Stranglehold

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem merem 100%-ra mondani de szerintem igen...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Shep
És ezek már tutik, vagy csak mint a HL2 volt anno?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pl.: MoH Airborne, Bioshock

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Shep
Miért mi lesz még augusztus végén?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

hmm...augusztus végén télleg nem fogjuk tudni hogy mivel játszunk :D
nagy játék lesz ez is <#eljen>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
A fene vigye el elrontottam. :(

Info nem Gamestar hanem Hardwired mielõtt még agyonütnek érte.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Stranglehold: Megjelenés

Sogun, 17:12 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) A GameStop.com szerint az X360 verzió augusztus 6-án kerül boltokba. A PS3/PC változatok pedig augusztus 20-án látják meg a napvilágot. A Stranglehold, Nézdahátam akció-kalandjáték, melyben kedvenc hong-kongi rendõrünkkel, Tequila felügyelõvel irtjuk a gengsztereket. John Woo ismert filmrendezõ segített a fejlesztésben. Tequila nyomozó arcát természetesen a híres színész Chow Yun-Fat adja. A játékban totál szétlõhetjük a falakat és a berendezést.
Thx, arsenal!

info: Gamestar

hmm, nemtom h volt rola e szo, de lehet majd a filmbeni másik fontos szereplö, tequila társa is irányithato lesz a game-ben? mert a képeken engem most igy rá emlékeztet a ficko

grebber

grebber

Gerbill
Ez jó hír. Legalább nyárom is lesz mivel játszani:)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

grebber
A Midway pénzügyi konferenciáján azt mondták hogy augsuztusban a boltok polcaira kerül a game!

grebber

grebber

grebber
Ez nem is baj hogy nem jön még ígyis raklap game jött ki mostanában!

Gerbill
Nyáron szerintem tuti nem adják ki, pedig akkor aztán igazán volna idõ játtszani. A legtöbb játék az iskolakezdéssel jelenik meg, vagy a nyáriszünet elõtt sajna:(

grebber
Stranglehold: Megjelenés pletykák kilõve

Sogun, 08:25 - PC X360 PS3 - Játék: FPS

(PC Games) A John Woo közremûködésével készülõ és a Tiger Hill Entertainment csapata által fejlesztett Strangleholdról hírek kéltek szárnyra, melyek szerint szeptember 13-án érkezne a játék az európai piacokra. A Midway azt válaszolta a pletykákra, hogy valótlanok. Nincs még pontos dátum. A becsült elkészülési határidõ ezév nyara.

info: Hardwired

grebber

grebber

grebber
Azé nem ígyál elõre annak a bizonyos mackónak a bõrére.

Gerbill
UE3 enginebõl kiindulva nagy lesz, de mivel nem az UBI Soft csinálja, így valószínûleg SM2-es kártyákon is el fog futni:)

grebber
Egyenlõre semmi információ nincs errõl :(

Valaki nem tudja esetleg a gépibényét????

hzsolt
A legutóbbi Gamestarban van egy elég hosszú leírás a játékról.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

grebber
Reménykedjünk hogy nem!

watto
Bazz...ennek kiba nagy gépigény lessz :(

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

heliosz007
szerintem nagyon állat játék lesz!!! akkor most mi is a pontos megjelenési dátum???

Bucser
Miután nem célja a Max Payne Film noir hangulatát megközelíteni hanem inkább egy Jhon Woo (amcsi filmek:PayCheck, Ál/Arc, Rés a Pajzson, Lost in space, Mission Impossible 2 és számolatlan Hong kongi lövöldözõs film:D) film akar lenni Chow-Yun Fat nevével fémjelezve (Gyilkosok Gyilkosa, The Corruptor, Bulletproof monk, Anna és a király és egy csomó Hong Kongi akciófilm szintén Jhon Woo által és nélküle rendezve:D)

Szóval aki szereti az észnélkül lövõs és lassított kamerás filmeket az szeretni fogja ezt is és nem a film noirt miatt:D mert az nem lesz benne szerintem:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shep
Az lehet, de az akciót überelni fogja szerintem :)

Remélem, hogy nem csak egy csilli-villi tech demó lesz.

Mert szerintem A Max Payne film-noir-os hangulatát biztos képtelen lesz elérni.

Shep
Most néztem meg a highres demonstrációs muvit, brutál lesz nagyon, kérdés milyen gép kell majd neki, hogy így fusson.

grebber
Nagyon jó,de a rakétavetõ eléggé nevetségeset "sebez"!

grebber

grebber

grebber
3 új kép

+ 1 bejelentés 2007 Q1-re modosult a megjelenési dátum :(

grebber
Ez a 98 MB-os eléggé komoly viszont egy db hibát láttam egyik jelenetnél hogy a fegyvert lebegett a levegõben.Ettõl eltekintva ütös lesz marha jól rombolható a terep szép frankó lesz várom ezerrel!

grebber
2 videó
Remélem ezeket még nem láttuk!

grebber
Új videó (50MB) na ez már valóban új!

grebber
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

KeKKSZike
Uhh... :( Nemááá! Én meg azt hittem, hogy április körül fog! :) Hát akkor még jó sokat kell várni. Eddig nem hallottam errõl a játékról, csak most a PcGuruban írtak róla. Jó lesz, az egyszer biztos! :)

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

grebber
Valamikor év végén!Hacsak nem tolják át 2007-re.

KeKKSZike
Nem tudja valaki, hogy mikor fog megjelenni?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

grebber

grebber
Itt van egy E3-as trailer is.

grebber

Miért kapott volna?

már megszokhattad volna tõle :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Kicsi az esélye, hogy a valószínûleg nagypénzes mozibefektetõk segítette szerzõpáros és a felbérelt - feltehetõen - szuperprofi animátorok elbaltázzák a játékot.

LOL. Bírom az ilyeneket. Így kell ezt csinálni, terjesszük a hülyeséget! Yes!