1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• Shep
    És a túljátszottam, vagy kitoltam hol marad? :D
    Nem bánnám, ha idő előtt megjelenne a játék. Mondjuk ma, mondjuk most :)
  • Eagle16
    Képek alapján elég randa :D
    Gondolom futás közben szebb. Jó lett a banner.
    Holnap jön a USA-ba, szóval holnap ha látja valaki valahol a teljeset, az említse már meg :)

ÉS: nem túlviszel egy játékot, hanem végigviszel, vagy végigjátszol...de ez a "túlviszem" nagyon durva :D /de azért jó hogy így összefoglaltad a demót/
  • AntiHero
    Na kivégeztem a DEMÓT!

- Túl vittem az összes nehézségi fokozaton

- Megtaláltam minden lila és piros hattyút

- Megszereztem minden képességet (4 van)
    1. GYÓGYÍTOD MAGAD
    2. FÓKUSZÁLT LÖVÉS (1db)
    3. GYORS EGYMÁS UTÁN LÖVÉS (NINCS FEGYVER TÖLTÉS)
    4. GYORS LÖVÉS KÖRBE KÖRBE (IDŐ LE LASSÍTVA)

- Megtaláltam az össze fegyvert:
    Künnyű megtalálni: Sima pistoly, Sörétes Puska
    "nehéz" megtalálni/ keresni kell:GOLDEN PISTOL, SUBMACHINE GUN, SUBMACHINE GUN.
    (Ha van még más fegyver vagy akármi szoljatok)

Pár kép a fegyverekről, technikákról, meg funny:

Lehet csapkodni is.

Fal mögül lövöldözni is.

Speciális Technika(2.) közben...

...és Speciális Technika(2.) után.

Speciális Technika(3.) közben...

Speciális Technika-ra(4.) készülődés...

GOLDEN PISTOL

HEAVY MACHINE GUN

SUBMACHINE GUN

Nice Shoot

• baxxterboy
    demoba nincsen
  • Evogordon
    Van a játékba grafikai beállítás vagy valami ilyesmi??
  • Shep
    A spamolók gyorsabbak ám :)
  • csoola
    nah jo, télleg jo arc meg minden de nem fogom fényezni (muha:D), persze jo ha ö a házigazda mert nem lesz majd 3 nap mulva teleirkálva az egész offal ha kijön egy wrz verzsön, mert majd minden 9 éves szarházi jön be aztán osztja majd:D
    Hatalmas gamer, látni, hogy szíve ügye a játék!

respect!
  • baxxterboy
    vki olyan szervert plíz ahol nem akad meg 92%-nál vagy nemtom
  • Prince23
    Én is... amúgy is sokat foglalkozik az sg-n, megérdemelné
  • strebacom
    Van már házigazda(?) hajrá Grebber testvér én melletted állok....
  • baxxterboy
    megőrülök, vmeik szerveren elakadt a letöltés 92%nál, most mi a f...-t csináljak???
  • csoola
    hát én kiprobáltam, használni inkább xp mert ugyis szinte csak játszok, ahhoz meg még jobb az XP a hardverem miatt... de kiványcsi voltam arra h megyen-e és ment!
  • dienesoft
    Bár csak félhetnék én is ettől :) Mert sajnos 162.18-as driverrel is cumikázok. Vista-t meg úgy, ahogy van, utálom. nem békélek ki vele :D
  • csoola
    én is ettöl félek
  • csoola
    hát sajna ha muszály...
  • Gerbill
    Az xp is egy szoftver:) Amúgy én is xp-n játszom, de mostmár inkább letörlöm, mert ezt is unásig fogom játszani, aztán a teljes már nem is kell:D
  • ellington
    egy giga rammal vistát nem szabad :D
  • ellington
    xp.
  • marco2
    Ha magyarítása lesz majd nagyon ütös játék lessz
  • AntiHero
    kérek új bannert köszi:D
  • kuci06
    xp, vagy pista alatt?
  • ellington
    miért hiszitek azt, hogy nem indul egy giga rammal? nekem is annyi van, és semmi gond nem volt.
  • csoola
    gerbill, ez nem szoftveres hiba... ez vmiért csak XP-n jön ki! probáld meg ha tudod vistával, nekem azon müködött, látod milyen a gépem... bár a procid lehet h kevés lesz neki, egy probát megér, amugy ha netán nem az lenne, akkor 162-es nvidia driverrel kell tolni-sokkal-sokkal jobban fut!
  • dienesoft
    Majd próbálok vele valamit kezdeni. De ugyanúgy, mint másoknak, nekem is ugrál a képernyőfelbontás. Feldobok egy másik drivert, hátha.
  • Gerbill
    Nekem szinte ugyan olyan géppel mint eked, megy a játék, csak ATI x1650, aminél talán még jobb is a 7600 GT és 768MbRam, tehát valami szoftveres probléma lesz nálad
  • grebber
    A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    -legalább 500 hozzászólás legyen a témában (Ez még nincs meg egyenlőre)
    -a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált (ez megvan)
    -az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat (Ezt már megtettem)
    -a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

