2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ha lehet mondjátok már el hogy
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Na végre sikerült elindítani a gémet.
Ajánlok valamit a figyelmetekbe és próbáljátok ki, én jót derültem a dolgon. :)
Kapussal menjetek végig a pályán
Ami utána jön, haláli! :)
Ugyebár elszalad a gólörömre és fetrengenek meg minden, ámbár a kapus a kapuban is bent van és ott is örül. Na ezt most hogy csinálta? :D Klónok vannak a pályán :D
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Viszont :-)))
Van olyan patch vagy egyéb megoldás, ami a stadionok árnyékát lecsökkenti annyira, hogy élvezhetõ legyen a látvány?
Ezen kívül #2426 - vki tud?
Meg kell nézni compressed-e illetve érdemes a fatbhbuildert újra futtatni majd az eredeti filokat visszamásolni.
Amúgy tegnap jött ki monkeydragonos fû patch is érdemes megnézni bár nekem nem tetszik, illetve voplt korábban komplett zdata is.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Utoljára lett leírva...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nos, adott ugye a Turf Patch_2.zip fájl. Elmondanád (tehát segítenél), hogy Te pontosan hogyan tetted fel? Elõre is köszönöm az "egyesek" nevében!
a játékból meg nem amiatt lép ki, hanem mert egyesek nem képesek rendesen felrakni......
Tapasztalatom a fenti "Fû pack"-al kapcs.: felrakása után az igaz, hogy tán színesebb a fû, viszont befakulnak ált. a színek, ezen kívül ha cserélek, kilép a winxp gyönyörû asztalára. Pack nélkül (fifahungary-s magyarítással) minden o.k.
Nem tudja valaki, hogy mitõl van az, hogy a játékba, ahogy belépek nem látok semmiféle feliratot? Használhatatlan így az egész játék. Nem tudok csapatot választani, beállítani...stb. Valakinek tippje, hogy ez mitõl lehet, ill. milyen megoldás van erre... (Visszaolvastam, de nem találtam erre vonatkozóan utalást).
Nagyon megköszönném a segítséget!
#2157 Azokkal tudod kiválasztani, hogy milyen "módon" játszon a csapatod. PL. Lesreállítás, mindenki be a kapuhoz...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
érdemes azt felrakni?
1. Felteszed a fifa 2006-ot
2. Belemész a könyvtárába
3. Megkeresed a Data mappát
4. Innen belemész a Cmn mappába
5. Innen pedig a Fe mappába
6. Itt van egy eng.db és egy hun.db nevû fájl
7. Az eng.db átírod valamire, a hun.db pedig eng.db-re
8. Indítsd a gamét és láss csodát: MAGYAR
Jó játékot mindenkinek!!!!!!
GGMU
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
De a sima FIFA 06 hoz honnan tudnék magyarosítást leszedni ???
Linket küldjön valaki
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértõ, vagy hizlal...
Hol vagy hogy lehet jelentkezni az SG Bajnokságra meg hogy mutassak ilyen videót milyen progival csináljak mint amilyeneket ti beszúrtok hova töltsem fel meg ilyenek?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester