1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
ellington #633 akkor gondolom ma már kézhez kapta, aki az usában lement a boltba és megvette. -
#632 Ez nem jó hír.... -
#631 köszi a választ ... -
Newfronter #630 Amcsiknál tegnap még nem jelent meg, csak SZÁLLÍTOTTÁK. Írták az nforce-on. -
#629 "a több magról meg annyit hogy nem fog 2szer meg 4szer olyan jól menni rajta, főleg ha a progi nem használja ki"
Ezt tudom , örülök , ha a játék a 4 ből 2-t használ De amúgy már pár játék használja a 2 magos procikat , és az új játékok fogják is! -
csoola #628 nekem már nem csak kék halált, hanem egy király utat is adott a szervizbe!
már nemhogy kidob vagy ilyesmi, még bootolás elött is pixelhibás a kép...
holnap küldöm vissza a gépet, mivel még formázás sem sikerült, közben is pixelhibás a kép... és tuti h a videokarimat ölte meg... -
LMNO #627 az athlon xp-kről és p4-esekről beszéltem ha nem tűnt volna fel...
az athlon64, x2esek meg core2 duo-k már egészen más téma
a több magról meg annyit hogy nem fog 2szer meg 4szer olyan jól menni rajta, főleg ha a progi nem használja ki -
#626 De gondolom nem az USA-ban él, Európában még nincs kinnt, úgy értettem. -
#625 DE , kinnvan , csak még nincs warez! -
#624 Nincs még kinnt. -
#623 Kint van már a full, bocsi, hogy nem olvasok vissza de értetségi előtt állok ... tehát egy egyszerű válasszal is beérném :) -
#622 nekem ilyet memoria hibánál csinállt -
#621 De amúgy sok embernek van ugyanilyen problémája(feketeképernyő, újraindulás, kékhalál...), szóval nem a géppel lesz a gond szerintem. -
#620 Egy próbát megér. Lehet hogy csak a demo-nak van valami gyíkja...a teljes játék már remélem hogy probléma mentes lesz. -
#619 Azzal is ugyanúgy xar lesz sztem! -
#618 Az szted 160 alatti? 94.24 vagy 158.xx ! -
#617 Aha, azt próbáld meg, és ha az is ezt csinálja, akkor 94.24. -
hitch #616 van az a 163.44 azt rakjam fel sztetek? -
#615 Pontosan! Driver hiba , tuti. -
#614 Igen, ez kékhalálos kékhalál :D
nv4 display-re hivatkozik, szóval drivercsere! (94.24, vagy valamelyik új béta) -
hitch #613 -
hitch #612 nem megmutatom mit ir ki -
#611 Próbáld meg a 94.24-est esetleg. (guru3d.com-on fenn van szerintem)
Gondolom más játékoknál nincs gond semmivel. -
#610 kékhalál alatt télleg kékhalált értesz vagy csak a monitor írja ki , hogy nincs fogkrém (no signal) ? -
hitch #609 162.18-as -
#608 Melyik driver van fennt? -
#607 Igen, 7-es szériára inkább még a 9X.XX driverek ajánlottak.
Nekem most 162.18-as van fennt, de ha valami gond lesz, frissítem. -
hitch #606 nem aza gond hogy el akarom inditani,tölt amikor bejonne az intro meg minden vár egy kicsit és kék halál. -
#605 Az amcsiknál 18-án már megjelent, Európában 28-ától lehet megvenni...a kettő között meg találd ki hogy mi van :D -
hirtwarez #604 mikor jelenik meg pc-re???? -
#603 De elég sokszor pont az új driver a gond , főleg 7600GT nél! 160 alattit tegyél föl , mondjuk a 158 ast , ha az a gond , hogy nincs kép , akkor a driver miatt van! -
#602 Új driver mindenképpen kell hozzá szerintem, meg az se árt, ha nincs fennt az Ace Mega Codec pakk.(ha van, akkor dashboard-ból le lehet tiltani egy időre) Én biztos vagyok benne, hogy nálam menni fog, eddig nem volt olyan játék, ami ne ment volna. -
#601 Ha a demo nem ment , akkor nagy valószínűséggel a teljes se fog! De télleg más a gond. Milyen drivered van? -
#600 Én a demót nem szedtem le, mert úgyis itt van nemsokára a teljes, szóval nem tudok róla nyilatkozni, hogy ment e nekem 1 giga rammal.
Hétszentség hogy menni fog 1 giga rammal, sőt még 512-vel is el fog indulni.
Nálad amúgy miért nem indult el? Kiírt valamit? -
hitch #599 akkor?? mert már a demot is ki akartam probálni csak ugyebár nem sikerult.
bocs ha nagyon pofátlan vok -
#598 Menni fog 1 gigával, ne aggódj, nem az volt a baja... -
#597 Én már nagyon sok multi videót néztem , de lanról még egyikbe se volt szó! Nagyon remélem , hogy lesz. Amúgy a legdurvább az egészben , az az , hogy van tequila time (időlassítás) a multiba és úgy ráadásul , hogy az ellennek nem lassul az idő , CSAK NEKED ! Fogalmom nincs hogy oldották meg , de sztem vmi késletetéssel ,amúgy ez biztos , hogy van benne, és hogy csak neked lassul! -
hitch #596 Ha ki fogj jönni az eredeti akkor nem lesz már ez a 1 giga ram gond?meert nekem a demo az nem indult el -
#595 Pfujj ezt a videót már annyiszor láttam hogy hányingerem van tőle:) -
#594 Igen, arra értettem, csak sűrűn látogatom mindkét játék topicját, aztán kicsit összekavarodtam :D
Ennek a videónak a végén van egy kis multi:link
Nem tűnik rossznak...