2006 FIFA World Cup Germany

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
Cze, Koller 77

KapuBen
Te kivel vitted végig?Én Brazil és Ronaldo 30 gólt lõtt<#hawaii>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

The FlashBack
jaja, az királyságos:)

KapuBen
Én PS2-n ma belefogtam és végigvittem!Jó kis gém!A kedvencem a döntõ az aranylasztival<#wink>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Falconer
Vannak ilyen bugog. Valszeg ugy gondolták, hogy aki amatörön jáccik az ugyis béna. Aki meg nem, az ugysem vált amatörre :)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

tigeroo
bemész a boltba, leperkálod a pénzt , felrakod a gémet (közben kéri cd kulcsot), játék elindít >> fifa multi gombra katt
lehet neten keresztül játszani a gémet?
ha lehet mondjátok már el hogy

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Demian86
Hy!
Na végre sikerült elindítani a gémet.
Ajánlok valamit a figyelmetekbe és próbáljátok ki, én jót derültem a dolgon. :)
Kapussal menjetek végig a pályán és lõjetek vele gólt.
Ami utána jön, haláli! :)
Ugyebár elszalad a gólörömre és fetrengenek meg minden, ámbár a kapus a kapuban is bent van és ott is örül. Na ezt most hogy csinálta? :D Klónok vannak a pályán :D

The FlashBack
Flém OFF

eheh, maffioso téged midnenhol leszólnak:D

misirulez
De loooser vagy...:P

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Breki33
csak a gyep rondább

amúgy megint keversz vmit a stadionok árnyékának semmi kõze a fûhöz
No. Feltettem a másik fû patchet a fifahungaryról, s a fû zöld, a stadionok árnyéka sehunenincsen, követhetõ a 'zösszes játékos...
hunbasser
ilyen nincs a himnuszokhoz? :D

ReaL MaDRid x siempre

Sajna gyengus gépünk van... 1 GHz celeron, 512 mb sdram, 64 mb Nvidia geforce2 mx/mx400
Breki33
gondolom ati-d van
Na, végre... leszedtem az egész gamét, regedit is kitisztít, újra felrak, magyarít is, Turf Patch_2.zip a tanultak szerint, s most eddig minden o.k. e téren.
Viszont :-)))
Van olyan patch vagy egyéb megoldás, ami a stadionok árnyékát lecsökkenti annyira, hogy élvezhetõ legyen a látvány?
Ezen kívül #2426 - vki tud?
Breki33
ezeknek nincs köze a fûhöz legfeljebb ahoz, hogy utánna rosszul raktad össze a zdata-kat.

Meg kell nézni compressed-e illetve érdemes a fatbhbuildert újra futtatni majd az eredeti filokat visszamásolni.

Amúgy tegnap jött ki monkeydragonos fû patch is érdemes megnézni bár nekem nem tetszik, illetve voplt korábban komplett zdata is.
Szal: #2456 szerint eljárva barátságos meccsnél nincs gond, 11-eseknél sincs, egyebet még nem néztem. Betöltöttem a patch felrakása elõtt megkezdett world cup-ot, onnan kilép. Patch után megkezdett world cup-ból szintén kilép. Most prószálgatok néhány variációt, s ezeket majd megosztom itt is, hogy a következõ, hasonló gonddal ide belátogató(k)nak legyen(ek) valami támpontja(i) :-)))
Jó akkor pár napig hagyom állni...:)

mike0013
nekem is ez volt... Hagytam pár napig, utána megpróbáltam és ment:D

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

#2428- #2429 ra van valakinek ötlete?

pedig igy kell...akko xoptad

Breki33
nálam nem lép ki

cserének mi köze a fûhöz? P
Nem örülök, mert pontosan a #2456 szerint jártam el, s mégis kilép meccs elõtt a winxp-be. (Jelentem: #831-et elolvastam, alul a keresõbe beírtam "fû", turf", egyéb témába illõ szavakat, érkezett összes #-t mind elolvastam.)
a fifa.fat és a big.fat fájlról csinálsz másolatot. aztán fogod a biggui pogit, azzal benyomod a fájlokat a zdata_10.big -ba, aztán fogod a fathbuildert és bemásolod a datába és ott lefuttatod, aztán visszamásolod a két fat fájlt aztán örüljél!
Utoljára lett leírva...

