748
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
#340 en pl fel evente nezek ki a fooldalra, csak a forumot nezem, azon belul is ritkan nezek el az informatikai reszlegre, akkor menjek el? -
#339 semmi nem kötelező...
nem kell látogatni a topicot és kész. -
#338 szerintem kiveséztük ezt a témát eléggé. csak egy kérésem van, ha lesz, ne viphez legyen kötve:( -
haxoror #337 Tökmindegy mert szerintem St már rég eldöntötte hogy lesz politikai rész az Sg-n legfeljebb a hogyanján gondolkozik még.
Végülis érthető döntés mert a látotgatottságot biztosan növelni fogja és nyilvánvaló hogy van támogatottsága a mostani fórumozók egy részétől is, én mindenesetre nem örülök neki de elfogadom (mintha tehetnék bármi mást hehe ) -
haxoror #336 Jajmár senki se tökéletes, minden családban vannak gondok amik néha felszínre is törnek.
Én pl. a nagyszüleimmel nem beszélek szexről, vallásról vagy politikáról mert tudom hogy a generációs különbség miatt 100 hogy balé lenne belőle.
Itt az Sg-n a politika pont egy ilyen eleddig tabu téma ami eddig nem okozott túl nagy gondot de ha téma lesz akkor majd fog. -
#335 Mindig utáltam az olyan véleményeket, hogy egy informatikai és tudományos portálon mit keres ez, az vagy amaz.
Emberek vannak itt is, akiket nem csak az informatika és tudomány érdekel.
Ez nem szempont.
-
#334 jó, akkor ennyi erővel semmi keresnivalója itt a fiúk,lányok, kapcsolatok nevű résznek is. -
#333 pfff -
#332 minden 4 évben tavasztájt megugrik a frissen agymosottak regisztrációja, így volt ez 4 éve is, ugyanígy tele voltak a topicok plakátokkal, a narancssárga SODI-gyereknek hála....
Ezen az "informatika és tudomány" honlapon semmi keresnivalója a politikának.
nem ezért járunk ide.
ha újra téma lesz itt a politika, elmegyünk innen ....
-
#331 A suliban én és a legjobb barátom politikailag más-más oldalon állunk, és néha jót veszekszünk az ilyenen, de sohasem halál komolyan. Mi ugyanolyan jó barátok vagyunk, és a politika sohasem szakíthat szét minket, max néha vitázunk 1 jót róla. -
Garfield #330 Csak egyetlen kérdésem lenne: Pista bácsinak mi a rák köze van ahhoz, hogy a nagymamád kire szavaz? -
#329 bizony:@ -
#328 Ha egy családban a politika így megosztja a feleket, ott már eleve lehet valami gond... -
Raszkolnyikov #327 Engem érdekel a politika, de szerintem nem kell. A nagyanyám 75 éves, a báttya 83 és nem szólnak egymáshoz mert Pistabácsi fideszes, mamám meg baloldali (vagyis nem kifejezetten az csak útálja Viktorékat). Na amikor Pistabácsi felhívta mamát, hogy szavazzon a Fidszere, akkor mama kikelt magából... NEM kell ez ide...
És ne felejtsük el!! M.O. 99%-nak a politika maximum hobbi lehet, mint a horgászás!!! Senki ne élje bele magát ennyire! Ez őrültség! A politika erre jó, hogy meghülyítse az értelmeseket! -
#326 Én I.C.ram mellett szeretnék álláspontot foglalni:
Aki ellenzi a polfórumot az ha megnyílik úgyse fogja látogatni(vagy felőlem azt csinál amit akar)
Aki pedig meg szeretné nyittatni az meg úgy is írni fog ide.
Lassan valahogy dűlőre kéne jutni!
SZVSZ megkéne szavazatni! -
#325 Sajnálom, nem tudlak támogatni ezen célokban.
HA lesz polfórum, tiszteletben tartom és valszeg olvasni is fogom, ahogyan korábban is.
És igyekezni fogok a fenntartásán is.
Ha nem lesz, nem fogom bánni az alapján, amiket ma itt és a rosszabbul topicban tapasztaltam és a korábbi élmények alapján sem. -
Garfield #324 Éppen ezért kellene oda jóval szigoróbb moderálás és az általános fórumszabályokhoz képest egy-két speciális szabály (lásd #26). Az első egy-két hétben kihullana a férgese. -
#323 Szerintem akit érdekel, az nem tud ott vitázni, mert leanyázza néhány arc, akiknek annyi a polfórum, hogy egymásra licitálva hangoztatják, melyikük a nagyobb rajongó. -
Garfield #322 Ha jól emlékszem, akkor 2004 tavasza.
Bencsiket, mint a Demokrata főszerkesztőjét letöltendő fegyházbüntetésre ítélték első fokon Mécs Imrét rágalmazó cikk megjelentetése miatt és SoDI viccesnek találta, hogy az ítéletet hozó bíró képére rak egy célkeresztet. -
#321 Ez butaság, mert a polfórumot nem a fiatalok használták.
