A barlang - csak igazi horror­rajon­góknak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem a legjobb para horror a Jeepers Creepers volt (nem a hulldék 2. rész!), a végét leszámítva. Az uccsó 10 perc kivételével beszteszt.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Az elmúlt év legjobb horrora...elolvastam a kritikát az allmovieguide-on, mert Jeremy Wheeler véleményére mindig adok...õ is megadta a 4 csillagot és egyet is értek vele.

the descent review
ScarY MAN
sztem jo...
Mondjuk az egesz film alatt 3 szor ijedtem meg a tobbit vigigrohogtem....de komolyan...amugy naon teccett....
rohogok es egyszercsak majd besarok :D
hetvegi mesenek jo volt...csak ajanlom :D

SPOILER

a vege az nagyon tetszett.. vegre senki nem elte tul:D / pozitivum/

...

Nos jó volt. Asszem hozzászoktam már, de a végén kirázott a hideg, és fél oráig köpni-nyelni nem tudtam. Csak ajanlani tudom !

Sztori kevés volt ugyan, de a vége annál pszichotikusabbra sikerült<#gonosz2>

Spice Everywhere!

lool nekem már megvan :D

fifi
"várom már, hogy jöjjön vmi jó kis horror"
mondom, hogy nagyon jó horrorfilmek jönnek ki, csak nem igazán a mozin keresztül akarják elérni vele a célközönséget...
nézz utána annak, pl., hogy: Dead men walking, esetleg Evil aliens.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

dokar
Hali. Letöltöttem a HFR_stereo.wmv-t, de az emberek hangja alig hallatszik. A Terminator 4-hez tudsz adni egy direkt download linket?

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Szerintem elég parás film volt még anno a bárányok hallgatnak meg a halálhajó is, egyedül sötét szobában jobb volt mint bármelyik horror film, pedig ezek egyike se horror kategória
alien 1-2 is jó volt anno tényleg klasszikus,
fûrész 1, ami még jó volt mostanság, a kettõ az már csak gyenge árnyéka az 1-nek
cave az szerintem egy elég gyenge eresztés volt
azért várom már, hogy jöjjön vmi jó kis horror vagy thriller:)
remélem a sok geometriai szarságból már kifogytak hollywood-ban
gömb,kör,kocka...

a jövõ horrofilmcímei:négyzet, hasáb, gúla háromszög, deltoid várjuk õket:)

szerintem a falu nagy film volt
Jah amúgy én még nem láttam érdemes megnézni vagy tényleg gáz mer ha olyan mint a falu (olyan szart nem lehet még egyet csinálni)akkor nem nézem meg.
Nem igazán értek egyet(ne haragudj de én jobban szertem azt a horrort ahol nem az a lényeg hogy 400000liter kecsap folyik hanem ahol akár egy csep vér nélkül is kapaszkodok a fotelbe mer a bef...ás szélén állok.És az általad felsorolt filmek lénygeg inkáb az hogy ömöljön a málna.
heLLo Agin!
Érdekes vélemények de már kezd a horro mûfaj áttmeni a gyapásba no sztori no parra kb ez jellemzi a mostani horrornak nevezet filmeket annak idején a HEllraiser 1-2-3. szerintem messze a legjobb klaszikus és még sorolhatnám hogy volt 4-5-6-7 de már lehuzott bõr van közte jó de az elsõ három a legjobb! Meg úgye ALIEN 1-2. para movie fõleg a 2-õ a kis csipogóóóÓÓÓÓ hang:D gamebe is eltalálták:D ajálom.
Mostani filmek közt mondom talán The cave volt jó idézte az AILEN 2-s feelinget és a vége kész hatalmas>> ajálom!
na puszi!:D
Enkil
Amúgy dögunalmas volt a film. Egy rakás csaj dumál meg barlangászik, ennyi. Meg néha megijednek a denevérektõl meg a saját árnyékuktól. Nagyon ritkán van egy pár másodperces nem túl véres jelenet.

Enkil
mert ahoz egy kis izlés meg ész is kellenne

Tetsuo
Ilyen filmet a magyarok mér nem csinálnak? Mi mér nem kaszálunk külföldön ilyen 0 költségvetésû baromsággal? Nem értem.

