Politika fórum reopen (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pigo
Vettem!<#wave>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Láma!
#341, #342!
nem, ismétlem NEM kéne flémet szitani, ez nem az a topik!

Pigo
Hiányoztál nyelvtanórán vagy csak szimplán skizofrén vagy?

ha újra téma lesz itt a politika, elmegyünk innen

I.C.ram
Már csak azért is megérné megnyitni, hogy te elhúzzál innen. Évek óta terrorizálod a fórumlátogatók agysejtjeit a baromságaiddal.
magus
en pl fel evente nezek ki a fooldalra, csak a forumot nezem, azon belul is ritkan nezek el az informatikai reszlegre, akkor menjek el?

Amse
semmi nem kötelezõ...
nem kell látogatni a topicot és kész.

Láma!
szerintem kiveséztük ezt a témát eléggé. csak egy kérésem van, ha lesz, ne viphez legyen kötve😞

Tökmindegy mert szerintem St már rég eldöntötte hogy lesz politikai rész az Sg-n legfeljebb a hogyanján gondolkozik még.

Végülis érthetõ döntés mert a látotgatottságot biztosan növelni fogja és nyilvánvaló hogy van támogatottsága a mostani fórumozók egy részétõl is, én mindenesetre nem örülök neki de elfogadom (mintha tehetnék bármi mást hehe <#hehe>)

Jajmár senki se tökéletes, minden családban vannak gondok amik néha felszínre is törnek.
Én pl. a nagyszüleimmel nem beszélek szexrõl, vallásról vagy politikáról mert tudom hogy a generációs különbség miatt 100 hogy balé lenne belõle.
Itt az Sg-n a politika pont egy ilyen eleddig tabu téma ami eddig nem okozott túl nagy gondot de ha téma lesz akkor majd fog.

St
Mindig utáltam az olyan véleményeket, hogy egy informatikai és tudományos portálon mit keres ez, az vagy amaz.

Emberek vannak itt is, akiket nem csak az informatika és tudomány érdekel.

Ez nem szempont.

Bandee1987
jó, akkor ennyi erõvel semmi keresnivalója itt a fiúk,lányok, kapcsolatok nevû résznek is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker
pfff

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Frank99
minden 4 évben tavasztájt megugrik a frissen agymosottak regisztrációja, így volt ez 4 éve is, ugyanígy tele voltak a topicok plakátokkal, a narancssárga SODI-gyereknek hála....

<#gun><#boxer><#violent>

Ezen az "informatika és tudomány" honlapon semmi keresnivalója a politikának.
nem ezért járunk ide.
ha újra téma lesz itt a politika, elmegyünk innen ....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Bandee1987
A suliban én és a legjobb barátom politikailag más-más oldalon állunk, és néha jót veszekszünk az ilyenen, de sohasem halál komolyan. Mi ugyanolyan jó barátok vagyunk, és a politika sohasem szakíthat szét minket, max néha vitázunk 1 jót róla.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Csak egyetlen kérdésem lenne: Pista bácsinak mi a rák köze van ahhoz, hogy a nagymamád kire szavaz?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

kaki maki
bizony:@

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Sadist
Ha egy családban a politika így megosztja a feleket, ott már eleve lehet valami gond...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Engem érdekel a politika, de szerintem nem kell. A nagyanyám 75 éves, a báttya 83 és nem szólnak egymáshoz mert Pistabácsi fideszes, mamám meg baloldali (vagyis nem kifejezetten az csak útálja Viktorékat). Na amikor Pistabácsi felhívta mamát, hogy szavazzon a Fidszere, akkor mama kikelt magából... NEM kell ez ide...

És ne felejtsük el!! M.O. 99%-nak a politika maximum hobbi lehet, mint a horgászás!!! Senki ne élje bele magát ennyire! Ez õrültség! A politika erre jó, hogy meghülyítse az értelmeseket!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Pigo
Én I.C.ram mellett szeretnék álláspontot foglalni:

Aki ellenzi a polfórumot az ha megnyílik úgyse fogja látogatni(vagy felõlem azt csinál amit akar)
Aki pedig meg szeretné nyittatni az meg úgy is írni fog ide.

Lassan valahogy dûlõre kéne jutni!

SZVSZ megkéne szavazatni!

Lteebee
Sajnálom, nem tudlak támogatni ezen célokban.

HA lesz polfórum, tiszteletben tartom és valszeg olvasni is fogom, ahogyan korábban is.
És igyekezni fogok a fenntartásán is.

Ha nem lesz, nem fogom bánni az alapján, amiket ma itt és a rosszabbul topicban tapasztaltam és a korábbi élmények alapján sem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Éppen ezért kellene oda jóval szigoróbb moderálás és az általános fórumszabályokhoz képest egy-két speciális szabály (lásd #26). Az elsõ egy-két hétben kihullana a férgese.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Lteebee
Szerintem akit érdekel, az nem tud ott vitázni, mert leanyázza néhány arc, akiknek annyi a polfórum, hogy egymásra licitálva hangoztatják, melyikük a nagyobb rajongó.

Ha jól emlékszem, akkor 2004 tavasza.

Bencsiket, mint a Demokrata fõszerkesztõjét letöltendõ fegyházbüntetésre ítélték elsõ fokon Mécs Imrét rágalmazó cikk megjelentetése miatt és SoDI viccesnek találta, hogy az ítéletet hozó bíró képére rak egy célkeresztet.

Taranov
Ez butaság, mert a polfórumot nem a fiatalok használták.
Voltam polfórumos találkozón, és még nem is a huszonéves korosztály a jellemzõ, hanem az idõsebb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem, csak minden banolás párszáz forintba kerül neki, ha vissza akar jönni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Egyetlen hátránya lehet ennek, mégpedig hogy nem fizetik ki elegen az sms-t, és pangás lesz a polfórumon.

ja igen, kell egy ilyen PolVip, küldesz egy sms-t, majd amikor aktiválod, ki kell töltened egy IQ tesztet 😄
mondjuk 120 iq alatt sikertelen polVip reg 😛

Taranov
Nem volt nehéz megvédeni elõle a fórumot, a fõ felhasználójának bannolása elég volt.

I.C.ram
Mert az SGnek van a legjobb fórum-engine-je. Ez a legegyszerûbb, legátlathatóbb, leggyorsabb, stb. Próbálkoztam az Indexszel de az baromi lassú, és átláthatatlan, és nehézkes a bejelnetkezés is.
Fenrir
De még mindig nem értem, hogy mi értelme itt is megnyitni...Eddig sem volt jellemzõ erre a hírmagazinra a politika és ezután sem kellene.

Aki politizálni akar az találhat magának millió meg egy fórumot erre.

A halál csupán a kezdet...

I.C.ram
Ha te nem látogatod, akkor neked nem baromira mindegy, hogy mi folyik ott?

Az elõzõ polfórumot is 1 azaz 1 ember miatt zárták be. SoDi miatt, õ robbantott ki egy hülyeséget az idóta képeivel. Az ilyenktõl kell védeni a polfórumot, és nem lesz gond.
Fenrir
Olvasgattam polfórumokat máshol, mindig jönnek elõbb-utóbb a keményvonalasok akiket meggyõzni nem lehet, de cserébe jól keverik a xart és anyáznak mikor valakinek más a meggyõzõdése...

Semmi értelme, ha máshol sem megy a kultúrális poltikai vita/eszmecsere akkor miért menne itt?

I.C.ram
Ez most komoly kérdés volt, vagy csak szivatsz?

Az az elõny származik belõle, hogy akit érdekel, az tud ott vitázni, akit nem annak úgy is mindegy.
I.C.ram
Mikor is zárták be a polfórumot? 2003 környéke dereng. Valaki tudja?
Botond
Milyen elõny származik belõle?
I.C.ram
Akik itt ellenzik, azok közül egy embert se láttam ott. Van egy olyan érzésem, hogy még csak nem is voltak regelve akkor, sõt azt se tudták mi azaz SG.

Nem értem miért ekkora gond az, hogy az SG sokszínûbb lesz tõle. Nem lesz kevesebb a látogató, csak több. Többen nézik majd a reklámokat, több pénz mászik St zsebébe. Ha meg arról lenne szó, hogy a Gumi rovására nyilna a polfórum, tehát a gumi helyett lenne, akkor még meg értenem, de így, hogy semmi negatívummal nem jár... Hááát. Sosem fogom megérteni az emberek gondolkodás módját ilyen téren.
GregSB
Szerintem akik ellenzik azok a legaktívabb olvasói voltak a polfórumnak.

Én nem olvastam, és nem is fogom abban az esetben ha újraindul, szal engem nem érint a téma.

I.C.ram
Ne beszélj mellé. Mondd, neked mi hátrányod származik a dologból?
tomsolo
arra gondolok, hogy
1, mivel az sg nem szokot foglalkozni politikával - kivéve az IT -t érintõ eseményekkel - , ez a fórum rész nyugodtan felfogható egy fajta extra fícsörként is az sg részérõl. Az extra dolgok meg már mérne kerüljenek pénzbe?

2, jó dolog lehet a politikáról beszélni, de az intelligensebb embereknek is jobb egy ilyen fizetõs - PolVip? 😊 - tagságot megvásárolni, ahol nyugodtan fellángoló érzelmek nélkül tudnak egymással eszmecserét folytatni, mint legyen ingyenes és flame-mel, szeméttel teli... Igen nem sok pénz ez, de a sokkal szigorúbb moderálás és szabályok gondoskodhatnának arról hogy vki így verje el az összes pénzét a viselkedése miatt.

3, akinek ez nem tetszik, nyugodtan elmehet máshova hisz annyi szép hely van ahol politikai fórum van - amit vagy mûködik úgy ahogy a kedves fórumozó szeretné vagy nem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fenrir
Ha annyira érdekel téged akkor tudok ajánlani fórumokat ahol mennek...Ez egy ilyen (nagyon helyesen) és egyáltalán nem hiányzik...

I.C.ram
Kiváncsi lennék, hogy azok akik ellenzik, milyen negatívumokat tudnak felsorolni, ha már oda járni nem fognak. Ez komolyan érdekel. Bárkinek is volt bármilyen hátránya a régi polfórum miatt, ha nem is járt oda? N E M !
I.C.ram
Nem érdekel. De rá kell világítani az embereket, hogy a gondolkodásuk teljesen logikátlan.
Lteebee
Ne legyen!

Lteebee
Ezzel a stílussal sok embert magad mellé állítasz.

GregSB
Term. a fórum fõoldalra gondoltam.

GregSB
Szavazást a fõoldalra! 😊

dr Kotász
Egyetértek. Megmérgezi a lelket. Nem kell SG-re.
I.C.ram
Valóban ennyire ostobák az emberek???

Mi a szarért ellenzitek, ha nem érdekel titeket! Úgyse fogtok benézni oda soha, akkor meg nem mindegy? De azért basszunk a maradék x emberrel, hogy nehogy már nekik jó legyen.

Emberi ostobaság rulz!
Szerintem se legyen politika...elég az NWO topic 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Meddig akarjuk húzni a döntést?