752

Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.

Update #605-ben. Nem lesz.

• nyami
    attól még, hogy többször beírod, hogy a megnyitás mellett vagy, nem fog több szavazatot kapni :D
  • ReTeK
    na de az utcán nem tudod elkerülni mert mindenhol van már, viszont itt egyszerűen be se lépsz a topikba ha nem érdekel, és csak a létéről fogsz tudni tehát számodra mintha nem is létezne, ez csak nem baj ... ööö vagy igen ?
  • I.C.ram
    Én a megnyitás mellett vagyok. Aki meg ellene annak úgyis mindegy, mert úgyse fogja látogatni.
  • BuzzFuzz
    könyörgöm döntsétek már el mi legyen... mert ez így parttalan vita... én szivesebben vitáznék a politikáról a megnyíló topikba :)
  • I.C.ram
    MEgint leírom a nagy túlbuzgó ellenzőknek, hogy nem tökmindegy nekik, hogy ennyivel több lesz az SG vagy kevesebb??? Nem kötelező látogatni.
  • Csirke4
    Szegények.
  • 5w0rdf15h
    minek topic neki, már az utcán se lehet végigmenni anélkül h nem látnál egy lejárató politikai táblát. komolyan már hányni tudnék a hatalmas "rosszabb mind 4 éve" tábláktól :S
  • Takezó
    jah:|
  • kaki maki
    semmilyen, mindenki a gumisokra mutogat :|
  • Pigo
    Igazad van!
    De ha a moderátornak nem baj ez hogy folyton őt foglyák szidni,akkor egy idő után a nép úgy is megunná!!
  • nyami
    milyen "tömeg"?
  • danióra
    Meggondoltam magam! Inkább ne legyen mert abból mindenkinek csak baja származik!
  • Goth
    Dehogynem...
    ilyen vagyok én is =))
  • Thanatos
    ott a pont
  • Thanatos
    feltünt? :)
  • Láma!
    ez igy van
  • The FlashBack
    hasonlóakat gondolok
    a gumiból hirtelen átáramlana a tömeg
  • Borg
    Ha független is, akkor is arra fogják fogni a moderálását, hogy pártot fogott.
    Mindegy melyik oldalt törli éppen, mindig be lesz skatulyázva a másik párthoz egyből.
  • BuzzFuzz
    ez a minimum :)
  • Bandee1987
    Amellett hogy jó dolog, sztem vmennyire elkerülhetetlen is a téma. Mégiscsak 1 hónap mulva itt vannak a választások...
  • Bandee1987
    A politikai topik ötlete sztem jó dolog, csak akkor az itteni moderátor az ne az alapján büntessen, hogy ő milyen pártállású, és a másik milyen. Az itteni moderátor mindenképp független legyen.
  • DanielT
    Na, pontosan erre lehet számítani... mi ez ha nem reprezentatív kép a téma iránt érdeklődők értelmi színvonaláról?
  • Punker
  • Akos 001
    nem vagyok öreg:#189 :D
    és igaz:(
  • St
    ez csak szpemmelés itt, nem érdemi vita.

megvárom még pár öreg véleményét.
  • péder
  • Akos 001
    #229-->[email protected]
  • péder
    Lehetek modi vagy sem?:DD
  • tigeroo
    jó, majd pár év múlva mehetsz szavazni :c addig ne nagyon gondolkodj ezen
  • Akos 001
    nem hiszem,hogy sokáig működne:P
  • AnonymouS
    Ezt már én is felvettetem egyszer Mi kéne az SG-nek topikban! Szerintem nagyon jó ötlet lenne a polltopik.
    Szerintem erős moderálással meg lehet nyitni a témát, de csakis azzal.
  • Akos 001
    Nos ST,lesz belőle valami,vagy sem?Mert mink el tudjuk húzni a "vitát" itt sokáig:)
  • Punker
    te most miért is kötözködsz?
  • péder
    oks:DD
  • BuzzFuzz
    és te tartod magad okosnak..? csak sértegetni tudsz, meg fenyegetőzni... gratulálok ez tényleg inteligens emberre vall, tudod atz inteligenciáról nem csak
    beszélni kell , hanem bizonyítani is hogy az vagy...
  • Akos 001
    St bátsit kérdezd:)
  • péder
    na, lehetek modi, vagy sem:DDD

tapasztalat meg van:)
  • Akos 001
    Nem is szeretnék a politikárol beszélgetni ott.Sőtt....
    tök pártatlan vagyok,és mivel a határ másik felére szorultam-sajnos,vagy nem sajnos-nagyon beleszóllásom sem lenne:)
  • péder
    inkább ne:D
  • Fenrir
    Elhiszem, de azt nem hogy például pont te fogsz majd politikáról eszmecserét folytatni mikor még szavazati jogod sincsen. Te egyszerűen még túl fiatal vagy ehhez és ha van egy kis eszed akkor nem is foglalkozol a politikával, nem éri meg. Sokkal hasznosabb dolgot lehet tenni helyette mint osztani az észt olyan témában ahol sokan csak laikusok és csak az elfogultságukat tudják hangoztatni.