2006 FIFA World Cup Germany

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudjátok a FIFA 07 mikor jön ki?
Zsolti9014
segítenék, ha tudnék

Hajrá Magyarország!

misirulez

pls, vki!
Senki nemtudja miért lehet?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Bocsi:szóval az elsõ kép ez lenne:
http://img80.imageshack.us/img80/729/11qs6.jpg
a második:
http://img151.imageshack.us/img151/8203/26vu1.jpg

Sziasztok!Tudna valaki segíteni?fel akarom rakni a játékot és telepítéskor a serial megadása után elõször ezt írja ki:

a yes gombrra kattintva pedig ezt:

És leáll a telepítés,pedig a legújabb directx van fent.Mi lehet a gond?A demó telepítésekor ugyanez történik.Választ elõre is köszi.

totti10
nekem sikerült😊

hajrá,lilák!

Hi!
Keresem e játék magyar vagy angol "nyelvû" cd cover-jét!
Itt meg itt, valamint itt nem találtam, csak dvd-s verziót.
Vki tud segíteni?
The FlashBack
Nekem sikerült😊

hunbasser
próbáltad már?
sztem tökéletes módban játszik a gép,mert ha world classban lenne,akkor nem lenne gond lõnöm nekik 4et.(már csak azért is,mert vb-n az argentínokkal 5 perc alatt lõttem 3 gólt kolumbiának,szal nem én vagyok a béna😛)
ya,és ezt world classon persze

ReaL MaDRid x siempre

tiszta szemét 😄

vagy csak te vagy bena 😛

BUDA > miskolc.

hunbasser
azta qrva,h felb*szta az agyam a 06 wc!
globális kihívásokból az ausztrália-salamon szigetek meccset nem tudom megnyerni 7-0ra!!!
sztem csítel a gép!
de már egyszer majdnem megcsináltam,vezettem 7-0ra,aztán meg 87.percben lõttek 20ról egy gólt...

ReaL MaDRid x siempre

köszke szépen!
sikerült!
mike0013
van egy olyan a fifahungary.com-on, hogy MUSIC EXPORTER nah azzal csináld meg

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

a játék soundtrackjét (zenelistáját) + a zenéket honnan tom beszerezni???
misirulez
Ezt most, minek? kinek?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Nagyon idegesítõ...
Elkezdek csinálni, egy world cupot, minden meccs után mentem a profilt, majd ha kilépek és újra belépek, megkérdezi a VB-n, hogy a már meglévõ profilt akarom ebtölteni vagy újat akarok...ha be akarok tölteni, akkor azt irja, hogy nincs mentett profil...kvjó

misirulez
Lehet, hogy szar az amit be akarsz mountolni...
Mekkora a mérete?

csumi!
honnan tom megszerezni a játék OST-jét???
Demian86
Szisztok!
Nekem olyan problémám lenne a gémmel, hogy hiába csinálok meg mindent amit a FAQ-ban is olvastam, DTools4, SD4, még fizikálisan is lehúzom a meghajtókat, akkor is azt írja ki amikor telepíteni akarom, hogy tegyem be a CD\DVD1-et.
Na ez vajon miért lehet? Mit csinálhatnék még, hogy sikerüljön installálni?
Már 2 hete szenvedek vele...
Ha valaki tud valamit, plíz help me!
Elõre is köszi!

Üdv:
-Demian-

misirulez
Jah, a kérdés lemaradt...mit tegyek?

misirulez
Feltelepítettem a magyarítást, eddig jó volt, mostmár ezt irja ki:

Bacsa11
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Breki33
és reméljük kisebbek is

ha nem vagy képes rendesen megcsinálni inkább linkként rakd be

5 megás gif az brutal
zsomborm
kösszi megpróbálom!!😊

Zsolti9014
hátha jó lesz

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Próbáld újabb illesztõprogrammal

Hajrá Magyarország!

Nekem ezt akkor írta ki, mikor újra lett rakva a gép, fel lett rakva az ati illesztõprogram, letöröltem, és mûködött 😄 De nem hiszem, hogy neked is le kéne törölni a drivert

zsomborm
helló
nekem ezt irta ki:

mit lehet teeni?:S

scorpeeon
http://www.magyaritasok.hu/

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

hogy lehet magyarrá tenni a gamet??
scorpeeon
hali. a 2002be akartam irni de az a topic "meghalt". mi a fifa2002 gépigénye? 430MHZ elég hozzá?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

The FlashBack
<#eljen>

mike0013
szerintem is 😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

KeKKSZike
Köszi, frankóók nagyon!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

mike0013
Íme egy kis ízelítõ a játékstílusomból:
ZIZU szabadrúgás gólja

Ez bosszantó:

A nagy spanyol cseleim😊

A jól lövõ spanyol játékosom:

Még fognak jönni újabbak...

mike0013
Nah gratula, fox még ieneket lõni/emelni😊

Sikerült gyönyörûen átemelnem a kapus felett a labdát <#taps>

mike0013
a sima cselezés: SHIFT + nyilak
"tologatni" a labdát: C + nyilak

maffioso
eccer nekem is volt ilyesmi de akkor folyton mindig még winbe is lila volt a kép.......elszált a monitor egyik kis szálkája.....bár neked biztos nem mert csak egy játékban van szal nemtom

\"If in doubt, flat out!\"

acsati
igen erre a cselezésre én is kiváncsi lennék
misirulez
OK, ok ez láma kérdés lessz:

Szal én legutóbb ilyen focis játékkal *98-ban játszottam, és akkor frankón emlékszem volt egy gomb amivel cselezni lehetett, emléxem még, hogy brazilok jopbb cseleket tudtak pl.: bokáról-bokára prögetés majd fej fölött ellenfél fölött elõre és futni utána...

Most ilyeneket nem lehet csinálni?
controlsba nem láttam ilyen cselezõgombot.

mit nem támogat? a legujjabb verziót támogatja a vid kártya....9.0c szóval nem értem eddig a legujabb játékok mentek rajta ez meg nem.Illetve megy ez de csak vacak képpel...néha fehér az egész kép,néha rózsaszin...érdekes
acsati
jaja a fifa 06 k*rva nehéz
tigeroo
hmm.. a fifa 06-ban alig tudom belõi azt a baszott labdát, bezzeg a worldcupban 30-40m-rõl olyan gólokat vágok... profi szinten
maffioso
nem neked szántam azér hagytam ki helyet

\"If in doubt, flat out!\"

misirulez
Lehet, hogy a vidkártyád nem támogat Direct x (mittoménmennyi)-t...
Amúgy köszi, a 0-O megoldást magamtól nem jöttem volna rá az tuti <#falbav>

bubu13
Sziaztok.Egy hete csodálatosan menta játék most megnyitom a play nowot és kilép ugyanez a world cupnál is ha azzal akarok játszani.Mi lehet a hiba?
Hajrá Argentína!

EEE 1899

amikor játszani akarok nekem miért fehér az egész pálya?...a játékosok is fehérek...mintha nem lenne egyáltalán vid kártyám...miért van ez?
valaki esetleg tudja a megoldást?