449
Amatőrfilmek
-
goregasm #249 HÖHÖ -
#248 idefigyelj, ha még 1x beírod, bannoltatlak a fórumról -
david123c #247 MUNKA AMATŐR, FIATAL, BP-i, LELKES FIATALOKNAK (nektek)
Egy napi, online magazinhoz keresünk fiatalokat, akik a hét adott napjára elkészítenek egy kisfilmet adott témáról, témában. (2-5 perc)
(Tehát nem szereplőket, forgatókönyvírókat, sminkeseket és hangmérnőköket keresünk.)
1 kamera, 1 operatőr, 1 téma / adott esetben interjú, riport, bármi, mikrofonnal, beszélgetéssel.
Valentin napon pl. evidens hogy erről kell forgatni. Amikor nincs különösebb esemény, akkor elmenni rendezvényekre, öreg, omladozó házat felvenni, kutyamenhelyre kimenni, egy adott témát kidolgozni, témák vannak, adunk, de keresni sem árt.
Mindezt pénzért.
Amit elvárunk:
Kamera kezelés és vágó program használat, ill. kreatív gondolkodás, problémamegoldó készség. HAVI 4 FILMRŐL BESZÉLÜNK, adott esetben 1-2vel többről. Tehát kis-hobbi-munka filmezésről beszélünk, egy jó csapatban, diákmunkához mért jó keresettel.
Több infó a david123c at freemail.hu e-mail és msn címen. -
david123c #246 HAVI 4 FILMRŐL BESZÉLÜNK, adott esetben 1-2vel többről. -
david123c #245 MUNKA AMATŐR, FIATAL, BP-i, LELKES FIATALOKNAK (nektek)
Egy napi online magazinhoz keresünk fiatalokat, akik a hét adott napjára elkészítenek egy kisfilmet adott témáról, témában. (2-5 perc)
Tehát nem szereplőket, forgatókönyvírókat, sminkeseket és hangmérnőköket keresünk.
1 kamera, 1 operatőr, 1 téma / adott esetben interjú, riport, bármi, mikrofonnal, beszélgetéssel.
Valentin napon pl. evidens hogy erről kell forgatni. Amikor nincs különösebb esemény, akkor elmenni rendezvényekre, öreg, omladozó házat felvenni, kutyamenhelyre kimenni, egy adott témát kidolgozni, témák vannak, adunk, de keresni sem árt.
Mindezt pénzért.
Több infó a [email protected] e-mail és msn címen. -
#244 neked vagy magunknak ? :) -
david123c #243 MUNKA AMATŐR, EGYÉNI ÉS LELKES FILMESEKNEK!!!
Szóval keresünk olyan fiatalokat, akik értenek a rövidfilmekhez, ezen belül is tudnak 2-5 perces filmet készíteni, vágni egy adott témáról, eseményről. Egy internetes magazinnak lesz mindez.
Pénzt kereshettek ezzel, privátban a többit. Akit érdekel az írjon vagy vegyen fel msn-re:
david123c (kukac) freemail (pont) hu -
#242 skacok ki tudja a módját, hogy egy hangból pl. hogyan szedjek ki hangsuhogást/szélsuhogást ?
