2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már installálóval együtt van fenn a bannerba, megmár le siv olt írva. Két egérkatintás az egész, de kezdtek vele felmérgelni....
Van is pár szép gól pl. Ficakra bomba gól <#vigyor2>#vigyor2>.
Szögletbõl fejes<#circling>#circling> meg hasonlók
És Animation shopbban megcsinálta hogy Gif leygen :d
nem sok print Screen-t nyomott :d
GGMU
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
hanem nagyon sok print screen csinált egymás után, majd abból csinált gif.-et a gif makerrel, sztem.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az miért van , hogy ha elmentem a játékot, kilépek és viszza akarom hozni akkor a mentés elõtti verziót adja be?
Tehát mindha nem is mentettem volna!
Eddig nem volt ilyen csak mióta újratelepítettem!
s-sel fejelni sztem hülyeség de te tudod nem akarla kritizálni
\"If in doubt, flat out!\"
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ReaL MaDRid x siempre
Tegnap kezdtem gyakorolni a szélrõl való beívelést + fejelést és egész jól megy <#circling>#circling>sikerült pár szép gólt összehozni.
bár easy-n vittem a bajnokságot a Magyarokkal majd az Elefántcsontpart(ECS) játékosaival és a wb-n gyõztem <#nevetes1>#nevetes1> meglepõ volt hogy a csoportban Argentína - Elefántcsontpart 0:7 <#nyes>#nyes> utána Holland - ECS 1:4 bár tudom easyn nem nehéz de majd gyakorlok és megnézem félprofin, profin <#vigyor2>#vigyor2>
Addigis sok gólt kívánok mindenkinek <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Úgy emléxem, régebbi fifáknál is volt ilyen, de ott lehetett állítani ezen😊
1. mondtad hogy fenn van a gépeden a gamma... ez eddig ok
2. Ezt töltsd le
3. A kicsomagolt fájlt pedig másold a C:\Program Files\EA Sports\2006 FIFA World Cup (TM)\ -be és írd felül a fájlt
4. Ezek után nincs más dolgod mint megnyerni a Spanyolokkal a VB-t😄<#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes>
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
1.Masolatot keszitettem a fifa.fat es big.fat fileokrol, ki is toroltem oket a konyvtarbol
2.bemasoltam a patch tartalmat a data dir be es a "importer TurfPatch.bat"-ot futattam
3.a fathbuilder nem indult
4.visszamasoltam a fileokat, de vigyazva, hogy meg maradjon egy masolatom a kulso konyvtarban is
5.fathbuilert futtattam
6.visszamasoltam a fileokat es voila 😄
Torrenten ha beirom, hogy fifa 2006, nagyon sok fajta verzió jön be van 3,50GB-os is meg 2,5GB-os is meg 4GB-os is.....honnan tudjam, hogy melyik lenne jó nekem (persze nem akarom letölteni 😛)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!