752

Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.

Update #605-ben. Nem lesz.

• Shiwo
    "ne olyanok döntsenek akik huszonegynehány évesek és semmit nem tudnak az előző rendszeről"

nem hát, olyan döntsön, aki az se tudja miről van szó, csak megeszi a maszlagot..hogy ezt mire értem ? kifejtem..haveréknak lerakatjuk van..nyugdíj-közeli bácsika népszavazáskor (a korházas és kettős állampolgárságos ügyben) arról kaffog, hogy ilyen meg olyan a fidesz és hogy képzelik, hogy engedélyezni akarják a korházak privatizációját..mikor pont a fidesz volt ellene..
  • Borg
    A másik meg, hogy szerintem inkább a poll-topikokat kellene bevezetni, ahol pollt moderátor indítja, és meghatározhatja, hogy hozzá is lehet e szólni a topikhoz.
    Ez a politikai téren is esélyt adna vélemény nyilvánításra, és egyben mégsem engedne túl nagy szabadságot. Amellett, hogy minden más témában is népszerű lenne, legalább kategóriánként 1 poll topik, ami pl hetente más kérdéssel áll elő.
  • Borg
    Btw, #21-et most olvasva, elképzelhetőnek tartom a megvalósítást.
    Kemény lesz a moderálásra nézve, de menni fog.
    Az viszont biztos, hogy sok köszönet akkor sem lesz a témában. Ahogy irták, csak feszültséget fog szülni. Dehát aki politizálni akar, az pont erre pályázik.
  • Fenrir
    Nem kötelező, de akkor a főoldalon csak azt fogom látni hogy megint nyílt 30 új politikai topik plusz ez a 30 a leglátogatottabb mert mindenki ott flémel mintha nagyon értene hozzá...

Olyan szintű vitát vagy beszélgetést úgysem nagyon fogtok látni mint amilyet szeretnétek, ebben biztos vagyok. Elég csak megnézni a látogatottabb témákat, ott is időről-időre megjelenik egy okostojás aki csak azért jön, hogy a xart kavarja.
  • The FlashBack
    Nem hiányzik. Akinek politizálni van kedve, mennyen oda, ahol alapból engedik. Nem kell ezért... Itt ez a szokás, maradjon is így...
    SZerintem
  • péder
    Én ténylegesen semleges vagyok. De tuddom ez semmire nem hatalmaz.
    Csak annyit szeretnék, hogy ne olyanok döntsenek akik huszonegynehány évesek és semmit nem tudnak az előző rendszeről.
  • Akos 001
    én sem szeretném,ha befolyna ide.senkinek sem hiányzik.
  • Punker
    nem kötelező bemenni.
  • Borg
    Igen, az egyszerű megoldás ez lenne. Tiltani, ahogy eddig.
    Csak ha mindig mindenki az egyszerű utat választaná, akkor még mindig barlangban laknánk.
  • NeoMaN
    Mégvalami. Sztem normális ember nem politizál...
    :DD
  • Punker
    én pont ezért hagyok nyitva 1 SG-s ablakot hogy chat-en lássák "itt" vagyok :)
  • Borg
    Külsősről még annyira sem tudod, hogy semleges-e, mint egy meglévő modról.
  • Fenrir
    Ezért lenne a legegyszerűbb tiltani a politikát innen...Nekem egyáltalán nem hiányozna, elég komolynak ítéltem meg ezt a fórumot és oldalt, a tudomány/technika dolgok érdekelnek nagyrészt, politikát bárhol lehet találni.
  • Láma!
    hát jah. és olyan vkire, akit azért nem annyira foglalkoztat a politika, hogy esetleg lealacsonyodjon, ha sértegetik a nézeteit.
  • Borg
    Nem gut, sokszor úgy hagyom itt a gépet, hogy az sg be van hozva ffx-ban...
  • péder
    nem úgy értem, valaki olyanra aki tényleg semleges, de olyan szinte nincs is

[rajtam kívül]
  • Punker
    St megoldható valami kis online/offline lámpácska a moderátorok neve mellett hogy lehessen tudni itt van e éppen?
  • Punker
    külsősre hogy bízol ilyesmit? az elég egyértelmű hogy nem fogják ismeretlenre bízni a fórumot.
  • péder
    talán ezért is kellene külsös, aki teljesen pártatlan
  • Punker
    valahogy én is így vagyok vele :(
  • Borg
    Persze, aztán megint mi vagyunk a közellenség.
    De én vállalom, nem zavar :) Csak azt nem igérem, hogy a pol témákba nem szólok bele. Úgy meg nehéz páratlanul moderálni, ha lehurrogok egykét iq0 embert mellette.
  • Punker
    majd ha kicsit több fogalmad lesz a fórumról akkor oszd az észt addig meg csak csendben figyelgess.
  • BuzzFuzz
    Jó lenne ha nem órákon keresztül vitatkoznátok már ezen a témán, döntsétek el hogy legyen vagy ne... mert ez a topik már kezd mevetségessé válni szerintem, vagy még 1-2 napot rágódni akartok rajta?
  • Alexease
    NEM.
  • Akos 001
    ez mindenhol így van....csak a politikában jobban kiéleződik a helyzet.
  • Láma!
    még nem nyilt meg a pol forum, szal addig pszt!!!
  • Carti19
    Ma volt itt Gyurcsány elnök úr orosházán...LoL volt hogy a tanárnő adta a 10 éves kölkök kezébe az mszp-s táblákat hogy azzal rohangáljanak a kölkök
  • péder
    én jelentkezem, "öreg vagyok" és tudom amitt tudok:D
  • Punker
    értelmi szint kérdése, mi társaságunkban is jó ki sviták vannak, másnapra el van felejtve és kész, azok miatt a tetvek miatt nem érdemes összeveszni.
  • Akos 001
    Lehet...de a #21-ben van az a pont,hogy 5-10büntipontal nem lehetne belépni.
    Ezt kéne lefixálni 10-re.És már szűkült is a kör.És ha telemegy hülyékkel,kötözködőkkel,akkor sima banán.

szigorúan kéne venni ott mindent(ha lesz:)
  • Fenrir
    2002-ben példáúl amikor suliba jártam még akkor az osztályunk szakadt ketté és eléggé ellenséges lett a hangulat. Pedig előtte semmi nem volt, ez az undorító a politikában. (Vagy ez csak nálunk van? Hungarikum?)
  • Láma!
    igyvan
  • Punker
    első héten 24 órás figyelés kell, saccra 20-30 bant kéne kiosztani aztán lenyugodnának.
  • B0B0
    Pedig gyakori...
  • Borg
    Nem. Politikailag hiába vagyok pártatlan, ami indulatok ott elszabadulnak a választásokig, azt én sem fogom tudni rendesen kordában tartani. Max az lesz, hogy kibaszok mindenkit banra...
  • Shadow_THH
    komoly egy barátság lehet az ami megszakad választásokkor
  • Taranov
    Én mindenképpen örülnék a megnyitásnak, mert velem együtt szerintem több embernek kínálna a jelenleginél tartalmasabb időtöltést az SG.
    Másrészt most is elő-előjön a politika, elő-előhozzuk, ennyi erővel már lehetne "legális" is.
  • Akos 001
    pl.Te??
    vagy nem vállalnád?
  • B0B0
    Nem érdemes megnyitni. Barátságok szakadnának meg miatta és haragok születnének. Bár én támogatom a megnyitását, aki oda fog menni, az megérdemli...
  • waracsk
    a politikafórum erőszakot szül,mindenki ordibálna mindenkivel,mindenki beszólna mindenkinek,

NYISSUK MEG!:D