sajnos hangszerkesztésben abszolut amatőr vok, még a videoszerkesztésnél is jobban, de marhára érdekelne a dolog, mert a jövőben lesz egy produkciónk és halvány fingom sincs, hogyan lehetne megoldani a problémát
ha valaki ismer módokat ossza meg pls, köszönöm -
GCsab #241 Elég fárasztó! Amúgy ilyen kariberű filmeket én is tudnék csinálni, mivel megvan a játék:D De már tervezek is! Csak az hosszú lessz -
#240 tessék
(haver honlapja -.-) -
#239 Nagyszerű. Légyszives magyarázd el nekem vagy adj egy linket ahonnan leszedhetem a Rejtélyek faluja 1. részt. Köszi. -
#238 Godfather Studio
kb nonstop humor -.- többféle videjo, szvsz mindegyik sirvaröhögös vannak kifejezett favok is de nem részletezem most, nemsoká lesznek képregények is :\ go and watch o.O
py -
#237 Predator: The beginning
ha még nem láttátok ajánlom mindenkinek, nagyon jo és nagyon lol movie :DDDD
/me most látta először -
#236 Asvim: Na szóval van az mpeg videód. Töltsd le valami torrent odlalról az "Ulead video studio plus 10" verziót öö na szóval természetesen "vedd meg". :P Mikor feltetted a gépre a progit töltsd be a videót és keress egy oylan menüpontot, hogy "Share". Ott van olyan menüpont, hogy dvd valami.. és arra kattanj rá, na ott áttudod konvertálni DVD formátumba persze egy "kis" idő alatt, attól függ milyen gyors a géped. Nem fog semmien reklámot feltüntetni benne. ÜDV. ÖÖÖ lehet, hogy van nem ilyen bonyolult eljárás is de nekem ez nem bonylult. ÜDV. Füleki Pictures. -
Arrin #235 itt kérdezősködnék talán... -
#234 valakinek van tapasztalata mini csőkamerák terén ? (milyen fizikai eszközre mi módon és milyen formátumban és minőségben vesznek)
természetesen vlszleg majd forgatáshoz lesz szükségem a cuccra és marhára érdekelne, mert még egyet se próbáltam, de még látni se láttam nagyon -
#233 Megnéztem. :) Ez olyan mint a Halivud.hu ha jól látom. Ez is egy remek oldalnak ígérkezik. :) -
Arrin #232 FilmState
Úgy néz ki, hogy az amatőröknek új mentsvára van. :) -
asim #231 Sziasztok!
Kérek szépen egy kis segítséget, hogy milyen progit használjak, ugyan is van egy házi videom MPEG ben és aztali DVD re szeretném kiiratni. Ingyens van e? vagy olyan sherwer ami nem rekálomzza magát a képernyő kellős közepén az átkonvertálás után.Vagy tudok valami mást esetleg? Köszi -
#230 Na akkor pörgessük:
A Sómos Sziti 2-ről infók:
A forgatás akkor kezdődik amikor kitör a nyáriszünet. Az előkészületek már gőzerővel folynak, "épül" a bluebox stúdió. :) A szereplők már megvannak részben, a forgatöknyvvel kicsit levagyunk maradva, de behozzuk. Majd éjszaka eszünk nyers kávét :P
És a Sómos Sziti 2-nek a befejezési tervét próbáljuk tartani ami szeptember közepe. Üdv. :) Aki kíváncsi a Sómos Sziti 1-re az erről az oldalról letöltheti: Füleki Pictures oldala -
goregasm #229 pörgessük már fel a fórumot kicsit..ki mit csinál mostanában? mik vannak tervben? -
Silder #228 GCsab! Felvettelek msn-re, ott majd dumálunk..! ;) :) -
pite92 #227 Hello tudja valaki ,hogy a filmeknél hogy hívják azt mikor a képet megfelezik ? Esetleg egy programot ha valaki ajánlana azt megköszönném.
-
GCsab #226 Te már 1szer ilyen hirdetést adtál! Ja de az szereplés volt. Én talán eltok menni, kor az mind1? -
Silder #225 Nyárra keresek horrorfilmhez szereplőket, statisztákat, fiúkat lányokat egyaránt. A forgatás Budapest és környékén lesz.
Jelentkezni az [email protected] emil címen lehet, ha tudsz mindenképpen küldj magadról képet!
SilverFilms -
#224 okok. -
#223 Vazzeg!
Nem mondod, hogy a Sómos sziti az Gyöngyössolymos lenne?! Én Gyöngyösön lakok. Kicsit meglepődtem, mikor a Welcome to Sómos sziti feliratnál az a táj fogadott amit mindig is látok, mikor kinézek otthon az ablakon. Mármint felismertem a dombokat.
A végén meg a lajosházi nem tom minél forgattatok? Érdekes volt látni.
Pár ötlet a 2. részhez:
Próbáljátok érdekesebben használni a kamerát, ne csak úgy vegyétek fel, oldlról azt kész... Beszélgetésnél Pl. csináljátok azt amit minden filmben látni, hogy az éppen beszélőt a másik háta mögül mutatjátok.
After Effectsben kicsit kipofásíthatnátok a színeket, van erre egy nagyon jó tutorial, pár lépésből sokat lehet javítani rajta.
