül, hogy akinek nem tetszik ne menjen oda, a többieknek meg legyen. -
#427 "Sok kis majom a konzolos topikból"
Messze ott az egyik legmagasabb az átlagéletkor. -
#426 Szerintem nem kell politika.
1. a forumozók többsége szerintem még mindig kis szájhősőkből áll ha van idősebb az kevesebbet ír és megfontoltan (elveszik a sok szemét között)
2. a moderálásnál úgyis előkerülne, hogy r*hadék komcsi stb... csak mert kitörölt egy hozzászólást ami valakinek fájt elkerülhetetlen szerintem az indulatok felélénkülése ami nem hiányzik senkinek se
3. van más helyen elég politika nem kell ide is, humor szinten maradhat gondolok itt a jobban photoshopolunk mint... topicra. -
#425 jó példa -
#424 Gondolj arra, hogy nem mindig a hangoskodók vannak többségben!
Érdemes emlékezni a milliós tömegre a parlament előtt, meg a hídlezárókra. -
#423 39
39
22
muhahhaa -
#422 39
38
23
-
haxoror #421 42 nem
37 igen
21 dunno