2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2587 hál'istennek:-))
-
helpblitzkrieg2 #2586 biztos hogy már jó lesz mert amokir letöltöttem az rld rart akkor jó hogy nem volt jó hiszen a többi fájl sp volt de most már jó lesz mert a reloadot letöltöm crack is meg a telepitési kód is megvan ugy minden oké -
#2585 hm? Lehet leszállni rólam, sokmindenkinek segítettem már itt, nem egynek nek kettőnek.
Aztmeg már az elején tisztáztuk, hogy ITT NEM fognak egymásnak beírkálni, hogy
ha valaki akar velem játszani ip alapján, az vegyen fel msn-re hülyevagyok@freemail.hu
De jelenleg a keresőről nincs szó... Köszi.
-
helpblitzkrieg2 #2584 ugye a reloladot kell tölteni nem a simát, mert én a 25-én megjelent simát töltöttem de most a reload rarját beletöltöm a simába ha ugy se jó akkor letöltöm az egész reloadot -
#2583 osztom.akkor mi a f*sznak van ez a topik?
flesbekknek:amúgy meg sokan csak segítséget kérnek,és esetleg nem olyan rutinosak sg-n mint TE.és nem tudják,h alul van kereső,meg ilyenek.
és kérdeznek,mert gondolják,h itt majd segítenek,de flesbekk bácsi nem képes segíteni,ha kell,leírod szászor.
ha meg akarsz segíteni a többieknek,akkor meg minek vállaltad el,h házigazdaságot?h üzeneteket tudj törölni,meg ilyenek???? -
#2582 it kereshetsz, de csak PÜ ben, tiszta mocskos lenne a topic, ha mindenki beírkálná, hogy ha akar valaki játszani vegyen fel
-
mikiking #2581 a többi topicban (pl. a konami soccer kiegészitőknél) lehet keresni játékpartnert , érdekes hogy itt nem (ne vegyétek sértésnek , de ezen lehetne változtatni) -
mikiking #2580 akkor hol keressek, tudtommal ez a 2006 FIFA World Cup Germany topic, vagy nem?
Akkor mire van ez a ki.....tt topic? -
#2579 Igen tudom: www.fifahungary.com -
csincse #2578 Csá mindenkinek!! tudja vki hogy hol lehet letölteni a magyarosítást???
-
#2577 mert százszor elledt mondva, hogy ne itt keress magadnak partnert játékhoz.
-
mikiking #2576 miért törlitek amit irok? -
helpblitzkrieg2 #2575 torres honnan töltötted le ? -
helpblitzkrieg2 #2574 ki törli a hozzá szolást?
-
helpblitzkrieg2 #2573 desert honnan töltötted le a játékot -
Desert #2572 ez jó törlöd a hozzászólást tetszik -
#2571 hagyd abba
-
Desert #2568 Én nem meccsezek mert nincs neten :) csak LAN-on toltam haverral multit direct ip-n szal ha segítség kell segítek :) -
Desert #2566 Daemon Tools bemountolod és annyi!!! -
#2564 [brutalnagy]
[center]
[b]
[szin=red]
FLÉM WAREZ OFF
-
Desert #2554 Szia Montly!
Direct IP. Annyi az egész hogy neked meg kell adnod haverod IP címét. ő indítja el a szervert jobb oldalt van az ipje kijelölöd és nyomod hogy join kicsit vársz és ha minden oks összejön a kapcsolat -
#2551 elég egyszer beírni, ez nem cset:-)
-
#2550 menj el a boltba, és emeled le a polcról, majd ha kinyitod lesz benne egy úgynevezett serial szám, és azzal 100%, hogy működni fog. AA saját érdekedben törlöm az üzidet, majd rájössz, hogy ez neked ment:|
-
#2549 egymás ip.jét elkéritek, megbeszélitek, hogy ki hostol, vagyis ki lesz a házigazda
aztán ha ez megvan, a nem hostoló elkéri a hostoló ip.jét, és ez alapján konektel rá az ügyfélre, míg a másik a host opción várja a játékost. ennyi
-
Oldunlock #2548 Haliztok. Én online szeretnék a játszani, és már csináltam Online Accountot is, de amikor a CD kuklcsot kéri, ott egyszerűen megakad az egész, mert azt mondja hogy INVALID, tehát érvénytelen. Ez azért lehet, mert netről szerváltam a játékot. DE ilyenkor mi a teendő, hogyan tudok játszani online? -
#2544 dogma köszi, csak az a problem hogy hamachival szeretnénk megoldani, mert nem egy környéken lakunk. De azért thx :) -
#2543 Sziasztok!