Meg krimihez sem kell sok pénz, mi miért nem csinálunk krimiket?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bocsika, rossz volt a lenti link

http://www.vividcinema.hu/video.store/HFR_5.1.wmv
http://www.vividcinema.hu/video.store/HFR_stereo.wmv
Ühüm, mint nagy horror fan, mondjak egy jó horror filmet amit én csináltam? :)
check this out: www.VividCinema.hu
és a House For Rentet kell keresni, van stere meg 5.1es hangal is. Ha kell közvetelen link:
http://www.vividcinema.hu/HFR_5.1.wmv
http://www.vividcinema.hu/HFR_stereo.wmv
csak az szedje le az 5.1 es hangal akinek tényleg van olyan rendszere különben sok mindent nem fog hallani!
Amúgy most néztem meg a filmet, nekem nagyon bejött, de azért nem mondanám hogy legjobb, de ott van a toppon ;)
a poén az lenne, ha beírná, hogy szerinte mi nem marhaság:)
BuzzFuzz
szerintem te minden olyan filmet marhaságnak képzelsz, ami nem az izlésednek megfelelõ.... de ha ennyire tudod milyen a jó film, csinálj egyet és megnézzük :)

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

valakinek ez a moslék, valakinek a narnia. ízlések és pofonok.

annyi viszont valóban igaz, hogy pl. a hazai fangoria magazin véresszájúi is egyértelmûen ezt a filmet hozták ki a legjobb horrornak. õk értenek hozzá, gondolom. nemtom.
itthon még nem látezik the cave címû film.
a fûrész is egy marhaság meg ez a barlang is az...
Miért jó ilyen moslékot nézni???
Ne hasonlítgassunk már a fûrésszel mert teljesen más stílusu a két film...Aki szerint meg a fûrész 2 szar meg gagyi volt meg fos történet na az nézze meg még1szer és csak egy picit figyeljen oda a fõganaj szövegére:)

Ez a film most micsoda amúgy?
A descent problémába énis beledöltem szerváltam egy filmet namondom ez a barlang...Erre valami tök más fos volt (Nem THE descent csak simán Descent)..
Volt kb fél éve egy film THE CAVE címmel de nemtalálom sehol a neten.Ez most ugyan az csak a címe változott meg? Mert a THE CAVE bemutatójában is irány földalá és pánikkitörés mert szörnylevés:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BuzzFuzz
IMDB 7.4 (7000 szavazattal), tehát egyértelmûen kiemelkedõ, már csak meg kéne nézni :)

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

A világítás meg úgy jó, ahogy van. Igazából még ennyi sem kell, csak akkor már nem látnánk a filmet.
Gondoljatok utána, mennyi fény is van egy barlangba. Néha már idegesített, hogy ennyi féle világítóeszközük van.

Gracie Barra

Sokan nem szabad horrot nézni, a pofázással és röhögéssel el lehet lõni a feelinget.

A Falu meg elég offtopic téma azt inkább a világ legszarabb filmjei között kéne említeni:)

Gracie Barra

Nagyon jó fajta horror ez. Az a szép benne, hogy már akkor felállt a hátamon a szõr, amíg meg nem jelent.... Majdnem klausztrofóbiás lettem. És volt pár eset, amiko ugrottam, pedig nem szokásom. Maga az alaphelyzet már nagyon jól el van találva.
Talán a Blair With project óta nem láttam ilyen jó horrort(az is kis kötségvetésû volt. Véletlen?:))

Gracie Barra

fifi
jájj most látom mennyi szóismétlést írtam...
sry érte.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
azért annyira erõs film nem volt ez, nem is volt ez a célja...
simán beillik a mostanság trendi soft horror vonalba. sztem jó kis film volt, ha tudja az ember, hogy mit várhat tõle.
Aki meg eleve durvulást vár, és össze akarja sz@rni magát, annak is jönnek ki jó filmek, csak tudni kell hol keresni. És gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, ha megmondom: NEM a moziban kell keresni :D

Enkil
ez horror film volt ? bakker móazhittem vígjáték

Broafka
jézusom, miért gondoljátok hogy ez olyan rémisztõ film?
felmegy egy picit az adrenalin, de amúgy baromi gyönge, elõször kicsit megijedtem azoktól a szörny féleségektõl, aztán amikor már megölték az elsõt, azután már inkább nevettem, mondom amiatt a vérfürdõs verekedésért érdemes megnézni :D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ez a film annyira szar hogy már az gáz!
a végén már röhögtem rajta, fõleg amikor a vérmedencében verekednek a "csajok"
ebbõl a filmbõl kurva jó kis horrorra akadva 4-et lehetne csinálni, csak ebbõl a filmbõl
szerintem rettenetesen gyönge lett...
mind1, ilyet is kell nézni...
'A Falu'-t semmi sem tudja überelni, az arany málna díjas :D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nem értem miért fordították Barlangra a címét, tudtommal az mindent jelent, csak ezt nem...Így ráadásul könnyen össze lehet keverni a The cave- a barlang címû filmel, ami szintén 2005-ös és kb ugyanez a sztorija. Nekem a "The Cave" az tetszett, úgyhogy ezt is meg kell kukkantani.

U.i.:Rég láttam már olyan igazi, iesztõ horrort...remélem ez hatni fog már végre rám is.
fifi
lol

EmThor
"Nagy valószínûséggel a nézõk jó része fontolóra fogja venni, hogy a jövõben mikor megy legközelebb egy maszek szervezésû barlangtúrára."

