144
CSI 3: Dimensions of Murder
-
donoki #64 mi az a spoler? :S -
pries #63 Mé ha megírtam mit ér vele , mert ugyanúg végig kell mennie a játékon. -
TneX #62 Köszi szépen hogy spolerbe irtad le.
Faszkalap -
pries #61 A Festő csávó a gyilkos. A Sasszoborral ölte meg. -
donoki #60 what is the "spoiler"?? -
Ghostikacska #59 hna aki megcsinálta az első esetet az legyen szívese írja meg ide spoilerként h ki a gyilkos mert már kifogytam minden bizonyítékból! és nem tok semmit sem kezdeni, mert a galériás fickó már bemutatta az alibijét is szóval ő ne lehetett a többihez meg nincs bizonyítékom pedig már mindekit kikérdeztem! a gyűrün vagy a táskán van valami? -
#58 Minden cuccost meg kell találni nála.......van 1 cucc a lábánál........bocs szpojleré......... -
donoki #57 Nekem még meg sincs! LOL -
PoPeY #56 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Elakadtam a 2. küldetésben. Nem tudodm bevitettni a halott kölköt a boncterembe... Ötlet? Javaslat?
Helpet előre is köszike -
donoki #55 Nah kösz attila! -
donoki #54 Vki tud ahonnan ingyenesen lelehet tölteni? -
#53 Má mindegy megcsináltam -
#52 SPOILER
AZ ELSŐ ÜGYNÉL A PAPÍRDARABOKAT HOGY KELL ÖSSZERAKNI VALAKI EGY KÉPET PLS.
-
joe69 #51 nem tudok rola sajna
egyszer nekem is mentesnel lepett ki, na azt kezdhettem elolrol -
Dopeman #50 joe69 és valami megoldás van erre? mert most is a 3. ügyet buktam miatta, mert mentés közben ált le utánna meg betöltéskor kilépett.. -
joe69 #49 a hint eleg durva, gyakorlatilag a komplett vegigjatszas benne van
korabbi reszekben volt hogy szarra se mentem vele -
donoki #48 azaz ^^ -
#47 lazyboy :D -
donoki #46 Végig is vitted?lol -
joe69 #45 ma delutan a vegere ertem:P
eleg egyszerunek ereztem, bar ez a tapasztalatbol is fakadhat -
Ghostikacska #44 Üdv mindenkinek!
Nem tudom hogy ez hogy szokás és hogy mennyire spoilerezek vele de elakadtam az 1. ugynél de már a legvégén mert sejtem hogy ki a tettes és annál a 3szögnél már csak az áldozat és a gyanusított között csak 1 dolog hiányzik de nem találom, a forgos tasak már megvan ami a festőnél volt meg ami a széfben az is és már csak valmi kéne, viszont már elhasználtam a segítségeket is és nem találtam úgy sem a hiányzó láncszemet! Aki esetleg már megcsinálta és tud segíteni azt megköszönném!
thx előre is -
Thanatos #43 én nemrég fejeztem be a 2. ügyet :) -
#42 nah csak megoldottam, hogy dögölne meg az a köcsög........
a 2. ügynek maj később állok neki..... -
Thanatos #41 nekem nemfagy egyáltalán, soha isntabilabb gamet mint ez :)
amugy nem egészen ugyan oylan mint az előzők, ebbe végre erendes 3d-s modellek vannak :) -
donoki #40 Hát igen...
ez az élet "rendje" :D -
#39 látszik, hogy most játszok először CSI gémmel, me még mindig az első esetnél tartok.......haladni haladok csak aztán mindig megakad vhol......... -
donoki #38 Talán nagy a gépigénye -
joe69 #37 sajna nekem is rendszeresen leall a gep:(
a jatek maga full ugyanolyan mint az elozok -
Dopeman #36 sziasztok nektek nem jelentkezett olyan hiba hogy játék közben ujraindul a gép? utánna nekem meg nem mutatta játékba az egeret.. De nagyon bejön:) -
Thanatos #35 szvsz sokkal köynebb mint az előző részek, leglaábbis nekem ugytünik, vagy én lettem jobb :D
első eseten már tul is jutottam, masterre siekrült, egy hintet se hazsnáltam el :) előző részekben asszem már az első esethez is kellet hint ugy rémlik -
donoki #34 küldték emailben -
donoki #33 Gamez
CSI 3 Dimensions Of Murder - bC
CSI 3 Dimensions Of Murder - RELOADED
-
#32 Fú, ez a clone verzió nagyon gáz, a CureROM nem tudja elindítani sem, mert még maga a program sem indul el.. inkább a reloaded verzió mellett döntök -
#31 jah nem rossz.......tetszik..bár már az első eset is nehezemre esik......pár dolgot összeraktam csak még....... -
062020 #30 Jó a játék -
donoki #29 gondoltam -
Thanatos #28 a ztinternetről
meg a bolt polcáról -
donoki #27 és honna lehet szedni? -
#26 Én csak most vettem észre hogy kijött.......az előzőeket kihagytam de ezt kiprószálom....... -
Curtis #25 Milyen a game?