Mondjuk o.k. ez a része. Még gond az fsh fájlok esete. Mi kell hozzá: BigGUI (58 kb)program, vagy fsh editor, vagy egyik sem, vagy mindegyik, vagy egyéb eset? :-)))
Tehát nem.
mike0013
az hát... cska tudni kéne olvasni visszafele illetve használni a keresõt

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Breki33
szerintem legalább 8* leírtam már ebben a fórumban
Hát, "egyesek nem képesek rendesen felrakni......" hm.
Nos, adott ugye a Turf Patch_2.zip fájl. Elmondanád (tehát segítenél), hogy Te pontosan hogyan tetted fel? Elõre is köszönöm az "egyesek" nevében!
Breki33
Breki33
persze befakulnak színek P

a játékból meg nem amiatt lép ki, hanem mert egyesek nem képesek rendesen felrakni......
Frissítettem a videokártya driverét, de semmi változás... Semmi felirat, játszhatatlan... valakinek vmi 5lete?
zsomborm
kiszettem a zenéket a játékból, de S600.wav -tól S699 ig van minden:D nincs valakinek egy cimlistája h melyik S*** milyen címü számot jelöl??

Hi!
Tapasztalatom a fenti "Fû pack"-al kapcs.: felrakása után az igaz, hogy tán színesebb a fû, viszont befakulnak ált. a színek, ezen kívül ha cserélek, kilép a winxp gyönyörû asztalára. Pack nélkül (fifahungary-s magyarítással) minden o.k.
mike0013
Huhh... hát valószínûleg jót tenne a videokártyának egy driver frissítés. Talán akkor megy

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mitõl van az, hogy a játékba, ahogy belépek nem látok semmiféle feliratot? Használhatatlan így az egész játék. Nem tudok csapatot választani, beállítani...stb. Valakinek tippje, hogy ez mitõl lehet, ill. milyen megoldás van erre... (Visszaolvastam, de nem találtam erre vonatkozóan utalást).
Nagyon megköszönném a segítséget!
Mivel veszitek fel azokat a kis videókat? A Fraps-nél ha megnyomom azt a billentyût amivel fel lehet venni akkor újraindul a gép, ha mást állítok be akkor is. Mi lehet a gond? Tudtok valamilyen más programot?

#2157 Azokkal tudod kiválasztani, hogy milyen "módon" játszon a csapatod. PL. Lesreállítás, mindenki be a kapuhoz...
Demian86
UNL-FWC06.mdf Mérete: 2 411 134 976

még jó

quack
ugye lehet vele ip-n keresztul multizni?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nem

6.5-ös catalystal világosabb lett a fû?
érdemes azt felrakni?
Golyo69
csak tudni kell hol :D
1. Felteszed a fifa 2006-ot
2. Belemész a könyvtárába
3. Megkeresed a Data mappát
4. Innen belemész a Cmn mappába
5. Innen pedig a Fe mappába
6. Itt van egy eng.db és egy hun.db nevû fájl
7. Az eng.db átírod valamire, a hun.db pedig eng.db-re
8. Indítsd a gamét és láss csodát: MAGYAR

Jó játékot mindenkinek!!!!!!

GGMU

Golyo69
ahhoz nem kell külön magyarítádst leszedni :D
benne van alapból :D

GGMU

Falconer
Google a barátod. Fifa06 topik szintén.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nem ide tartozik a kérdés.
De a sima FIFA 06 hoz honnan tudnék magyarosítást leszedni ???
Linket küldjön valaki

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértõ, vagy hizlal...

zolo15
CSõ
Hol vagy hogy lehet jelentkezni az SG Bajnokságra meg hogy mutassak ilyen videót milyen progival csináljak mint amilyeneket ti beszúrtok hova töltsem fel meg ilyenek?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester