Politika fórum reopen (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

péder
nem, én arról peóbálok szólni, hogy a olitika nagy dolog és nem rajtunk múlik

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

magus
olyanra gondoltam aki meg is tudja indokolni es iqja 100 folott van...

Punker: en szoktam kulturaltan vitatkozni a kohungarista evfolyamtarsakkal, anelkul, hogy barkinek barmi baja esne, vagy rombolna a kozosseget, csak tudni kell elvonatkoztatni az egesztol...

leveskocka
jah,ez egy vitaindito szavazas lenne😊aztan lehetne torolgetni szorgosan...
ilyen kerdesben nincs ertelme szavazast inditani...
pelda:

szerinted a futyesz,vagy a maszop nyeri a valasztast?
a.igen
b.nem
c.hanem?
d.kerem kapcsojjaki

legyen.kemeny moderalassal,szeles latokorrel😊
Fenrir
Ennek az lenne a vége hogy ti elindítotok egy szavazást, x ember szavaz rá majd valahol nyílik majd egy topik ahol meg is vitatják.

Hát nemtom, ti döntésetek végülis 😊

A halál csupán a kezdet...

Akos 001
Egyszerûbb lenne ha:
Lenne egy pol. fórum.4-5 témával.Téma a pártoknak,ahova csa a címben nevezett pártok "fanjai" írnak....és egy Vita topik-ahol el lehetne beszélgetni róla közösen,bizonyos (szûk) keretek között.és kész😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

leveskocka
nos,bocs az ertetlenkedesert,de ez valami olyan lenne,hogy a kerdesre elore gyartott valaszok vannak,es klikk??
leveskocka
valahogy ugy erzem,a dontes mar megvan😊viszont ez az egesz kezd politizalasba fordulni...
De a pol topikban pont ez lenne a lényeg. Lehet véleményt nyilvánítani, de mégsem. Mert a hsz-ek elõl le lenne zárva a topik.
Shiwo
jah, a lerakat úgy jött ide, hogy haver mesélte, hogy ott kaffogott az öreg...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fenrir
Ezeke a szavazások nem érnek sokat ha utána nem lehet kifejteni bõvebben a véleményt vagy megvitatni a kérdést...

Shiwo
"ne olyanok döntsenek akik huszonegynehány évesek és semmit nem tudnak az elõzõ rendszerõl"

nem hát, olyan döntsön, aki az se tudja mirõl van szó, csak megeszi a maszlagot..hogy ezt mire értem ? kifejtem..haveréknak lerakatjuk van..nyugdíj-közeli bácsika népszavazáskor (a korházas és kettõs állampolgárságos ügyben) arról kaffog, hogy ilyen meg olyan a fidesz és hogy képzelik, hogy engedélyezni akarják a korházak privatizációját..mikor pont a fidesz volt ellene..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A másik meg, hogy szerintem inkább a poll-topikokat kellene bevezetni, ahol pollt moderátor indítja, és meghatározhatja, hogy hozzá is lehet e szólni a topikhoz.
Ez a politikai téren is esélyt adna vélemény nyilvánításra, és egyben mégsem engedne túl nagy szabadságot. Amellett, hogy minden más témában is népszerû lenne, legalább kategóriánként 1 poll topik, ami pl hetente más kérdéssel áll elõ.
Btw, #21-et most olvasva, elképzelhetõnek tartom a megvalósítást.
Kemény lesz a moderálásra nézve, de menni fog.
Az viszont biztos, hogy sok köszönet akkor sem lesz a témában. Ahogy irták, csak feszültséget fog szülni. Dehát aki politizálni akar, az pont erre pályázik.
Fenrir
Nem kötelezõ, de akkor a fõoldalon csak azt fogom látni hogy megint nyílt 30 új politikai topik plusz ez a 30 a leglátogatottabb mert mindenki ott flémel mintha nagyon értene hozzá...

Olyan szintû vitát vagy beszélgetést úgysem nagyon fogtok látni mint amilyet szeretnétek, ebben biztos vagyok. Elég csak megnézni a látogatottabb témákat, ott is idõrõl-idõre megjelenik egy okostojás aki csak azért jön, hogy a xart kavarja.

