1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#433 Persze aztán még azt hinnéd el lehet hajolni a golyók elől :) -
csoola #432 fog menni, ha XP alatt hibát dob loading közben akkor vista alatt probáld, méghozzá a 162-es driverrel, nekem most azzal egész játszhatoan ment! amugyn agoyn tetszik, ha majd lehet skálázni is a teljesben akkor kicsit lejjebb eveszem és vistán 162-es driverrel jol fog menni:) de az lenne a legjobb ha lenne boxom:P nah azon egész nap ezt tolnám:D -
#431 Az ciki lenne, már az unreal3-as motórja miatt is. -
#430 Lehet azért nincs róla info mert ez a max :) -
#429 Hali all. Na a következő kérdésem lenne: elképzelhető hogy fog futni a gépemen?
AMD 4800+ x2
1 GB RAM
7950GT 512 MB
Tudom a 2 GIGA Ram nincs meg, de gondolom már páran letesztelték 1 Gigával. Szóval érdemes a gépemen kipróbálni? -
rémrendescrysis #428 Tudtátok hogy a demo-ban van kétkezes gépfegyver is?
Aki nem, annak megmondom hogy az utolsó nagy csatatérnél az oszlopok között ki kell lőni a kerítést. -
#427 Felőlem lehetsz... de ez mitől függ, nekem nem világos:O
Gondolom feltétele, h házigazda légy: folyamatos infó, képek belinkelése... ez ok.
de mi mutatja, hol lehet ezt megnézni, h házigazda légy? -
#426 Szeptember 18-án!
Szeretném jelölni magam ebbe a topikba moderátornak csak még nincsen meg a megfelelő hozzoszolásszám.
Sok gamenek nyitottam topikot ,de most kiszeretném probálni milyen házigazdának lenni!
Aki beleegyezik hogy lehetek kérem jelezze!
-
#425 Hi!
Mikor jön ki a "boltba"? vki tudja? -
#424 Hát ahogy elnézem már csak a fullból fog kiderülni milyen grafikai minőségben futott a demó! Azért a Midway kinyöghette volna milyen beállításokban van! -
rémrendescrysis #423 Ez azt jelenti hogy a Harry Potyer 4 800x600-át is át lehet állítani így? -
#422 De ha átirod a cél-t az ikonján lehet nagyobbra is tenni a felbontást! -
#421 Nem csak 1024x768-ban lehet játszani, csak visszakell olvasni. -
#420 Nekem is ez a fekete képepernyő effekt jön be, kibe kapcsolja a moncsit.
probáltam 4 fajta drivert
- 2 nél u.a.
- kék halál
- hiba észlelése stb.
Athlon 3200+
1 gb
GF 7900GT
vki valamilyen megoldás? -
#419 Na felraktam, végigvittem, tényleg csak 1024-ben lehet vinni.
1in1-ben Max Payne. -
csoola #418 most teszek 162-es drivert vista alá, remélem gyorsabb lesz -
csoola #417 hát 163-as driver bukta nálam... ugyanugy kidobja a hibát, aztán villog a monitor, kapcsolgat ki be és kivág... -
#416 mert u3 motor de mondták a tv-ben is meg a neten is olvasható valamamerre hogy úgy optimalizálják a motort hogy kisebb gépen is mennyen vagyis engedj a shader model 2.0-át... -
#415 Hát pedig pont az az a játék, ami ki is néz U3-nak. -
#414 majd a gears of war-hoz...mondták hogy nem csinálták azt direkt nagyra hogy sok gépen elinduljon és az is u3 motor... -
csoola #413 roboblitzXD amugy ki kellen találnom h mi legyen:P sztem teszek fel egy régebbi drivert hátha... de nem hinném h megoldja -
#412 Szted melyik ue3-as gamehez elég sm2-es vga? -
#411 Na végülis rászántam magamat, leszedem a demót, ha már fizetek a netért, nem is keveset, töltsek valamit alapon. :)
Most úgy sincs más.
-
#410 De most akkor elég hozzá a vga-m? Ati 9600 -
#409 Gondolom, hogy a fullban lesz. A Fifa demo-ban anno sose volt én úgy emlékszek, de oly mindegy. -
#408 Ez még demo, a véglegesben lesz állítási lehetőség. Fifa-ban szokt lennni, igaz minimális de szokot. -
#407 Nincs állítási lehetőség? Tiszta EA, a Fifakban nem szokott lenni. :) -
csoola #406 hát, aron vagyok most is:D csak van vistám is és kiprobáltam rajta h azon megy-e... és megy, csak haldokolva, nem játék, hanem szép képek összessége -
#405 tegyél fel xp-t... -
csoola #404 emergency -
keepernext #403 senkit nem sértettél meg.De előtted az élet csinálj jobbat szottyom. -
#402 gyenge gépeken gyenge képek,de beállitási lehetöség sincs a demoban -
Djemba #401 max payne után ez az igazi jó lövöldözős game tetszik nagyon -
#400 Ez a játék U3-as?
Ezek a képek, hát, nem akarok senkit megsérteni, de elég gyengék. -
csoola #399 b+!:D akkor nekem élböl sokkal gyorsabb a gépem... és látod, nem indul mert kidobb ilyen memoria szarságos hibával töltéskor... 5let? -
#398 Athlon 2600+
768Mb Ram
radeon x1650Pro 512Mb
Amikor nincs akció tükörsimán fut, akció közben is csak akkor van észlelhető lassulás, mikor nagyon aprítom a környezetet, meg az előbb írtam, hogy egy-két helyen beakadt egy új pályarész töltésénél. Tehát teljesmértékben élvezhetően megy. FPS-t nem tudok mondani, mert nem volt bekapcsolva a FRAPS. -
csoola #397 irjatok mert hát pff sájze marhára vártma ezt a gémet, aztán nem is tudok vele játszani:( -
csoola #396 amguy a ram 1 gb, de mondom, vistán meg megy? ez a lol, mert ugye annál ált. ponthogy nagyobbnak kellene még lennie a játék gépigényének... de játszhatatlan alatta, XP-n sokkal gyorsabb lenne (eleve hamarabb töltené be a játékot, odáig eljut majdnem h kész a töltés-vistán ez is percekig tartott...) -
csoola #395 amguy a játék nagyon jo lenne mert imádom az ilyen game-eket:D MAX PAYNE volt az istencsászár, az a kedvencem:D ez sem rossz... talán a lesz 360-om akkor még jobb lesz:) -
csoola #394 jön az igazán lol: VIstán elindult, de percekig töltött és a játék is olyan, h kb a leghosszabb idö ami aránylag folymaatos volt az ugy 30 mp volt... amugy röcög, döcög, akad, szinte majdnem fagy...
Gerbill: milyen géppel tolod? mi volt a hibád, mivel dobott ki a játlék (gondolom XP-n)? és miylen driver segitett? addig is visszaolvasok:P