105
  • ForzaInter
    le lehet szarozni, de nagyközönség és a szakértők szeerint ez egy nagyon jó film, és ez számít.
  • Sanyi07
    Bitang jó film, és átkozottul félelmetes. Minden bizonnyal ez az utóbbi idők egyik legjobb horrorfilmje, ha nem a legjobb.
  • Zenszkij
    Sztem jó kis film ez. Vannak benne nagyszerű parázós részek és a klausztrofób jelleg nagyon megdobja. Vannak benne ugyan klisék, én például sejtettem, mikor a végén a kocsiban volt, hogy tuti belőnek még egy ijesztést, aszittem ott van még egy dög, majdnem bejött. Az is igaz, hogy nem mindegy az ember mikor kivel, hogyan nézi meg. Sztem, ha este egyedül rákoncentrálsz akkor tuti üt. Rám is rámhozta a frászt párszor.
  • motyodlee
    hmm... most került a kezem közé és bele-bele pörgettem
    a végén mikor kiokád a kocsiból és visszaül és ott egy alak akkor majdnem szívrohamot kaptam
  • Bubbax
    Azért az tetszik, hogy folyton ilyen város méretű barlangokba teszik a sztorit. Mi lenne, ha igazi barlangban forgatnának, heh?
  • Sam111
    Értem.Kösz a tippeket.A The thing-et biztos letöltöm + gondolkodom A Szem-en (vmi japán film és állítólag jó).Ja a Ragyogás meg megvan csak még nem néztem meg.Majd...
  • adam first
    A.Z nekem tetszett ha te a Barlangot megijedtél...,hát szerintem semmi ijesztő nem volt benne+a storya is egy nagy baromság volt(látszik hogy angol film).Előbb szarom magam össze az A.Z-től mint a Barlangtól.:)))
    A dolog nagyon jó film hidd el az valóban horror film az Ómen(1976-os verziójával együtt)+A Ragyogás ezekben a filmekben garantáltan nem fogsz csalódni.:)))
    A Stephen King-es filmek szerintem tök jók,igaz nagyrészük Thriller nem pedig horror.Pl: múltkor volt a Kedvencek Temetője 2 szarrá röhögtem az agyam az egész filmen,szerintem egy rohadt jó vígjáték,bár horrornak van feltüntetve.
  • Sam111
    Abban igazad van h a Fűrész valóban nem teljes mértékben horror,(na de ez nem is fontos),viszont az h szar balfasz és mészárlós film,teljes mértékben alaptalan.Szerintem nagyon is elgondolkodtató.Talán figyelmesebben kellett volna végignézni.Nademind1,ha ez a véleményed,úgysem tudom megváltoztatni,meg te sem az enyémet.
    A Dolog: A letöltése már tervbe van véve sztem is jó film lehet...
    Az:Először is,had foglaljam öszze egy mondatban véleményemet a filmről: Egy elbaszott,fostalicska szombat délutáni családi film, ami nemhogy nem félelmetes,de még nem is izgalmas! És ezenfelűl,ottvar szar. Csak becsületből néztem végig,ha már letöltöttem... Momdjuk a könyvet nem olvastam,de a film 3ésfél órányi tömény szenny.Szét is ültem rendesen a seggem.Na jó,volt egy olyan rész benne ami egy horror filmbe is elmegy:amikor a csaj bement a házba és amikor kimenekült látta h bevan deszkázva... Sztem a Stefán king féle filmek nagyrésze ugyanilyen balfasz,kezdve a Cujo-val...na de ez csak az én véleményem...
  • winnie
    szegény japán körön olyan jókat sikerült aludni. szerintem rém unalma. nem véltelen az amerikai verzió elismertsége. persze ízlések és pofonok, de félelmetes pláne nem volt. mnt ahogy az "az" tévésített verziója is elég szomorú, szerintem
  • adam first
    "de ne egy értelmetlen,mészárlós,balfasz film legyen"Látod látod ilyen a te szar Fűrészed is a horror műfajának a közelébe sem ér,inkább nevezném thrillernek mint sem horrornak.Mondjak egy jó horrofilmet amitől valóban félni lehet,nem kiszámítható és érdekfeszitő és már csak kiváncsiságból is megnézed és teljesen mást kapsz mint amire számítottál,ilyen film pl: John Carpenter: A dolog,,Ómen(de csak is kizárólag az első része),Ragyogás,The Ringu-a kör(a japán verzió nem a hig fos amerikai változat,Stephen King: A bohóc= a Cool Tv-n Stephen King: A.Z címmel futott a film).Ezek igazán jó filmek ha ezeket megnézed biztosíthatlak hogy garantáltan nem fogsz aludni éjjel.
  • Brolly
    Nézd meg a japán horrorokat, azok befognak szaratni hidd el.
  • Sam111
    Először is: a The Descent-ről és nem a The Cave-ről van szó.Nos.Nagyon hosszú ideje nem láttam már egy normálisnak mondható horror filmet(kivéve a Fűrész)de úgy gondolom ennek az időszaknak végeszakadt miután 1ik éjjel megnéztem A Barlang-ot. Úgy vélem, az egyik legjobb horror film a Fűrész mellett.Télleg teccett nagyon és voltak benne fosatós részek is.Szerintem aki ezt éjjel egyedül megnézte és azt mondja rá h unalmas az vagy hülye,vagy egy pszihopata állat,vagy nem tudom... Ja,akkó szeretném megkérdezni azoktól akiknek nem teccett h szerintük mi a jó horror film??? Vagy mondjanak egy filmet ebben a témában amelyik teccik nekik! Lehet h kicsit gagyi a sztori,de egy horror filmben szerintem az fontos hogy beszarassa a nézőt+legyen benne akció,de ne egy értelmetlen,mészárlós,balfasz film legyen.Szóval:akinek nem teccett lécci írja má le h szerinte mely horrorfilm(ek) jó(k)!
