2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2488 Cze, Koller 77 -
#2487 Te kivel vitted végig?Én Brazil és Ronaldo 30 gólt lőtt -
#2486 jaja, az királyságos:)
-
#2485 Én PS2-n ma belefogtam és végigvittem!Jó kis gém!A kedvencem a döntő az aranylasztival -
#2484 Vannak ilyen bugog. Valszeg ugy gondolták, hogy aki amatörön jáccik az ugyis béna. Aki meg nem, az ugysem vált amatörre :) -
#2483 bemész a boltba, leperkálod a pénzt , felrakod a gémet (közben kéri cd kulcsot), játék elindít >> fifa multi gombra katt -
mikiking #2482 lehet neten keresztül játszani a gémet?
ha lehet mondjátok már el hogy -
#2481 Hy!
Na végre sikerült elindítani a gémet.
Ajánlok valamit a figyelmetekbe és próbáljátok ki, én jót derültem a dolgon. :)
Kapussal menjetek végig a pályán [igen, a legkönnyebb szintem csináltam ezt,de nem ez a lényeg most] és lőjetek vele gólt.
Ami utána jön, haláli! :)
Ugyebár elszalad a gólörömre és fetrengenek meg minden, ámbár a kapus a kapuban is bent van és ott is örül. Na ezt most hogy csinálta? :D Klónok vannak a pályán :D -
#2480 Flém OFF
-
Curesz #2479 eheh, maffioso téged midnenhol leszólnak:D -
#2474 De loooser vagy...:P -
#2471 csak a gyep rondább
amúgy megint keversz vmit a stadionok árnyékának semmi kőze a fűhöz -
Hay #2470 No. Feltettem a másik fű patchet a fifahungaryról, s a fű zöld, a stadionok árnyéka sehunenincsen, követhető a 'zösszes játékos... -
#2469 ilyen nincs a himnuszokhoz? :D -
Hay #2468 Sajna gyengus gépünk van... 1 GHz celeron, 512 mb sdram, 64 mb Nvidia geforce2 mx/mx400 -
#2467 gondolom ati-d van -
Hay #2466 Na, végre... leszedtem az egész gamét, regedit is kitisztít, újra felrak, magyarít is, Turf Patch_2.zip a tanultak szerint, s most eddig minden o.k. e téren.
Viszont :-)))
Van olyan patch vagy egyéb megoldás, ami a stadionok árnyékát lecsökkenti annyira, hogy élvezhető legyen a látvány?
Ezen kívül #2426 - vki tud? -
#2465 ezeknek nincs köze a fűhöz legfeljebb ahoz, hogy utánna rosszul raktad össze a zdata-kat.
Meg kell nézni compressed-e illetve érdemes a fatbhbuildert újra futtatni majd az eredeti filokat visszamásolni.
Amúgy tegnap jött ki monkeydragonos fű patch is érdemes megnézni bár nekem nem tetszik, illetve voplt korábban komplett zdata is. -
Recler #2464 -
Hay #2463 Szal: #2456 szerint eljárva barátságos meccsnél nincs gond, 11-eseknél sincs, egyebet még nem néztem. Betöltöttem a patch felrakása előtt megkezdett world cup-ot, onnan kilép. Patch után megkezdett world cup-ból szintén kilép. Most prószálgatok néhány variációt, s ezeket majd megosztom itt is, hogy a következő, hasonló gonddal ide belátogató(k)nak legyen(ek) valami támpontja(i) :-))) -
nutiform #2462 Jó akkor pár napig hagyom állni...:) -
#2461 nekem is ez volt... Hagytam pár napig, utána megpróbáltam és ment:D -
nutiform #2460 #2428- #2429 ra van valakinek ötlete? -
Curesz #2459 pedig igy kell...akko xoptad -
#2458 nálam nem lép ki
cserének mi köze a fűhöz? P
-
Hay #2457 Nem örülök, mert pontosan a #2456 szerint jártam el, s mégis kilép meccs előtt a winxp-be. (Jelentem: #831-et elolvastam, alul a keresőbe beírtam "fű", turf", egyéb témába illő szavakat, érkezett összes #-t mind elolvastam.) -
Curesz #2456 a fifa.fat és a big.fat fájlról csinálsz másolatot. aztán fogod a biggui pogit, azzal benyomod a fájlokat a zdata_10.big -ba, aztán fogod a fathbuildert és bemásolod a datába és ott lefuttatod, aztán visszamásolod a két fat fájlt aztán örüljél!
Utoljára lett leírva... -
Hay #2455 Mondjuk o.k. ez a része. Még gond az fsh fájlok esete. Mi kell hozzá: BigGUI (58 kb)program, vagy fsh editor, vagy egyik sem, vagy mindegyik, vagy egyéb eset? :-))) -
Hay #2454 Tehát nem. -
#2453 az hát... cska tudni kéne olvasni visszafele illetve használni a keresőt -
#2452 szerintem legalább 8* leírtam már ebben a fórumban -
Hay #2451 Hát, "egyesek nem képesek rendesen felrakni......" hm.
Nos, adott ugye a Turf Patch_2.zip fájl. Elmondanád (tehát segítenél), hogy Te pontosan hogyan tetted fel? Előre is köszönöm az "egyesek" nevében! -
#2450 #49 -
#2449 persze befakulnak színek P
a játékból meg nem amiatt lép ki, hanem mert egyesek nem képesek rendesen felrakni...... -
Sigee #2448 Frissítettem a videokártya driverét, de semmi változás... Semmi felirat, játszhatatlan... valakinek vmi 5lete? -
#2447 kiszettem a zenéket a játékból, de S600.wav -tól S699 ig van minden:D nincs valakinek egy cimlistája h melyik S*** milyen címü számot jelöl?? -
Hay #2446 Hi!
Tapasztalatom a fenti "Fű pack"-al kapcs.: felrakása után az igaz, hogy tán színesebb a fű, viszont befakulnak ált. a színek, ezen kívül ha cserélek, kilép a winxp gyönyörű asztalára. Pack nélkül (fifahungary-s magyarítással) minden o.k. -
#2445 Huhh... hát valószínűleg jót tenne a videokártyának egy driver frissítés. Talán akkor megy -
Sigee #2444 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mitől van az, hogy a játékba, ahogy belépek nem látok semmiféle feliratot? Használhatatlan így az egész játék. Nem tudok csapatot választani, beállítani...stb. Valakinek tippje, hogy ez mitől lehet, ill. milyen megoldás van erre... (Visszaolvastam, de nem találtam erre vonatkozóan utalást).
Nagyon megköszönném a segítséget! -
matta #2443 Mivel veszitek fel azokat a kis videókat? A Fraps-nél ha megnyomom azt a billentyűt amivel fel lehet venni akkor újraindul a gép, ha mást állítok be akkor is. Mi lehet a gond? Tudtok valamilyen más programot?
#2157 Azokkal tudod kiválasztani, hogy milyen "módon" játszon a csapatod. PL. Lesreállítás, mindenki be a kapuhoz...