748

Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.

Update #605-ben. Nem lesz.

• The FlashBack
    Nem hiányzik. Akinek politizálni van kedve, mennyen oda, ahol alapból engedik. Nem kell ezért... Itt ez a szokás, maradjon is így...
    SZerintem
  • péder
    Én ténylegesen semleges vagyok. De tuddom ez semmire nem hatalmaz.
    Csak annyit szeretnék, hogy ne olyanok döntsenek akik huszonegynehány évesek és semmit nem tudnak az előző rendszeről.
  • Akos 001
    én sem szeretném,ha befolyna ide.senkinek sem hiányzik.
  • Punker
    nem kötelező bemenni.
  • Borg
    Igen, az egyszerű megoldás ez lenne. Tiltani, ahogy eddig.
    Csak ha mindig mindenki az egyszerű utat választaná, akkor még mindig barlangban laknánk.
  • NeoMaN
    Mégvalami. Sztem normális ember nem politizál...
    :DD
  • Punker
    én pont ezért hagyok nyitva 1 SG-s ablakot hogy chat-en lássák "itt" vagyok :)
  • Borg
    Külsősről még annyira sem tudod, hogy semleges-e, mint egy meglévő modról.
  • Fenrir
    Ezért lenne a legegyszerűbb tiltani a politikát innen...Nekem egyáltalán nem hiányozna, elég komolynak ítéltem meg ezt a fórumot és oldalt, a tudomány/technika dolgok érdekelnek nagyrészt, politikát bárhol lehet találni.
  • Láma!
    hát jah. és olyan vkire, akit azért nem annyira foglalkoztat a politika, hogy esetleg lealacsonyodjon, ha sértegetik a nézeteit.
  • Borg
    Nem gut, sokszor úgy hagyom itt a gépet, hogy az sg be van hozva ffx-ban...
  • péder
    nem úgy értem, valaki olyanra aki tényleg semleges, de olyan szinte nincs is

[rajtam kívül]
  • Punker
    St megoldható valami kis online/offline lámpácska a moderátorok neve mellett hogy lehessen tudni itt van e éppen?
  • Punker
    külsősre hogy bízol ilyesmit? az elég egyértelmű hogy nem fogják ismeretlenre bízni a fórumot.
  • péder
    talán ezért is kellene külsös, aki teljesen pártatlan
  • Punker
    valahogy én is így vagyok vele :(
  • Borg
    Persze, aztán megint mi vagyunk a közellenség.
    De én vállalom, nem zavar :) Csak azt nem igérem, hogy a pol témákba nem szólok bele. Úgy meg nehéz páratlanul moderálni, ha lehurrogok egykét iq0 embert mellette.
  • Punker
    majd ha kicsit több fogalmad lesz a fórumról akkor oszd az észt addig meg csak csendben figyelgess.
  • BuzzFuzz
    Jó lenne ha nem órákon keresztül vitatkoznátok már ezen a témán, döntsétek el hogy legyen vagy ne... mert ez a topik már kezd mevetségessé válni szerintem, vagy még 1-2 napot rágódni akartok rajta?
  • Alexease
    NEM.
  • Akos 001
    ez mindenhol így van....csak a politikában jobban kiéleződik a helyzet.
  • Láma!
    még nem nyilt meg a pol forum, szal addig pszt!!!
  • Carti19
    Ma volt itt Gyurcsány elnök úr orosházán...LoL volt hogy a tanárnő adta a 10 éves kölkök kezébe az mszp-s táblákat hogy azzal rohangáljanak a kölkök
  • péder
    én jelentkezem, "öreg vagyok" és tudom amitt tudok:D
  • Punker
    értelmi szint kérdése, mi társaságunkban is jó ki sviták vannak, másnapra el van felejtve és kész, azok miatt a tetvek miatt nem érdemes összeveszni.
  • Akos 001
    Lehet...de a #21-ben van az a pont,hogy 5-10büntipontal nem lehetne belépni.
    Ezt kéne lefixálni 10-re.És már szűkült is a kör.És ha telemegy hülyékkel,kötözködőkkel,akkor sima banán.

szigorúan kéne venni ott mindent(ha lesz:)
  • Fenrir
    2002-ben példáúl amikor suliba jártam még akkor az osztályunk szakadt ketté és eléggé ellenséges lett a hangulat. Pedig előtte semmi nem volt, ez az undorító a politikában. (Vagy ez csak nálunk van? Hungarikum?)
  • Láma!
    igyvan
  • Punker
    első héten 24 órás figyelés kell, saccra 20-30 bant kéne kiosztani aztán lenyugodnának.
  • B0B0
    Pedig gyakori...
  • Borg
    Nem. Politikailag hiába vagyok pártatlan, ami indulatok ott elszabadulnak a választásokig, azt én sem fogom tudni rendesen kordában tartani. Max az lesz, hogy kibaszok mindenkit banra...
  • Shadow_THH
    komoly egy barátság lehet az ami megszakad választásokkor
  • Taranov
    Én mindenképpen örülnék a megnyitásnak, mert velem együtt szerintem több embernek kínálna a jelenleginél tartalmasabb időtöltést az SG.
    Másrészt most is elő-előjön a politika, elő-előhozzuk, ennyi erővel már lehetne "legális" is.
  • Akos 001
    pl.Te??
    vagy nem vállalnád?
  • B0B0
    Nem érdemes megnyitni. Barátságok szakadnának meg miatta és haragok születnének. Bár én támogatom a megnyitását, aki oda fog menni, az megérdemli...
  • waracsk
    a politikafórum erőszakot szül,mindenki ordibálna mindenkivel,mindenki beszólna mindenkinek,

NYISSUK MEG!:D
  • Borg
    Én a 3. pontot támogatnám, csak kár, hogy moderátort az életbe nem találunk oda.
    Legalábbis olyat, aki tuti pártatlan, és kordában is tudja tartani az indulatokat. Ez sajnos álom, pol fórumon.
  • Fenrir
    Szerintem ne nyissuk meg, nem kell mégegy blikk vagy index fórum ahol egymás anyázása megy egyfolytában a politikai nézetek miatt. Vannak más fórumok ahol ez megtehető, eddig azért jártam ide mert ez viszonylag normális és rendben van tartva, nem szeretnék elmenni innen mert itt is elkezdődik az ami megy minden írott/online médiában...
  • péder
    csak világoskék meg sötétkék
  • Thanatos
    pontosan, ilyen hogy szólásszabadság nem is volt és nem is lessz , ennyi :)