Dióhéjban ennyi.No meg persze hogy sokszor legyen jelen a topikban az illető.
    Ez megprobálom maximalizálni ahogy a 3 műszak mellett tudom majd!
  • dienesoft
    "Remélem ebben nem csalódom akkorát mint a Medal of Honorban"
    Hát, én már most csalódtam, mert 1GB rammal el se indul. Szégyeljék magukat a fejlesztők, komolyan.
  • csoola
    nekem bejött:P csak rövid volt, bár a demos pálya lett a legjobb szvsz... cask a teljesben nem akarom még ujabb 25x végigtolni azt a mapot, a többi nem fogott meg annyira, de amugy jo lett nekem... cask a gépem kevés már:( fejleszteni meg nem akarom, mert akkor egy év aztán megint nem fog menni semmi... inkábba box kellene:P meg vagyok miatta örülve teljesen:P
  • Gerbill
    Remélem ebben nem csalódom akkorát mint a Medal of Honorban, pedig ott szinte semmilyen elvárásom nem volt, de amit kaptunk hát valami szörnyű lett.
  • csoola
    csak legyen xboxom:D amugy nekem ha ugyanez lesz a teljes játék cask mondjuk 20 orán keresztül nekem akkor is nagyon-nagyon bejövös lesz:D és ezze la hozzáállással ugyis tudni lehet h kapunk még ehhez pluszban dolgokat, john woo sztorit, akciot (more and more!) és fegyverropogást, meg vért (jo sokat:D) szoval... findzsa lesz!!:D csak lenne már itt... de mi az a két nap?:P péntekre ugyis lesz...:D
  • Gerbill
    Amúgy így második vagy harmadik végigjátszásra nem lesz ez olyan rossz játék. Ha hosszú lesz és nem válik monotonná, akkor talán még jó is lehet. Bár a MoHA demója jobb volt mint a teljes de itt azért keményen lesz sztori is, meg eddig nem tűnik annyira BUGosnak sem.
  • Gerbill
    Én nem találtam meg, csak az arany pisztolyt.
  • EmThor
    gépfegyevert remélem mindenki megtalálta a demóban ;)
  • csoola
    yeah
  • Gideon Wieth
    azt tudjátok h háromszor végignyomjátok mindig a lehető legnehezebben bónuszokat kaptok ?
  • Nyufeee
    Hali!
    Hallottam kijött a demó és megpróbáltam letölteni 2 helyröl is de mind 2 helyen crcr-t irt ki és nemtudtam telepiteni!
    Valaki tudna dobni nekem 1 linket honnan lehet lekapni?
  • Gideon Wieth
    nem csunya de én Xbox-on vittem azon sokkal szebb :)
  • csoola
    miért, nem lehet?:D ebben még az a kis minigame is bejött amikor a tüzpárbajban félre kell hajolni meg löni mint az atom:D