CSI 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg még, hogy megszerezd az orvoscsóka dnsét a pohárról, le fogja tenni, elveheted, vegyél nyomot a csaj párnájáról, vesd össze a kettõt, egyezés. Faggasd ki az ápolót, majd mikor elköpi hogy kapcsolatuk volt, menj a férjhez, mondd el neki, aztán a férj megveri az ápolót és asszem meg is van a házkutatás
Meg lehet, hogy bug, de a testvér elõtt az asztalon van egy notesz, kijelölhetõ, ráközelít, ott mintha megint rá lehetne közelíteni (azt az ikont teszi ki), de nem, semmi sem történik
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tudom, hogy nem ez a lényeg, de azért mégiscsak...
Minden bizonyítékot még egyszer vizsgálj meg, van, hogy a hátoldalán van egy ujjlenyomat pölö
Mindenkivel beszélgess újra és újra, mert mással való beszélgetés után újabb kérdések jelenhetnek meg nálla
Minden helyszínt teljesen fésülj át (sûrû fésûvel 😛), ha valahova rá tudsz közelíteni, akkor ha nem mondja, hogy itt felesleges szétnézni, akkor azt is tüzetesen fésüld át (van, hogy egy kb 0,5x0,3 cm-es kis bigyót kell megtalálni)
A szereplõk körül alaposan nézd át a helyszínt, szoktak oda dugni apró fontos dolgokat
Holttestet újra vizsgáld át a hullaházban
Ha fegyvert találsz, a bontó asztalon szedd szét, és már van is egy kilõtt golyód amit lehet hasonlítgatni
Amelyik bizonyíték (mindegy, hogy papír, tárgy,...) mellett nincs piros pucuka, azt még használni kell valamire (illetve teszteld, hogy pölö behúzod a mikroszkóp alá, ha tuti nincs vele semmi több meló, akkor ezt követõen ott lesz az a piros pucuka)
Na kábé ennyi. 3. nyomozásig nekem nem kellett még hintet kérnem 😛
Jó mázolást
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Amúgy ott akadttam el, amikor már megvan a 3. helyszín is és a festõ csávótól megkaptunk vmi bizonyítékot egy borítékban. Már voltam a laborba, Brasnél, a dokinál, a hotelba és a pasinál is, ahol a nõi test volt.
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Viszont egyszerûen nem megy a fejembe, hogy a laborba amikor használni akarok egy masinyát, akkor mi a halál f-száért kell 2x rábökni (elsõre csak közel megy hozzá és "körbejárhatod").
Amúgy eddig nekem is túl könnyûnek tûnt 😊
Mert ha vki megint ugyanezt megkérdezi az elbírja olvasni, de ha neked küldjük el akkor megint írhatjuk le...
Vki könyörgöm segítsen elakadttam az elsõ küldetésnél. Ahogy olvastam már vannak 1-2-en akik ezen túljutottak azoknak nagyon megköszönném ha elküldené nekem,h mit is kell csinálni. Lécci <#help>#help> email: [email protected]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Megkaptam a golyót a gun club-os csajtól, de nem tudok semmit kezdeni vele, már szinte minden olyan dolog megvan, pl, kinek az ujjlenyomata van itt és ott, vmi pici kapocs hiányzik, de nem tudom mi az..a kínai csaj is nemrégen vallotta be, hogy szívességet tett neki a gyilkos, volt hozzá videó is
mert itt adott h mit kell használni 😄
pontosan 😄
Cod 2 -be mi a neved?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Még csak az 1.nél...
Most mehetek a 3. helyre, hotel utánira :S
Hol jársz?
Én a 4 . bûnügynél😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
KIR!!!!!
msn:[email protected] bárki felvehet
DONOKI:A spoilert akkor irunk ha történet bõl írunk le valamit.
köszi szépen de ugye csak akkor tom letartóztatni ha a háromszögnél megvan az összeköttetés a gyilkosmeg az áldozat között?
meg mi köti össze õket? mert valamit megint kihagytam...
Faszkalap
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudnátok segíteni? Elakadtam a 2. küldetésben. Nem tudodm bevitettni a halott kölköt a boncterembe... Ötlet? Javaslat?
Helpet elõre is köszike
AZ ELSÕ ÜGYNÉL A PAPÍRDARABOKAT HOGY KELL ÖSSZERAKNI VALAKI EGY KÉPET PLS.
egyszer nekem is mentesnel lepett ki, na azt kezdhettem elolrol
korabbi reszekben volt hogy szarra se mentem vele
eleg egyszerunek ereztem, bar ez a tapasztalatbol is fakadhat