144
CSI 3: Dimensions of Murder
-
colos01 #104 hali! nincs magyarosítása nemtudja valaki? -
#103 Nekem hibátlanul futott, az volt talán a legkönyebb rész eddig -
#102 Nekem ilyen problémám nem volt.
(Megjegyzés: A CSI: Miami játékom eredeti, a "Complete CSI" csomagot vettem meg, amik már eleve a patchelt verziókat tartalmazzák. A Windowsom meg eredeti és karbantartom.)
Nem tudom, hogy neked mi lehet a hiba. -
beater #101 ja és a patch-elés megvolt. -
beater #100 A miami fórumba már írtam:
a 2. pályán amikor össze kéne rakni az üveget, ezt írja ki és kilép:
Startup failure!
Script runtime error: Index out of range
Van valami Ötlet?
ui. túljutottam közben a "hulla nélkülin" :)) -
#99 Igen, megvan az összes rész. -
beater #98 thx.
figyu a miami-val játszottál? -
#97 Ott nem is kell, hogy hulla legyen, de ha elárulnám, miért, az más spoiler lenne. (Egyébként ez elején elmondják, hogy hullát nem találtak, nem tudom, hogy állsz an angollal) -
beater #96 a 3. pályán nem jeleníti meg a hullát sehol:(
ötlet?
volt már valakinek ilyen? -
#95 Igen, az a fránya pohár volt a rejtély kulcsa. Nem hittem hogy a kórházban bármit is lehet csinálni engedély nélkül -
#94 A notesszel nem kell foglalkozni, annyi az infó, amennyit ráírtak. Az asztal kaparásmintájához: kérned kell a férj házához házkutatási parancsot, és asszem a hűtő felett.
A lényeg még, hogy megszerezd az orvoscsóka dnsét a pohárról, le fogja tenni, elveheted, vegyél nyomot a csaj párnájáról, vesd össze a kettőt, egyezés. Faggasd ki az ápolót, majd mikor elköpi hogy kapcsolatuk volt, menj a férjhez, mondd el neki, aztán a férj megveri az ápolót és asszem meg is van a házkutatás -
#93 Na a 3. már nekem is okoz fejtörést. A helyszínen az asztalból kivett kaparás mintával nem tudok mit kezdeni (nincs mihez hasonlítani mikroszkóp alatt, kulcs nem egyezik)
Meg lehet, hogy bug, de a testvér előtt az asztalon van egy notesz, kijelölhető, ráközelít, ott mintha megint rá lehetne közelíteni (azt az ikont teszi ki), de nem, semmi sem történik -
Bravoman #92 Nem lehet valahogy felbontást állítani ebben a játékban? Mert ez vicces, ahogy kinéz... így 2006-ban.
Tudom, hogy nem ez a lényeg, de azért mégiscsak... -
#91 Általános tanács (merthogy nem teljesen lineáris, sok minden függ össze):
Minden bizonyítékot még egyszer vizsgálj meg, van, hogy a hátoldalán van egy ujjlenyomat pölö
Mindenkivel beszélgess újra és újra, mert mással való beszélgetés után újabb kérdések jelenhetnek meg nálla
Minden helyszínt teljesen fésülj át (sűrű fésűvel :P), ha valahova rá tudsz közelíteni, akkor ha nem mondja, hogy itt felesleges szétnézni, akkor azt is tüzetesen fésüld át (van, hogy egy kb 0,5x0,3 cm-es kis bigyót kell megtalálni)
A szereplők körül alaposan nézd át a helyszínt, szoktak oda dugni apró fontos dolgokat
Holttestet újra vizsgáld át a hullaházban
Ha fegyvert találsz, a bontó asztalon szedd szét, és már van is egy kilőtt golyód amit lehet hasonlítgatni
Amelyik bizonyíték (mindegy, hogy papír, tárgy,...) mellett nincs piros pucuka, azt még használni kell valamire (illetve teszteld, hogy pölö behúzod a mikroszkóp alá, ha tuti nincs vele semmi több meló, akkor ezt követően ott lesz az a piros pucuka)
Na kábé ennyi. 3. nyomozásig nekem nem kellett még hintet kérnem :P
Jó mázolást -
GiGa master #90 Hy all én is ott akadtam el pont most!megköszönném én ha valaki megdobna 1 helpel!előre is thx -
Pemp #89 jÓL VAN NA! Tudom,h igazad van de azér nem kell leszedni a fejem
Amúgy ott akadttam el, amikor már megvan a 3. helyszín is és a festő csávótól megkaptunk vmi bizonyítékot egy borítékban. Már voltam a laborba, Brasnél, a dokinál, a hotelba és a pasinál is, ahol a női test volt. -
#88 Sokkal szebb, mint az előző részek.
Viszont egyszerűen nem megy a fejembe, hogy a laborba amikor használni akarok egy masinyát, akkor mi a halál f-száért kell 2x rábökni (elsőre csak közel megy hozzá és "körbejárhatod").
Amúgy eddig nekem is túl könnyűnek tűnt :) -
donoki #87 Azt is lekellett volna írni ide hogy hol akadtál el, ez nem emailezős topic, itt ha vkinek segítség kell azt ide írjuk le!
Mert ha vki megint ugyanezt megkérdezi az elbírja olvasni, de ha neked küldjük el akkor megint írhatjuk le... -
Pemp #86 Syasztok!
Vki könyörgöm segítsen elakadttam az első küldetésnél. Ahogy olvastam már vannak 1-2-en akik ezen túljutottak azoknak nagyon megköszönném ha elküldené nekem,h mit is kell csinálni. Lécci email: [email protected] -
Neton #85 De, pontosan ezt csinálja nálam is... Ment is uninstallba, amíg nem lesz hozzá patch vagy valami, mert így gáz. -
Neton #84 Mellesleg nálam resetel a gáma... :( -
Neton #83 Lefotóztad remélem a véres lábnyomot a hulla mellett és össze is vetetted a múzeum tulajdonosától kapott cipővel... :) -
donoki #82 -
#81 Nah, megoldottam, most a 3.-ban vagyok elakadva -
#80 Elakadtam a másodikban, nagyon, hintet nem akarok használni :(
Megkaptam a golyót a gun club-os csajtól, de nem tudok semmit kezdeni vele, már szinte minden olyan dolog megvan, pl, kinek az ujjlenyomata van itt és ott, vmi pici kapocs hiányzik, de nem tudom mi az..a kínai csaj is nemrégen vallotta be, hogy szívességet tett neki a gyilkos, volt hozzá videó is -
LCO #79 Hellosztok, én is elakadtam az elsőnél, a 3. színhelyre nem tudok eljutni, gondolom a csaj pasija, a swab-bal mit kell csinálni, nem egyezik semmivel, a festő nem enged be, kazettát meghallgattam, mindenkitől megkérdeztem mindent, amit lehetett, a társ nem hintel, az angol walkthroughban sem ir semmi okosat... valamit nem vettem észre? a talált cuccok közül összeillik valami? az ujlenyomatokon meg a vérmintákon kivül? help... Már 2x előről kezdtem, de mindig ugyanaddig jutok, 20 talált tárgyig. :( -
donoki #78 hááát, lehet
mert itt adott h mit kell használni :D -
#77 Nah, én is túl vagyok az első ügyön. Szerintetek a játék könyebb, mint a 2 volt? -
donoki #76 ^1Donok^3i
pontosan :D -
donoki #75 Donoki -
#74 Donoki!
Cod 2 -be mi a neved?
-
donoki #73 lol...
Még csak az 1.nél...
Most mehetek a 3. helyre, hotel utánira :S -
#72 Donoki :a MJOMról szedted?
Hol jársz?
Én a 4 . bűnügynél:D -
donoki #71 Na fel van installálva a CSI3!!
KIR!!!!! -
puma1 #70 Hy all! Legyen szíves vki küldje el privibe,hogy honnan lehet letölteni ingyen! Naon fontos lenne! Előre is köszönöm a segítséget!!! -
donoki #69 Már remélem holnap bírok játszani a CSI3-mal ;) -
#68 valaki segítsen!!!elakadtam az 1. feladatban.most voltam a festőnél kikérdeztem megkaptam a kazettát.de nem tom mit csináljak utána.lécci segítsetek köszi -
#67 Aha csak már nem fog izgulni hogy ki a gyilkos te láma.
DONOKI:A spoilert akkor irunk ha történet ből írunk le valamit. -
donoki #66 thx! -
Ghostikacska #65 Spoilernek nevezik amikor elárszulsz valamit egy játékkal kapcsolatban vagy filmmel hogy mi fog történni!
köszi szépen de ugye csak akkor tom letartóztatni ha a háromszögnél megvan az összeköttetés a gyilkosmeg az áldozat között?
meg mi köti össze őket? mert valamit megint kihagytam...