449
Amatőrfilmek
  • Fülüke
    lol!:D Nézd csak végig. :)
  • bertino
    "Ránéz... vigyorog. Ránéz... vigyorog"

ez kurvajo lett, még csak itt járok :D
  • mistermiskolcz
    Jó amatőr horrort csinált valaki? Olyat megnéznék.
  • Fülüke
    Üdv!

Elkészült a Sómos Sziti 2 című második nagyfilmünk! :) Nyár elején kezdtük a forgatásokat, és mostanra kész lett. Köszönjük azoknak akik segítettek benne. A film már elérhető az oldalunkon is, itt a link:

Innen letölthető a Sómos Sziti 2

A Filmek menüpontban található, Sómos Sziti 2 néven. :P

Üdvözlet: Füleki Pictures
  • rcstuning
    Végülis igazad van, majd lehet hogy csinálok egy olyan bemutatót is... :-)
  • Gladiator
    hát, de szeritnem egy bemutatóban nem ártana a sztoriról is vmi szót ejteni:) vagy ez nem bemutató lenne?
  • rcstuning
    Hát egy Kyo karate club és egy bodybuilding club tagjai a szereplők (nagyrésze). A sztori a szokásos emberrablás, zsarolás, kiszabadítás.
  • Gladiator
    harcművészek-e vagytok? amúgy sztorija is van, vagy csak verekedés végig? amúgy van benne néhány egész jó mozdulat.
  • rcstuning
    EZT a filmet 1995-ben készítettük. Azóta többször újra lett vágva. Jelenleg is készül egy felturbózott verzió.
  • Gladiator
    kb. 5 éve találtam ezt az oldalt, most meg megint. nagyon jó zenék vannak itt jó minőségben, kifejezetten film alá valók. csak gondoltam beszúrom, hátha vkit érdekel. letöltés kicsit macerás, de mindenesetre nemes feladat egy leendő filmesnek:D

MagicBox
  • Daniel19
  • bertino
    mennék, ha nem dolgoznék
    engem is sztem legalább annyira érdekel, mint téged :D
  • Daniel19
    Én 250-re vagyok tőle, de nem gátol meg semmiben. Megyek, mert érdekel. :)
  • bertino
    ha nem 300 km-re lenne, mennék szívesen
  • Daniel19
    Sziasztok filmesek!

Új kameraman szak indul Szegeden, legalábbis indulna, ha meglenne a minimális létszám. Én már jelentkeztem, és nagyon szeretném ha elindulna, így ha érdekel a dolog vagy ismersz olyat, akit érdekelhet, akkor jelentkezzetek a suli weblapján!

A suli weblapjának címe: http://hsc.hu/

Ui.: Ha valaki véletlen tavaly végzett volna a pesti szakon, az mesélhetne, hogy milyen a suli!

Üdv, Dani
  • nihillus
    Hello mindenki!
    http://nihillus.extra.hu/74.zip
    Innen lehet letölteni első filmemet, melyíet testvérem és haverom segítségével csináltam. egy nyomozós film, ami egy elhagyatott házban játszódik. Ha valaki megnézte, akkor ezen a fórumon mondjon véleményt róla:
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=nihillus
    És most egy új fimet szeretnék csinálni, még nem tudom pontosan milyen lez, de egy paródiafilmre gondoltam. Ha valakinek lenne kedve csatlakozni, ezen a fórumon majd megbeszéljük. Ötleteket is várok.
  • bertino
    én össz vissz egy autós üldözést csináltatok, de messze nem 250 emberből, nah meg nem is kell ennyi, viszont ott akocsik ára lesz a borsos ;)
    orosz gyártmányú négykerekűek lesznek előnyben sztem :D
  • Gladiator
    Én azt nem értem, hogy pénz nélkül miért akar mindenki olyan filmet csinálni, amihez pont, hogy sok pénz kell. Olcsóbb lenne vígjátékot, vagy drámát csinálni, de az akció, meg a horror a legdrágább. Mindenesetre én szívesen elmennék zombulni. Mindjárt elolvasom az oldalad.
  • hatfteam
    Üdv mindenkinek!
    Kuba Richárd vagyok a HATF Team amatőr filmes csapattól és egy bejelentéssel szeretnék fordulni a magyarországi internetes közösséghez
    ami egyben egy segítség kérés is.
    bizonyára mindenki szereti itt a filmeket, és országunkban is. A mi stábunk szeretne egy nagyszabású amatőr filmet készíteni.
    A megvalósításhoz becsülten 250 ember szükséges. a filmről röviden egy kis simertető: Egy horror-akció kategóriáju magyar amatőr film lenne.
    Egy nosztredamuszi jóslat valóra válásáról szólna miszerint a földet elpusztítják az élő halottak. A történet egy magyarországi kisvárosban játszódna, és egy 20 éveiben lévő fiúról szolna aki ismeri a
    jóslatot már jóval a katasztrófa bekövetkezte elött. amikor elszabadúl a pokol igyekszik felkészülni és ebbe belevonni minél több embert mire a holtak elérik országunkat. Mikor ide érnek látványos össze csapások kezdödnek a katonaság, a helyi rendfentartó erök és a zombik között.
    Nos ez a körülbelüli 250 ember katonák, zombik és túlélőkre kellene.
    Mivel említettem hogy ez amatőr film ez azt jelenti hogy nincs pénzünk nagyköltségvetésű filmeket készíteni igy fizetni ennyi embernek.
    A film megvalósításához most toborzunk embereket, illetve mindekit aki segíteni tud azzal tárgyalunk jelenleg is. Kaptunk ajánlatot más amatőr filmes csapatoktól is akik profi felszereléssekkel (kamerák, pirotechnika, maszkolás) támogatnak minket. Mostmár csak fegyverek és emberek szükségesek a megvalósitáshoz.
    Szeretnénk ha minél többet jönnétek szerepelni a filmbe. HA össze tudunk szedni elegendő embert a film megvalósitásához, egy ekkora hatalmas projektal lehetőségünk lenne megteremteni az első magyar zombis amatőr kúltusz filmet amit sokáig nem feledne el a filmes és az internetes társadalom. Ez nem csak
    a stáb érdeke így már hanem szinte mindenkié. a filmet reményeink szerint nagyon sokan tekintenék meg.
    Remélem felkeltettem sokaknak az érdeklődését. Kérlek segíts te is!
    Nem kerülne sokba csupán 1 maximum 2 napba.
    akit érdekelnek a részletek azok látogassanak el honlapunkra:
    www.hatf.extra.hu
    vagy ha a filmel kapcsolatban szeretnél tudni még több információt
    akkor látogass el ide:
    http://www.hatf.extra.hu/hirek/holtak.html
    köszönöm hogy elolvastad. várok minden kommentet és felvetést. ha kérdésetek van arra is szívesen válaszolok.
    további kellemes airsoftozást!
    Üdv Kuba Richárd
    HATF Team
  • GCsab
    Elkészült egy saját kis videócskám!

