Politika fórum reopen (?)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem szavazás kéne hogy legyen-e az Sg-n politika, szavazzon mindenki mondjuk egy hét múlva.
Addig is megalapítom a Ne Legyen Az Sg-n Politika Pártot (NLASPP)
SZAVAZZ RÁNK!!!
Ne hidd el a másik oldal hazugságait, csak meglopni akarnak de mi elhozzuk neked a tejjel-mézzel folyó kánaánt! <#idiota>#idiota>
Az Sg-n (az internet sajátosságából kifolyólag) az emberek nem ismerik teljesen a másikat akivel beszélnek ezért gond nélkül tudnak egyébb közös témákról beszélni, ha bejön a politikai vonal akkor az csak a közösséget fogja megosztani és bomlasztani, aki eddig haver volt az már nem lesz annyira az mert "más" és úgy általában a véleménye is kevesebbet fog érni egy "ilyennek" ezért ÁT FOG SZIVÁROGNI a többi topicba is a politika.
Már eleve az is szubjektív hogy mirõl lehet beszélni és mirõl nem, hogyan lehet eldönteni hogy mi fér még bele és mi szélsõség?
Például meddig konzervatív és honnan szélsõjobb?
Csak fölösleges konfliktusokat fog szûlni az egész, számomra az Sg egyik legpozitívabb tulajdonsága hogy a ma politikának nevezett baromság tiltva van és sztem ezzel nem vagyok egyedül.
Szerintem hülyeség lenne újra bevezetni.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nekem nem kell a polfórum, anno, amikor páran úgy gondoltuk, hogy tegyük a gumiba, majd hogy tüntessük el a francba innen, egyetértettem.
Ha az St által emlegetett "öregek" a polfórum mellett lesznek, fejethajtok és segítek.
A jólkeresõk beleszólásáról a véleményem hasonló, de azért ki kéne számolni, hogy a családokon belül papíron gazdát cserélt 40-50 milliós ingatlanokra felvett államilag támogatott hitelek havonta mennyibe kerülnek a ktg-vetésnek.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a dolgozni nem tudók és nem akarók támogatása részben szociális kötelességünk, részben a világpolitikának való nyalásból eredõ pénzkidobás.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Összességében két dolog szól a polfórum ellen.
- Céltalan és értelmetlen.
- Kezelhetetlen ellentéteket gerjesztene.
Mondok egy példát. Pityuka hisz az általános választójogban, mert az az igazságos, és minden ember egyenlõ, és különben sem lehet semmi alapján megkülönböztetni õket. Benne van az alkotmányban. Ellenben itt van Józsika, aki szerint a választójog az nem alapjog,hanem ki kell érdemelni. Ezért cenzusos választás kell, mert eléggé visszás az a helyzet, hogy a lakosság 20%-a fizeti az adók 51%át és mégsincs döntõ szavuk abban, hogy ezt az adót mire költik, hiszen a választásokon csak 20%-ot képviselnek. Mindezek mellett még az is visszás Józsika számára, hogy olyanok is beleszólhatnak az ország dolgába, akik jogosítványt nem kapnak (értsd. analfabéták,régebben 8 általánoshoz volt kötve), de azért az ország dolgaiba, ha közvetve is, de beleszólhatnak. Adott ez az alapszitu. Jól érezhetõen Pityuka vagy meggyõzõdésesen liberális,akkor úgyse lehet megdumálni,hogy jobb egy konzervatív irányvonal, vagy a dolgok alakulása folytán valahol a minimálbérhez közel tanyázik. Józsika viszont vélhetõen eléggé sokat fizetbe állambácsinak, és nem értékeli hogy azt azoknak a kisebbségi állampolgároknak a támogatására fordítják akik feltörték az A8asát. Meggyõzni egyiket se lehet, elmondják a szubjektív véleményük. És ennyi, vagy jön a flém anyázás miegymás.
Van véleményem, hiszek a parlamentáris demokráciában.
Nem hiszek a kiabálásban és a tömegek fanatizálásában sem.
A számokba és a konkrét eredményekben hiszek, nem a populista felhangokban.
Két napilapot olvasok és igyekszem több adón is figyelemmel kísérni a híradásokat.
Azok, akik itt olvasnak, olvasnak más topicokban is, ismerik a stílusodat.
Vagdalkozol, meg jogokról beszélsz és mutogatsz, de kötelezettségvállalásról hallani sem akarsz.
A pártatlan moderátor szvsz nem kivitelezhetõ, ellenben a pártatlan moderálás megoldható.
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
2. mar miota itt rontom a levegot es se nem vagyok vip se nem tervezem hogy az legyek
szerintem megnyithatjuk újra a pol. részt, de a topicnyitást korlátozni kéne, hogy nem nyissanak minden hülye flémtopicot.
moderálás persze kemény lesz, de a szigorú büntetések mellett szerintem belerázódik majd a közösség és normális keretek között lehet majd véleménytnyílvánítani.
Vagy szerinted aki fizet az szólhat, aki nem az meg kussoljon? Gondolkozz már el egy kicsit... ezt te sem gondolhatod komolyan
A VIP tagság különben is olyan elõnyõket ad csupán , aminek a nagy részét máshol ingyen megkapod!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Érdekes módon eddig mintha mindenki csak a belpolitikáról beszélt volna, holott sztm a külpolitika legalább ennyire érdekes - annak mégha konkrét részvevõje nem is lennék, de olvasója szívesen.
Az meg, hogy kinek milyen a másik emberhez való hozzáállása... ahhoz nem kell politika. Aki normális, az normális tud maradni a politikai vitában is, aki meg nem, annak meg sztm mindegy a vitaalap...
Korlátozásnak:
Új reg olvashat, de nem szólhat hozzá x ideig és utánna is max. napi 1-10 egy újabb x idõ elteltéig - feltéve, hogy közben nem kap büntipontot, ami az újreg szintjére lökné vissza; természetesen a pol. témán belül... Ezek persze lehet meredek elképzelések.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
De ha a moderátornak nem baj ez hogy folyton õt foglyák szidni,akkor egy idõ után a nép úgy is megunná!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
ilyen vagyok én is =))
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mindegy melyik oldalt törli éppen, mindig be lesz skatulyázva a másik párthoz egybõl.