1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

Nah aszem ma már nem lesz warez, megyek aludni...
  • csoola
    nem a drivernek, hanem a game-nek, de amugy ez csak egy kifogás részemröl:D mert akkor elég durva h a nagyobb igényü vistán meg megy... lol, nah szedek vmi 15x drivert aztán bodottá remélem:D
  • SD456
    Kössz!
  • Shep
    Nem a driver a ludas, valami más gond van, mert ugyanaz a driver egyik xp-men megy másikon meg nem.
  • grebber
    Ahány gép annyi féle hiba.
  • NeBby
    Érdekes ,másik gépembe 7600GT van , egyik 160 fölöttivel se megy (igaz csak 2-t próbáltam :D ) semelyik game , és ez másoknál is ígyvolt , aki mondta , hogy nemműködik az új driverrel...
    csoola: semmi köze a memóriához a drivernek
  • Eagle16
    Áhh, ramtól nem függhet ez...R6 Vegas, Bioshock, MOH:A...ezek mind mentek 1 giga rammal, nehogy már ez a játék meg kitalálja, hogy 1 gigával fekete képernyőket dobál...
  • AntiHero
    Itt:

Ez ott van ahol elsőnek csúszól sokáig a csövön lefele. A mellet fell kel ugorni (vetődni) ide.
  • csoola
    megnézem a régi drivert, de sztem amiatt is van h nekünk nincs 2 giga ramunk...
  • grebber
    Tévedés! Én 162.18-at használom semmi gondom nem volt vele!
  • SD456
    Hy all!

Nem találom az utolsó fegyvert a demóban. Valaki elmondaná hol van a za fránya Heavy Machine Gun?

Előre is köszönöm!
  • NeBby
    Mind a kettőtöknél ugyanaz a gond! 7xxx es karihoz 160 alatti driver kell !!! (lehet , hogy az nvidia oldalára az van írva , de nem működik velük , csak 8xxx el!) Itt minden driver fönnvan.
  • csoola
    nekem ehhez felrakott beta driver kicsináltra gépem, most csökkentett modban msn-ezek:S megprobálom leszedni a régebbit hátha...
  • Ioles
    Sziasztok!

Letöltöttem a demot, feltelepítettem, és amikor elindítom, bejön az 1. töltő képernyő, amikor kiírja hogy mit milyen billentyűvel csinál Tequila, de azután szépen kikapcsol a monitor magától és se hang se kép. Volt már vkinek ilyen problémája?
  • NeBby
    Vagy csak nem ismerik (még) annyian a Strangleholdot... (én is egy hirdetésben láttam ) De nekem eddig nagyon bejön , remélem a multi is király lesz
  • Eagle16
    Jó ez a topic, legalább nem érkezik naponta 1500 HSZ., mint a Bioshock topicba anno...látszik hogy nem sokan kedvelik a TPS stílust, de jobb is így, meghitt, családi hangulatban :D
  • strebacom
    Megkaptad már a föszerepet a fórum vezetésére, neked drukkolok....
  • ellington
    hehe
  • grebber
    Itt elő lehet rendelni a játékot! 11990Ft-ért!
  • Eagle16
    Már csak a játék hiányzik :)
  • csoola
    csak lenne mivel használnom...
  • Spaceghost
    Ohh ez nagyon jó hír. Hamachi szoba :D
  • NeBby
    Mivel remélem lesz lan és jöttök majd multizni, ezért csináltam egy hamachi szobát , hogy addigis gyűljünk!

Szoba: Stranglehold (SG)
    Jelszó: havefun

(Hamachihoz eléggé értek , örökös premiumot is meg tudom oldani , ha valaki nem férne már be ; vagy esetleg lesz több szoba.)
  • csoola
    msot rakom vistára is az uj nvidia beta drivert h meglessem mennyire jo már vele:P
  • Eagle16
    Jaja.Az jó lesz úgy.Ez a játék szerintem nem lesz olyan jó, mint anno a MAx Payne 2 volt. Emlékszem, a Max Payne 2, még egy S3 Savage alaplapi vga-val is simán futott lowon :) Ehhez meg azért kell kraft rendesen.
  • csoola
    sztem legyen egy off topik mitn a bioshocknál:) az ugy ahogy müködött
  • ellington
    nem tudom a demoban mi lehetett a két giga amúgy. nem volt úgy kidolgozva az a halál lineáris pálya. de mégis annyi...
  • CalebJoe
    Ha azt vesszük hogy a demó egy pálya 2giga akkor ha 7 pályás a játék 7x2=14gigára jön ki szóval lehetséges a 15giga.
  • Prince23
    15 gb???? :OO:SS
    akkor ez is több mint 6 gigás lesz a telepitője, a fene vigye el...
    demóval nem játszom, nem is szándékozom:Xd

A hangulattal és a küldetés felépitésekkel szerintetek minden okés lesz?
  • Eagle16
    Nekem elég lenne hétvégére is :D
    De akkor aztán már 2.5-ös peccsel, meg reloaded-al :DD
  • grebber
    Azt már most leszögezném hogy a warez témával kapcslatos dolgok és a felesleges érdemben nem a játékhoz tartozó hozzászolások törölve lesznek.

Akinek nemtetszik megy szépen a saját fórumokba és nyit egy warez topikot!

• Djemba
    estére remélem lesz vmi vagy holnap
  • csoola
    elég lesz a quad layer hd lemez is:P
    A hivatalos oldalon ez áll:

Avaible now

Ez jó jel :)
  • Shep
    Ez a 15 giga csak valami téves adat lehet, bár ha a demobol indulunk ki akkor elképzelhető, de az azért minősítené a készítőket.
  • Djemba
    15 gb azta 2 év múlva már 8 dvd gamek leszenk
  • csoola
    jo majd hivjatok fel amikor kijön addig alszok egyet (kettöt, hármat)
  • ZsZso
    Tegyük hozzá, hogy többek közt az Amazon.com is 15GB szabad helyet ír. (sajnos ... brühühüh)

grebber, azt hiszem a topik minden egyes olvasójának nevében mondhatom: Köszönjük szépen a FAQt!
  • grebber
    Hát ha a kb 15 perces demó 2,xGB-ot telepített fel eléképzelhetőnek tartom!
  • ellington
    15 giga szabad hely?