2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls, vki!
Senki nemtudja miért lehet?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
http://img80.imageshack.us/img80/729/11qs6.jpg
a második:
http://img151.imageshack.us/img151/8203/26vu1.jpg
sztem tökéletes módban játszik a gép,mert ha world classban lenne,akkor nem lenne gond lõnöm nekik 4et.(már csak azért is,mert vb-n az argentínokkal 5 perc alatt lõttem 3 gólt kolumbiának,szal nem én vagyok a béna😛)
ya,és ezt world classon persze
ReaL MaDRid x siempre
BUDA > miskolc.
globális kihívásokból az ausztrália-salamon szigetek meccset nem tudom megnyerni 7-0ra!!!
sztem csítel a gép!
de már egyszer majdnem megcsináltam,vezettem 7-0ra,aztán meg 87.percben lõttek 20ról egy gólt...
ReaL MaDRid x siempre
sikerült!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Elkezdek csinálni, egy world cupot, minden meccs után mentem a profilt, majd ha kilépek és újra belépek, megkérdezi a VB-n, hogy a már meglévõ profilt akarom ebtölteni vagy újat akarok...ha be akarok tölteni, akkor azt irja, hogy nincs mentett profil...kvjó
Mekkora a mérete?
honnan tom megszerezni a játék OST-jét???
Nekem olyan problémám lenne a gémmel, hogy hiába csinálok meg mindent amit a FAQ-ban is olvastam, DTools4, SD4, még fizikálisan is lehúzom a meghajtókat, akkor is azt írja ki amikor telepíteni akarom, hogy tegyem be a CD\DVD1-et.
Na ez vajon miért lehet? Mit csinálhatnék még, hogy sikerüljön installálni?
Már 2 hete szenvedek vele...
Ha valaki tud valamit, plíz help me!
Elõre is köszi!
Üdv:
-Demian-

ha nem vagy képes rendesen megcsinálni inkább linkként rakd be
5 megás gif az brutal
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ZIZU szabadrúgás gólja
Ez bosszantó:
A nagy spanyol cseleim😊
A jól lövõ spanyol játékosom:
Még fognak jönni újabbak...
"tologatni" a labdát: C + nyilak
\"If in doubt, flat out!\"
Szal én legutóbb ilyen focis játékkal *98-ban játszottam, és akkor frankón emlékszem volt egy gomb amivel cselezni lehetett, emléxem még, hogy brazilok jopbb cseleket tudtak pl.: bokáról-bokára prögetés majd fej fölött ellenfél fölött elõre és futni utána...
Most ilyeneket nem lehet csinálni?
controlsba nem láttam ilyen cselezõgombot.
Amúgy köszi, a 0-O megoldást magamtól nem jöttem volna rá az tuti <#falbav>#falbav>
Hajrá Argentína!
EEE 1899
valaki esetleg tudja a megoldást?