CSI 3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek!

Nem tudom hogy ez hogy szokás és hogy mennyire spoilerezek vele de elakadtam az 1. ugynél de már a legvégén mert sejtem hogy ki a tettes és annál a 3szögnél már csak az áldozat és a gyanusított között csak 1 dolog hiányzik de nem találom, a forgos tasak már megvan ami a festõnél volt meg ami a széfben az is és már csak valmi kéne, viszont már elhasználtam a segítségeket is és nem találtam úgy sem a hiányzó láncszemet! Aki esetleg már megcsinálta és tud segíteni azt megköszönném!
thx elõre is
én nemrég fejeztem be a 2. ügyet 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

LasDen
nah csak megoldottam, hogy dögölne meg az a köcsög........<#vigyor>
a 2. ügynek maj késõbb állok neki.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nekem nemfagy egyáltalán, soha isntabilabb gamet mint ez 😊
amugy nem egészen ugyan oylan mint az elõzõk, ebbe végre erendes 3d-s modellek vannak 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát igen...
ez az élet "rendje" 😄

LasDen
látszik, hogy most játszok elõször CSI gémmel, me még mindig az elsõ esetnél tartok.......haladni haladok csak aztán mindig megakad vhol.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Talán nagy a gépigénye <#szomoru1><#buck>

sajna nekem is rendszeresen leall a gep😞

a jatek maga full ugyanolyan mint az elozok

sziasztok nektek nem jelentkezett olyan hiba hogy játék közben ujraindul a gép? utánna nekem meg nem mutatta játékba az egeret.. <#zavart2> De nagyon bejön😊
szvsz sokkal köynebb mint az elõzõ részek, leglaábbis nekem ugytünik, vagy én lettem jobb 😄
elsõ eseten már tul is jutottam, masterre siekrült, egy hintet se hazsnáltam el 😊 elõzõ részekben asszem már az elsõ esethez is kellet hint ugy rémlik

küldték emailben

Gamez
CSI 3 Dimensions Of Murder - bC
CSI 3 Dimensions Of Murder - RELOADED

Dying Soul
Fú, ez a clone verzió nagyon gáz, a CureROM nem tudja elindítani sem, mert még maga a program sem indul el.. inkább a reloaded verzió mellett döntök

LasDen
jah nem rossz.......tetszik..bár már az elsõ eset is nehezemre esik......pár dolgot összeraktam csak még.......

Jó a játék

"Everything that happens, happens for a reason"

gondoltam<#nyes>

a ztinternetrõl
meg a bolt polcáról

és honna lehet szedni?<#rolleyes>

LasDen
Én csak most vettem észre hogy kijött.......az elõzõeket kihagytam de ezt kiprószálom.......

Milyen a game?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

reaper4
éljen 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

latom mindenki kiugrott az ablakon a hir hallatan😄

kigyutt!

Ja 😉

na mostmar kijohetne<#fejvakaras>

Adam II
Megoldottam át kellet állítani a nyelvi eszköztárakat. Most viszont a második részben a második ügy francia az elsõnél minden angolul volt a második meg francia nagyon idegesítõ.

Aham..
Mennyibe fog kerülni?vagy warez? 😄

ubisoft honlapjan marc 14-et irnak megjelenesre, egy kis csuszas meg belefer😛

Dying Soul
Patch?

Nem tom!
Én nem jáccottam az egyel csak a 2vel de abba nem volt ilyen gond!

Adam II
Nekem az elsõ résszel van egy kis gondom. Amikor alul rámegyek egy eszközre a nevét ilyen téglalap karakterekkel írja ki (tehát nem UV lamp hanem [][][]) Mit csináljak??

Én csak a 2.kal játszottam!
De az is jó volt...Ez is remélem jó lesz!

pontos megjelenes marc 7, remenykedjunk h jovo 7en kijon😊

Dying Soul
Az elsõ részzel nem játszottam, csak a másodikkal, de az nagyon tetszett. Most, hogy valós engine-t kap, az egész elég érdekesen fog zajlani, eddig csak gombokra kattintottunk, meg nyilakra..

reménytelen
Sõt, a CDgalaxisnál is.
Hát ja...(warez) :/

Királyság!
Nagyon váron ezt a stuffot 😛

akyyy
le is lehet tölteni a hármat a rajongóknak teljesen ingyen😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Most van egy remek akció (fõleg rajongóknak): a PcDome-on lehet kapni az eddig megjelent 3 CSI játékot, mindössze 4000 forintért.

Én az eddigiekbõl a sorozatra/-okra/ jellemzõ okfejtéseket hiányoltam, amikor csak találgatnak a nyomozók, mi és hogyan történt, közben meg lepereg a szemük elõtt az elképzelt gyilkosság.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Dying Soul
+fav

Szintén nagyon várom

CaviaR
Ezt tuti leszedem, bírtam a 2. részt

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

marciusban jon az uj csi nyomozgatos jatek, allitolag mar real-time 3d engine-nel
1-2 kep

← ElőzőOldal 3 / 3