Amatőrfilm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja csak hiába ugatok nem figyelsz..

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

van! de már a partnerem vagy

Persze a többit eszem ágában sincs feltenni... MSN?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

hát te tod

Ah ezmég csak az eleje.. itt még kopizhat. a stori még ki sem alakult.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Ez mondjuk tényleg nem volt a legjobb ötlet hogy beírod mert valaki lekopizza, jobban megcsinálja mint a te, azt cs*sztheted! De amúgy jól hangzik

Van msn-ed?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Persze megcsináljuk. 20k van rá. + elkunyiztam Fater kameráját (240k (!)

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Fülüke
öööö de figyelj lehet hogy ezt nem kéne ide beírni a forgatókönyved mert lehet hogy valami paraszt lekoppintja. De amúgy eddig tetszik. Ez le is lesz forgatva vagy csak megírod?

De k*rvajó géped van istenem....

Én írtam. Persze hogy lesz.. Ez még csak az eleje.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Fülüke
Szerintem jó lesz. Te írtad? Lesz ennek a forgatókönyvnek folytatása?

A szervezet – forgatókönyv

1. jelenet
Hely: utca
Szereplõk: Operatõr, Tamás
Jelenet hossza: kb 1 perc
A kamera egy szereplõ. Elindul egy másik karakter felé. Átad neki egy levelet. A levélre az van írva hogy TOP SECRET. Ezután pár perc várakozás. A karakter elolvassa a levelet. Azt mondja igen. Ekkor megszólal a kamera mögötti szereplõ:
- A többit e-mailben kapod.

2. jelenet
Hely: Másik utca
Szereplõk: Tamás, Pisti, csomagos srác, operatõr,
Jelenet hossza: kb 6 perc
Felírás: 2 évvel késõbb. Az a karakter aki a levelet kapta. Õ Tamás. A kamera a elõször csak a lábát mutatja. Sietve lépked. Aztán az arca van a kamera elõtt. Látszik hogy izgul. Megáll. Elõvesz egy telefont. Tárcsáz. Majd ezeket mondja:
-Látom a célszemélyt
-?????? 5 mp a reakció
-Igen biztos hogy õ az.
-??????
-Nála van a csomag is.
-??????
-Értem.
Leteszi a telefont. Benyúl a zsebébe majd elindul. Megy megy folyamatosan. Végül megáll. Elkezdi kémlelni a környéket. Mintha figyelne valamit. Fekete ruha van rajta. Egy kicsit mintha meglepõdne. Újra elõveszi a telefont. Majd mondja:
-Látom a személyt és a csomagot.
-??????
-Még 100 méter.
-??????
-Indulj el!
Leteszi a telefont. Elindul. Szembe jön vele egy srác. A kamera rá zoomol. Komoly, félõ arca van. Kezében szorongat valamit. Fehér zacskó. 2 perc és összeérnek. Mögötte 10 méterre egy másik, szemüveges srác jön. Tamás elõhúzza a piszotlyát. A csomagos férfi ugyanígy tesz. Egymásnak szegezik. A kamera oldalt áll. A szemüveges férfi hirtelen ráveti magát a csomagosra. A szemüveges srác Pisti. Lefogja a földre a csomagos srácot. A kamera fentrõl vesz. Tamás elveszi a csomagot, majd átveszi a férfit, és a csomagot átadja Pistinek. Pisti elmegy a csomaggal. Elõtte belemondja a telefonba:
-A csomag biztosítva.
Ám a csomagos férfi lerúgja magáról Tamást. Elkezd futni. (2 perc) Tamás üldözi. Futnak hosszú perceken át. A kamera Tamás szemszögébõl vagy Tamással szemben áll. Lõnek egymásra. Tamás kap egyet a vállába, de utoléri. Elkezdenek verekedni. A kamera oldalról szembõl majd forogva vesz. Csomagos elkapja Tamás nyakát. Fél percig szorítja. Majd Tamás egy jól irányzott mozdulattal lefekteti. Azt mondja:
-Te rohadt szemét disznó most meg vagy.
Tamás arca dühös. A csomagos még a pisztolyért nyúl de Tamás egy jól írányzott lövéssel eltalálja. Elõveszi a telefont majd mondja:
-Küldetés teljesítve.

MEGSZAKAD A KÉP.

3. jelenet
Szereplõk nincsenek
Hely: kiírás (ez a fõcím elõtti „tájékoztató” lesz)
Jelenet hossza: kb 3 perc

A világon egyre elterjedtebb a drog. Gyerekekkel is etetik. Sokan függõvé válnak, és ez az életükbe kerülhet. A dílerek fiatalokkal terjesztetik a grogot. Sõt most már õk a dílerek.

2002-ben fent úgy döntöttek, ez így nem mehet tovább. De sajnos a szülõk ezeket az információkat nem hiszik el. Mind meg van gyõzõdve, hogy az õ fia ártatlan.

Ezért úgy döntöttek, a dílerek módszerével veszik fel a harcot. Elindítottak egy szervezetet amely 15-16 éves fiatalokból áll. Ez szigorúan titkos.

Kiképezték õket. Fegyverhasználatra többek között. Errõl a szülõk sem tudhattak. Csak nagyon kevés tehetséges fiatal lehetett a szervezet tagja. A feladatuk: Összebarátkozni, beépülni a dílerek közé. Már 4 éve folyik a harc, de még mindig nem ért véget.

Épphogy csak most kezdõdik….

