Stranglehold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nagy játék lesz ez is <#eljen>#eljen>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Info nem Gamestar hanem Hardwired mielõtt még agyonütnek érte.
Next PC upgrade: 2022
Sogun, 17:12 - PC X360 PS3 - Játék: Akció
(HW Insider) A GameStop.com szerint az X360 verzió augusztus 6-án kerül boltokba. A PS3/PC változatok pedig augusztus 20-án látják meg a napvilágot. A Stranglehold, Nézdahátam akció-kalandjáték, melyben kedvenc hong-kongi rendõrünkkel, Tequila felügyelõvel irtjuk a gengsztereket. John Woo ismert filmrendezõ segített a fejlesztésben. Tequila nyomozó arcát természetesen a híres színész Chow Yun-Fat adja. A játékban totál szétlõhetjük a falakat és a berendezést.
Thx, arsenal!
info: Gamestar
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Sogun, 08:25 - PC X360 PS3 - Játék: FPS
(PC Games) A John Woo közremûködésével készülõ és a Tiger Hill Entertainment csapata által fejlesztett Strangleholdról hírek kéltek szárnyra, melyek szerint szeptember 13-án érkezne a játék az európai piacokra. A Midway azt válaszolta a pletykákra, hogy valótlanok. Nincs még pontos dátum. A becsült elkészülési határidõ ezév nyara.
info: Hardwired
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Szóval aki szereti az észnélkül lövõs és lassított kamerás filmeket az szeretni fogja ezt is és nem a film noirt miatt😄 mert az nem lesz benne szerintem😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert szerintem A Max Payne film-noir-os hangulatát biztos képtelen lesz elérni.
Remélem ezeket még nem láttuk!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent