CSI 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom hogy ez hogy szokás és hogy mennyire spoilerezek vele de elakadtam az 1. ugynél de már a legvégén mert sejtem hogy ki a tettes és annál a 3szögnél már csak az áldozat és a gyanusított között csak 1 dolog hiányzik de nem találom, a forgos tasak már megvan ami a festõnél volt meg ami a széfben az is és már csak valmi kéne, viszont már elhasználtam a segítségeket is és nem találtam úgy sem a hiányzó láncszemet! Aki esetleg már megcsinálta és tud segíteni azt megköszönném!
thx elõre is
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a 2. ügynek maj késõbb állok neki.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amugy nem egészen ugyan oylan mint az elõzõk, ebbe végre erendes 3d-s modellek vannak 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ez az élet "rendje" 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a jatek maga full ugyanolyan mint az elozok
elsõ eseten már tul is jutottam, masterre siekrült, egy hintet se hazsnáltam el 😊 elõzõ részekben asszem már az elsõ esethez is kellet hint ugy rémlik
"Everything that happens, happens for a reason"
meg a bolt polcáról
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Mennyibe fog kerülni?vagy warez? 😄
Én nem jáccottam az egyel csak a 2vel de abba nem volt ilyen gond!
De az is jó volt...Ez is remélem jó lesz!
Nagyon váron ezt a stuffot 😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!