1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• Shep
    Persze aztán még azt hinnéd el lehet hajolni a golyók elől :)
  • csoola
    fog menni, ha XP alatt hibát dob loading közben akkor vista alatt probáld, méghozzá a 162-es driverrel, nekem most azzal egész játszhatoan ment! amugyn agoyn tetszik, ha majd lehet skálázni is a teljesben akkor kicsit lejjebb eveszem és vistán 162-es driverrel jol fog menni:) de az lenne a legjobb ha lenne boxom:P nah azon egész nap ezt tolnám:D
  • bon
    Az ciki lenne, már az unreal3-as motórja miatt is.
  • Shep
    Lehet azért nincs róla info mert ez a max :)
  • St0RmTr00pEr
    Hali all. Na a következő kérdésem lenne: elképzelhető hogy fog futni a gépemen?

AMD 4800+ x2
    1 GB RAM
    7950GT 512 MB

Tudom a 2 GIGA Ram nincs meg, de gondolom már páran letesztelték 1 Gigával. Szóval érdemes a gépemen kipróbálni?
  • rémrendescrysis
    Tudtátok hogy a demo-ban van kétkezes gépfegyver is?
    Aki nem, annak megmondom hogy az utolsó nagy csatatérnél az oszlopok között ki kell lőni a kerítést.
  • Prince23
    Felőlem lehetsz... de ez mitől függ, nekem nem világos:O
    Gondolom feltétele, h házigazda légy: folyamatos infó, képek belinkelése... ez ok.
    de mi mutatja, hol lehet ezt megnézni, h házigazda légy?
  • grebber
    Szeptember 18-án!

Szeretném jelölni magam ebbe a topikba moderátornak csak még nincsen meg a megfelelő hozzoszolásszám.

Sok gamenek nyitottam topikot ,de most kiszeretném probálni milyen házigazdának lenni!
    Aki beleegyezik hogy lehetek kérem jelezze!
  • Prince23
    Hi!
    Mikor jön ki a "boltba"? vki tudja?
  • grebber
    Hát ahogy elnézem már csak a fullból fog kiderülni milyen grafikai minőségben futott a demó! Azért a Midway kinyöghette volna milyen beállításokban van!
  • rémrendescrysis
    Ez azt jelenti hogy a Harry Potyer 4 800x600-át is át lehet állítani így?
  • grebber
    De ha átirod a cél-t az ikonján lehet nagyobbra is tenni a felbontást!
  • bon
    Nem csak 1024x768-ban lehet játszani, csak visszakell olvasni.
  • Moyko
    Nekem is ez a fekete képepernyő effekt jön be, kibe kapcsolja a moncsit.
    probáltam 4 fajta drivert
    - 2 nél u.a.
    - kék halál
    - hiba észlelése stb.

Athlon 3200+
    1 gb
    GF 7900GT

vki valamilyen megoldás?
  • kirol
    Na felraktam, végigvittem, tényleg csak 1024-ben lehet vinni.

1in1-ben Max Payne.
  • csoola
    most teszek 162-es drivert vista alá, remélem gyorsabb lesz
  • csoola
    hát 163-as driver bukta nálam... ugyanugy kidobja a hibát, aztán villog a monitor, kapcsolgat ki be és kivág...
  • DeathJr
    mert u3 motor de mondták a tv-ben is meg a neten is olvasható valamamerre hogy úgy optimalizálják a motort hogy kisebb gépen is mennyen vagyis engedj a shader model 2.0-át...
  • kirol
    Hát pedig pont az az a játék, ami ki is néz U3-nak.
  • DeathJr
    majd a gears of war-hoz...mondták hogy nem csinálták azt direkt nagyra hogy sok gépen elinduljon és az is u3 motor...
  • csoola
    roboblitzXD amugy ki kellen találnom h mi legyen:P sztem teszek fel egy régebbi drivert hátha... de nem hinném h megoldja
  • Maxtreme
    Szted melyik ue3-as gamehez elég sm2-es vga?
  • kirol
    Na végülis rászántam magamat, leszedem a demót, ha már fizetek a netért, nem is keveset, töltsek valamit alapon. :)
    Most úgy sincs más.
  • DeathJr
    De most akkor elég hozzá a vga-m? Ati 9600
  • kirol
    Gondolom, hogy a fullban lesz. A Fifa demo-ban anno sose volt én úgy emlékszek, de oly mindegy.
  • bon
    Ez még demo, a véglegesben lesz állítási lehetőség. Fifa-ban szokt lennni, igaz minimális de szokot.
  • kirol
    Nincs állítási lehetőség? Tiszta EA, a Fifakban nem szokott lenni. :)
  • csoola
    hát, aron vagyok most is:D csak van vistám is és kiprobáltam rajta h azon megy-e... és megy, csak haldokolva, nem játék, hanem szép képek összessége
  • Tatyla
    tegyél fel xp-t...
  • csoola
    emergency
  • keepernext
    senkit nem sértettél meg.De előtted az élet csinálj jobbat szottyom.
  • Tatyla
    gyenge gépeken gyenge képek,de beállitási lehetöség sincs a demoban
  • Djemba
    max payne után ez az igazi jó lövöldözős game tetszik nagyon
  • kirol
    Ez a játék U3-as?
    Ezek a képek, hát, nem akarok senkit megsérteni, de elég gyengék.
  • csoola
    b+!:D akkor nekem élböl sokkal gyorsabb a gépem... és látod, nem indul mert kidobb ilyen memoria szarságos hibával töltéskor... 5let?
  • Gerbill
    Athlon 2600+
    768Mb Ram
    radeon x1650Pro 512Mb
    Amikor nincs akció tükörsimán fut, akció közben is csak akkor van észlelhető lassulás, mikor nagyon aprítom a környezetet, meg az előbb írtam, hogy egy-két helyen beakadt egy új pályarész töltésénél. Tehát teljesmértékben élvezhetően megy. FPS-t nem tudok mondani, mert nem volt bekapcsolva a FRAPS.
  • csoola
    irjatok mert hát pff sájze marhára vártma ezt a gémet, aztán nem is tudok vele játszani:(
  • csoola
    amguy a ram 1 gb, de mondom, vistán meg megy? ez a lol, mert ugye annál ált. ponthogy nagyobbnak kellene még lennie a játék gépigényének... de játszhatatlan alatta, XP-n sokkal gyorsabb lenne (eleve hamarabb töltené be a játékot, odáig eljut majdnem h kész a töltés-vistán ez is percekig tartott...)
  • csoola
    amguy a játék nagyon jo lenne mert imádom az ilyen game-eket:D MAX PAYNE volt az istencsászár, az a kedvencem:D ez sem rossz... talán a lesz 360-om akkor még jobb lesz:)
  • csoola
    jön az igazán lol: VIstán elindult, de percekig töltött és a játék is olyan, h kb a leghosszabb idö ami aránylag folymaatos volt az ugy 30 mp volt... amugy röcög, döcög, akad, szinte majdnem fagy...
    Gerbill: milyen géppel tolod? mi volt a hibád, mivel dobott ki a játlék (gondolom XP-n)? és miylen driver segitett? addig is visszaolvasok:P