449
Amatőrfilmek
-
#329 hát egész jó lett szerintem is, megvan a stílusa.
gratula :) -
#328 mióta télen zöld hátteres videót akar az ember felvenni:D nyáron lehet jó de amugy kinéztme egy canon hv30-at, csak rég jártam erre. -
no1r #327 ok ;) -
#326 már töltöm is :) -
no1r #325 hallóóóó!!
ezúton szeretném belinkelni ide is a legújabb filmünket! eddig elég kedvező fogadtatása volt mindenhonnan, kezdve a készítők-ismerősöktől az ismeretlenekig.
9 perces, jó minőségben van fent. ha kíváncsiak vagytok rá nézzétek meg. építő jellegű véleményeket pedig szívesen fogadok a fórumban!
Némák a lapok -
#324 Szedd ki a hátteret. bluescreen, greenscreen. -
Ettike #323 :) Most olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nem tudnátok e megmondani, hogy tudok klónozni filmben? :P (már sok videót láttam, hogy sikerült a vágónak megoldania, a szereplő sokszorosítását) Már fotónál rájöttem, de filmszerkesztőben még nem. :( Vagy esetleg van olyan oldal, ahol leírják az ilyen speciális effektek alkalmazását? -
Vadőr #322 sziasztok, találkozott már valaki avval, hogy a ulead videostudio 10-ben a filmszerkesztő kis képernyő (nem a monitor) jobb oldalán vékony fekete csík látszik a film helyett? Ami nagyobb baj, hogy benne marad a végső rögzítésnél is.
Ötlet?
-
#321 elég tág fogalom ez a "minden info"
szűkítsd le pár konkrét kérdésre lécci... -
#320 sziasztok! nemrég vettem egy minidv kamerát,és most ismerkedem a videoszerkesztéssel(egyenlőre csak win movie maker)és minden infó érdekel ezzel kapcsolatban.
-
#319 minidv-nek mióta szar a minősége? -
#318 Kameravásárlás előtt állok, keret rá nem sok, úgy 200-300 között, de lehetőleg "olcsó" kéne hogy legyen.
Meg hogy HD:D
mind1 hogy full vagy nem, a lényeg h ne minidv meg hasolnó, mivel trükkfelvételeket készítenék sokat, amihez jó a minnél jobb minőség.
szóval milyen kamerát ajánlotok? párat már kinéztem de először kiváncsi vagoyk ajánlatokra. -
Ettike #317 Jaj...sikerült leszednem a Pinnacle Studio 11-et, és nagyon tetszik, ráadásul magyar!!!! :)
Csak még mingig nem tudok filmeket összevágni, tudjátok nagy filmekből részeket kivágni stb. Ahhoz regisztrálni kellene, csak nem jó a kódom. :( Mások, hogy csinálják? -
#316 Izlések és pofonok :) -
#315 Mondjuk a ulead stabilabb, de a Pinnacle jobb effekteket tartalmaz, bár a szöveg effektek és átmenő effektek a ulead-nál jobbak... -
#314 Nekem Pinnacle Trex konvertáló és a Pinnacle video studio 11 v. Ulead video Studio 11 vált be, bár a Ulead szerintem nem olyan jó :( -
#313 Kb. 90 mb.
Amúgy egyébként is ajánlom ezt a programot, nagyon sokfajta konvertálásra képes. -
Ettike #312 Akkor én is azt fogom. :P Egyébként ez a konvertáló program (Canopus ProCoder) kb. hány megás, mert ahonnan letölteném, ott több ilyet is kiadott és asszem én egy ilyen áttünés varázslót szedtem le, vagy mi a szöszt. -
#311 sony vegas is jo -.- -
#310 Igen, nekem tökéletes. -
Ettike #309 Igen, mintha hallottam volna róla. Ti ezt használjátok? -
#308 Más filmszerkesztő, ami nem gagyi és könnyen kezelhető:
ULEAD VIDEO STUDIO 10 -
Ettike #307 Oh... nagyon szépen köszönöm. És akkor szerinted így már engedni fogja? -
#306 Canopus ProCoder a becsületes neve. -
#305 Canopus nevű programot ajánlom, egy konvertáló progi. Átnyomod másba és már használhatod is. -
Ettike #304 Sziasztok!
Nem tudok másokhoz fordulni, csak hozzátok, mivel az érdeklődési körünk úgy látszik, egyezik. :D Én is szeretek filmeket szerkeszteni, csak éppen egyes dolgok korlátoznak abban, hogy kiélvezzem a média világát.
