144
CSI 3: Dimensions of Murder
-
éljen :) -
joe69 #23 latom mindenki kiugrott az ablakon a hir hallatan:D -
joe69 #22 kigyutt! -
donoki #21 Ja ;) -
joe69 #20 na mostmar kijohetne -
joe69 #19 preview -
Megoldottam át kellet állítani a nyelvi eszköztárakat. Most viszont a második részben a második ügy francia az elsőnél minden angolul volt a második meg francia nagyon idegesítő. -
donoki #17 Aham..
Mennyibe fog kerülni?vagy warez? :D -
joe69 #16 ubisoft honlapjan marc 14-et irnak megjelenesre, egy kis csuszas meg belefer:P -
Patch? -
donoki #14 Nem tom!
Én nem jáccottam az egyel csak a 2vel de abba nem volt ilyen gond! -
Nekem az első résszel van egy kis gondom. Amikor alul rámegyek egy eszközre a nevét ilyen téglalap karakterekkel írja ki (tehát nem UV lamp hanem [][][]) Mit csináljak?? -
donoki #12 Én csak a 2.kal játszottam!
De az is jó volt...Ez is remélem jó lesz! -
joe69 #11 pontos megjelenes marc 7, remenykedjunk h jovo 7en kijon:) -
Az első részzel nem játszottam, csak a másodikkal, de az nagyon tetszett. Most, hogy valós engine-t kap, az egész elég érdekesen fog zajlani, eddig csak gombokra kattintottunk, meg nyilakra.. -
Sőt, a CDgalaxisnál is. -
donoki #8 Hát ja...(warez) :/ -
donoki #7 Királyság!
Nagyon váron ezt a stuffot :P -
le is lehet tölteni a hármat a rajongóknak teljesen ingyen:D -
thiefpaper #5 Most van egy remek akció (főleg rajongóknak): a PcDome-on lehet kapni az eddig megjelent 3 CSI játékot, mindössze 4000 forintért. -
moralosan #4 Én az eddigiekből a sorozatra/-okra/ jellemző okfejtéseket hiányoltam, amikor csak találgatnak a nyomozók, mi és hogyan történt, közben meg lepereg a szemük előtt az elképzelt gyilkosság. -
+fav
Szintén nagyon várom -
Ezt tuti leszedem, bírtam a 2. részt -
joe69 #1 marciusban jon az uj csi nyomozgatos jatek, allitolag mar real-time 3d engine-nel
1-2 kep