4. Jelenet
A fõcím
A jelenet hossza: 3-4 perc

5 jelenet
Hely: Utca
Hossz:
Szereplõk: Tamás, Pisti,
Hanyagon jönnek haza az iskolából. Hátukon a táska. Mennek, mennek. Mindketten sima arccal. A kamera szembõl mutatja õket. A következõ párbeszéd zajlik le: (1. Pisti)
-Na asszem élvezhetjük egy kicsit a szabadságot.
-Nem, John újabb melóval jött elõ.
-És errõl miért nem szóltál (aggodalmas egy kicsit)
-Nem volt rá alkalom.
-És mi a küldetés?
-Nem tudom. Annyit mondott, hogy nagyon fontos. Az alföldi alvilág vezetõjével kapcsolatos. A többit majd E-mailben kapjuk.
-Hmm szólj Májlónak és Janinak.
-Rendben. Mi a baj?
-Valami aggaszt. Úgy érzem ez nem szokásos meló lesz…..

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

ahha! Nekem most foglyuk elvinni szervízbe a KB.: 15 éves kamerám 😊

Gladiator
En jelenleg egy ovszer reklamban mukodok kozre😄 sulis vizsgafilm. igaz nem nekem, mert en csak jovore veszem fel ezt a tantargyat, de addig is szorakozok itt a tobbiekkel. Ezutan meg videoklipet kell csinalnunk. moka es kacagas...

Fülüke
Mi most veszünk új kamerát.. mert a másikon jelentkeztek az optika el****ódásának a jelei.

Felvettelek MSN-re

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

az kemény! az én kamerám KB 15 éves 😛 XD

Nekem meg most cserélték ki. Mondom 240 000 hufba volt.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Én 12 éves vok 😊 De a kamera már meg van csak 1 kicsit régi

mondjuk én nagy filmrajongó vok ezt mindenképp megcsinálom. + extrák is lesznek.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

bertino
hát én azon szerencsére már tul vagyok

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ja csak 1 gond 15 éves vok nem tok autót vezetni

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

bertino
én uezt autókkal kísérelem meg, ha minden összeállt...

Akció
Egy faluban egy titkos szervezetrõl fog szólni.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Én elõbb nem azt az álmos filmemet fogom megcsinálni hanem 1 sulis víhgjátékot! A forgató könyv már készül 😊

Milyen film lessz? Akció, vigjáték, tríler?
És hol lessz a forgatás?
És valami bõvebb információ nincs az egészrõl?

Én is elkezdtem írni egy forgatókönyvet. 25k-m van rá + a kamera (240k fateré) Alapstori megvan szereplõk közül is néhány. Kellékek közül még sokminden hiányzik. A finálé 1 quad-os üldözés lesz ha minden jól megy. Egy kicsit csalok mert a fõcím Powerpointtal lesz.

Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadok ide vagy a [email protected] email címre.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

az a sunyiba azt pontosan hogy kell érteni? De a torrent az tök lassú 😞

Fülüke
Ezt torrent oldalról. Vagy sunyiba. hihihi😊

de amúgy a honlapot ismerem

jaj 😞
nincs kedvem most keresgélni

bertino

és ezt honnan lehet letölteni?

Fülüke
Ulead Video Studio 10-el.

Fülüke!
A filmedbe a zenéket melyik programmal ilesztetted be?

ahha

Fülüke
😊 Az szeptember 30. án volt és mi is voltunk. Nem volt közvetlen egy nyertes. Szavazni lehetett a filmekre. 😊 DE nyertes nem, volt. Öszességében mindegyik film tetszett mindenkinek. 😊

Ahha! Azt már lehet tudni hogy melyik film nyert?

Fülüke
Igen és így is van. Laci játszotta Hitlert én meg Muldert. 😊

A halivud napon meg elismerést lehet kapni. Nincs nyeremény csak a közönség elismerése, hogy megnéztéka filmet tettszett e nekik stb... 😊
Itt az oldala: Magyar Halivud

Egyébként a filmünket Komáromba is lejátszották. 😊

De amúgy mi ez a Halivud nap? Mit kapok ha nyer a filmem? Elismerést?

Dehát az elõbb azt írtad hogy csak Hitlert játszotta Laci és te játszottad Muldert

Félre nyomtam a biciklinél 😊

Fülüke
GCsab: Elõször is a biciklit K-val írják. 😊 Hát tudod nem bírtuk ki nevetés nélkül. A nyersanyagban rohadt sokszor elnevettük. + ott vannak a bakik is az oldalon. 😊 CSillagromboló(bicikli) Hitler vagyis Lacinak végig kellett tekernie az egész falun hogy eljussunk vele a forgatási helyszínre 😊 Mondhatjuk nem volt kis égés. 😄 Ja amúgy válaszoltunk a fórumba. 😉

Bertino: Köszi. Majd ha megnézted légyszi írj az oldalunk fórumába. 😊

Azthittem hogy ugyan az játszotta😊 Hogy birtátok ki nevetés nélkül? PL a bicigli mint csillagromboló😄 azt hogy birtad ki?

bertino
nagyon jo film, most nézem, egyik legjobb amatõrfilm, amit eddig láttam, atomlol 😄DDD

Fülüke
Nem én a filmben Muldert játszottam, és az iker testvérem játszotta Hitlert.

De amúgy te az a srác vagy aki a filmben Hitlert játszotta?

Hááát én mondjuk most a kamerámmal szenvedek, mert KB 15 éves, tegnap kaptam nagyanyáméktól, recseg, rossz hozzá az aku meg minden féle balya van, most PL.:tiszta sötét a kép és az villog a tetelyén hogy: AF

Fülüke
Vagyis mond névileg hogy melyiket, mert valamelyiiket lelehet amúgyis tölteni. Pl LSMaker lsmaker

Fülüke
Torrent oldal.