Valaki segítsen pls! Az a problémám hogy hamachin keresztül szeretnénk játszani haverral. A hamachival nincs is gond, csak játékon belül direkt ip-vel próbálgattuk de nem jöttem rá hogy hogy is működne. Ha valaki tudja, hogy lehet összehozni az help pls!
Nekem is ez lenne az ohajom. XD
Msn-em amire válaszolhat erre a kérdésemre: tkkry@citromail.hu
PLS HELP má nagyon szeretnék jáccani Montlyval!!! -
dogma #2542 Hey Kry!
Ha WINDOWS XP-d van akkor egyszeru a dolog. Eloszor is meg kell bizonyosodj arrol,hogy a 2 szamitogep latja e egymast. Ha nem akkor elmesz egy barmilyen PC uzletbe, s veszel LAN kabelt. Mondjad,h keszitsek el ok mert megcsinaljak (itt legalabb is ugy van). Jah es fontos: ha direkt kotod a ket gepet, tehat nem router-el vagy switch-el akkor mas csatlakozo kell (mufa). Mert ha switch-el csinalod akkor a 2 fej egyforma,de ha egy kabelt hasznalsz csak akkor mas kell legyen a ket vege. Emlitsd meg az uzletbe,s szertintem fogjak tudni mirol beszelsz. Ha nem akkor veszel egy switch-et. Nem olyan draga...
Sok sikert: [dogma] -
#2540 Sziasztok!
Valaki segítsen pls! Az a problémám hogy hamachin keresztül szeretnénk játszani haverral. A hamachival nincs is gond, csak játékon belül direkt ip-vel próbálgattuk de nem jöttem rá hogy hogy is működne. Ha valaki tudja, hogy lehet összehozni az help pls!
Nekem is ez lenne az ohajom. XD -
helpblitzkrieg2 #2539 Nekem az a gondom hogy mikor a daemonnal elakarom inditani a telepitést nem olvassa be mert iso vagy valami baja van vagy valami más rart kéne kicsomagolni vagy, ne iso ba csomagoljam ki ? -
#2538 Sziasztok!
Valaki segítsen pls! Az a problémám hogy hamachin keresztül szeretnénk játszani haverral. A hamachival nincs is gond, csak játékon belül direkt ip-vel próbálgattuk de nem jöttem rá hogy hogy is működne. Ha valaki tudja, hogy lehet összehozni az help pls! (nem eredeti a game) -
Grusi #2537 Nem onlájn volt, abban sajna nem lehet visszajatszani. Meg ott nem lövök ilyeneket. :D -
#2536 Ez most direkt volt ugye?[reméli hogy nem veszett ki végleg az értelem] -
centauri99 #2535 Sziasztok!
Valaki megtuda mondani,hogy hogy tudom irányítani a játékosokat a meccs alatt,nem nagyon megy:(
-
Desert #2534 jah nagyon szép kis gól volt az ellenfeled biztos örült neked
-
#2533 het ez mesteri:-) Gyönyörű:D
-
#2532 Ez is a 3658as portot használja mint a többi fifa ugy? -
Grusi #2531 Koszi, de termeszetesen tokveletlen volt :) -
Bankrupt #2530 Ez nem semmi, grat!
Kicsit elaludt a kapus, én is azt szoktam csinálni valóságba, ezért nem szeretek kapuba állni ;) -
mikiking #2529 kösssz szépen