Politika fórum reopen (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Ha lesz ilyen, akkor javasolnám, illetve szépen kérném, hogy az esetleges indulatoktól elharapódzott topikokat ne a Gumiba dobálják az arról ítélõ Moderátorok, hanem egybõl a Szemétdombra.

Köszönet.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Csacsi
Itt már van politika...Na õt nem kéne beengedni oda 😄

A témához... egy próbát megér.....engem mondjuk nem érint....de hiszem, hogy tényleg vannak itt inteligens emberek, akik tudnak normálisan beszélni errõl is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DJ Bee18
mondjuk van már ilyen topic Matthäus néven 😄DD, súlyos sértegetések nélkül 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
+ nõhet a napi hsz-szám, meg esetleg a látogatásszám is

DJ Bee18
na pont ezért vannak aggályaink 😄DD
Finomabban is lehetne fogalmazni 😊

a kerdesre a valaszom:
igen.
nyissatok meg ujra.

szanics
Én azt hiszem, erre szükség van.
Ha már most is bent van pár fórumban, akkor ahogy közeledik a választás és keményedik a kampány, még több helyre fog beszivárogni a politika.
A téma megnyitásával így szerintem csak jól járhat az SG, mert:

1. Ha a modik odafigyelnek, és hamar kinyomják a szélsõséges emberkéket, akkor nem lesz sok gond
2. Ez lehet egy eszköz arra is, hogy a nem oda való helyen politizálókat azonnal kitiltsák, mondván, ennek is megvan a maga helye a fórumban.

Úgyhogy én mellette vagyok, hajrá, de csak kulturáltan!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Sadist
Nyíljon meg, Sodi már banolva van, mi gond lehet? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
ti lesztek az elsõk akik ki lesznek vágva ha ott is a megszokott stílusotokban írogattok.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Köszönjük,hogy újabb érvet vonultattál fel a megnyitása ellen. <#zavart1>
I.C.ram
Politika fórum kell!! Ezt a Sodi topik közössége nevében mondom!!

Olyan kis szarosok ne mondják meg, hogy ne legyen, akik soha nem politizálnak, azt se tudják mik azok a pártok stb! Max õk majd nem járnak oda!

Legyen!
akyyy
szerintem ne nyiljon politika fórum... még eleinte akartam, de nem kéne, fõleg a tavalyi érettségi miatt, nem kéne több rossz nevû botrány az sgnek..

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

énis igy látom néha :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eljen><#eplus2><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DJ Bee18
Azért ennyire nincs így, és biztos te sem vagy tökéletes... 😊

NeoMaN
Ez is igaz, de néha sírva tudnék fakadni mikor olvasom a kommenteket.
Régen nem volt ennyire gáz, tök normális volt a hangnem, értelmesek voltak az emberek stb. Mostanában mintha mindenki debilizálódna, és úgy kell megkeresni az értelmes hozzászólásokat, ill. megfejteni a kommentek értelmét...
😄

Pigo
oks.csak felpörögtem<#zavart1><#zavart2>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

DJ Bee18
khm. Sztem már elég lesz 😄DD

Pigo
Hát!!!!
Hány fogában van tömés,hány foga hiányzik,mûtétek,az elõzõ választásokon kire szavazott,vallása,kedvenc sorozata...

rafaello
😄 g-vizsgálat mint a pilotáknak

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Sil3nt
isten õrizz hogy megnyíljon!

zakika
felek itt is csak egyfajta orientacioju "tagok" lehetnek
akkor inkab ne legyen ha egy ugy fog mukodni a velemenycsere mint pl. a zene forumban. ha veletlenul vita alakul ki akkor le van zarva a forum.
bar nem vagyok MOn, azert erdekelne az ottani politikai helyzet alulnezetbol (vagyis ahogy a forumozok latjak)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Pigo
Havi 130.000 alattiak/felettiek fóruma
Vakok és gynekénlátók fóruma
Süketek(vagy siketek hogy ne kössenek belém) és nagyot hallók fóruma

meg még leheten sorolni....

Pigo
AIDS teszt,felvillanás védelem(epilepsziások számára)

DJ Bee18
<#vigyor>

DJ Bee18
de pl. sport, játék érdekelheti mindkét korosztályt.
Nem akarok sértegetni senkit, de lehet, hogy egy 17 éves normálisabb, mint egy 25 éves pl.

St
sok példát tudok arra az SG fórumban is mutatni, hogy 18 év alattiak értelmesebben és higgadtabban fórumoztak, mint pár idõsebb...

és _rengeteg_ példa volt arra, hogy 25-30 év feletti, a különbözõ komplexusait a fórumban levezetõ emberkét kellett banra tenni, mert egyszerûen nem bírtak magukkal. (legkirívóbb példa mikike ugye...)

korábban azt gondoltam, hogy a baj egyes esetekben az életkorral van, de ez nem igaz, a suttyóság nem korhoz kötött.
rafaello
vérvizsgálat vizelet teszt

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

NeoMaN
Ha itt tartunk, akkor én már eleve az SG-re regelést egy IQ teszttel, és az anyakönyvi kivonat fénymásolatának bekérésével kezdeném.

2 fõfórum lenne: 18 alattiak és 18 felettiek, és ezeken belül meradnának a mostani témák. 18 éven aluli nem látná egyáltalán a felsõsöket, 18 felettiek pedig nem látnák az alsósokat.
Ennyi. 😊

DJ Bee18
mellesleg a moderátornak is lehet véleménye, az õ dolga csak az anyázás szûrése

DJ Bee18
Én pl. egyiknek sem hiszek 😄D, objektív tudok lenni. De az igaz, sokan nem így vannak, és menne a vita. Ha nem anyázik senki, had menjen a vita sztem.

DanielT
100% ig egyetértek! A moderálás elfogultságának elkerülhetetlenségét ésn is beírtam, de végül nem küldtem el.

Semmi értelme egy kizárólag megosztást és ellenségeskedést szülõ fórum újraindításának. A múltból tanulni kellene.
<#eljen>

Botond
Nem lehetne objektíven moderálni,és a szubjektivitást nehezményezõ hangok is csak további feszültségeket gerjesztenének. A polfórum csak arra lenne jó,amire a jelenlegi politika is. Emberek szétválasztása,egymásnak ugratása,feszültséggerjesztés.

Valamint az alant is leírt rögeszmecsere. Úgyse tudna senki meggyõzni senkit semmirõl,akkor meg minek? Vita nem lenne,csak "tények" kinyilatkoztatása.
DJ Bee18
OKÉ 😊

Nem illik ide ilyen forum, de ha lesz akkor pont a valasztasok utan kene csak ilyet engedni, addig ugyis csak vegtelen es ertelmetlen vitatkozasok lennenek.

másokkal ellentétben engem egysuerüen nem érdekelnek ezek, ennyi, innentõl kedzve azt hisz mindenki amit akar és ami neki jólesik, ennyi, én tudom hogy mit nézek és ennyi nekem elég 😊

DJ Bee18
persze, persze. Gyõzikének meg vajon mitõl nagy a nézettsége? <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Pigo
Az második pontott azért ellenzem mert nem bizti hogy anyázás vagy nácizás miatt szerezte a büntit.
SZVSZ kéne egy olyan rendszer ami a polforúmban kapott pontokat külön veszi.Így már jó lenne!!!

Szerintem!!!

DJ Bee18
Azonban én is azt javaslom, hogy a választások után.

Akkor meg a vesztes fél csalással vádolja majd a gyõztest 😊

ui:: és mindezt modnom ugy hogy én benem teszem a lábam oda, hidegen hagy az eégsz...)

amugy szeritnem legyen az hogy legyen polforum a sjaát emgszoritásiaval, de cserébe bárhol máshol egyelten szó a politkáról egybõl min 1hetes ban, igy emg lehetne oldani hogy a többi topic tiszta amradhasson a mocsoktol akármi is lessz...

annyit modnok régóta, sõt régebben is ritam csak nicket váltottam régi nick ehlyett mert midnenhol elterjedt ez a nick stb..., de ettõl függetlenül nekem pont ugy tünik hogy sokkal több lett az idétlen okoskodo, emg az olyanok akik egyszerüen elszarják az összes szabályt és emelett mindenkit 😞

Ez akadályozható meg a büntikkel meg a moderátorok segítségével. Legrosszabb esetben a forumon egy hozzászólás sem lesz. Egy idõ után csak azok maradnának akiket komolyabban érdekel a normál vita, eszmecsere. Szerintem.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

St
ez nincs így, tavaly ilyenkor még 4-5e hozzászólás volt naponta, most 6-8e.
és történt ez úgy, hogy a postvadászok erõsen vissza vannak szorítva már (gumiszoba megszorítások, hozzászólás szám eltüntetés, stb)
Zsolo007
Én nem voltam itt anno, nemtudom mi volt a helyzet, de az alapján amit olvasok elég brutál lehetett. Viszont szerintem érdemes lenne megnyitni most, és ha nagyon elfajul a dolog, akkor max. be lesz zárva megint, tehát a választásokig mindenképpen, aztán ha sikerül átvészelni ezt a "kemény" idõszakot, akkor utána is maradhatna, kemény moderálás mellett természetesen.

1.) reg nélkül ne lehessen látni a fórumot
2.) aki kap büntipontot be se tehesse oda a lábát
3.) regisztrációs határhoz kötni a látogatást (pl. újregeknek félévig meg sem jelenik)
4.) összesen összegyûjtött 5-10 büntetõpont felett is pápá...

Ezek közül szerintem 1,3,4 lenne a legjobb. 3-as tény hogy erõs, de szerintem szükséges, mert biztosan lenne nem egy ember aki direkt ezért regelne....persze ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem tud kulturáltan fórumozni....

És #26ban leírtakat támogatom.

Ha másik oldalról nézem, akkor ez egy jó teszt lesz az SGseknek, mert ott könnyebben elõjöhetnek az indulatok, jobban ki lehetne szûrni az embereket, mint most 😊.

UI.: Tudom, hogy offtopic, de hadd kérdezzem meg, mert hajt a kíváncsiság 😊. Miért tûnt el a HSZ számláló a profilból? Én szerettem 😄.

St
Regisztráció idõpontja: 2005. 02. 06.

Nem tudom mióta olvasod az SG-t, de a jelenlegi állapot 2004-hez képest határozott fejlõdés.
a politika sok agresszív embert vonz, mondjuk nem lenne károsabb mint most a gumiszoba

manapság mintha kevesebb hozzászólás érkezne a fórumba (lehet csak én látom így), talán pezsdítene az állóvizen
szóval mindenképpen javaslom, hogy bõvûljön a paletta (bár én keveset fogom látogatni)

Sephi
/me Egyetert.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szerintem nem kene. A forumokon , mar amit en latogatok , egy ket topikba eleg egy rosz dolgot veletlenul leirni , meg is kezdodik a spam es az agyon alazas.

Egy pol forumba meg oka is lenne ra mert ugy minden egyes ember mas velemenyel van es egy katasztrofalis haboru kezdodne mint mindig.

Jah es a moderatoroknak kulon orarend es valtas kene no meg sok bandege a kezekre 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"