The FlashBack
Nem hiányzik. Akinek politizálni van kedve, mennyen oda, ahol alapból engedik. Nem kell ezért... Itt ez a szokás, maradjon is így...
SZerintem

péder
Én ténylegesen semleges vagyok. De tuddom ez semmire nem hatalmaz.
Csak annyit szeretnék, hogy ne olyanok döntsenek akik huszonegynehány évesek és semmit nem tudnak az elõzõ rendszerõl.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Akos 001
én sem szeretném,ha befolyna ide.senkinek sem hiányzik.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
nem kötelezõ bemenni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Igen, az egyszerû megoldás ez lenne. Tiltani, ahogy eddig.
Csak ha mindig mindenki az egyszerû utat választaná, akkor még mindig barlangban laknánk.
NeoMaN
Mégvalami. Sztem normális ember nem politizál...
😄D

Punker
én pont ezért hagyok nyitva 1 SG-s ablakot hogy chat-en lássák "itt" vagyok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Külsõsrõl még annyira sem tudod, hogy semleges-e, mint egy meglévõ modról.
Fenrir
Ezért lenne a legegyszerûbb tiltani a politikát innen...Nekem egyáltalán nem hiányozna, elég komolynak ítéltem meg ezt a fórumot és oldalt, a tudomány/technika dolgok érdekelnek nagyrészt, politikát bárhol lehet találni.

Láma!
hát jah. és olyan vkire, akit azért nem annyira foglalkoztat a politika, hogy esetleg lealacsonyodjon, ha sértegetik a nézeteit.

Nem gut, sokszor úgy hagyom itt a gépet, hogy az sg be van hozva ffx-ban...
péder
nem úgy értem, valaki olyanra aki tényleg semleges, de olyan szinte nincs is

<#ravasz1><#vigyor>

Punker
St megoldható valami kis online/offline lámpácska a moderátorok neve mellett hogy lehessen tudni itt van e éppen?

Punker
külsõsre hogy bízol ilyesmit? az elég egyértelmû hogy nem fogják ismeretlenre bízni a fórumot.

péder
talán ezért is kellene külsös, aki teljesen pártatlan

Punker
valahogy én is így vagyok vele 😞

Persze, aztán megint mi vagyunk a közellenség.
De én vállalom, nem zavar 😊 Csak azt nem igérem, hogy a pol témákba nem szólok bele. Úgy meg nehéz páratlanul moderálni, ha lehurrogok egykét iq0 embert mellette.
Punker
majd ha kicsit több fogalmad lesz a fórumról akkor oszd az észt addig meg csak csendben figyelgess.

BuzzFuzz
Jó lenne ha nem órákon keresztül vitatkoznátok már ezen a témán, döntsétek el hogy legyen vagy ne... mert ez a topik már kezd mevetségessé válni szerintem, vagy még 1-2 napot rágódni akartok rajta?

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Alexease
NEM.
Akos 001
ez mindenhol így van....csak a politikában jobban kiélezõdik a helyzet.

Láma!
még nem nyilt meg a pol forum, szal addig pszt!!!

Ma volt itt Gyurcsány elnök úr orosházán...LoL volt hogy a tanárnõ adta a 10 éves kölkök kezébe az mszp-s táblákat hogy azzal rohangáljanak a kölkök <#wilting>

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

péder
én jelentkezem, "öreg vagyok" és tudom amitt tudok😄

Punker
értelmi szint kérdése, mi társaságunkban is jó ki sviták vannak, másnapra el van felejtve és kész, azok miatt a tetvek miatt nem érdemes összeveszni.

Akos 001
Lehet...de a #21-ben van az a pont,hogy 5-10büntipontal nem lehetne belépni.
Ezt kéne lefixálni 10-re.És már szûkült is a kör.És ha telemegy hülyékkel,kötözködõkkel,akkor sima banán.

szigorúan kéne venni ott mindent(ha lesz😊

Fenrir
2002-ben példáúl amikor suliba jártam még akkor az osztályunk szakadt ketté és eléggé ellenséges lett a hangulat. Pedig elõtte semmi nem volt, ez az undorító a politikában. (Vagy ez csak nálunk van? Hungarikum?)

Láma!
igyvan

Punker
elsõ héten 24 órás figyelés kell, saccra 20-30 bant kéne kiosztani aztán lenyugodnának.

B0B0
Pedig gyakori...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Nem. Politikailag hiába vagyok pártatlan, ami indulatok ott elszabadulnak a választásokig, azt én sem fogom tudni rendesen kordában tartani. Max az lesz, hogy kibaszok mindenkit banra...
komoly egy barátság lehet az ami megszakad választásokkor <#eljen>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Taranov
Én mindenképpen örülnék a megnyitásnak, mert velem együtt szerintem több embernek kínálna a jelenleginél tartalmasabb idõtöltést az SG.
Másrészt most is elõ-elõjön a politika, elõ-elõhozzuk, ennyi erõvel már lehetne "legális" is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Akos 001
pl.Te??
vagy nem vállalnád?

B0B0
Nem érdemes megnyitni. Barátságok szakadnának meg miatta és haragok születnének. Bár én támogatom a megnyitását, aki oda fog menni, az megérdemli...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

a politikafórum erõszakot szül,mindenki ordibálna mindenkivel,mindenki beszólna mindenkinek,

NYISSUK MEG!😄