449
Amatőrfilmek
-
#369 JA! Ebben nem tudok segíteni sajnos. XD Mi csak nekiindultunk az aszfalt rengetegnek 'azt had szójjon'. XD Bár szerintem menjetek be a polgármesteri hivatalba/városháza. -
#368 hát terv szerint lesz vagy 3 autó, a kamera autót nem számítva.
bár leginkább utszakasz igénybevétel érdekelne, milyen papírok kellenek ehhez, meg hasonlok :D -
#367 Van. Jó tanács: ha másik autóból veszel oldalról egy, a melletted levő sávban haladó autót, akkor egy olyan időpontot válasszatok, amikor ritkábban járnak az autók, mert könnyen baleset történhet. -
#366 van valakinek tapasztalata vagy bármi ismerete közuton történő autós forgatással kapcsolatban ?
-
#365 Üdv!
Elkészült 'A kulcs' című filmünk!
Itt a link: A kulcs Reméljük tetszeni fog. -
digitalgroup #364 Császtok , ha már mindent megbeszéltetek , kérlek látogassatok el ide: www.digital_group.extra.hu ! -
Luxferó #363 jah csak a kérdés maradt le...késő van nah... szóval valami ötlet? -
Luxferó #362 Köszi, másik kérdés... van egy 400 megás avim amit szeretnék valami kissebb nézhető formátumra hozni h netre is felmenjen... wmw vel próbálkoztam de nagyon fos lett.. vannak főcímeim amik 6 7 másodperces jpg-k aviban és wmv ben egyszerűen kihagyja őket vagy felvillantja fél másodpercig aztán ugrik a következő jelenetre ahol meg áll 4 másodpercet. -
#361 a kisebb rendezvényeken nem foglalkoznak vele -
Luxferó #360 Sziasztok, egy kérdéssel fordulnék hozzáok, nem voltam még amatőr filmes versenyen, és arra lennék kívácsni hogy van e korlátozás a filmzenét illetően, szóval bármilyen együtes bármelyik számát a filmem alá rakhatom diszqualifikáció vagy jogi következmény nélkül ugye? A másik kérdem pedig hogy felhasználhatok e olyan képeket amelyeket nem én vettem fel de nem azért mert nem tudtam felvenni hanem pusztán technikai okok miatt (például egy szép közeli a teliholdról, az én kamerámmal megvalósíthatatlan de nagyon feelinges kép viszont nem skill megcsinálni) Szóval van ezekre szabály korlátozás hol tájékozódhatnék? -
#359 köszi kipróbálom -
no1r #358 Adobe After Effects szvsz -
#357 Üdv.
Boldog karácsonyt első sorban.
Másodszor meg olyan programot keresek amivel framenként tudok retusálni videó anyagot.
Tudnátok ebben segíteni? -
#356 Időzóna HD
köszi mindenkinek:) -
Vilinho #355 www.ideat.mlap.hu
Fél évig készült ,és légyszíves úgy osztályozzátok hogy az összes részt nézzétek meg!!!
mert az 1.2.3.résznek nincs túl nagy sikere!!! -nem rossz..de...!!!
2.ÉVAD trailer:
http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/static -
#354 Üdvözlet!
Elkészült legújabb filmünk, A kulcs című film előzetese.
Letölthető az oldalunkról: A kulcs trailer
Vagy megnézheted Youtube-on: A kulcs trailer
-
#353 Jobb egér gombbal rákattintasz a video sávra, és "INSERT VIDEO"-ra kattintasz, aztán megkeresed amit beakarsz tölteni és kész. (vagy ugyanígy betöltheted föntre a könyvtárba). -
#352 Sziasztok, ismét szeretnék segítséget kérni, h az ulead video studioba hogyan lehet beilleszteni filmet?Mert a movie maker nem fogad el pl:dvd-t sem. -
Vilinho #351 www.ideat.mlap.hu
Fél évig készült ,és légyszíves úgy osztályozzátok hogy az összes részt nézzétek meg!!!
mert az 1.2.3.résznek nincs túl nagy sikere!
2.ÉVAD trailer:
http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/static -
#350 sohaj... -
#349 itt légyszi szavazzatok
az időzónára:D most megy élesbe
a többire meg 1-est:D -
#348 Üdv, Kész lett amatőrfilmünk Időzóna cimmel, beküldtük egy pályázatra, tessék rá szavazni, meg lehet véleményezni is minyen, bár majd a pályázat és szavazás lezárása után letölthető lesz HD-be is, és egy hoszabbik változat is (sajnos ide 2 percnél nem lehetettt hoszabb, igy egy csomó kimaradt jelenet lett:( ) -
#347 Sziasztok! Ide lehet feltölteni amatőr videókat. Hajrá -
borimiroww #346 Sziasztok.
Nos az a helyzet hogy ugye most vagyok végzős, és nálunk az a szokás hogy a végzősök készítenek egy filmet diákigazgató választása.Ést ezt az egész iskolának levetítik.
És ehez kellene egy alapötlet hogy milyen film legyen.
Arra gondoltam hogy valami vicces film lenne , vagy valami pörgős akció...
Azt azért tudni kell hogy egy fiú osztályról van szó...
Remélem tudtok segíteni.
BoRo -
#345 konvertáld át mpegbe, vagy ne csak az avi beillesztést próbáld. -
#344 Sziasztok,nemrégiben letöltöttem az Ls-Maker programot,de nem tudok videót beilleszteni,pedig az avi-t el kellene fogadnia. Aki tud az légyszi segítsen.köszi. -
tenorio #343 Sziasztok. Elkezdtem egy forgatókönyvet írni. Még csak az eleje van meg, de jó lenne ha megnéznétek és esetleg értékelnétek.
http://bagolyirtas.mindenkilapja.hu/ -
tenorio #342 g
-
#341 hátőőő... írd be ezeket a szavakat: arrow/bolt/bow, after effects, tutorial. -
gyikka #340 Tudsz vmi konkrétab nevet, hogy keressek rá? -
#339 legtöbbször vágással, tutorért használd a googlet. -
gyikka #338 Csá!
Engem az érdekelne, milyen trükkel csinálják meg mikor egy nyílvessző beleáll az emberbe, és mikor valakibe beledöfnek egy kardot. Tudtok vmi tutort? Kössz! -
K0CKA #337 Babylon A.D. Trailer
-
K0CKA #336 Hali!
Én és a haverom a Babylon A.D. trailerét csináljuk meg az eredeti alapján!
Majd belinkelem ha készlessz. -
no1r #335 Jaa, igen! :D
Még mindig Bajai, Újvárosban tanul... :) -
Dougie #334 Gsch. Ági (mivel bajai asszem, vagy az volt valamikor legalábbis) -
#333 ték -.- -
no1r #332 kössz szépen az értékelést!
igen jól láttad, koncepció volt nagyon sok részlet benne. a sakk az így nem játszik szerepet (mármint a lépések), csak a végén a sakk-matt.
azért annak örülök, hogy Lynch hatása, a hangulat megragadása és a szimbólumok felállítása átment. ez a film lényege ;)
a szereplő hangja igazi, sajnos azzal nekem is gondjaim vannak, de nem tudtam vele mit kezdeni...
köszönöm még egyszer, örülök, hogy tetszett!
és ki az akit ismersz látásból, ha megkérdezhetem? :D -
Dougie #331 hoppá, az egyik mellékszereplőt látásból ismerem :)
egyébként nem rossz rövidfilm, bár nekem kissé zavaros volt néha, de gondolom direkt ilyen, a hangulat miatt - kicsit talán olyan David Lynch-es beütése van ebből a szempontból
elég sok jelkép/szimbólum szerepet kap a filmben, amik váltakozásai gyakorlatilag kitöltik a film egészét, pár vágás nem az igazi, illetve néhány dolog nem teljesen illik ide, de ezek nem olyan zavaróak,
viszont hogy kiragadjak egy részletet: a sakkozós rész nem teljesen volt számomra világos: gondolom direkt lett olyan amilyen, bár nem tudom, hogy normál sakkot játszanak-e, ugyanis a fekete kezd, majd a fehér 2-vel is lép, ráadásul tökéletesen szokatlan lépéseket (ráadásul a sakkjátszma logikája szempontjából illogikus lépéseket), de a végén mégiscsak sakk matt lett, tehát gondolom ezek szerint normál sakkot játszottak (vagy ahhoz hasonlót), bár a végén már saját magával játszik, ez a szimbólum már érthető, meghogy a végén az "álljunk be a sorba" mondat is jelképes (úgyhogy lehet hogy nem is a konkrét lépéseket kell itt figyelni, na mindegy, vagy csak simán nem tudnak sakkozni, mondjuk ezt bizonyítja az is, hogy eleve rosszul vannak felállítva a bábuk (ugyanis a bástya mellett kellene hogy legyen a huszár, és nem a futó, ergo már az első lépés nem lehetséges ebben a formában egy normál sakknál),
a hangalámondás is jó ötlet szerintem egy ilyen film esetében, bár maga a hang(szín) valahogy nem az igazi (legalábbis szerintem) (bár gondolom ez a főszereplő hangja, de talán azon lehetett volna egy kicsit módosítani), egyébként szerintem kissé túl sok benne a képi trükközés és a hangeffektekkel való játék is, de ez valószínűleg készakarva ilyen, szóval igazából nincs vele gond, egész jó lett, a koncepciónak megfelelt (ha ez volt az elképzelés)
biztos rengeteg munka volt vele azért, szóval gratulálok
egyébként kiváncsi lennék egy nem ennyire elvont, nem ilyen trükközős, "normál" rövidfilmre is a csapattól,
csak így tovább -
no1r #330 köszönöm szépen! :D
add tovább az infót haveroknak-barátnőknek-ellenségeknek... :D:D:D