Politika fórum reopen (?)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Egyébként sarkítasz és hangulatot keltesz, szal...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
hanem pl. arról, hogy a vajdasági unokatesóimmal azért nem tudok találkozni mondjuk egy szegedi koncerten (vízum kell!), mert sokan máshol is nemmel szavaztak
és errõl a témáról és sok másról nem lehet beszélni jelenleg a fórumban, mert nincs helye
bezzeg a zöld szar, essen má hó, és sok sületlen téma virágzik (felõlem maradhat, de legyen politikai is)
aztán elmegyünk szavazni áprilisban, és marad minden úgy mint most
csak 2 apró megjegyzés.
Az Sg.hu fórumának van már egy jól bejáratott arculata, amibe SZVSZ belerondítana a pol. fórumcsoport. Pedig az image sokat számít. Õszintén szólva meglep hogy Kõvári úr egyáltalán gondolkozik ezen. Fõleg hogy anno -állítólag- nem véletlenül lett bezárva.
Bár marci és taranov hozászólásait jó olvasgatni, de bõven elég nekik a sodi topik :)
szavaztam a "nem"-re. köszi
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
nem úgy mint jó pár nagytiszteletû topikban....
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nincs ezekre szükség egy fórumban, beszivárognak mindenhová
ha elcsitul a dolog, lehetne szavazás a gumiszobáról is
És minõsítést is olvasgattunk eleget fórumozóktól a velük egyet nem értõkre vonatkozólag.
Én már jópár értelmes érvet olvastam arról, hogy felesleges és elkerülhetetlen megosztást és ellenségeskedést szülne, nem gyõzöm elégszer hangsúlyozni, hogy nem véletlen lett bezárva annak idején.
Ellenben valóban nem volt valódi érv amellett, hogy miért legyen, azon kívül, hogy akinek nem tetszik ne menjen oda, a többieknek meg legyen.
1. a forumozók többsége szerintem még mindig kis szájhõsõkbõl áll ha van idõsebb az kevesebbet ír és megfontoltan (elveszik a sok szemét között)
2. a moderálásnál úgyis elõkerülne, hogy r*hadék komcsi stb... csak mert kitörölt egy hozzászólást ami valakinek fájt elkerülhetetlen szerintem az indulatok felélénkülése ami nem hiányzik senkinek se
3. van más helyen elég politika nem kell ide is, humor szinten maradhat gondolok itt a jobban photoshopolunk mint... topicra.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Érdemes emlékezni a milliós tömegre a parlament elõtt, meg a hídlezárókra.
37 igen
21 dunno
kíváncsi vagyok fog-e majd változni bár sztem kb ilyen lesz a végeredmény
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Mondjuk ez a szavazás nem túl mérvadó, mivel a sok kis majom mondjuk a konzolos topikból élbõl rávágja, hogy nem, szarni a politikára trendy manapság.
Ergo 100%, hogy az "ellenzõk" fognak nyerni. :( Bár mindegy annyira már nem is izgat a dolog.
CSak a buta emberek kapcsolatát tudja megrontani a politika. Legjobb barátaim teljesen más beállítottságúak politikailag, mégse romlott soha a politika miatt a barátságunk, pedig elég sûrûn politizálunk egy-egy sõr vagy pálesz mellett :)
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Mert azért ötletek vannak..
min 2 hónapos reg,
ne legyen
legyen
a politikusok mocskos állatok..
én mint írtam szívesen elemezném bármelyik cselekedetét..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce