Politika fórum reopen (?)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha újra téma lesz itt a politika, elmegyünk innen
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Végülis érthetõ döntés mert a látotgatottságot biztosan növelni fogja és nyilvánvaló hogy van támogatottsága a mostani fórumozók egy részétõl is, én mindenesetre nem örülök neki de elfogadom (mintha tehetnék bármi mást hehe <#hehe>#hehe>)
Én pl. a nagyszüleimmel nem beszélek szexrõl, vallásról vagy politikáról mert tudom hogy a generációs különbség miatt 100 hogy balé lenne belõle.
Itt az Sg-n a politika pont egy ilyen eleddig tabu téma ami eddig nem okozott túl nagy gondot de ha téma lesz akkor majd fog.
Emberek vannak itt is, akiket nem csak az informatika és tudomány érdekel.
Ez nem szempont.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
<#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Ezen az "informatika és tudomány" honlapon semmi keresnivalója a politikának.
nem ezért járunk ide.
ha újra téma lesz itt a politika, elmegyünk innen ....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És ne felejtsük el!! M.O. 99%-nak a politika maximum hobbi lehet, mint a horgászás!!! Senki ne élje bele magát ennyire! Ez õrültség! A politika erre jó, hogy meghülyítse az értelmeseket!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Aki ellenzi a polfórumot az ha megnyílik úgyse fogja látogatni(vagy felõlem azt csinál amit akar)
Aki pedig meg szeretné nyittatni az meg úgy is írni fog ide.
Lassan valahogy dûlõre kéne jutni!
SZVSZ megkéne szavazatni!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
HA lesz polfórum, tiszteletben tartom és valszeg olvasni is fogom, ahogyan korábban is.
És igyekezni fogok a fenntartásán is.
Ha nem lesz, nem fogom bánni az alapján, amiket ma itt és a rosszabbul topicban tapasztaltam és a korábbi élmények alapján sem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Bencsiket, mint a Demokrata fõszerkesztõjét letöltendõ fegyházbüntetésre ítélték elsõ fokon Mécs Imrét rágalmazó cikk megjelentetése miatt és SoDI viccesnek találta, hogy az ítéletet hozó bíró képére rak egy célkeresztet.
Voltam polfórumos találkozón, és még nem is a huszonéves korosztály a jellemzõ, hanem az idõsebb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mondjuk 120 iq alatt sikertelen polVip reg 😛
Aki politizálni akar az találhat magának millió meg egy fórumot erre.
A halál csupán a kezdet...
Az elõzõ polfórumot is 1 azaz 1 ember miatt zárták be. SoDi miatt, õ robbantott ki egy hülyeséget az idóta képeivel. Az ilyenktõl kell védeni a polfórumot, és nem lesz gond.
Semmi értelme, ha máshol sem megy a kultúrális poltikai vita/eszmecsere akkor miért menne itt?
Az az elõny származik belõle, hogy akit érdekel, az tud ott vitázni, akit nem annak úgy is mindegy.
Nem értem miért ekkora gond az, hogy az SG sokszínûbb lesz tõle. Nem lesz kevesebb a látogató, csak több. Többen nézik majd a reklámokat, több pénz mászik St zsebébe. Ha meg arról lenne szó, hogy a Gumi rovására nyilna a polfórum, tehát a gumi helyett lenne, akkor még meg értenem, de így, hogy semmi negatívummal nem jár... Hááát. Sosem fogom megérteni az emberek gondolkodás módját ilyen téren.
Én nem olvastam, és nem is fogom abban az esetben ha újraindul, szal engem nem érint a téma.
1, mivel az sg nem szokot foglalkozni politikával - kivéve az IT -t érintõ eseményekkel - , ez a fórum rész nyugodtan felfogható egy fajta extra fícsörként is az sg részérõl. Az extra dolgok meg már mérne kerüljenek pénzbe?
2, jó dolog lehet a politikáról beszélni, de az intelligensebb embereknek is jobb egy ilyen fizetõs - PolVip? 😊 - tagságot megvásárolni, ahol nyugodtan fellángoló érzelmek nélkül tudnak egymással eszmecserét folytatni, mint legyen ingyenes és flame-mel, szeméttel teli... Igen nem sok pénz ez, de a sokkal szigorúbb moderálás és szabályok gondoskodhatnának arról hogy vki így verje el az összes pénzét a viselkedése miatt.
3, akinek ez nem tetszik, nyugodtan elmehet máshova hisz annyi szép hely van ahol politikai fórum van - amit vagy mûködik úgy ahogy a kedves fórumozó szeretné vagy nem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mi a szarért ellenzitek, ha nem érdekel titeket! Úgyse fogtok benézni oda soha, akkor meg nem mindegy? De azért basszunk a maradék x emberrel, hogy nehogy már nekik jó legyen.
Emberi ostobaság rulz!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce