A barlang - csak igazi horror­rajon­góknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
the descent review
Mondjuk az egesz film alatt 3 szor ijedtem meg a tobbit vigigrohogtem....de komolyan...amugy naon teccett....
rohogok es egyszercsak majd besarok :D
hetvegi mesenek jo volt...csak ajanlom :D
SPOILER
...
Sztori kevés volt ugyan, de a vége annál pszichotikusabbra sikerült<#gonosz2>#gonosz2>
Spice Everywhere!
mondom, hogy nagyon jó horrorfilmek jönnek ki, csak nem igazán a mozin keresztül akarják elérni vele a célközönséget...
nézz utána annak, pl., hogy: Dead men walking, esetleg Evil aliens.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
alien 1-2 is jó volt anno tényleg klasszikus,
fûrész 1, ami még jó volt mostanság, a kettõ az már csak gyenge árnyéka az 1-nek
cave az szerintem egy elég gyenge eresztés volt
azért várom már, hogy jöjjön vmi jó kis horror vagy thriller:)
remélem a sok geometriai szarságból már kifogytak hollywood-ban
gömb,kör,kocka...
a jövõ horrofilmcímei:négyzet, hasáb, gúla háromszög, deltoid várjuk õket:)
Érdekes vélemények de már kezd a horro mûfaj áttmeni a gyapásba no sztori no parra kb ez jellemzi a mostani horrornak nevezet filmeket annak idején a HEllraiser 1-2-3. szerintem messze a legjobb klaszikus és még sorolhatnám hogy volt 4-5-6-7 de már lehuzott bõr van közte jó de az elsõ három a legjobb! Meg úgye ALIEN 1-2. para movie fõleg a 2-õ a kis csipogóóóÓÓÓÓ hang:D gamebe is eltalálták:D ajálom.
Mostani filmek közt mondom talán The cave volt jó idézte az AILEN 2-s feelinget és a vége kész hatalmas>> ajálom!
na puszi!:D
Meg krimihez sem kell sok pénz, mi miért nem csinálunk krimiket?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.vividcinema.hu/video.store/HFR_5.1.wmv
http://www.vividcinema.hu/video.store/HFR_stereo.wmv
check this out: www.VividCinema.hu
és a House For Rentet kell keresni, van stere meg 5.1es hangal is. Ha kell közvetelen link:
http://www.vividcinema.hu/HFR_5.1.wmv
http://www.vividcinema.hu/HFR_stereo.wmv
csak az szedje le az 5.1 es hangal akinek tényleg van olyan rendszere különben sok mindent nem fog hallani!
Amúgy most néztem meg a filmet, nekem nagyon bejött, de azért nem mondanám hogy legjobb, de ott van a toppon ;)
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
annyi viszont valóban igaz, hogy pl. a hazai fangoria magazin véresszájúi is egyértelmûen ezt a filmet hozták ki a legjobb horrornak. õk értenek hozzá, gondolom. nemtom.
Miért jó ilyen moslékot nézni???
Ez a film most micsoda amúgy?
A descent problémába énis beledöltem szerváltam egy filmet namondom ez a barlang...Erre valami tök más fos volt (Nem THE descent csak simán Descent)..
Volt kb fél éve egy film THE CAVE címmel de nemtalálom sehol a neten.Ez most ugyan az csak a címe változott meg? Mert a THE CAVE bemutatójában is irány földalá és pánikkitörés mert szörnylevés:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Gondoljatok utána, mennyi fény is van egy barlangba. Néha már idegesített, hogy ennyi féle világítóeszközük van.
Gracie Barra
A Falu meg elég offtopic téma azt inkább a világ legszarabb filmjei között kéne említeni:)
Gracie Barra
Talán a Blair With project óta nem láttam ilyen jó horrort(az is kis kötségvetésû volt. Véletlen?:))
Gracie Barra
sry érte.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
simán beillik a mostanság trendi soft horror vonalba. sztem jó kis film volt, ha tudja az ember, hogy mit várhat tõle.
Aki meg eleve durvulást vár, és össze akarja sz@rni magát, annak is jönnek ki jó filmek, csak tudni kell hol keresni. És gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, ha megmondom: NEM a moziban kell keresni :D
felmegy egy picit az adrenalin, de amúgy baromi gyönge, elõször kicsit megijedtem azoktól a szörny féleségektõl, aztán amikor már megölték az elsõt, azután már inkább nevettem, mondom amiatt a vérfürdõs verekedésért érdemes megnézni :D
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a végén már röhögtem rajta, fõleg amikor a vérmedencében verekednek a "csajok"
ebbõl a filmbõl kurva jó kis horrorra akadva 4-et lehetne csinálni, csak ebbõl a filmbõl
szerintem rettenetesen gyönge lett...
mind1, ilyet is kell nézni...
'A Falu'-t semmi sem tudja überelni, az arany málna díjas :D
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
U.i.:Rég láttam már olyan igazi, iesztõ horrort...remélem ez hatni fog már végre rám is.
<#vigyor3>#vigyor3> mi az hogy? nagyon is :D
Persze igazad van. Egy pszichopata ember irreálisabb, mint egy barlangban élõ vak, élõlény :D
Nekem amugy egy ideig tetszett a film, de aztán inkább átment gyomorforgató muviba, szal már annyira nem volt félelmetes.. Kb mint a Land of death. De amugy jó volt. azért imádom a horrorfilmek végét :)
People who eat live longer.
Az a legnagyobb baja a The Descent-nek, amit a cikk is ír: "a világosító szakemberekkel is próbáltak spórolni a készítõk". Ez tökre igaz és emiatt baromira zavaró tud lenni, hogy nem látod rendessen a jeleneteket.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tipikusan nekem ez a film jobban teccet lehet azért mert a régi idõk Alien 2-s feelingjéhez közeledet.
De ha ennyire jóóóó film akkor megnézük bár már szerintem picit sok volt a szétcincálom,megtépázom magam címû fûrészekbõl>> szerintem a fûrész 2 egy csalodás az 1-hez képest és szerintem a HOSTEL megveri:DDD Mindenesetre kiváncsi vagyok rá és megnézem megint ilyen vér,cincálás,elkapot a bohoc na jó nem a barlang:DDDD
szerintem a viasztestek egyébként is gyerekmese:P