1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#513 Nálam 9.5/10 simán kap a demó alapján. -
#512 Ha USA-ban ma jelenik meg, akkor szerintem ma este, vagy holnap már lennie kell wareznak. -
#511 Na gyorsan összedobtam egy FAQ-ot!
Nagyon alap semmi csicsa a tartalom a fontos.
FAQ!! -
#510 Worthplaying pontozta a gamet: 8.6/10
-
#509 Hétvégére már biztosan lesz szerintem... -
#508 Elkezdtem nézegetni az aszfaltos oldalt, hátha kijön hamarosan :) -
#507 Betegen te csak ne játszál, mars az ágyba büdös kölke :) -
csoola #506 türeé,etlenül (betegen:P) várom h megjelenjen, most pont jo lenne mert érzem h a héten már nem nagyon lesz suliXD lenne rá idöm:P de ilyenkor mindig suli-idöben szokott jönni:P -
#505 Én sajna nem vágom, ezt a témát :( -
#504 Hát aki ért hozzá az csinálhat és berakatjuk a banner alá.
Egyenlőre a történet,gépigény, meg egy demó letöltési link ami benne lehet! -
#503 Egy FAQ-ot is összekéne dobni, nem? -
#502 Nem nagyon értek a dologhoz, de #495ös hozzászólásban olvasottak alapján úgy érzem az USt, mivel az a verzió még ma jön, míg az EUs csak 10 nap múlva ...
Bár ezt gondolom te is olvastad ... -
#501 Na irtam mailt a házigazda joggal kapcsolatban!Remélem elfogadják! -
#500 méket érdemes leszedni? az amcsit vagy az angol verziót (Eu)? -
#499 Vihar előtti csend... -
csoola #498 biztos securom... vmi olyan lehet mint a moha-nak... de biztosan kijön pár napon belül:) -
#497 Azt lehet tudni, hogy milyen védelem van a játékon? Kérdem ezt azért, hogy mennyire lesz nehéz feltörni a cracker csapatoknak. -
#496 8. képről a heavy machine gun hol van? thx -
Newfronter #495 Megjelenési időpontok.
18.-án jön ki az USA-ban. EU-ban jön ki 28.-án, az meg kit érdekel? :D
-
Djemba #494 hoppá 28-án jön ki:((( -
#493 Hoppá... 18.-a van :))))))) -
#492 Meg próbálom akkor ezeket, köszi. Eddig egyik játékkal sem volt gond.Bioshock, MoH is ment szépen. -
c3124c #491 hali, egyik havernál a fear dobta ezt, és a kodek pakk, volt a para. 6.x-es Acemegacodec pakk-ja volt. -
#490 rakj fel új catalistot sztem. -
#489 Hali!
Feltettem a demot, de amikor végig megy a videó az elején, és már a játék menne, akkor egy fekete képernyőt kapok.Nem fagy le a játék, mert hallom, hogy mennek az autók, meg megy az ember is.Csak képem nincs.Viszont, a menü meg mindenhol van kép. x1950GT-ém van.És 7.4-es Catalyst. -
#488 Ja , a másik fele meg , hogy egy kábelen sétáltam át oda -
Gabe18 #487 Én az X360-as verzióban is be tudtam egyszer esni a szoba alá,aztán onnan sehova tovább. -
#486 Nah eztlessétek , felvettem egy """KIS""" bugot
Ez azér már elég durva...főleg , ha a multiba is lesz ilyen...
KATT (YouTube) -
#485 Hy all!
Na kiprobáltam a demót és apszolult Max Payne. Az irányitás,a Bullet-Time,a vetődések... minden. De ezt nem rossz értelemben mondom hanem kifejezetten tetszik! Én szerettem a Max Payne 1-2 szerintem mind grafikailag, mind játékélményileg nagyon jó volt. És ez is nagyon tetszik a grafika egyik kis hibája, hogy nincs AA de ez sajnos az Unreal 3 Engine hátulütője. De sebaj ennyi belefér.
Bye All! -
#484 1 et nemértek :
Hogy a fenébe oldották meg a multiba az időlassítást? Mert néztem pár vidit és aztmondja , hogy az ellenfeleknek nem lassul az idő , csak neked , másik mp gameplay vidibe még az se értette , aki játszott vele
Ha valaki tudja hogy, pls írja le , mert nem tok rájönni -
#483 Igen -
csoola #482 magambol indulva igen:P -
mikiking #481 és sh 4-el ? -
#480 A ws ről tudtok valamit? (16:9 , 16:10)
Mert demóban nemvolt , eléggé idegesít a 2 fekete csík
-
#479 Miért akinek XP-n hibát dob megy ,annak Vistán fut rendesen ? -
csoola #478 bezony, vagy kijavitják ezt a hibát teljesre vagy marad a vista vagy xbox... -
#477 ok de sh3-as karival is kilép sk embernek...
-
#476 Szerintem 9600-as vga-val hanyagold a játékot ,mivel sm3-as kártya kell neki! És abból se árt a 6600GT de ha normálisan akarsz játsznai minimum egy 7600GT vagy ennek megfelelő ATI. -
#475 Remélem a fullos el fog indulni hibaüzi nélkül Xp-n.mert a demot nem tudtam elindítani:( -
#474 Egy bánatom van, hogy a gázpalackokat nem lehet felvenni és eldobi majd szétlőni, mint pl a Dead to Rights-ban, mert ez a csak szétlövöm és robban annyira gagyi már, ezt már a doom-ban is elsütötték igaz ott hordók voltak.