Akkor mondom a problémám:
Gondolom ismeritek az Adobe Premiere Pro programot. Tipikus, "nagy" filmszerkesztő program. Valóban nem rossz, csak vannak hátrányai ugyebár, hogy nem enged szerkeszteni akármilyen formátumú videót. Történetesen nekem csak fényképezőgépem van, csekélyke kis "kamera", de egyelőre megteszi, szóval ez a drágaság csak mpeg-be készít videókat és itt a probléma: nem fogadja el a Premiere Pro. Van erre esetleg valami ötletetek? Vagy mondjuk olyan program, amivel átkonvertálhatom? A Movie Makerrel már próbálkoztam (beraktam a videót és gépre mentettem, így lett wmw fájl), de meg kell hogy mondjam, az a program totál gagyi. 2 perc után hiba miatt leáll, de nem is ez lenne a nagyobb baj, hanem az, hogy a videóból ami mondjuk legyen 2 perces, csak 5 másodpercet hagy meg.
Ez lenne az egyik kérdésem, hogy mégis mivel próbálkozzak, illetve tudtok-e még valamilyen más filmszerkesztőt, ami jó, de nem nehéz és nem is a leggagyibb.
Előre is köszönet!
-
#303 Azt én is láttam már, tényleg jó. -
#302 Most néztem meg az utolsó túsz c. amatőr filmet. Nagyon tuti... -
#301 Köszi az építő kritikát és az ötleteket. :) -
#300 Igen tetszet a film, jó 90-es évekbeli hangulata volt :) A verekedések nagyon ott vannak, gondolom amúgy a film újra lett vágva meg szerkesztve. J ólett volna mondjuk egy állvány, de innentől nemis sorolom a negatívumokat mert hát mégis 95-ös tecknika na :).
Najó azért csak belekötök a, a hang mintha rosszul lett volna bedigitalizálva, kicsit berreg. Összességében ez egy nagyon hangulatos film lett, az a tipikus 90-es évekbeli divat tetszett nagyon a filmbe :)
Ha ez hamarabb fent lett volna a neten pl: 1998-ban, akkor olyan híres és elterjedt lett volna mint a Bakta Rider 1-2. :)
Na mi úgy csináltuk hogy elmentettük DVD formátumba a filmet, Aztán van egy olyan programunk amivel AVI-vá lehet varázsolni a DVD formátumot. A neve:
AUTO GORDIAN KNOT 0.8
Na ebbe betöltöd a DVD-t, megmonodod a proginak hány megára tömörítse, és kész. JA DVIX vagy XVID kodekket használ a program. JA és program nem foglal nagy területet, mert csak 5 mega :)
ÜDV! -
#299 flask
legjobb rippelő -
#298 Hát én is hasonló progit használtam (dr.divx. Régebben a neodivx-et használtam, csak most valamiért nem. Ti mivel dolgoztok? És egyébként teszett a film? -
#297 óóóóó segíthetek a problémádon! :):):)
Van egy olyan programom ami a DVD formátumot átkonvertálja AVI-ba, annyi megára, amennyire akarod, teljesen csík mentes, és a minőség romlás nagyon kis mennyiségben látszik. mi is 3 gigát tömörítettünk 350 megára vele és teljesen csík mentes. -
#296 Sajnos a trailer és a DVD jobb minőség. A divix nem tudom miért ilyen csíkos... Ráadásul a hang is csúszik a végére... :( -
#295 Megnéztem a trailerét amit belinkeltél a Füleki Pictures fórumunkba. :) NEkünk nagyon tetszik. :) Már elis kezdtük tölteni. :) -
#294 Feltettem divx-be a filmet. A minősége hagy kivánni valót maga után, de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Ja és ne a minőséget kritizáljátok ha lehet. Ha valaki meg tudja mondani, mit rontottam el a rippelésnél vagy a kódolásnál, hogy ilyen lett, az segíthetne. Köszi -
goregasm #293 Színészekről lenne szó -
goregasm #292 2db 18év körüli fiú, 35-40év közötti nő és férfi kerestetik. Horror lesz. Jelentkezni lehet a: lord_goregasm kukac citromail pont hu címen. -
no1r #291 katt -
no1r #290 Üdvözlet!
Immáron letölthető a második nagyjátékfilmünk Időtlenül címmel! Eddig ezen a fórumon láthatták az érdeklődők a trailerét, de mostmár az egész film elérhető innen:
http://why-co.extra.hu/timeless.html
ugyaninnen elérhető a tréler is még ;)
remélem lesz érdeklődő és elnyeri a tetszéseket is. a fórumban várunk minden hozzászólást!!
jó filmnézést mindenkinek!