1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#473 És a túljátszottam, vagy kitoltam hol marad? :D -
#472 Nem bánnám, ha idő előtt megjelenne a játék. Mondjuk ma, mondjuk most :) -
#471 Képek alapján elég randa :D
Gondolom futás közben szebb. Jó lett a banner.
Holnap jön a USA-ba, szóval holnap ha látja valaki valahol a teljeset, az említse már meg :)
ÉS: nem túlviszel egy játékot, hanem végigviszel, vagy végigjátszol...de ez a "túlviszem" nagyon durva :D /de azért jó hogy így összefoglaltad a demót/ -
#470 Na kivégeztem a DEMÓT!
- Túl vittem az összes nehézségi fokozaton
- Megtaláltam minden lila és piros hattyút
- Megszereztem minden képességet (4 van)
1. GYÓGYÍTOD MAGAD
2. FÓKUSZÁLT LÖVÉS (1db)
3. GYORS EGYMÁS UTÁN LÖVÉS (NINCS FEGYVER TÖLTÉS)
4. GYORS LÖVÉS KÖRBE KÖRBE (IDŐ LE LASSÍTVA)
- Megtaláltam az össze fegyvert:
Künnyű megtalálni: Sima pistoly, Sörétes Puska
"nehéz" megtalálni/ keresni kell:GOLDEN PISTOL, SUBMACHINE GUN, SUBMACHINE GUN.
(Ha van még más fegyver vagy akármi szoljatok)
Pár kép a fegyverekről, technikákról, meg funny:
Lehet csapkodni is.
Fal mögül lövöldözni is.
Speciális Technika(2.) közben...
...és Speciális Technika(2.) után.
Speciális Technika(3.) közben...
Speciális Technika-ra(4.) készülődés...
GOLDEN PISTOL
HEAVY MACHINE GUN
SUBMACHINE GUN
Nice Shoot
-
baxxterboy #469 demoba nincsen -
#468 Van a játékba grafikai beállítás vagy valami ilyesmi?? -
#467 A spamolók gyorsabbak ám :) -
csoola #466 nah jo, télleg jo arc meg minden de nem fogom fényezni (muha:D), persze jo ha ö a házigazda mert nem lesz majd 3 nap mulva teleirkálva az egész offal ha kijön egy wrz verzsön, mert majd minden 9 éves szarházi jön be aztán osztja majd:D -
#465 Hatalmas gamer, látni, hogy szíve ügye a játék!
respect! -
baxxterboy #464 vki olyan szervert plíz ahol nem akad meg 92%-nál vagy nemtom -
#463 Én is... amúgy is sokat foglalkozik az sg-n, megérdemelné -
strebacom #462 Van már házigazda(?) hajrá Grebber testvér én melletted állok.... -
baxxterboy #461 megőrülök, vmeik szerveren elakadt a letöltés 92%nál, most mi a f...-t csináljak??? -
csoola #460 hát én kiprobáltam, használni inkább xp mert ugyis szinte csak játszok, ahhoz meg még jobb az XP a hardverem miatt... de kiványcsi voltam arra h megyen-e és ment! -
#459 Bár csak félhetnék én is ettől :) Mert sajnos 162.18-as driverrel is cumikázok. Vista-t meg úgy, ahogy van, utálom. nem békélek ki vele :D -
csoola #458 én is ettöl félek -
csoola #457 hát sajna ha muszály... -
#456 Az xp is egy szoftver:) Amúgy én is xp-n játszom, de mostmár inkább letörlöm, mert ezt is unásig fogom játszani, aztán a teljes már nem is kell:D -
ellington #455 egy giga rammal vistát nem szabad :D -
ellington #454 xp. -
marco2 #453 Ha magyarítása lesz majd nagyon ütös játék lessz -
#452 kérek új bannert köszi:D -
#451 xp, vagy pista alatt? -
ellington #450 miért hiszitek azt, hogy nem indul egy giga rammal? nekem is annyi van, és semmi gond nem volt. -
csoola #449 gerbill, ez nem szoftveres hiba... ez vmiért csak XP-n jön ki! probáld meg ha tudod vistával, nekem azon müködött, látod milyen a gépem... bár a procid lehet h kevés lesz neki, egy probát megér, amugy ha netán nem az lenne, akkor 162-es nvidia driverrel kell tolni-sokkal-sokkal jobban fut! -
#448 Majd próbálok vele valamit kezdeni. De ugyanúgy, mint másoknak, nekem is ugrál a képernyőfelbontás. Feldobok egy másik drivert, hátha. -
#447 Nekem szinte ugyan olyan géppel mint eked, megy a játék, csak ATI x1650, aminél talán még jobb is a 7600 GT és 768MbRam, tehát valami szoftveres probléma lesz nálad -
#446 A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
-legalább 500 hozzászólás legyen a témában (Ez még nincs meg egyenlőre)
-a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált (ez megvan)
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat (Ezt már megtettem)
-a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
Dióhéjban ennyi.No meg persze hogy sokszor legyen jelen a topikban az illető.
Ez megprobálom maximalizálni ahogy a 3 műszak mellett tudom majd!
-
#445 "Remélem ebben nem csalódom akkorát mint a Medal of Honorban"
Hát, én már most csalódtam, mert 1GB rammal el se indul. Szégyeljék magukat a fejlesztők, komolyan. -
csoola #444 nekem bejött:P csak rövid volt, bár a demos pálya lett a legjobb szvsz... cask a teljesben nem akarom még ujabb 25x végigtolni azt a mapot, a többi nem fogott meg annyira, de amugy jo lett nekem... cask a gépem kevés már:( fejleszteni meg nem akarom, mert akkor egy év aztán megint nem fog menni semmi... inkábba box kellene:P meg vagyok miatta örülve teljesen:P -
#443 Remélem ebben nem csalódom akkorát mint a Medal of Honorban, pedig ott szinte semmilyen elvárásom nem volt, de amit kaptunk hát valami szörnyű lett. -
csoola #442 csak legyen xboxom:D amugy nekem ha ugyanez lesz a teljes játék cask mondjuk 20 orán keresztül nekem akkor is nagyon-nagyon bejövös lesz:D és ezze la hozzáállással ugyis tudni lehet h kapunk még ehhez pluszban dolgokat, john woo sztorit, akciot (more and more!) és fegyverropogást, meg vért (jo sokat:D) szoval... findzsa lesz!!:D csak lenne már itt... de mi az a két nap?:P péntekre ugyis lesz...:D -
#441 Amúgy így második vagy harmadik végigjátszásra nem lesz ez olyan rossz játék. Ha hosszú lesz és nem válik monotonná, akkor talán még jó is lehet. Bár a MoHA demója jobb volt mint a teljes de itt azért keményen lesz sztori is, meg eddig nem tűnik annyira BUGosnak sem. -
#440 Én nem találtam meg, csak az arany pisztolyt. -
#439 gépfegyevert remélem mindenki megtalálta a demóban ;) -
csoola #438 yeah -
#437 azt tudjátok h háromszor végignyomjátok mindig a lehető legnehezebben bónuszokat kaptok ? -
#436 Hali!
Hallottam kijött a demó és megpróbáltam letölteni 2 helyröl is de mind 2 helyen crcr-t irt ki és nemtudtam telepiteni!
Valaki tudna dobni nekem 1 linket honnan lehet lekapni? -
#435 nem csunya de én Xbox-on vittem azon sokkal szebb :) -
csoola #434 miért, nem lehet?:D ebben még az a kis minigame is bejött amikor a tüzpárbajban félre kell hajolni meg löni mint az atom:D