Politika fórum reopen (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuzzFuzz
nem azt mondtam hogy ez a nickem 1.5 éves... csak azt hogy 1.5 éve regeltem elöször 😊

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Akos 001
rohan az idõ😄
de mégse.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
Regisztráció idõpontja: 2006. 02. 27.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BuzzFuzz
ha 1 vagy 2 éve lennél itt, akkor is ugyenezt mondanád ugye?

BuzzFuzz
1.5 éve regisztráltam... 😊

magus
tobb mint 3 eve regisztralt, iq teszt, korhatar^^

Frank99
sztem aki 2006.február 27. napján regisztrált, töröljük örökre!

<#vigyor2><#nyes>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ez egész jó, Garfield!

DJ Bee18
Majd jön Grespik 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Frank99
jujjujjjjj...

Frank99
"az intelligencia nem a regisztráció óta eltellet idõvel nõ egyenesen arányban.."

dehogynem :-)))

majd jól be lessz perelve a bagázs<#wilting>

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Ezzel a kinek van joga kitiltani résszel eléggé el vagy tévedve szvsz <#hehe>

Pigo
mind1 csak legyen má valami.....

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

DJ Bee18
tényleg 2 hónap, az fasza

A regisztráció idõpontjával kapcsolatban nekem egy egyszerû, ámde frappáns javaslatom lenne: minimum 2 hónapos reggel lehessen írni a pol.fórumba. Ezzel meg lehetne oldalni, hogy ha valaki aktivistaként akarna regisztrálni pont most, a második fordulóig ne tudjon ide írni. Utána meg már minek. Akit meg érdekel a politika, az még akkor is itt lesz (mármint ha a választások után is megmarad és St nem zárja be addig <#eplus2>)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Viszont az aktivisták száma egyenes arányban nõni fog, akik azért jönnek hogy elõadják a hülyeségeiket, akik le sem fexenek addig, amig át nem térítenek 10 embert, akik szórólapoznak egész nap meg akik ebben látják az élet értelmét.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Lteebee
Hagyd, már megint jogokról beszél.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DJ Bee18
sztem semmi probléma nincs vele, vagy csak az egyik póló zavar? 😄DD Vagy szereted tán a politikusokat? 😄DDD

rafaello
😄 aki má egy ideje itt van nem kockáztat me elég nagy a szigoruság

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

BuzzFuzz
A poló készítõje saját magát minõsíti <#levele><#levele><#levele>

Amugy meg senkit nincs jogotok kitiltani egy fórumról, tehát ha lesz akkor oda bárki irhasson!!! Csak igy van értelme, én tartom magamat ahhoz, hogy az intelligencia nem a regisztráció óta eltellet idõvel nõ egyenesen arányban..

Vagy inkább aki 1 éve és 11 hónapja regisztrált tag<#nyes>

Egyépként ez hülyeség. Aki csak féléve regisztrált, annak éppen annyi értelmes gondolata lehet, mint aki 10 éve van regisztrálva. Viszont az ilye 1-2 hónaposak a gyanús kategóriában lehetnek.

Jaja!!

Sõt! Majdnem a multszázad eleje óta.

És még szeretném leszögezni, hogy a családunkban semmi gond nincs!!! Nagyon erõs, a környéken az egyik legismertebb család a miénk!

Elkötelezett Fidszes...Ennyi elég?

Javítás:

1. Feri ácsi messze lakik

1. Pista bácsi messze
2. Én pl nem is ismerem.(olyan nyira nem ismerem, hogy nem is Istvánnak hívják mint kiderült, hanem Ferencnek). Csak a családból az öregebbek. Nem igazán tartjuk a kappcsolatot.
3. Ez nekem is különös mert megértek egy pár dolgot azért (világháború, szegénység a Horty rendszerben stb.)

Higgyétek el, hogy a politika ilyen...

