105
-
stukov #65 Rohadt szőke nő kinyírta a kínait a végén... pedig az csak véletlenül verte bele a csákányt a másikba... -
juzosch #64 A vége már tényleg ijesztgetős-akció volt. De a flm első felében még fogalmunk sem volt, hogy mivel álunk szemben. Plusz ez a klausztofóbia, sztem elég parás volt. -
moRtiZ #63 Szerintem jo movie volt, de nekem meg mindig a Kor az maradt az etalon parahorrorba. -
sandor4 #62 nem orban, hanem sorban -
sandor4 #61 SPOILER
Hát nekem sem tetszett, az eleje egy dokumentumfilm hangulatát adta: dögunalom, és néhány érdekes emberszabású, nyáladzó lény árnyékban megbúvása
amikor meg megérkeznek a csontokhoz és ott vannak ezek a majmok is, igazán vicces karakterfejlődés megy végbe: 4 nő meghal szép orban, a maradék kettő, egyenként maximum 50 kgos csonsovány nő pedig átmegy gyilkológépbe, és hihetetlen ügyességre is szert tesznek, hiszen immáron nemhogy nem szorulnak be alagutakba, meg nincs klausztrofóbiájuk, hanem 30 méterről pontosan fejen tudnak dobni egy olyan izét egy csákánnyal.
A végén van egy elfuserált történetdarabka azzal a medállal, vagy mivel, és az egyik nő bosszút álla a másikon, majd képzelődik kicsit, és vége.
A horror filmek általában azért szoktak izgalmasak lenni, mert nem tudjuk pontosan, mivel állunk szemben, én ezt a filmet inkább akciófilmnek nevezném. Persze megkapná a korhatárt ettől még. Igazából ott ér véget teljesen az egész, amikor közelről megvizsgálják azt a nyálkás csimpánzt. Onnatól kezdve akár Arnold Schwarzenegger is játszhatná a főszerepet, mert csak buta verekedés az egész.
Tehát szerintem egy sz*r volt. -
troc #60 milyen érdekes hogy (regek alapján)feltehetően az egészen fiatal fórumozók írogatják be ide a "nem is volt ilyesztő" meg a "gyenge kis bénaság" dumákat... :) -
Pulse #59 Kössz Scary! Jó, hogy elárúltad a végét -
cooldoc #58 Mindkettőt láttam a napokban (húgom hozta a kopikat külföldről, E-bayen vette pár dollárért.
Atmoszférában jobb a "The descent", a szörnyek jobban sikerültek a "The cave"-ben.Az utóbbiban valamiféle magyarázatot is próbálnak adni a lények kifejlődésére. A "Cave" végén is van csavar...
Nézzétek meg, egyszer érdemes. Az egyik legjobb horror az Xtro, és a "The thing" mellett az "Ördögűző" volt... Most persze az "Alien" sorozatot nem említve. -
#57 kvázi rendszeresen barlangászok, ez nem fog visszatartani :D -
#56 -
MacrosTheBlack #55 Sztem a legjobb para horror a Jeepers Creepers volt (nem a hulldék 2. rész!), a végét leszámítva. Az uccsó 10 perc kivételével beszteszt. -
countryboy #54 Az elmúlt év legjobb horrora...elolvastam a kritikát az allmovieguide-on, mert Jeremy Wheeler véleményére mindig adok...ő is megadta a 4 csillagot és egyet is értek vele.
the descent review -
#53 sztem jo...
Mondjuk az egesz film alatt 3 szor ijedtem meg a tobbit vigigrohogtem....de komolyan...amugy naon teccett....
rohogok es egyszercsak majd besarok :D
hetvegi mesenek jo volt...csak ajanlom :D
SPOILER
[szin=white]a vege az nagyon tetszett.. vegre senki nem elte tul:D / pozitivum/ -
TarazaMavis #52 Nos jó volt. Asszem hozzászoktam már, de a végén kirázott a hideg, és fél oráig köpni-nyelni nem tudtam. Csak ajanlani tudom !
Sztori kevés volt ugyan, de a vége annál pszichotikusabbra sikerült -
chuckyX #51 lool nekem már megvan :D -
#50 "várom már, hogy jöjjön vmi jó kis horror"
mondom, hogy nagyon jó horrorfilmek jönnek ki, csak nem igazán a mozin keresztül akarják elérni vele a célközönséget...
nézz utána annak, pl., hogy: Dead men walking, esetleg Evil aliens. -
#49 Hali. Letöltöttem a HFR_stereo.wmv-t, de az emberek hangja alig hallatszik. A Terminator 4-hez tudsz adni egy direkt download linket? -
ulrik #48 Szerintem elég parás film volt még anno a bárányok hallgatnak meg a halálhajó is, egyedül sötét szobában jobb volt mint bármelyik horror film, pedig ezek egyike se horror kategória
alien 1-2 is jó volt anno tényleg klasszikus,
fűrész 1, ami még jó volt mostanság, a kettő az már csak gyenge árnyéka az 1-nek
cave az szerintem egy elég gyenge eresztés volt
azért várom már, hogy jöjjön vmi jó kis horror vagy thriller:)
remélem a sok geometriai szarságból már kifogytak hollywood-ban
gömb,kör,kocka...
a jövő horrofilmcímei:négyzet, hasáb, gúla háromszög, deltoid várjuk őket:)
-
winnie #47 szerintem a falu nagy film volt -
Bandy11 #46 Jah amúgy én még nem láttam érdemes megnézni vagy tényleg gáz mer ha olyan mint a falu (olyan szart nem lehet még egyet csinálni)akkor nem nézem meg. -
Bandy11 #45 Nem igazán értek egyet(ne haragudj de én jobban szertem azt a horrort ahol nem az a lényeg hogy 400000liter kecsap folyik hanem ahol akár egy csep vér nélkül is kapaszkodok a fotelbe mer a bef...ás szélén állok.És az általad felsorolt filmek lénygeg inkáb az hogy ömöljön a málna. -
CmdrPetya #44 heLLo Agin!
