Politika fórum reopen (?)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos ezt én nem igy látom sokhelyen 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
(sorrendben a válaszok, én bizakodó vagyok megadnám a 2. lehetõséget, és bármikor be lehet zárni újra, az hogy nem beszélünk bizonyos dolgokról az szerintem csak még kínosabbá teszi azt ha szóba kerül véletlenül)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nos véleményem szerint nem.
, újregeknek meg valami limit rendszer pl. várakozási idõ 2 hsz. között
hogy had pihenjen egy picit miután elolvasott egy vérforraló írást mire válaszolhat lehet hogy lenyugszik (ha meg nem akkor ott a büntetõ pont)
http://gaborszantai.co.uk/
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
Röviden összefoglalva nem látom értelmét a polfórumnak, de támogatom a megnyitását, régen is jókat szórakoztam rajta.😊 Habár épp az engem szórakoztató része fog kiesni a moderálás miatt, de ha megnyílik akkor csakis nagyon kemény felügyelettel szabad szvsz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
BTW hosszútávon szerintem nem kifizetõdõ, ha az újregek nem láthatják, mert biztosan akadna bõven, aki csak ezért beregisztrál, és akkor már valószínûleg itt is marad. És ugye a látogatószám mindenek felett.
Jah, és vonatkozzanak szigorúbb szabályok rá, vagyis ne legyenek annyira elnézõek a moderátorok, hanem azonnal büntessenek kihágás esetén, függetlenül, hogy a vétkes hozzászóló mióta SGzik.
Amennyiben megnyitjátok, érdemes lenne egyrészt nyomatékosítani, hogy az SG szabályai még erõsebben vonatkoznak a fórumra, másrészt esetlegesen további speciális szabályokat megállapítani (pl. cikkek, írások, stb. kopipasztázása milyen mértékben megengedett, írásoknál forrás megjelölése kötelezõ, stb.). Továbbá fontosnak tartanám, hogy készüljön egy lista (a modik pedig folyamatosan tartsák karban), hogy az SG milyen témákat nem akar látni egyáltalán, még csak érintõlegesen sem a pol.fórumban (a régebbi tapasztalataim alapján pl. cigányozás, holokauszt-tagadás, stb., mindegy, csak legyen rögzítve, hogy ne legyen vita).
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
/edit: csak az újregeknek a polfórum látogatását 1 év tagsághoz kötném, a többi jó
1.) reg nélkül ne lehessen látni a fórumot
2.) aki kap büntipontot be se tehesse oda a lábát
3.) regisztrációs határhoz kötni a látogatást (pl. újregeknek félévig meg sem jelenik)
4.) összesen összegyûjtött 5-10 büntetõpont felett is pápá...
Ezek igen kemény lehetõségek a rendre.
Kíváncsi lettem volna a tegnapi hüvelykujjas türténet után az sg-s arcok véleményére de ugye nincs polfórum😛
V9ykn8_TZL0
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egy tanács: ha megnyitjátok, meg lehet oldani, hogy a 18 éven aluliak nem léphetnek be? Bár új reg-gel ki tudják kerülni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
/edit: hopp most olvasom a másik kommented,ezekszerint olvastál <#zavart1>#zavart1>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
vannak normális emberek a forumon, és a választásokig ugyis egyre több ilyen topik fog nyilni általánosban. jobb ha meg lesz nyitva, legfeljebb választások után zárható, de az még messze van.
Ezzel szemben az indexen például egészen elfogadhatóan megy a politizálás, köszönhetõ a véreskezû moderálásnak. (már amennyire én tudom)
Javaslatom a következõ: legyen, de csak a választás két fordulója után. A nyáron kiderül, hogy milyen lesz. A tapasztalatok alapján könnyen el lehet majd dönteni, hogy a helyhatósági választások idejére megmaradhat-e még a polfórum vagy sem.
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
Akkor azt mondtuk, hogy ebbõl többet nem kérünk.
Mára azonban változott a helyzet:
1.) 2004 elejéhez képes az SG látogatószáma megháromszorozódott a regisztrált tagok száma mára elérte 120e-ret.
2.) Felmérések szerint az SG-t 2004-hez képest már jóval idõsebb látogatókör látogatja, a fórumon is érzõdik, hogy a suttyóság sokhelyütt csökkent. Persze ez köszönhetõ a moderátoroknak is.
3.) A moderálás eszköztára bõvült, a büntetõpont rendszer bevezetése egyértelmûen minõségi változást indított el a fórumban.
Felmerült gondolatként, hogy most a választások elõtt újra megnyitjuk a 2004-ben lezárt polfórumot.
Ezzel kapcsolatban 3 választás lehetséges:
1.) nem nyitunk, elfelejtük ezt a témát
2.) nyitunk, de bezárjuk a választások után
3.) nyitunk, és ha nem nácizó, zsidózó fórumozó közösség tapad ott meg (értsd intelligens emberek), akkor tovább is maradhat
Ennek természetesen az a feltétele, hogy olyan embereket találjunk moderátornak, akik képesek kordában tartani az elszabaduló indulatokat, akár kitiltások, vagy büntetõpont-esõ árán is.
Várom ezzel kapcsolatban a t. fórumozók véleményét, különös tekintettel a moderátorokéra és ex-polfórum ittragadt maradványaira.