1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#553 Nah aszem ma már nem lesz warez, megyek aludni... -
csoola #552 nem a drivernek, hanem a game-nek, de amugy ez csak egy kifogás részemröl:D mert akkor elég durva h a nagyobb igényü vistán meg megy... lol, nah szedek vmi 15x drivert aztán bodottá remélem:D -
#551 Kössz! -
#550 Nem a driver a ludas, valami más gond van, mert ugyanaz a driver egyik xp-men megy másikon meg nem. -
#549 Ahány gép annyi féle hiba. -
#548 Érdekes ,másik gépembe 7600GT van , egyik 160 fölöttivel se megy (igaz csak 2-t próbáltam :D ) semelyik game , és ez másoknál is ígyvolt , aki mondta , hogy nemműködik az új driverrel...
csoola: semmi köze a memóriához a drivernek -
#547 Áhh, ramtól nem függhet ez...R6 Vegas, Bioshock, MOH:A...ezek mind mentek 1 giga rammal, nehogy már ez a játék meg kitalálja, hogy 1 gigával fekete képernyőket dobál... -
#546 Itt:
Ez ott van ahol elsőnek csúszól sokáig a csövön lefele. A mellet fell kel ugorni (vetődni) ide. -
csoola #545 megnézem a régi drivert, de sztem amiatt is van h nekünk nincs 2 giga ramunk... -
#544 Tévedés! Én 162.18-at használom semmi gondom nem volt vele! -
#543 Hy all!
Nem találom az utolsó fegyvert a demóban. Valaki elmondaná hol van a za fránya Heavy Machine Gun?
Előre is köszönöm! -
#542 Mind a kettőtöknél ugyanaz a gond! 7xxx es karihoz 160 alatti driver kell !!! (lehet , hogy az nvidia oldalára az van írva , de nem működik velük , csak 8xxx el!) Itt minden driver fönnvan. -
csoola #541 nekem ehhez felrakott beta driver kicsináltra gépem, most csökkentett modban msn-ezek:S megprobálom leszedni a régebbit hátha... -
#540 Sziasztok!
Letöltöttem a demot, feltelepítettem, és amikor elindítom, bejön az 1. töltő képernyő, amikor kiírja hogy mit milyen billentyűvel csinál Tequila, de azután szépen kikapcsol a monitor magától és se hang se kép. Volt már vkinek ilyen problémája? -
#539 Vagy csak nem ismerik (még) annyian a Strangleholdot... (én is egy hirdetésben láttam ) De nekem eddig nagyon bejön , remélem a multi is király lesz -
#538 Jó ez a topic, legalább nem érkezik naponta 1500 HSZ., mint a Bioshock topicba anno...látszik hogy nem sokan kedvelik a TPS stílust, de jobb is így, meghitt, családi hangulatban :D -
strebacom #537 Megkaptad már a föszerepet a fórum vezetésére, neked drukkolok.... -
ellington #536 hehe -
#535 Itt elő lehet rendelni a játékot! 11990Ft-ért! -
#534 Már csak a játék hiányzik :) -
csoola #533 csak lenne mivel használnom... -
Spaceghost #532 Ohh ez nagyon jó hír. Hamachi szoba :D -
#531 Mivel remélem lesz lan és jöttök majd multizni, ezért csináltam egy hamachi szobát , hogy addigis gyűljünk!
Szoba: Stranglehold (SG)
Jelszó: havefun
(Hamachihoz eléggé értek , örökös premiumot is meg tudom oldani , ha valaki nem férne már be ; vagy esetleg lesz több szoba.) -
csoola #530 msot rakom vistára is az uj nvidia beta drivert h meglessem mennyire jo már vele:P -
#529 Jaja.Az jó lesz úgy.Ez a játék szerintem nem lesz olyan jó, mint anno a MAx Payne 2 volt. Emlékszem, a Max Payne 2, még egy S3 Savage alaplapi vga-val is simán futott lowon :) Ehhez meg azért kell kraft rendesen. -
csoola #528 sztem legyen egy off topik mitn a bioshocknál:) az ugy ahogy müködött -
ellington #527 nem tudom a demoban mi lehetett a két giga amúgy. nem volt úgy kidolgozva az a halál lineáris pálya. de mégis annyi... -
#526 Ha azt vesszük hogy a demó egy pálya 2giga akkor ha 7 pályás a játék 7x2=14gigára jön ki szóval lehetséges a 15giga. -
#525 15 gb???? :OO:SS
akkor ez is több mint 6 gigás lesz a telepitője, a fene vigye el...
demóval nem játszom, nem is szándékozom:Xd
A hangulattal és a küldetés felépitésekkel szerintetek minden okés lesz? -
#524 Nekem elég lenne hétvégére is :D
De akkor aztán már 2.5-ös peccsel, meg reloaded-al :DD -
#523 Azt már most leszögezném hogy a warez témával kapcslatos dolgok és a felesleges érdemben nem a játékhoz tartozó hozzászolások törölve lesznek.
Akinek nemtetszik megy szépen a saját fórumokba és nyit egy warez topikot!
-
Djemba #522 estére remélem lesz vmi vagy holnap -
csoola #521 elég lesz a quad layer hd lemez is:P -
#520 A hivatalos oldalon ez áll:
Avaible now
Ez jó jel :) -
#519 Ez a 15 giga csak valami téves adat lehet, bár ha a demobol indulunk ki akkor elképzelhető, de az azért minősítené a készítőket. -
Djemba #518 15 gb azta 2 év múlva már 8 dvd gamek leszenk -
csoola #517 jo majd hivjatok fel amikor kijön addig alszok egyet (kettöt, hármat) -
#516 Tegyük hozzá, hogy többek közt az Amazon.com is 15GB szabad helyet ír. (sajnos ... brühühüh)
grebber, azt hiszem a topik minden egyes olvasójának nevében mondhatom: Köszönjük szépen a FAQt! -
#515 Hát ha a kb 15 perces demó 2,xGB-ot telepített fel eléképzelhetőnek tartom! -
ellington #514 15 giga szabad hely?