Érdekes vélemények de már kezd a horro műfaj áttmeni a gyapásba no sztori no parra kb ez jellemzi a mostani horrornak nevezet filmeket annak idején a HEllraiser 1-2-3. szerintem messze a legjobb klaszikus és még sorolhatnám hogy volt 4-5-6-7 de már lehuzott bőr van közte jó de az első három a legjobb! Meg úgye ALIEN 1-2. para movie főleg a 2-ő a kis csipogóóóÓÓÓÓ hang:D gamebe is eltalálták:D ajálom.
Mostani filmek közt mondom talán The cave volt jó idézte az AILEN 2-s feelinget és a vége kész hatalmas>> ajálom!
na puszi!:D -
#43 Amúgy dögunalmas volt a film. Egy rakás csaj dumál meg barlangászik, ennyi. Meg néha megijednek a denevérektől meg a saját árnyékuktól. Nagyon ritkán van egy pár másodperces nem túl véres jelenet. -
#42 mert ahoz egy kis izlés meg ész is kellenne -
#41 Ilyen filmet a magyarok mér nem csinálnak? Mi mér nem kaszálunk külföldön ilyen 0 költségvetésű baromsággal? Nem értem.
Meg krimihez sem kell sok pénz, mi miért nem csinálunk krimiket? -
SAS107 #40 Bocsika, rossz volt a lenti link
http://www.vividcinema.hu/video.store/HFR_5.1.wmv
http://www.vividcinema.hu/video.store/HFR_stereo.wmv -
SAS107 #39 Ühüm, mint nagy horror fan, mondjak egy jó horror filmet amit én csináltam? :)
check this out: www.VividCinema.hu
és a House For Rentet kell keresni, van stere meg 5.1es hangal is. Ha kell közvetelen link:
http://www.vividcinema.hu/HFR_5.1.wmv
http://www.vividcinema.hu/HFR_stereo.wmv
csak az szedje le az 5.1 es hangal akinek tényleg van olyan rendszere különben sok mindent nem fog hallani!
Amúgy most néztem meg a filmet, nekem nagyon bejött, de azért nem mondanám hogy legjobb, de ott van a toppon ;) -
winnie #38 a poén az lenne, ha beírná, hogy szerinte mi nem marhaság:) -
#37 szerintem te minden olyan filmet marhaságnak képzelsz, ami nem az izlésednek megfelelő.... de ha ennyire tudod milyen a jó film, csinálj egyet és megnézzük :) -
winnie #36 valakinek ez a moslék, valakinek a narnia. ízlések és pofonok.
annyi viszont valóban igaz, hogy pl. a hazai fangoria magazin véresszájúi is egyértelműen ezt a filmet hozták ki a legjobb horrornak. ők értenek hozzá, gondolom. nemtom. -
winnie #35 itthon még nem látezik the cave című film. -
Malbeth #34 a fűrész is egy marhaság meg ez a barlang is az...
Miért jó ilyen moslékot nézni??? -
Skyline #33 Ne hasonlítgassunk már a fűrésszel mert teljesen más stílusu a két film...Aki szerint meg a fűrész 2 szar meg gagyi volt meg fos történet na az nézze meg még1szer és csak egy picit figyeljen oda a főganaj szövegére:)
Ez a film most micsoda amúgy?
A descent problémába énis beledöltem szerváltam egy filmet namondom ez a barlang...Erre valami tök más fos volt (Nem THE descent csak simán Descent)..
Volt kb fél éve egy film THE CAVE címmel de nemtalálom sehol a neten.Ez most ugyan az csak a címe változott meg? Mert a THE CAVE bemutatójában is irány földalá és pánikkitörés mert szörnylevés:)
-
#32 IMDB 7.4 (7000 szavazattal), tehát egyértelműen kiemelkedő, már csak meg kéne nézni :) -
juzosch #31 A világítás meg úgy jó, ahogy van. Igazából még ennyi sem kell, csak akkor már nem látnánk a filmet.
Gondoljatok utána, mennyi fény is van egy barlangba. Néha már idegesített, hogy ennyi féle világítóeszközük van. -
juzosch #30 Sokan nem szabad horrot nézni, a pofázással és röhögéssel el lehet lőni a feelinget.
A Falu meg elég offtopic téma azt inkább a világ legszarabb filmjei között kéne említeni:) -
juzosch #29 Nagyon jó fajta horror ez. Az a szép benne, hogy már akkor felállt a hátamon a szőr, amíg meg nem jelent.... Majdnem klausztrofóbiás lettem. És volt pár eset, amiko ugrottam, pedig nem szokásom. Maga az alaphelyzet már nagyon jól el van találva.
Talán a Blair With project óta nem láttam ilyen jó horrort(az is kis kötségvetésű volt. Véletlen?:)) -
#28 jájj most látom mennyi szóismétlést írtam...
sry érte. -
#27 azért annyira erős film nem volt ez, nem is volt ez a célja...
simán beillik a mostanság trendi soft horror vonalba. sztem jó kis film volt, ha tudja az ember, hogy mit várhat tőle.
Aki meg eleve durvulást vár, és össze akarja sz@rni magát, annak is jönnek ki jó filmek, csak tudni kell hol keresni. És gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, ha megmondom: NEM a moziban kell keresni :D -
#26 ez horror film volt ? bakker móazhittem vígjáték