2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
Desert #2528 Szia
válaszd a fehér pirost és voálá meccskezdésre besárgul
nekem is ez volt -
#2527 nézd meg a Dokumentumokban, hogy a megvannak-é egyáltalán a mentések
-
tosatt #2526 Sziasztok! Hiába mentem el a gémet nem hozza be. Mi lehet a gond. Először azt hittem hogy a magyarosítás de leszedtem róla és még így se hozza be. -
mikiking #2525 császtok, segitsetek már , beakarom tenni a hollandoknak a narancssárga mezt, mert csak fehér - piros van és tiszta fehér, de nme tudom hogy hogyan kell, segitsetek már, kell hozzá program ? -
#2524 jah:D
-
#2523 :) -
#2522 Nyugi, nem fake!
De 2x45 perc
A lebdabirtoklás meg a középkezdések miatt annyi. -
Hay #2521 Ez tényleg szép gól! -
#2520 uh ez télleg jo! -
Grusi #2519 Nekem online-ban rendszeresen úgy van 6-7 gólom meccsenként, hogy 30%-nal sosem nagyobb a labdabirtoklasom :) De amúgy simán lehet 60-0 úgy, hogy a srác berakta maratoni hosszúságúra a meccset, úgy egyáltalán nem nagy szám, bárki képes lenne rá egy-két óra játék után.
De nem is ez az erdekes, hanem az, hogy megrúgtam életem legnagyobb gólját :)
-
#2518 :D vagy téleg megcsinálta:D nekem amatőrön amikor 10-20 gólt rugtam 40% volt a labdabirtoklásom -
Bankrupt #2517 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most besültünk, ez nem jutott az eszünkbe :D -
#2516 vagy sok-sok öngól -
Bankrupt #2515 Főleg neked nem... :DD -
#2514 ami azt illeti nem nagy cucc összedobni:|
-
Bankrupt #2513 Könnyen meglehet :| -
#2512 ja, lehet hogy fake a kép?
-
Bankrupt #2511 Tudod az az érdekes, hogy labdabirtoklás 51 % az ellenfélnek :\ -
mikiking #2510 ebben a gameban manager mode nincsen,mert azt tudom hogy lehet választ. hogy selejtezők meg ilyesmi , de azt mondták van rendes karrier mode is
van? -
#2509 Amatőr-szint:
[IMG][/IMG]
2001-ben a valóságban Ausztrália-Amerikai Szamoa 53-0, az a rekord, ez sem rossz! -
#2508 szabicsal elestem cselezés közben :D -
Curesz #2507 már naon sokszor le volt irva!:@@@@@@@
amugy shift+nyilak
meg asszem alapból y és a c -
#2506 Hogy lehet cseleket csinálni ? -
#2505 nincs mit:-))
Nagyon szívesen:-))
-
Hay #2504 O.k., kösz, leszedtem. -
#2503 ebből csinálhatsz cd-re -
#2502 Próbáld meg eredeti exe-vel, és CureROM-al -
#2501 Kénytelen vagyok ide írni, mert nincs ötletem, hogy mi lehet a baj.
Szal megvan dvdn a game, de akármivel crackelem, semmivel sem indul el, mindig hibát észlel az exe fájl. Van valakinek valami ötlete, hogy mivel lehet ezt a hibát orvosolni? Szinte minden lehetőséget kipróbáltam már (dtools-t is és a dvd-t is), kaptam több féle cracket de semmivel sem megy -
#2500 hát pc-re nem fogsz találni magyar nyelvű cd borítót a játékhoz,mert ugye pc-re dvd-n adták ki,dvd tokban ugye.
sztem csinálj egyet magadnak :)
ott van a neronak a cover designerje(borító tervezője) -
Hay #2499 A "DVD-tok" méretűeket én is látom, nekem "CD-tok" méretű kellene. Hogy írtál, most újra átnéztem a 'zössze fifa-ra vonatkozó borító-címet, az általam keresettet nem találtam... ha Te mégis ilyent láttál, leírnád a http://...-t? -
#2498 hali! és Direct ip-n játszanák a haverommal de enm tudunk! amikor nála vagyunk akkor összejön az ipcímes átírogatós de amikor én itt és ő otthon van akkor vhogy nem működik! átnéztük a tűzfalat és engedélyezve van. mit tehetek még? mit csináljak????? -
placyd #2497 Sziasztok! Van egy "kis" gondom, mégpedig az, hogy letöltöttem dc-ről a fifa wc 2006-ot, beraktam daemonba, de az autorun nem indult el magától. Belementem a könyvtárba és ott is hiába kattintottam rá, nem idult el. Csak a kurzoron egy kis homokóra 5mp-ig aztán semmi. Magyarul nem lehet elindítani még a telepítőt se. Na mondom akkor leszedem a demo-t, legalább azzal tudjak játszani, de ugyanez volt a probléma - egyszerűen nem lehet feltelepíteni.
Valakinek volt hasonló problémája, vagy tud rá megoldást? Mert én már mindent kipróbáltam de nem megy sehogy :(
Légyszi valaki segítsen! Köszi! -
#2496 nem hinném, hogy lehet, de mi bajod velük, rohadt jók... mellesleg még van World Class is a profi után és a tökéletes nehézség itt mondta valaki, hogy nem nehézségi szint:( -
mikiking #2495 csá,hogy lehet a játékba betenni saját zenét? -
#2494 cdcovers.cc-n van angol,meg 2 db magyar custom -
#2493 nem world classon,
próbáld ki, szinte minden szélről beadott labda gól:)
-
#2492 77 gólt lőttél??? milyen fokozatban játszol,amatőrben? :D -
mikiking #2491 milyen szinten játszátok? én profi szinten játszom, de már muszály lessz megvenni azt az extra nehézséget,mert tul könnyüek a meccsek, ugyhogy nem tudom ki a béna -
#2490 Hy ALL!
Nem tudjátok honann lehetne leszedni az erfeti tv-és popupokat??
Előre köszi aki tud segíteni! -
Hay #2489 Lehet, hogy keverésnek tűnik, de tényleg: amióta fennt ez a másik fűcsomag is, minden meccset rendesen látok stadion-árnyék-alig-bezavarással...
Mindentől függetlenül kösz mindenkinek a segítséget, ám ezt mégegyszer megkérdem:
Hi!
Keresem e játék magyar vagy angol "nyelvű" cd cover-jét!
Itt meg itt, valamint itt nem találtam, csak dvd-s verziót.
Vki tud segíteni? (Az itt-ek megtalálható itt: #2426)