748

Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.

Update #605-ben. Nem lesz.

• Akos 001
    1.nincs szükségem politikai fórumra nincs szükségem
    2.régem voltam már 12-.-
  • Prank
    te miért akarsz annyira politikai fórumot 12 évesen?
  • Raszkolnyikov
    Nah lelehet szállni,ha ez célzás volt! Mamám 20 éves koráig több könyvet olvasott el amennyit te valaha is elfogsz! Szóval sokat! E melett átélt 3 rendszerváltást és egy világháborút!

Ha nem erre értetted akkor semmi.
  • HUmanEmber41st
    Na ilyem mocsok dolgokat kellene ott pártállástól függetlenül kitárgyalni..
  • jefferson83
    Ja teszem hozzá engem egyáltalán nem érdekel a politika, de igennel szavaztam.
  • Akos 001
    ya,nagyon igaz!
  • jefferson83
    A szavazás érdekes, mert mondjuk ha 36% azt szeretné, hogy legyen polfórum, akkor már érdemes lenne megnyitni mert van rá kereslet. Csak akkor nyílik meg, ha a többség akarja? 50+1%? Vagy mi? Gondolok itt arra például, ha a konzolos fórumról szavaznánk akkor mondjuk 10% igényelné és a többit pedig nem érdekli, mégis megvan rá az igény. Remélem értitek a példát :) UI: Aki nemmel szavazott feltételezhetően egyáltalán nem fogja látogatni a polfórumot, ha egyáltalán megnyílik? Mi a gond?
  • Vlala #494
    köszi, leszavaztam.
  • DJ Bee18
    mostmár csak 7% :DD
  • DJ Bee18
    de minden ember szeret rábökni valamire, ha van szavazás (magamból indulok ki :)) Ez egy lélektani dolog
  • HUmanEmber41st
    Úgy látszik, marad majd a saját szoba a gumiban...
  • Sadist
    Fórum főoldal megnyit, cset jobb alsó sarka alatt keresd.
  • Vlala #489
    Milyen szavazás egyébként? Még nem volt szerencsém hozzá.
  • Sadist
    Nem kötelező szavazni. Tartózkodás=nem szavaz és kész.
  • DJ Bee18
    Egyébként 3%-kal csökkent a különbség :)

Nem
    43%
    Igen
    34%
    Nem tudom / nem érdekel
    23%
  • DJ Bee18
    Miért ne lehetne ott?? Hát tartózkodik, nem érdekli, és az nem tartozik sehova. Vagy szted az jobb, ha csak a hasára üt, és növeli az egyik tábor szavazatait úgy, hogy ilyen topic közelébe se menne?? Addig írogatjátok a hülyeségeket, amíg a végén még én is ellenezni fogom, ha ezt sem lehet megérteni, hogy a szavazásnál mit jelent a tartózkodás. Hát ha egyszer nem tud dönteni, ne cselekedjen a másik róvására.
  • mod
    Tényleg a "nem tudom / nem érdekel" kategória hova számít? Ha meg nem számít bele, és csak az igen - nem szavazatokat veszitek figyelembe, akkor nincs értelme, hogy ott van a szavazati lehetőségek között. Nem? :o
  • Vlala #483
    Kezdünk elfajulni... pedig még nem is a választás a kjérdés. Hogy akartok normális politikai fórumot, ha már itt kóstolgatjátok egymást? (mondom ezt én, a személyeskedés régi bajnoka...)
  • I.C.ram
    Például? Azon kívűl, hogy "megrontja" a kapcsolatokat, mert ez sem vonatkozik arra, aki nem látogatja, és nem is tudja, hogy mi folyik ott.
  • Botond #481
    De leírták. Csak te nem veszed figyelembe, és hajtogatod a saját kis dolgaid. Itt sem tudod értelmezni az ellenérveket akkor a polfórumban fogod tudni? Ha nem akkor minek is fórum? Mindenki szépen felírja egy papírlapra amit gondol és ami senkit nem érdekel és bedobja a kukába. A sávszélesség nem ingyen van.
  • I.C.ram
    Pedig elég sokszor leírták. Ezekszerint szemellenzősen olvastad a dolgokat.

Tévedsz mert egyszer nem érkezett értelmes érv amelett, hogy mi hátránya származna azoknak a dolgból, akik amúgy sem járnának oda?? Erre még senki nem tudott válaszolni. Olyanok kicist az ellenzők, mint a Greenpeacesek. Mindent elleneznek, de alternatív megoldást nem tudnak mondani, jelenesetben érveket, hogy nekik mi a hátrányuk a dologból.
  • Vlala #479
    Gumi-stílusban válaszolt. Az dobja rá az első nagykövetet (ha már politika), aki még nem feledkezett el magáról :)
  • rafaello
    bocsánat

:( azt viccből irtam irónikusan és akartam mőgé egy smileit
  • Lteebee
    Ha valaki azzal szorcsizik, hogy kiváltja belőle...

:DD
  • Punker
    #435 szerinted ezt megengedheted magadnak itt?
  • Vlala #475
    hála az égnek.
  • rafaello
    hát ha valaki azzal szorcsizik hogy logint tör fel arról nem tehetek
  • Bucser
    És az itt van szép számmal...
  • Balo
    Ellenségeskedést csak a buták között szítana a topikcsoport...
  • Esrohnoil
    szerencsére :)
  • bertino
    keményen a nem felé hajlik a mérce o_O
  • DJ Bee18
    Hát ezaz, pont őt nem lenne szabad bengedni :DD,ott térítene mindenkit :)
  • Lteebee
    Továbbra is úgy érzem, hangulatot keltesz és ellenségeskedést szítasz.
    Ha nem hagyod abba, meglesz a jutalom.
  • Láma!
    "nem tudom így hogy érezheted hitelét az x-elésnek"
    hidd el, nem az ő szavazatán fog mulni...
  • Vlala #466
    Már most politizálunk! Etől a kampánytól nem is leszünk tisztában semmivel. :)

Majd a fórumozók megmondják, kire szavazzunk :)
  • Botond #465
    Mit tudsz te a politikáról? Amit megír a bulvársajtó? Másod-,harmadkézből szerzett információk alapján vitatkoznának emberek?
  • DJ Bee18
    ki mondta hogy én nem-mel szavaztam?? :) A kettőnk között az a különbség, hogy míg te elvakultan mondod a magadét, én objektív tudo maradni és tudom mi a túlzás...
  • blackgamer
    te pedig úgy mész el majd áprilisban szavazni, hogy nem vagy tisztában a politikával
    nem tudom így hogy érezheted hitelét az x-elésnek

amúgy már az ókorban is politizáltak, elvégre életünk alakulásáról KELL beszélni, ebben mi a rossz?
  • Lteebee
    Aha.
    Tehát nem miattad, hanem a figyelmetlenséged miatt.

:O
  • DJ Bee18
    na itt állj le, most szavazták le a politikát, te meg politizálsz. Mellesleg az ilyen hozzáállású emberek miatt durvul el a kampány...