752
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
attól még, hogy többször beírod, hogy a megnyitás mellett vagy, nem fog több szavazatot kapni :D -
na de az utcán nem tudod elkerülni mert mindenhol van már, viszont itt egyszerűen be se lépsz a topikba ha nem érdekel, és csak a létéről fogsz tudni tehát számodra mintha nem is létezne, ez csak nem baj ... ööö vagy igen ? -
Én a megnyitás mellett vagyok. Aki meg ellene annak úgyis mindegy, mert úgyse fogja látogatni. -
könyörgöm döntsétek már el mi legyen... mert ez így parttalan vita... én szivesebben vitáznék a politikáról a megnyíló topikba :) -
MEgint leírom a nagy túlbuzgó ellenzőknek, hogy nem tökmindegy nekik, hogy ennyivel több lesz az SG vagy kevesebb??? Nem kötelező látogatni. -
Szegények. -
minek topic neki, már az utcán se lehet végigmenni anélkül h nem látnál egy lejárató politikai táblát. komolyan már hányni tudnék a hatalmas "rosszabb mind 4 éve" tábláktól :S -
Takezó #257 jah:| -
semmilyen, mindenki a gumisokra mutogat :| -
Igazad van!
De ha a moderátornak nem baj ez hogy folyton őt foglyák szidni,akkor egy idő után a nép úgy is megunná!! -
milyen "tömeg"?
-
Meggondoltam magam! Inkább ne legyen mert abból mindenkinek csak baja származik! -
Goth #252 Dehogynem...
ilyen vagyok én is =)) -
Thanatos #251 ott a pont -
Thanatos #250 feltünt? :) -
ez igy van -
hasonlóakat gondolok
a gumiból hirtelen átáramlana a tömeg
-
Borg #247 Ha független is, akkor is arra fogják fogni a moderálását, hogy pártot fogott.
Mindegy melyik oldalt törli éppen, mindig be lesz skatulyázva a másik párthoz egyből. -
ez a minimum :) -
Amellett hogy jó dolog, sztem vmennyire elkerülhetetlen is a téma. Mégiscsak 1 hónap mulva itt vannak a választások... -
A politikai topik ötlete sztem jó dolog, csak akkor az itteni moderátor az ne az alapján büntessen, hogy ő milyen pártállású, és a másik milyen. Az itteni moderátor mindenképp független legyen. -
Na, pontosan erre lehet számítani... mi ez ha nem reprezentatív kép a téma iránt érdeklődők értelmi színvonaláról? -
#167 -
nem vagyok öreg:#189 :D
és igaz:( -
ez csak szpemmelés itt, nem érdemi vita.
megvárom még pár öreg véleményét. -

-
#229-->[email protected] -
Lehetek modi vagy sem?:DD -
jó, majd pár év múlva mehetsz szavazni :c addig ne nagyon gondolkodj ezen -
nem hiszem,hogy sokáig működne:P -
AnonymouS #234 Ezt már én is felvettetem egyszer Mi kéne az SG-nek topikban! Szerintem nagyon jó ötlet lenne a polltopik.
Szerintem erős moderálással meg lehet nyitni a témát, de csakis azzal. -
Nos ST,lesz belőle valami,vagy sem?Mert mink el tudjuk húzni a "vitát" itt sokáig:) -
te most miért is kötözködsz? -
oks:DD
-
és te tartod magad okosnak..? csak sértegetni tudsz, meg fenyegetőzni... gratulálok ez tényleg inteligens emberre vall, tudod atz inteligenciáról nem csak
beszélni kell , hanem bizonyítani is hogy az vagy...
-
St bátsit kérdezd:) -
na, lehetek modi, vagy sem:DDD
tapasztalat meg van:) -
Nem is szeretnék a politikárol beszélgetni ott.Sőtt....
tök pártatlan vagyok,és mivel a határ másik felére szorultam-sajnos,vagy nem sajnos-nagyon beleszóllásom sem lenne:) -
inkább ne:D -
Elhiszem, de azt nem hogy például pont te fogsz majd politikáról eszmecserét folytatni mikor még szavazati jogod sincsen. Te egyszerűen még túl fiatal vagy ehhez és ha van egy kis eszed akkor nem is foglalkozol a politikával, nem éri meg. Sokkal hasznosabb dolgot lehet tenni helyette mint osztani az észt olyan témában ahol sokan csak laikusok és csak az elfogultságukat tudják hangoztatni.