Voltam polfórumos találkozón, és még nem is a huszonéves korosztály a jellemző, hanem az idősebb. -
#320 Nem, csak minden banolás párszáz forintba kerül neki, ha vissza akar jönni. -
#319 Egyetlen hátránya lehet ennek, mégpedig hogy nem fizetik ki elegen az sms-t, és pangás lesz a polfórumon. -
Goth #318 ja igen, kell egy ilyen PolVip, küldesz egy sms-t, majd amikor aktiválod, ki kell töltened egy IQ tesztet :D
mondjuk 120 iq alatt sikertelen polVip reg :P -
#317 Nem volt nehéz megvédeni előle a fórumot, a fő felhasználójának bannolása elég volt. -
#316 Mert az SGnek van a legjobb fórum-engine-je. Ez a legegyszerűbb, legátlathatóbb, leggyorsabb, stb. Próbálkoztam az Indexszel de az baromi lassú, és átláthatatlan, és nehézkes a bejelnetkezés is. -
#315 De még mindig nem értem, hogy mi értelme itt is megnyitni...Eddig sem volt jellemző erre a hírmagazinra a politika és ezután sem kellene.
Aki politizálni akar az találhat magának millió meg egy fórumot erre. -
#314 Ha te nem látogatod, akkor neked nem baromira mindegy, hogy mi folyik ott?
Az előző polfórumot is 1 azaz 1 ember miatt zárták be. SoDi miatt, ő robbantott ki egy hülyeséget az idóta képeivel. Az ilyenktől kell védeni a polfórumot, és nem lesz gond. -
#313 Olvasgattam polfórumokat máshol, mindig jönnek előbb-utóbb a keményvonalasok akiket meggyőzni nem lehet, de cserébe jól keverik a xart és anyáznak mikor valakinek más a meggyőződése...
Semmi értelme, ha máshol sem megy a kultúrális poltikai vita/eszmecsere akkor miért menne itt? -
#312 Ez most komoly kérdés volt, vagy csak szivatsz?
Az az előny származik belőle, hogy akit érdekel, az tud ott vitázni, akit nem annak úgy is mindegy. -
#311 Mikor is zárták be a polfórumot? 2003 környéke dereng. Valaki tudja? -
#310 Milyen előny származik belőle? -
#309 Akik itt ellenzik, azok közül egy embert se láttam ott. Van egy olyan érzésem, hogy még csak nem is voltak regelve akkor, sőt azt se tudták mi azaz SG.
Nem értem miért ekkora gond az, hogy az SG sokszínűbb lesz tőle. Nem lesz kevesebb a látogató, csak több. Többen nézik majd a reklámokat, több pénz mászik St zsebébe. Ha meg arról lenne szó, hogy a Gumi rovására nyilna a polfórum, tehát a gumi helyett lenne, akkor még meg értenem, de így, hogy semmi negatívummal nem jár... Hááát. Sosem fogom megérteni az emberek gondolkodás módját ilyen téren. -
#308 Szerintem akik ellenzik azok a legaktívabb olvasói voltak a polfórumnak.
Én nem olvastam, és nem is fogom abban az esetben ha újraindul, szal engem nem érint a téma. -
#307 Ne beszélj mellé. Mondd, neked mi hátrányod származik a dologból? -
#306 arra gondolok, hogy
1, mivel az sg nem szokot foglalkozni politikával - kivéve az IT -t érintő eseményekkel - , ez a fórum rész nyugodtan felfogható egy fajta extra fícsörként is az sg részéről. Az extra dolgok meg már mérne kerüljenek pénzbe?
2, jó dolog lehet a politikáról beszélni, de az intelligensebb embereknek is jobb egy ilyen fizetős - PolVip? :) - tagságot megvásárolni, ahol nyugodtan fellángoló érzelmek nélkül tudnak egymással eszmecserét folytatni, mint legyen ingyenes és flame-mel, szeméttel teli... Igen nem sok pénz ez, de a sokkal szigorúbb moderálás és szabályok gondoskodhatnának arról hogy vki így verje el az összes pénzét a viselkedése miatt.
3, akinek ez nem tetszik, nyugodtan elmehet máshova hisz annyi szép hely van ahol politikai fórum van - amit vagy működik úgy ahogy a kedves fórumozó szeretné vagy nem.
-
#305 Ha annyira érdekel téged akkor tudok ajánlani fórumokat ahol mennek...Ez egy ilyen (nagyon helyesen) és egyáltalán nem hiányzik... -
#304 Kiváncsi lennék, hogy azok akik ellenzik, milyen negatívumokat tudnak felsorolni, ha már oda járni nem fognak. Ez komolyan érdekel. Bárkinek is volt bármilyen hátránya a régi polfórum miatt, ha nem is járt oda? N E M ! -
#303 Nem érdekel. De rá kell világítani az embereket, hogy a gondolkodásuk teljesen logikátlan. -
#302 Ne legyen! -
#301 Ezzel a stílussal sok embert magad mellé állítasz.