  • adam first
    Én írtam rosszul,neked van igazad de ettől eltekintve ugyanezt a filmet láttam Descent-simán Barlang,de a véleményem ettől még nem változott a filmről egy kalap szar.
  • winnie
    ennek "descent - a barlang" a címe. a barlang az egy másik.
  • adam first
    Nemrég láttam A barlang cimű filmet és azt kell hogy mondjam pocsék egy horror film.Még egy ilyen unalmas "horror" filmet régen láttam,szinte mindenki dicsérte hogy ilyen olyan jó hát megnéztem én is és csak annyit tudok mondani hogy szar,erőltetett,unalmas.A véres jelenteken kivűl semmi érdemes nincs a filmben,a története meg egy baromság.
  • TommoT
    jah én is a kínainak vagy japánnak drukkoltam
    érdekes :)
    a megvílágítást meg nemtom, hogyan kellett volna megoldani, néha sokaltam egy barlanghoz képest, milyen sokáig van világos, máskor meg zavart, hogy nincs elég fény:)
  • TommoT
    sok SPOILERes írás:)
    sztem elég jó film, főleg amikor kis járatokban csúszkáltak akkor átjött a kausztrofóbia:)
    este sötétben ilyesztő tud lenni párszor, nem kell hozzá kivetítő
    ja és persze nem nagy társaságban, mert akkor nem féltek :)
    az, hogy a pasiját lenyúlta a kínai honnan derült ki? gondolom abból a nyakláncszerűségből, de a gyors jelenetek között nem jöttem rá milyen összefüggés van a nyaklnác és a szerelmi 3szög között
    a kínai csaj, ha már véletlenül eltalálta a másikat, az egy dolog, de ennyi minden szar között elég kockázatos lett volna vele együtt továbbmenni úgy, hogy ő cipeli és a másik valszeg meg is hal
    stlron jelezd SPOILERrel ha ilyet kérdezel és egyébként a 2.
    én nem szeretem az ilyen befejezést
    amúgy szerintem a kínaival kijutott volna, elég lett volna később legyűrnie, ha ennyire akarja
  • StIron
    Hello!
    Átlagos a film, bár nem vagyok egy nagy horror néző, biztos vannak itt tapasztaltabbak nálam.
    Annyit elárulhatnátok, hogy végül kijutott és azt képzelgi, hogy benn van vagy benn maradt valójában és azt álmodta, hogy kijutott?
    Lehet, hogy csak figyelmetlen vagyok vagy a munka után történő végignézés teszi, de nem jöttem rá.
    Előre is köszi!
  • winnie
    annyi a difi, hogy ő inkább a kommersz filmeket szereti
  • Szaszura
    Nanananana ácsi azér ezt így nemmondanám nekem igenis nagyon teccet és ajánlom mindenkinek de csakis éjjel nézze úgy mutatja ki a foga fehérjét?dehát izlések és pofonok
  • Zoli108
    A filmben egy dolog nagyon félelmetes az,hogy ijesztöen rakás szar az egész!Senkinek NEM ajánlom.Nagyon gáz..
  • schrank
    szerintem ez a predátor barlangi környezetbe átttett változata 10-ed rangú munkával
  • Brolly
  • Aspyrin
    Röviden: ez a film iszonyat gáz.
  • Brolly
    Hát, én nem tom, én még csak most néztem meg, azért mert nem volt más ,meg unatkoztam. Ez egy nagy rakás szar, nem tom mi volt benne félelmetes, de én a feléig nem röhögtem mert nem volt muért, de amikor a két csaj átváltozik terminatorrá az LOL, meg a szörnyek is, nem tom hogy találták ki, de igen szarok lettek. De én azért annál a jelenetnél ahol a kinai csaj kinyirta a másikat, ott a másik volt sztem a hibás, mert egy szót nem szolt volna hogy mi a fasz van, nem inkább kusba oda ment a nőhöz, hátha halálra ijeszti. Fogyatékosok. Meg a végén, hát én szartam be olyan szar befejezést, már azon izgultam hogy ne ez legyen a befejezés, hogy a csaj ott szemezzen a tűzzel, bakker qrva szar az egész, a kabinlázhoz hasonlítanám inkááb, se eleje,se vége egy túlélő se, nem is horror hanem nem is tok mit mondani rá, a vígjáték kevés neki az akció sok. passz
    A SAW az 1000-szer jobb film ,bár nem egy súlycsoport de akkor is ha már ahoz viszonyítotátok. Nem tom akinek nem tetszett a fűrész, azt nem értem hogy mit várt az egésztől, sztem izgalmas,qrva jó történet,nagyobbnál nagyobb csattanók,és ahogy kötődik az 1-hez sztem az egyik legjobb film,várom a befejezést
  • droland
    A barlangról csak annyi, hogy elég jól be lehet kakilni adott helyzetekben. Csak az ilyen filmet nem illik nappal, vagy felgyújtott lámpa mellett 60centis kis kézi tv-n nézni két darab szokol hangfal kíséretében. Soha nem fogsz átérezni egy filmet sem maximálisan úgy, ahogy azt moziban tennéd, vagy otthon vak sötétben esetleg kivetítővel...

