748
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
#220 A dolgok nem csak a koron múlnak.Elhiszed? -
#219 :OOOO
akkor nem is vagy sokkal idösebb nálam:OO -
#218 Szerintem közel dupla olyan idős vagyok mint te, de neked biztosan jobban menne, elhiszem :) -
#217 nem,csak érettebb. -
#216 24 :) -
#215 wazz Te mennyi vagy?
-
#214 Bohóckodtam?
Amúgy van külön fórum arra, hogy politizáljanak az emberkék nemkell külön az SG-re is egy.
-
#213 nem rinyálok, csak az átlag éltkorhoz képest öreg vagyok -
#212 neked lehet,hogy nem.másnak mehet. -
#211 akkor meg mit rinyálsz hogy öreg vagy? :) -
#210 A magyar hatványozottan az, nekünk a kultúrált politika nem megy, ez van :) -
#209 Csibi ha itt is elkezded a lázálmaid terjeszteni kiváglak mint a szél, ez nem chat ahol bohóckodunk. -
#208 36
-
#207 az egész társadalom -
#206 Nem hát, már 6 napos vagy :D -
#205 sok sikert:I -
#204 Regisztráció időpontja: 2006. 02. 27.
és vigyázz a szádr amert ez a regged is megy a másik után! (gondolom ki lett vágva) -
#203 Mivel az átlagéletkor elég alacsony(a 24.6 nem valós mert nem mindenki adja meg a születési idejét, főleg a nagyon fiatalok nem akik nem akarnak ezzel "égni") tényleg nincs értelme nagyon ennek.
Ez a fórum a tudományról, technikáról, játékokról, filmekről és egyéb dolgokról kell hogy csak szóljon, politikának nincs helye mert nem elég érett hozzá ez a társadalom. -
#202 akkor ne vitázz, "mindenki annyi éves amennyinek érzi magát" és jobb ha hozzá szoksz hogy a fiataloké a jövő és ők vannak többségben, amúgy hány éves vagy? -
#201 modi szeretnék lenni:D -
#200 "majd ha kicsit több fogalmad lesz a fórumról akkor oszd az észt addig meg csak csendben figyelgess."
ez kioktatás akart lenni, akkor jelzem hogy nem hozzád szóltam és nem vagyok újreg sem ugyhogy tartsd meg magadnak a véleményed!!
-
#199 persze hogy lehet, csak nem mindenki képes rá. -
#198 Kéne egy ilyen topichoz aktív moderátor aki a nap 25 órájában nézi a topigot, különben nem lehet kiszűrni az anyázós leveleket és megint az lesz mint az éretséginél hogy "ez a szar SG má megin kavar" :(
-
#197 a politizalasra, hogy lehet kulturaltan csinalni anelkul, hogy atmenne anyazasba -
#196 öreg vagyok az ilyen vitákhoz:(
politika az nem játák, szal ne gyerkek döntsenek, hogy itt legyen vagy sem -
#195 ezt most mire mondod? -
#193 nem, én arról peóbálok szólni, hogy a olitika nagy dolog és nem rajtunk múlik -
#192 olyanra gondoltam aki meg is tudja indokolni es iqja 100 folott van...
Punker: en szoktam kulturaltan vitatkozni a kohungarista evfolyamtarsakkal, anelkul, hogy barkinek barmi baja esne, vagy rombolna a kozosseget, csak tudni kell elvonatkoztatni az egesztol... -
#191 jah,ez egy vitaindito szavazas lenne:)aztan lehetne torolgetni szorgosan...
ilyen kerdesben nincs ertelme szavazast inditani...
pelda:
szerinted a futyesz,vagy a maszop nyeri a valasztast?
a.igen
b.nem
c.hanem?
d.kerem kapcsojjaki
legyen.kemeny moderalassal,szeles latokorrel:) -
#190 Ennek az lenne a vége hogy ti elindítotok egy szavazást, x ember szavaz rá majd valahol nyílik majd egy topik ahol meg is vitatják.
Hát nemtom, ti döntésetek végülis :) -
#189 Egyszerűbb lenne ha:
Lenne egy pol. fórum.4-5 témával.Téma a pártoknak,ahova csa a címben nevezett pártok "fanjai" írnak....és egy Vita topik-ahol el lehetne beszélgetni róla közösen,bizonyos (szűk) keretek között.és kész:) -
#188 nos,bocs az ertetlenkedesert,de ez valami olyan lenne,hogy a kerdesre elore gyartott valaszok vannak,es klikk?? -
#187 valahogy ugy erzem,a dontes mar megvan:)viszont ez az egesz kezd politizalasba fordulni... -
Borg #186 De a pol topikban pont ez lenne a lényeg. Lehet véleményt nyilvánítani, de mégsem. Mert a hsz-ek elől le lenne zárva a topik. -
#185 jah, a lerakat úgy jött ide, hogy haver mesélte, hogy ott kaffogott az öreg... -
#184 Ezeke a szavazások nem érnek sokat ha utána nem lehet kifejteni bővebben a véleményt vagy megvitatni a kérdést... -
#183 "ne olyanok döntsenek akik huszonegynehány évesek és semmit nem tudnak az előző rendszeről"
nem hát, olyan döntsön, aki az se tudja miről van szó, csak megeszi a maszlagot..hogy ezt mire értem ? kifejtem..haveréknak lerakatjuk van..nyugdíj-közeli bácsika népszavazáskor (a korházas és kettős állampolgárságos ügyben) arról kaffog, hogy ilyen meg olyan a fidesz és hogy képzelik, hogy engedélyezni akarják a korházak privatizációját..mikor pont a fidesz volt ellene.. -
Borg #182 A másik meg, hogy szerintem inkább a poll-topikokat kellene bevezetni, ahol pollt moderátor indítja, és meghatározhatja, hogy hozzá is lehet e szólni a topikhoz.
Ez a politikai téren is esélyt adna vélemény nyilvánításra, és egyben mégsem engedne túl nagy szabadságot. Amellett, hogy minden más témában is népszerű lenne, legalább kategóriánként 1 poll topik, ami pl hetente más kérdéssel áll elő. -
Borg #181 Btw, #21-et most olvasva, elképzelhetőnek tartom a megvalósítást.
Kemény lesz a moderálásra nézve, de menni fog.
Az viszont biztos, hogy sok köszönet akkor sem lesz a témában. Ahogy irták, csak feszültséget fog szülni. Dehát aki politizálni akar, az pont erre pályázik. -
#180 Nem kötelező, de akkor a főoldalon csak azt fogom látni hogy megint nyílt 30 új politikai topik plusz ez a 30 a leglátogatottabb mert mindenki ott flémel mintha nagyon értene hozzá...
Olyan szintű vitát vagy beszélgetést úgysem nagyon fogtok látni mint amilyet szeretnétek, ebben biztos vagyok. Elég csak megnézni a látogatottabb témákat, ott is időről-időre megjelenik egy okostojás aki csak azért jön, hogy a xart kavarja.