A hangvágásra vigyeljetek oda. Azt látni, hogy egy kamerátok van, ezért állandóan ugrik a hang mikor perspektíva váltás van. Ezt úgy lehet kicsit "eltüntetni", hogy bevágtok az egész jelenet alá egy hangot, ami folyamatosan megy az összes jelenet között. Pl. az erdőben sétáláskor tegyetek be madárcsicsergést. Sokkal kevésbé lesz érezhető a hang ugrása.
Aztááán... Sokszor van olyan, hogy az ember fél percig gyalogol, aminek semmi értelme. Pl. mikor kijönnek a Sándor hullájától, és gyalogolnak a kapuig.
A szélesvásznú mód sokat dob egy filmen, meg komponálni is egyszerűbb a képet.
Olvastam sok helyen, hogy reklamáltak, mert nem használtatok állványt, szentem annyira nem feltűnő. 1-2x volt csak zavaró.
Amúgy ettől függetlenül élvezetes kis film, Scully egész jól játszott. Amúgy honnan ismerhetem ezt a csajt? Nem a Berzébe jár(t)?
u.i.: Msn címem ugyanaz, vegyél fel. Köszi -
#222 Van msn címed? Ott áttudom küldeni. -
#221 Ööö Tömörítve 8 mega :D úgy nehéz lesz... -
#220 Oké elküldöm. :D -
#219 ÁÁÁ!!!
Fülüke! Kb. 10 éve, mióta előszőr láttam a Féktelenült keresem ezt a zenét. Légyszi küldd át az email címemre: [email protected] -
#218 Valaki nem tud egy jó oldalt, ahol a világításokról van vmi írva? Amatőrfilmhez, tehát nem ilyen több milliárdos lámpákra gondolok, hanem amit mondjuk én is meg tudnék csinálni otthon McGywer szerűen. Valamint keresek tutorialokat Afterhez, amiben szintén a világításról, színekről van szó. Tehát amiben leírják, hogyha mondjuk az ember arca sötét, meg ilyen seszínű, akkor milyen effektekkel lehet ezt kicsit komolyabbra csinálni.
köszi -
Silder #217 Áprilisi film forgatásra keresek egy férfi és egy női szereplőt.Nagyon sűrgős!!!!!!!A műfaj horror és a helyszín Budapest mellett van.
Érdeklődni és jelentkezni az
[email protected]
msn és emil címen lehet. -
goregasm #216 helló, én egészestés filmekben gondolkozom, amatőr szinten maszkmesterkedek (nagyon amatőr-sose tanultam) vágások,égések,rohadás,zúzódás stb. megyeget...viszont forgatókönyvírásra is adtam a fejem az első forgatókönyvem utómunkálatainál tartok és mellette dolgozom még kettőn. Az első egy feketefehér gore film, leginkább jörg buttgereit nekromantik-jára és david lynch eraserhead-jére hajaz. A másik kettő : az első folytatása és egy troma stílusú trash film...megsaccolva az első leforgatáta szűkösen kerülne 2-300.000be ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor [email protected] vagy itt a fórumon feltéve ha még visszatalálok ide :D -
Arrin #215 azért kicsit feltűnően van mindig máson... :) -
GCsab #214 Nem baj! én hibának veszem :) -
Arrin #213 Az nem hiba, hanem direkt úgy van :) Vándorol... :D -
GCsab #212 hát ez nagy:D XD! Néhány hiba! pl az 1-ik kamera nézetbe van ralyta napszemüveg a másik kameranézetbe meg már nincs:)! -
#211 Szerintünk ez a film meglehetősen jó volt. Meglehetősen. Hirtelen az "első következő" zenészről chewbacca jutott eszünkbe. Jutott. A nyomatékosító ember nagyon faszán játszotta a szerepét, persze a többi is. A poénok PL: süketnek mutogatnak, játszanak, alszanak..stb. eredetiek:) Jókat nevettünk. Az egyetlen aminek nem nagyon láttuk értelmét az a háttérben bicikliző lány volt. DE szerintünk ti is csak úgy "semmi értelmességnek" tettétek bele. :) (persze vicces volt.) A film 10 es skálán 6.5 pont. Nem a rendezéssel, operatőri munával, szerepléssel, technikával volt gond, csak hát nagyon annyira nem mondott semmit. DE a "Játszótársak" című filmetek az remek volt. :) ÜDV: Füleki Pictures -
Arrin #210 Zenemeghallgatás, új amatőr film. :) Szerintem kellemes! :) Világostás, utószinkron, saját zene. Lehet nézni! ;)