ÉG ÉS FÖLD az élmény. Teljesen más meccset is nézni egy 10 meg egy 140 centis tv-n, vagy mondjuk élőben a helyszínen... Ezt kéri a horror is tőled. Ha ezt nem adod meg neki, akkor nem fogod élvezni...

Ez van...
  • droland
    A horror és egyéb akció filmek, moziba való agypihentető kikapcsolódás. A falu pedig az a film, amin illik utána gondolkodni egy kicsit. Na ezek után rangsorolhatja mindenki magát, akinek a falu nem tetszett, mint egy film. Mert az nem film, hanem mondanivaló...
  • Jhon Balu
    na megnéztem a gamét.hát filinges volt az biztos de szerintem a horrortól egy picit messze volt.
  • Szolnokboy
    a vége meg meg jó nagy pofon

SPOILER!

Meghibbant a csaj ?
  • Szolnokboy
    nem volt ez olyan rossz film sztem sem, egyszerűen csak az emberi viselkedésből adódó természetellenes megnyilvánulások voltak baromi idegesítőek (értsd: szar forgatókönyv). Viszont a megvilágítás nagyon tetszett.
  • Tatyla
    igazi horror rajongóknak....hát ez enyhe tulzás...szerintem uncsi volt...
  • Sengag
    Nem még nem voltam, de nem hiszem, hogy az akinek a válaszára én reflektáltam a barlangi sötétségre gondolt. Legalábbis én nem úgy értelmeztem, hanme a megvilágított tér és a lámpa fénye volt túl sötét a valós élethez képest...
  • Nethyrrea
    "Szerintem direkt volt ez a sötétség."

öö...nemtom voltál-e már barlangban, de ott sötét van.

egyébként meg ritkajó film volt, rég fostam horroron ennyire. bár a barlang néhol már érdekesbe ment át, a "nincs semmi hely" fíling egész jó volt, bár mátyásbarlangban több szűk járaton csúsztam-másztam át mint ők.
  • Tinman #72
    Loool én meg már rég letöröltem...
  • Tinman #71
    Nagyon felejtős film. Nem is értem is a sok pelenkacserélős embert. SAW 2 mintha jobban hatott volna rám... de amint nem nagyon emlegettek sehol az a Halott Madarak. Sokkal jobban paráztam azon a filmen, mint ezen.

SPOILER:
    Eszméletlen klisés 1-2 helyen: "jaj denevérek, húh itt vagyok de jól megijesztettelek, jaj ránkdől a hodály most merre megyünk ki".
    Ezreket mertem volna rátenni, hogy a nagyszájú, de laza vagyok csaj nyiffan ki először. Mondom, klisé hegyek.

Nálam 40%-ot ért a mutatvány.

ja-ja a kínai csajócának szurkoltam én is... azért ez is érdekes nem? Nincs egyértelműen pozitív főhős a filmben, akinek lehet szurkolni, ehelyett Tom-nak szurkolunk... vesszen Jerry :-D
  • haxoror
    Jó film, kár hogy a vége átment Conan a barbárba...
    Sokkal többet ki lehetett volna hozni az egészből.

Én a kínainak drukkoltam :)
  • juzosch
    Nők
  • NEOreg3
    nem is ölte meg, csak belevágta a csákányt a lábába, bár ezzel halálra ítélte őt=)
  • winnie
    nem amiatt ölte meg, mert az megölte a másikat, hanem azért, mert lenyúlta a pasiját.
  • BuzzFuzz
    Na én is megnéztem, jó film de nem egy egetrengető... a vége szerintem nagyon összecsapott, de amugy elmegy

stukov: az lehet, de utána otthogyta haldokolni, ami nem volt éppen szép dolog..