748
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
#505 1.nincs szükségem politikai fórumra nincs szükségem
2.régem voltam már 12-.- -
Prank #504 te miért akarsz annyira politikai fórumot 12 évesen? -
Raszkolnyikov #503 Nah lelehet szállni,ha ez célzás volt! Mamám 20 éves koráig több könyvet olvasott el amennyit te valaha is elfogsz! Szóval sokat! E melett átélt 3 rendszerváltást és egy világháborút!
Ha nem erre értetted akkor semmi. -
HUmanEmber41st #499 Na ilyem mocsok dolgokat kellene ott pártállástól függetlenül kitárgyalni.. -
jefferson83 #498 Ja teszem hozzá engem egyáltalán nem érdekel a politika, de igennel szavaztam. -
#496 ya,nagyon igaz! -
jefferson83 #495 A szavazás érdekes, mert mondjuk ha 36% azt szeretné, hogy legyen polfórum, akkor már érdemes lenne megnyitni mert van rá kereslet. Csak akkor nyílik meg, ha a többség akarja? 50+1%? Vagy mi? Gondolok itt arra például, ha a konzolos fórumról szavaznánk akkor mondjuk 10% igényelné és a többit pedig nem érdekli, mégis megvan rá az igény. Remélem értitek a példát :) UI: Aki nemmel szavazott feltételezhetően egyáltalán nem fogja látogatni a polfórumot, ha egyáltalán megnyílik? Mi a gond? -
Vlala #494 köszi, leszavaztam. -
#493 mostmár csak 7% :DD -
#492 de minden ember szeret rábökni valamire, ha van szavazás (magamból indulok ki :)) Ez egy lélektani dolog -
HUmanEmber41st #491 Úgy látszik, marad majd a saját szoba a gumiban... -
#490 Fórum főoldal megnyit, cset jobb alsó sarka alatt keresd. -
Vlala #489 Milyen szavazás egyébként? Még nem volt szerencsém hozzá. -
#487 Nem kötelező szavazni. Tartózkodás=nem szavaz és kész. -
#486 Egyébként 3%-kal csökkent a különbség :)
Nem
43%
Igen
34%
Nem tudom / nem érdekel
23% -
#485 Miért ne lehetne ott?? Hát tartózkodik, nem érdekli, és az nem tartozik sehova. Vagy szted az jobb, ha csak a hasára üt, és növeli az egyik tábor szavazatait úgy, hogy ilyen topic közelébe se menne?? Addig írogatjátok a hülyeségeket, amíg a végén még én is ellenezni fogom, ha ezt sem lehet megérteni, hogy a szavazásnál mit jelent a tartózkodás. Hát ha egyszer nem tud dönteni, ne cselekedjen a másik róvására. -
mod #484 Tényleg a "nem tudom / nem érdekel" kategória hova számít? Ha meg nem számít bele, és csak az igen - nem szavazatokat veszitek figyelembe, akkor nincs értelme, hogy ott van a szavazati lehetőségek között. Nem? :o -
Vlala #483 Kezdünk elfajulni... pedig még nem is a választás a kjérdés. Hogy akartok normális politikai fórumot, ha már itt kóstolgatjátok egymást? (mondom ezt én, a személyeskedés régi bajnoka...) -
#482 Például? Azon kívűl, hogy "megrontja" a kapcsolatokat, mert ez sem vonatkozik arra, aki nem látogatja, és nem is tudja, hogy mi folyik ott. -
#481 De leírták. Csak te nem veszed figyelembe, és hajtogatod a saját kis dolgaid. Itt sem tudod értelmezni az ellenérveket akkor a polfórumban fogod tudni? Ha nem akkor minek is fórum? Mindenki szépen felírja egy papírlapra amit gondol és ami senkit nem érdekel és bedobja a kukába. A sávszélesség nem ingyen van. -
#480 Pedig elég sokszor leírták. Ezekszerint szemellenzősen olvastad a dolgokat.
Tévedsz mert egyszer nem érkezett értelmes érv amelett, hogy mi hátránya származna azoknak a dolgból, akik amúgy sem járnának oda?? Erre még senki nem tudott válaszolni. Olyanok kicist az ellenzők, mint a Greenpeacesek. Mindent elleneznek, de alternatív megoldást nem tudnak mondani, jelenesetben érveket, hogy nekik mi a hátrányuk a dologból. -
Vlala #479 Gumi-stílusban válaszolt. Az dobja rá az első nagykövetet (ha már politika), aki még nem feledkezett el magáról :) -
#478 bocsánat
:( azt viccből irtam irónikusan és akartam mőgé egy smileit -
#477 Ha valaki azzal szorcsizik, hogy kiváltja belőle...
:DD -
#476 #435 szerinted ezt megengedheted magadnak itt? -
Vlala #475 hála az égnek. -
#474 hát ha valaki azzal szorcsizik hogy logint tör fel arról nem tehetek -
#473 És az itt van szép számmal... -
#472 Ellenségeskedést csak a buták között szítana a topikcsoport... -
#471 szerencsére :) -
#470 keményen a nem felé hajlik a mérce o_O -
#469 Hát ezaz, pont őt nem lenne szabad bengedni :DD,ott térítene mindenkit :) -
#468 Továbbra is úgy érzem, hangulatot keltesz és ellenségeskedést szítasz.
Ha nem hagyod abba, meglesz a jutalom. -
#467 "nem tudom így hogy érezheted hitelét az x-elésnek"
hidd el, nem az ő szavazatán fog mulni... -
Vlala #466 Már most politizálunk! Etől a kampánytól nem is leszünk tisztában semmivel. :)
Majd a fórumozók megmondják, kire szavazzunk :) -
#465 Mit tudsz te a politikáról? Amit megír a bulvársajtó? Másod-,harmadkézből szerzett információk alapján vitatkoznának emberek? -
#464 ki mondta hogy én nem-mel szavaztam?? :) A kettőnk között az a különbség, hogy míg te elvakultan mondod a magadét, én objektív tudo maradni és tudom mi a túlzás... -
blackgamer #463 te pedig úgy mész el majd áprilisban szavazni, hogy nem vagy tisztában a politikával
nem tudom így hogy érezheted hitelét az x-elésnek
amúgy már az ókorban is politizáltak, elvégre életünk alakulásáról KELL beszélni, ebben mi a rossz? -
#462 Aha.
Tehát nem miattad, hanem a figyelmetlenséged miatt.
:O -
#461 na itt állj le, most szavazták le a politikát, te meg politizálsz. Mellesleg az ilyen hozzáállású emberek miatt durvul el a kampány...