Pigo
Költõi a kérdésed!
Erre én is rég várom a választ,már csak v.hogy tenni is kéne v.mit ez érdekében!

tomsolo
most akkor lesz vagy sem?<#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

rafaello
mért? 😮

Csak az olvashassa inkább.

rafaello
csak az irhasson poliba aki minimum két éve regisztrált tag

Ha számít valamit az én véleményem is, ellene vagyok. A politikai témák minden közösséget képesek megölni, a választásokról pedig beszélgetnek éppen eleget, elég helyen... mindenütt ugyanaz lesz a vége, egymás édesanyjának felemlegetése, egymás származástörténének és vallásának kutatása (remélem, mindenki érti, nem kell elmagyaráznom 😊 ), és a hülyeségek, tévhitek és féligazságok szajkózása, mert ha sokszor mondjuk el, akkor többen elhiszik.

Balo
Szóval, szerintem legyen polfórum mert:
-simán lehet normálisan beszélni politikáról, ezt bizonyítja a Sodi topik egy-egy idõszaka, a többi esetben kell moderálni
-talán lenne a polfórumon pár hozzáértõ (pl. gazdasági szakember), aki talán segítene az embereknek átlátnia választási ígéreteken
-a szélsõségeket olyan mértékben kell büntetni, hogy csak azokat, akik más emberek méltóságát sértik (pl. azokat, akik marxista filozófiai kommunizmust szeretnének, õket ne; akik, azt mondják hogy a kommunizmusnak nem voltak áldozatai, azokat igen)
-korlátozások:
a.) csak regisztrált felhasználó látja
b.) 2 büntetõpont felett csak olvasható
c.) új regisztrált felhasználó egy hónap után látja csak
d.) lehessen külön csak a polfórumról bannolni

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

DJ Bee18
nem rég ki volt az aki nyitott ilyet?? Õstulok....

Jól van az itt, na ^^

KoЯn

Frank99
barátom készítette polók, ez a véleményem is :-)

Akos 001
csak viccbõl mondtam hé😄D

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Mindenesetre csináltam egy jó aláírást

KoЯn

Hú, mi volt itt 2001-ben... -.-

Én azt mondom, legyen poltipic, mint ahogy más fórumokon is van.. Bizonyos korlátozásokkal persze. Pl. (ahogy a gumit és a sajátot) nem látogathatják "újregek" egy ideig, szigorúbb büntirendszer, stb.

KoЯn

Punker
pápá

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Frank99
amúgy jön a tavasz, végre mehetek horgászni, úgyis mindegy...

Frank99
pont ez volt itt 4 éve, az anyázástól a bann hegyekig minden volt.
akkortájt lett a téma tabu.
Pont azért, mert akkor az agymosott narancssárgák mindent telenyomtak az ocsmány is hülye reklámaikkal, aztán mikor elbuktak, hipp-hopp eltûnt mindegyik.
aztán szépen újraregelve várják, hogy újrakezdhessék, mint a sötétben bujkáló ellenforradalmárok régen.
<#ravasz1>

Frank99
bocs, pont te (ti) tiltottátok meg egypár éve...

csak örültem, hogy amikor mindenhol ez az undorító ocsmánykodás folyik, amit Mo-on (is) politikának neveznek, van egy oldal, ahol nincs.

(a személyekedést nem vettem észre)

Szerintem meg szavazzunk!

<#vigyor1>

BuzzFuzz
Szerintem meg akit nem érdekel a politika, nem ír be... ennyi

Pigo
SoF2-õs szavazás?<#idiota>

Kaszi46
F2

*Posse*T.W.D*

A politikusok 99,999999 %-a nem is ember. Tevékenységük leginkább a pusztító sáskajáráshoz hasonlítható. Ezekre kár a szót vesztegetni.
Inkább legyen 1 olyan topic, ahova be lehet írni, h XY polgármester, képviselõ, vagy egyéb m****k hogyan "szúrt ki" a választóival.
Ebbõl legalább nem lesz vita ( akkora )

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

danióra
Ne legyen!

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?