Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Immáron a John Woo inspirálta TPS is nekünk tetszõ színben fénylik; pontos megjelenési dátumok is vannak.
Érkezési sorrendben:
Xbox360 - következõ héttõl.
PC-re szeptember 18-ától.
PlayStation3-ra pedig 25-étõl lesz.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Remélem...
Basszus, igyekeznem a gépvásárlással.
De akkor meg nyakamon a Bioschock, a Medal, és ez is 😊
Kánaán!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
PS4 ID: Vordengo
Multiból is van benne kis szösszenet! Mindenki csuszkál repked vetödget! 😄 Jólesz ez remélem hamachival lehet majd multizni!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Elivleg ez a minimum gépigénye a játéknak:
Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
Dual Core Processzor, 2 GB RAM, Nvidia 7800 / ATI x1300
15 GB szabad hely.
Szerintetek ezzel a configgal mire számítsak?
AMD Athlon 64 X2 AM2 5200+
Radeon HD2600XT 256mb
2GB RAM
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Én már végig is játszottam a demót! 20 perc alatt végigvittem, és nem kétséges ez a VALAHA VOLT LEGJOBB TPS! De oda-vissza ver bármilyen Max Paynet vagy Codot. A létezõ legjobb akciójáték! merevlemez nélkül mit ér az xbox? Nem tudod elmenteni a játékállást, mindig elõrõl kell kezdened stb."
"Szép ez a játék, de az animáció katasztrófa. A driv3r-ben meg az Oblivion-ban láttam utoljára ilyen természetellenes sínen mozgatott szögletes próbababa stílust. Fantasztikus lehetne, ha egy jó adag életet lehelnének az animációba. Példát vehetne pár régi PS2-es játékról."
"Nah megnéztem Boxon...hát nem kell sok ész tulképpen mész és lõssz...Nagyon jól el lett találva a game hangulata, de néha már a sok törmeléktõl azt se látod mit lõssz, meg engem zavart hogy nem tudott lebukni fedezékbe állásból...de jó a játék bátran ajánlom mindenkinek "
"Azért a demó pályákon nem volt meg amit olvastam. Egy tûzharc után felsem ismersz a környezetre, de úgy szétlõttem a tárgyakat, hogy keresgéltem hol tudnék továbbmenni. És még néhány javítanivaló is van. pl. szétlõttek egy papagáj ketrecet és a papagáj lebegett a levegõbe. "
ha ez sem tetszik némelyikõtöknek akkor rakassátok be AntiHero-jét 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
2gb ram meg szerintem az ajánlottra utal!
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
John Woo közel jár új videojátékának befejezéséhez, hisz elérkezettnek látta az idõt, hogy egy demót adjon ki belõle.
Sajnos csak az Xbox 360 tulajokat érte az a szerencse, hogy beletekintsenek a Stranglehold kipróbálható változatába, ami akciódús játékmenetével várja a játékos kedvû konzol tulajokat. A Chow Yun-Fat virtuális közremûködésével tálalt demót az Xbox Live rendszerén keresztül lehet letölteni.
-Gamestar
kapják be<#szomoru1>#szomoru1>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Sogun, 14:27 - PC X360 PS3 - Játék: Akció
(IGN) - "Csak felhajtok egy pohárka tequilát, aztán széthentelem a csehót!" - szürcsöli be kedvenc felügyelõnk az energiát adó ital utolsó cseppjeit, majd rágyújt egy cigire és nekilát a duplapisztolyos gengszteraratásnak. Piacos környékre lépve néha útjába repülnek robbanás szállította mûanyag hordók és tál barackok.
Megérkezett a gépigény infó:
Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
Dual Core Processzor, 2 GB RAM, Nvidia 7800 / ATI x1300
15 GB szabad hely.
Thx, Replay!
Info: Hardwired
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#70: thx^^
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
???
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kiváncsi vagyok hogy igazak lesznek-e a mostani megjelenések mert ezekszerint raklap game jön szeptember-december között és mind mind nagyon jók!
vajon 1 hét elég lesz a végigjátszására? 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
info: Hardwired
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