1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#593 World in Conflict? Abba van lan , ja -
#592 Ehh, ezt nem is ide akartam írni, boccccs :D -
#591 Jó lenne, ha lenne. Kíváncsi vagyok hogy letaszítja-e ez a játék majd a trónról a Company of Heroes-t :) -
#590 Azt majd szerintem Grebber tudja. -
#589 Amúgy nem tudja valaki , hogy van e benne lan? -
#588 Csütörtök-péntekre kénszerszabadságra küldtek, remélem ma kijön a game, és akkor holnap-holnapután tudom tolni :) -
#587 Áááá, zárjuk már le ezt a proci témát, a játékkal kapcsolatban irogassunk már...ha valakinek procis kérdése van, az menjen át a hardware topicba, és válaszolok neki :) -
#586 De amúgy meg főleg Athlon64 X2 6000+ nak néztem utánna , csak azt ne mond , hogy akkor az 2 magos 6GHz ! (de rájöttem , hogy úgy lehet , hogy akkor a 6000 az az , hogy 2×3 ) Így viszont igazatok van 1 magos az télleg lehet , hogy annyi , de akkor mi a f*szé van az írja a 3200+ oshoz órajelnek , hogy 2GHz ,és ugyanígy a többinél is ! -
#585 Hát eddig minden játék tökéletesen ment rajta úgyhogy nemhinném hogy ezzel van a gond, a másik meg hogy 1 éve vettem, de ha meg mégis ez lenne a hiba akkor bekaphatja a Midway -
#584 Utánna is néztem lol Amúgy nem mind1 ik ugyanolyan magos , tehát az is számít , de ott árbeli különbség is van! -
#583 Ha nem is értesz hozzá minek vitatkozol, legalább utánanéznél.
Itt a válasz tessék, ha nekem nem hiszel.#581 -
#582 Az az igazság , hogy AMD m még nem volt De ettől függetlenül olvastam róla és a 3200+ semmiképp se olyan mint egy 3GHz es p4 ... Mert ahogy írtam , akkor egy Athlon64 3800+ = 3.8GHz es p4 ? Igencsak érdekes lenne ... -
#581 Igen, Atlon XP ~ P4 (Northwood mag)
A Prescott-os P4-eknek viszont már nem ellenfél a Barton, ezért jött az A64, ami bealázta játékok alatt az összes Prescott-ot. -
#580 Szerintem is. Aki ért hozzá egy kicsit is, az tudja hogy milyen procija van, és mire képes, mit tud, mit nem...Atlon XP-n nem biztos hogy menni fog (SSE3 hiánya miatt), Athlon 64-en 1000% hogy futni fog, és menni fog az egymagos Prescott/Northwood magos procikon is. Ennyi. -
#579 Szerintem meg az a hülyeség amit te írtál. A régebbi AMD processzorok 2600+ pl igen is egy intel p4 2,6 Ghz-nek felel meg. Különben elég furcsa volna, ha ezzel az amúgy 1,94 Ghz-s processzorral játszottam volna végig a Moha-t, Stranglehold demót, bioshock demót, Rainbow six Vegas-t. -
csoola #578 sztem itt felesleges erröl vitázni... -
#577 Ez enyhén hülyeség amit mondtál! Akkor a te számításaid alapján egy Athlon64 X2 6000+ = egy 5GHz es 2 magos intel proci , 40e körül és az intel a 2.3 asokat adja ennyiért tehát ők jól átbasznak ( igaz ott 4MB cache , de akkoris) , és ezért megy csődbe az AMD (még nem biztos) . Hát igazadvan ! -
#576 Ez szerintem is így lenne korrekt!
Én sem látom még... -
ellington #575 azt aláírom, hogy legyen törölve a warez kérdés, de annyit engedjünk meg magunknak, hogy valaki szól, ha már fellelhető, aztán az illetőt privátban lehet zaklatni. én még nem látom amúgy. -
LMNO #574 lol
Hol tanítják ezt a beszorzásos módszert? :) most hallom először...
Amúgy meg az athlon xp-knek a sorszámuk szerint megfelelnek kb egy olyan p4-es procinak, tehát a 3200+os egy 3ghz körüli p4-nek.
Ettől még lehet a baja a játéknak hogy egymagos procim van, vagy hogy nincs sse2 benne, csak akkor közölje, vagy lépjen ki vmi hibaüzenettel, de ne fagyjon le az egész gép.
-
csoola #573 én szeretnék is:P xbox 360 eléggé bejövös, csak még egys kicsit várnom kell vele... -
#572 Ha lenne pénzem nem szaroznék, az biztos... -
#571 kell venni konzolt és nincs probléma a géppel többet, én is ezt tettem. a látvány meg detto, ps3-on meg pc-n is (3.5+, 2gb ram, 7600gt) -
#570 Nekem ilyen van, ez jó:
Intel Core 2 Duo E4500 2.2 ghz
Kérdem azért mert nem nagyon értek hozzá.
Hogy ON is legyek, a demó szépen futott, gondolom a fullal sem lesz gond. -
#569 A tied 3.26GHz , azért van különbség a 2GHz és ez között...De gondolom csak tuningoltad a procit , úgy lett ennyi.
Az E6320 pedig 1.86 GHz de az 2 magos , tehát 2× annyi és ezek már 1066 FSB sek és 4MB cache ! -
#568 Mostanság már rég nem érdekelnek senkit a Ghz-ek...egy E6320-as proci is csak 1.8Ghz-en fut, és mégis elmegy rajta a Stranglehold szerintem :D
Itt van az én procim: már vagy 4 éves konstrukció, de simán visz minden játékot, pedig csak 1 magos :)
De gondolom ezt fölöslegesen mondtam el, akinek olyan konfigja van mint neked, annak már illik értenie az ilyen dolgokhoz...
-
#567 A te procid órajele mennyi is? 2.4Ghz? És akkor azt még szorozzam meg 4-el, mert 4 magos ugye? -
#566 Azért az már nem olyan érdekes , hogy 2GHz es procival nem indul egy ekkora gépigényű játék. Ez már nem a Jazz Jackrabbit -
#565 Szerintem ez valami demo bug lesz...a teljes játék már biztos jól fog menni, ha nem, akkor leshetik a kiadónál, hogy mennyit játékot fognak eladni...(nem sokat...) -
LMNO #564 Hello!
Nálam ugyanez...
Mondjuk nálam lehet a proci miatt is, de azért ilyet nem illene csinálnia
(athlon 3200+, 1gb ram, 7600gt)
De nem szórakoztam vele sokat, mert kicsit unalmas újraindítani :)
-
#563 2GHz , bocs -
#562 Az 1.8 GHz nek megfeleő 1 magos proci , nézd meg a mai játékok minimum gépigényét!(mind1ik 3GHz körül van) -
#561 Nem tellik mindenkinek 4 magra :)
Amúgy A64 3200+ S939-ben már van SSE3 támogatás is, nem az lesz a baj. -
#560 Igen, ezért is nem azt mondtam először , hanem a drivert neki is... -
#559 Hát van rá példa hogy a proci végett (SSE2 hiánya ) nem indul a game de akkor egyből hibát észlel azért leállt szövegget irja ki. -
#558 Megvan mi a gond, nézd meg milyen procid van Kicsit öreg darab -
#557 Mindenkinek ilyen-.- -
Djemba #556 jaj de csúnya neked a grafika -
#555 Pfff....93.71-essel sem jó, á nem is idegesítem magamat, fölöslegesen szedtem le 2GB-t -
#554 Ok, köszi, megpróbálom