Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nagy játék lesz ez is <#eljen>#eljen>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Info nem Gamestar hanem Hardwired mielõtt még agyonütnek érte.
Next PC upgrade: 2022
Sogun, 17:12 - PC X360 PS3 - Játék: Akció
(HW Insider) A GameStop.com szerint az X360 verzió augusztus 6-án kerül boltokba. A PS3/PC változatok pedig augusztus 20-án látják meg a napvilágot. A Stranglehold, Nézdahátam akció-kalandjáték, melyben kedvenc hong-kongi rendõrünkkel, Tequila felügyelõvel irtjuk a gengsztereket. John Woo ismert filmrendezõ segített a fejlesztésben. Tequila nyomozó arcát természetesen a híres színész Chow Yun-Fat adja. A játékban totál szétlõhetjük a falakat és a berendezést.
Thx, arsenal!
info: Gamestar
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Sogun, 08:25 - PC X360 PS3 - Játék: FPS
(PC Games) A John Woo közremûködésével készülõ és a Tiger Hill Entertainment csapata által fejlesztett Strangleholdról hírek kéltek szárnyra, melyek szerint szeptember 13-án érkezne a játék az európai piacokra. A Midway azt válaszolta a pletykákra, hogy valótlanok. Nincs még pontos dátum. A becsült elkészülési határidõ ezév nyara.
info: Hardwired
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Szóval aki szereti az észnélkül lövõs és lassított kamerás filmeket az szeretni fogja ezt is és nem a film noirt miatt:D mert az nem lesz benne szerintem:D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert szerintem A Max Payne film-noir-os hangulatát biztos képtelen lesz elérni.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
LOL. Bírom az ilyeneket. Így kell ezt csinálni, terjesszük a hülyeséget! Yes!