Battlefield 2
  • Silder
    Augusztus 7-ei filmforgatásra keresek embereket, leginkább statisztálás céljából.

Érdeklődni és jelentkezni: emil: [email protected]

msn: [email protected]
  • Silder
    Megtekinthető két kisfilm, amik forgatás utáni levezetés képpen készültek.

Akció

Hősök
  • Imike89
    Sziasztok
    Egy 18 éves Budapesti srác vagyok, és szívesen szerepelnék vagy segítenék amatőr filmekben. ha valaki keres plusz embert akkor itt vagyok szívesen megyek Budapest és környékére.
    megadom az email címemet :[email protected]
    és myvipen is megtaláltok!!!
    Szonda Imre
  • goregasm
    július végi horrorfilm forgatásra várok minél több email: [email protected]
    az emailben jelezd mi a szakterületed és még pár szerinted fontos dolgot
  • no1r
    de igen, ha a hibára célzol
    de már nem akartam kijavítani
    a végső változatban jó lesz a felirat
  • Gladiator
    Angolul gondolom egyikőtök sem beszél...
  • no1r
    halló!

ha valakit érdekel a nemrég elkészült új filmünk trailere (előzetese), akkor itt megnézheti! tréler
    a teljes film egyébként egész estés játékfilm lesz, nemsokára (remélhetőleg) felkerül internetre és letölthető lesz, csak előbb, valahogy weblapot kellene szerkesztenem... :D
    véleményeket fogadok!! :)
  • bertino
    jah, kösz
  • Vághy
    vagy a www.freeweb.hu/agino oldlaról
  • Vághy
    Hello, GINO innen letölthető www.ginothemovie.extra.hu/gino.avi
  • bertino
    annál jobb
  • Fülüke
    az már 2 gb :)
  • Vághy
    Ez lesz! De annak örülök hogy többször meg szeretnéd nézni a filmet
  • bertino
    jaja, spec én rühellem a youtube-ot és hasonló flash oldalakat egyrészt a kivitel miatt (ha egyszer bezárom, ujramegnyitásnál tőthetem ujra) a fostalicska minőségről nem is szolva, szal regeljetek vmi ingyen 1 GB-s tárhelyet (pl extra.hu) és töltsétek fel léccives, köszi
  • Vághy
    köszi aki megnézte ! sajnos nincs tárhely egyelőre ahová felrakhatnánk, de rajta vagyunk, mert érdeklődés lenne
  • bertino
    normális direkt linkje nincs ?
    nincs kedvem mindig letölteni google-ról, hogy megnézhessem :\
  • Fülüke
    Tök jó film .:):):):) Itt nagyon bejött!!!:D:D:D
  • GCsab
    Elég fárasztó de amúgy jó!:)
  • Vághy
    GIN itt:http://video.google.com/videoplay?docid=-1154161744943331130

Egy új amatőr film!
  • david123c
    Munka amatőr, fiatal, budapesti filmeseknek

A www.kretamagazin.tv felvételt hirdet. Várunk minden lelkes jelentkezőt, aki tagja lenne egy online TV-s magazin csapatának.

Egy naponta frissülő online videomagazinhoz keresünk olyan munkatársakat, akik hetente egy filmet készítenek egy adott témáról. A filmeknek 2-5 perces terjedelműeknek kell lenniük, mindig valami egyedi, aktuális, vagy érdekes témával (értelemszerűen nem elfogadható, ha kéthetente ismétlődik egy téma).

Amit elvárunk:

- vágási és operatőri ismeretek (referenciaanyag szükséges)
    - a filmek elkészüléséhez eszközt nem biztosítunk, a jelentkezőnek kell vele rendelkeznie (az eszközre vonatkozólag csak annyi kikötés van, hogy jó minőségű DV felvétel készítésére alkalmas legyen, a többi rajtad múlik)
    - havi négy film, azaz hetente egy
    - kreativitás, megbízhatóság
    - illetve hogy mindig aktuális, érdekes témákkal rukkoljatok elő

Amit ajánlunk cserébe:

- filmenként 5E Ft azaz havi 20E
    - jó csapat, kellemes kis „creative team”
    - zsebpénz kereseti lehetőség

Elérhetőségek

Dávid:
    tel.: +36706100931
    e-mail.: [email protected]
    msn.: [email protected]

Pepe:
    tel.:+36206698050
    e-mail.: [email protected]
    msn.: [email protected]

A megbeszélések és szűrések után, elvileg június 18-án indulna a munka. Várjuk mihamarabbi jelentkezéseteket!!!