1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#393 Ezt én is megtaláltam, egy ajtót kellett betörni. Csak az a baj, hogy kevés benne a lőszer. -
#392 (Golden pistols) -
#391 Nemtom , hogy volt e már , de találtam egy ilyet :
-
#390 Na sikerült elindítani, csak visszakellett rakni egy régebbi drivert. Nem valami nagy játék, csak menni kell és lőni. A max payne-ben sem kellett mást csinálni, de az mégis jobban tetszett, annak volt hangulata, ez meg olyan mint az el matador. videóbejátszás->bemegyek egy nagy térre->mindenhonnan jön az ellenség->megölök mindenkit összegyűjtöm a fegyvereket és a papírdarut->megyek tovább és ugyan ez ismétlődik. Szerintem ezt csak valami nagyon ütős történet mentheti meg, mert ez a játékmenet szerintem 15 perc után megunható. A játék meglepően jól fut, azonban néha beakad, amikor új nagy helyszínre lépek, de ez betudható annak, hogy kevés a RAM-om. -
csoola #389 ne szép... "memoritareületen nem végezhetö el az utasitás"... hát szátok meg... b+ egy éves gép és nem megy rajtaXD lol?:D nah szép... asszem télleg veszek xboxot mert nem fogok évente tizezreket költeni erre a szarra... -
csoola #388 na települ, meglesem, a bioshock az meglepöen jol futott egész szép bállitásokkal, meg a moha is, remélem ez is lesz oly kedves... -
Nagy01 #387 Gondolom már rájöttetek hogyha normal szinten végigtoljátok akkor kapjátok meg azt a precíz célzás módot aztán ha mégegyszer nekivágtok de mostmár hard-ban akkor a rambó modot kapjátok és ha az is megvan akkor az ultra rambo mód lesz amikor mindenki meghal körülötte.:D -
#386 Örülök ha pár napon belül megjelenik végre, de azt nem tudhatja senki hogy magyarországon mikor kerül a boltokba (vagy mikor a netre :P :)
Szóval az a pár nap átmehet 1 hétbe is simán... -
ellington #385 menne nálad szerintem.
én leszedtem a demot, 250kbyte/sec-el jött. nem került semmibe. végigjátszottam, tetszett. -
mikiking #384 Cső all : Nem akarok kárnak leszedni ien nagy demot....szal előbb megkérdem.... a gépemen hogy müködne szerintetek ? -
#383 Én elkezdtem szedni tegnap a demót, de 69%-nál kifagyott a szerver(gondolom, mert megállt), na mondom jó, hagyom a fenébe, még pár nap és tölthetem a teljeset is...tényleg nem éri meg ez a 2gb, max. akkor ha 10mbit-es neted van, és 10 perc alatt lejön... -
#382 De ha 2 nap és megjelenik, akkor kár 2 gb-ot elcseszni rá. -
#381 Nekem is ezzel a "strangehold exe hibát észlelt ezért leáll" üzenettel nem indul el a játék, pedig sm3-mas kártyám van. -
#380 gyanitom... -
#379 Nekem valaminek amikor elindítom bejön egy loading és kilép egy hibaüzenettel:( nem tudjátok mi lehet a baj?? vagy lehet az hogy sm3 kell neki és az nincs meg nekem:( -
#378 Ha éenne megoldás ami hivatalos akkor lécci vki privátba írja meg nekem!Előre is THX! -
#377 én se kapkodtam
egyébként most csinálom másodjára...csak nehezebb fokozaton... de sztem lesz 3dszorra is..:P:P
-
#376 Végig kell vinni mégegyszer akkor 2x annyi :) Mondjuk én még azt sem vittem végig nem akarom elkapkodni :) -
#375 hát nem tom... remélem mert ha letöltöm és lesz akkor aztán ajjajjj....
gondolom ez se 1 dvd s lessz:( bár ut engine es jatekok 6.5 gb körül mozognak... szal sztem ez se lessz kisebb. meg rövidek... a MoH:A nem nyújt többet 5-6 h játéknál...:(:(:( -
#374 Szerintem nem lesz, reméljük, hogy a fullal nem lesz ilyen gond. -
#373 nah van valmi megoldás fronton?(már a monitoros problemre)??? -
ellington #372 nekem semmi gond nem volt vele, egy giga ramom van.. várom már a teljeset. -
#371 második végigjátszásnál vettem észre hogy a kocsmában maga John Woo a csapos... -
#370 Megéri leszedni sztem... Engem a sok kép és videó után a demó (a sok k*csögsége ellenére) csak mégjobban meggyőzött a full game érdemességéről... -
#369 CTRL asszem (miután közvetlenül az asztal előtt állsz)...
A demóban nem tűnt fel hogy bármi mást fel lehetne borítani, viszont sok tárgyat használhatsz fedezékként (amit meg nem tudsz, az elé még mindíg legugolhatsz "manuálisan" (C betű) -
#368 valakinek volt olyan hogy "a Stranglehold exe hibát észlelt ezért leállt"? -
#367 ÁÁÁÁ!Létezik h csak azért hal meg a monitor mikor betölt a jatek mert nincs csak 1 gb ramom???mert a hangokat hallom csak kép nincs... van már valami hivatalos megoldás? -
#366 Gamekapcson azt írták az asztalokat fel lehet borítani é fedezékként használni, na ezt hogy lehet megcsinálni? -
#365 -
#364 1Gb rammal nem igazán akar elindulni :(
Rengetegen írtak a hiv. fórumba, hogy 1gb rammal nem indul
(sajna nekem sem megy ...) -
#363 és most próbáltam ezt is
E:\demo\Binaries\Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=1024 -ResY=768
de esse ment...:( van valami megoldás? -
#362 HY Grebber! sry csak oda voltam de most mutatom h van beírva:
E:\demo\Binaries\MCELauncher.exe Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=1024 -ResY=768 -
hitch #361 sziasztok.Nekem olyan problémám van amikor elinditom bejona loadin tolt és egyszer csak jőn egy kék windows felirat hogy ez és ez nem mukodott nem értem.Pedig a gépem megfelel neki. -
#360 Asztalon jobbklikk tulajdonságok beállítások speciális és ott valamelyik fülöl belül van! -
thhommy #359 geforce 7600-om van azt h arra van-e állitva nemtom hol lehet megnézni? -
#358 nah gyerekek leteszteltem a demot...és batár meglepödtem....
2800+ 6600GT 1,5Gb Ram és alap inditással számomra meglepö modon még játszható...ez volt a berutális gépigénytöl valo félelem...és nem is olyan csunya a graf!
-
#357 1gb ram? -
#356 a videokártya driver nincs klónra állitva? -
#355 Milyen VGA-d van? -
thhommy #354 Hali nektek nem volt olyan problémátok, hogy mikor elindítjátok bejön az a képernyő amin le van irva az irányítás aztán csak sötét képernyő a monitorom kattog mintha ki be kapcsolna egyszer meg elindul de csak az animációig a játéknál fekete megint, probáltam drivert felrakni az se segitett valakinek valami ötlete?