<#vigyor3> mi az hogy? nagyon is :D

A Hostel nagyon gyenge.
azirafael
Na valahonan le lehet már szedni?

"Fureszhez nem hasonlitanam, mert szamomra azok nagyon gagyi teljesen irrealis visekedesen alapulo es torteno filmek"...
Persze igazad van. Egy pszichopata ember irreálisabb, mint egy barlangban élõ vak, élõlény :D
Nekem amugy egy ideig tetszett a film, de aztán inkább átment gyomorforgató muviba, szal már annyira nem volt félelmetes.. Kb mint a Land of death. De amugy jó volt. azért imádom a horrorfilmek végét :)
Ezt a filmet kb fel eve lattam meg egy kalozkopian mikor az angoloknal levetitettek. Egybol megfogott mert valami hihetetlen nyomaszto legkore volt. Tenyleg atjon a bezartsag es elveszettseg erzese. Ami nagyon tetszett meg a filmben, hogy szamomra teljesen ismeretlen szineszek voltak benne es lathatoan alacsony koltsegvetesbol keszult es megis ut. Fureszhez nem hasonlitanam, mert szamomra azok nagyon gagyi teljesen irrealis visekedesen alapulo es torteno filmek amit raadasul mai napig nem ertem miert horror kategoriaba sorolnak!? The Descent sokkal jobb horror film mivel o tenyleg horror Furesz1,2 meg egy talan egyszer nezheto bunugy thriller.
Sengag
Szerintem direkt volt ez a sötétség. Végül is eleve úgy hírdették a filmet: "Félsz a sötétségtõl. Most félni fogsz." Attól függetlenül elég ócska fogás volt a filmkészítõktõl a hangulat fokozására, de mindent egybevéve nem rossz a maga mûfajában ez a film. :)

People who eat live longer.

Eggyet értek, a Fûrész tényleg jobb, na meg szerintem nem is igazán tartoznak egy kategóriába, a Fûrész inkább thiller.
Az a legnagyobb baja a The Descent-nek, amit a cikk is ír: "a világosító szakemberekkel is próbáltak spórolni a készítõk". Ez tökre igaz és emiatt baromira zavaró tud lenni, hogy nem látod rendessen a jeleneteket.

HuAn82
Szerintem is gyenge film volt. A csajok bénázása pedig már idegesítõ volt egy idõ után.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

szacsi
akkor te kommersz vagy, hehe.

:|

:-O http://www.ashes.hu O-:

Blasta
Tényleg gyenge múvi. Semmivel sem parásabb, profibb, komolyabb bármelyik mostanság készített horrornár, thrillernél. Egy marhaság, erõs közepes, de csak az elsõ fele miatt, ahol jobban érvényesül a parás, klausztrofóbiás rész. Utána átmegy uncsi klisé hegybe...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ez a film egy nagy fos volt. semmi para, mondjuk lehet hogy nem bebaszva kellett volna nézni, de mi végigröhögtük. klisé klisé hátán, az amerikaiak már futószalagon és recept szerint csinálják az ilyen filmeket, volt már ilyen film a hegyen, a tengeren, hajón, kamionon, egy kavics alatt, a Tescoban, repülõgépen stb... a fûrész 1-2 viszont sokkal ötletesebb volt. az tetszett.
a csajok jól néznek ki a képeken - ha nem utálnám a horrorokat, biztos megnézném :)

Megnéztem, amikor elõszõr hallottam róla, gyorsan utánanéztem. Nézhetõ, az atmoszférája télleg jó, csak sablonos, mint mondjuk minden mozi, minden horror. Azért dicshimnuszokat nem kellene zengeni róla, mert az enyhe túlzás lenne, a fûrész 2 együgyü történeténél és a szereplõk abszolute irracionális cselekvéséhez képest valóban sokkal jobb film, de részemrõl csak ennyi.
http://www.imdb.com/title/tt0402901/ the cave = cave:barlang,kiváj,üreg!
Tipikusan nekem ez a film jobban teccet lehet azért mert a régi idõk Alien 2-s feelingjéhez közeledet.
De ha ennyire jóóóó film akkor megnézük bár már szerintem picit sok volt a szétcincálom,megtépázom magam címû fûrészekbõl>> szerintem a fûrész 2 egy csalodás az 1-hez képest és szerintem a HOSTEL megveri:DDD Mindenesetre kiváncsi vagyok rá és megnézem megint ilyen vér,cincálás,elkapot a bohoc na jó nem a barlang:DDDD
na én még nem láttam de akkor megnézzük:D
szerintem a viasztestek egyébként is gyerekmese:P
Csatlakozom az elõttem szólókhoz... A hétvégén néztem meg a haverokkal. Eléggé edzettek vagyunk horror terén (Harag2 stb), de ezen film alatt vagy 3-szor pelenkacsere kellett...<#eplus2> Eddigi idõk legjobb horrorja!!!