170
Dobolás
-
#90 hali! elkezdtem dobolni...
van a neten valami jókis beginner guide?:P
csépelem itt a cuccost, fasza meg minden, de a lábdobra még nem állt át az "idegrendszerem" -
#89 én 2 ütő elejtést is láttam:P. de iszonyatosan übermegagigaállat volt:DD
-
Ben C #88 B*szottjó volt..
Ha ottvoltál , emlékszel arra a részre , amikor elejtette a dobverőt... áááááááá :D -
patkaiati #87 Szerintetek az jó dob egy kezdőnek??? -
patkaiati #86 -
patkaiati #85 Stagg TIM J5 16
6 rétegű W/shock ellenálló PVC film védelem
Állványok, lábgép, 10”-os hi-hat és 12” cinek.
BD 16" x 10" (6 lugs)
TT 8" x 5.5" (4 lugs)
TT 10" x 6" (4 lugs)
tom holders
FT 13" x 11" (4 lugs)
wooden SD 12" x 5" (4 lugs)
BD pedal
single braced light stands for SD/ hi-hat/ cymbal - (hh10 + cr12) cymbal set
1 pár dobverő
színek: black, blue, red
-
#84 az összes hangszer közül a dobhoz kell a legkevésbé. Koordináció, ütemérzék, ennyi :0 -
patkaiati #83 Helo! Ahhoz, ohgy elkezdjek dobolni kell valami zenei előképzés??? -
asus93 #82 http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 <-Nézzétek meg köszi -
#81 hello dobosok:P 25.-én jojo mayer and nerve az a38 hajón. -
leeinstruments #80 Eladó két SABIAN AAX Performance cintányér szett!!
(14" AAX Stage Hats, 16" AAXplosion Crash, 18" AAXplosion Crash, 20" AAX Stage Ride)
Ár: 145 000 Ft/szett, Új, USA-ból hozom be!! Szólj ha érdekel!
[email protected]
-
Goth #79 amúgy nemrossz. az eleje kicsit furán jön ki. Olyan 4 másodpercnél... -
#78 Dobszóló - EzDrummer
Nem rossz szvsz -
mikusmate #77 Ezt már láttam és kegyetlen jól megvan csinálva -
#76 loool :D -
Hajnalcat #75
Link -
Lollka #74 Ok. Köszi! Megfogadom a tanácsotokat.:) Hello! -
#73 tanár mellett meg a haladásod úgyis a gyakorlástól függ. -
Verseghy #72 Ezért van a tanár hogy megtanitson.. -
#71 nyugodtan menj fullhülyén a tanárhoz, ő majd jól tanítja meg az alapokat, nem innen-onnan fogod összeszedegetni, aztán sokkal fejlődőképesebb lesz a tudásod :)
-
Goth #70 a legjobb hely az alapok gyakorlására egy tanárnál van =)
Sztem soha semmit nem lehet igazán megtanulni videókból, könyvekből stb. -
Lollka #69 Hello! Szeretnék elkezdeni dobolni, de mielőtt tanárhoz mennék, gyakorolnám az alapokat. Tudnátok ajánlani DVD-t, vagy valamilyen számítógépes oktatóprogramot? -
jemo69 #68 bocsi az offért...de nyíregyházi alapuló együttes keres dobost... -
Verseghy #67 Idióta dobosunk egy CB drumsos pergőt használ a premier pergő helyett mert azt hiszi jobban szól.. szar a füle:D -
Kya #66 Szasztok! Gondoltam ide IS beirom ezt amivel megbiztak hogy írjam be:))))))
Egy szórakozohely tulajdonos Ismeretlen ill. kevésbé ismert de tehetséges zenekarokat keres!! Méghozzá azért hogy a zenekarok részt vehessenek egy "tehetségkutatón",ami a Mezőkövesdi Bacchus borozóban kerülne megrendezésere!
Itt a lehetőség a bemutatkozásra! a tehetségkutató több helyen illetve több városban is meg lesz hirdetve igy nagy közönségre számithattok!
akit érdekel a dolog az hívja a tulajdonost Dusza Annát a : 06 30 36 96 131 - es számon!
szerintemnem érdemes kihagyni!!! -
#65 az uccsó gondolom a the Who-é -
#64 Nem tudja valaki, hogy ennek a videónak a végén ki az a 3 dobos??? -
#63 Ez milyen stílust szeretne játszani? -
#62 fasza :)
az a hülye maszk elég nevetséges :DDD -
#61 nállam most ő az aktuális kedvenc
http://www.youtube.com/watch?v=HtJGAe_uqPc -
#60 Ez black, ez gyors. -
#59 gyorsnak tényleg gyors, de számomra semmi több...kreativitás pl. nincs...számomra az többet ér annál hogy milyen gyorsan püföl :) ettől független persze télleg kűdi :)
Borlai Gergő pl.a gyorsasága mellett kreatív is, Jazzben meg metalban is magyarország legjobbjai közt van :)
(bocsi a szar minőségért ha találok jobbat, mutatok) -
#58 gyors -
stormbringer #57 Szóval, mégegyszer akinek van szerkója, kecskeméti, és szereti a klasszikus rockot, az jöjjön hozzánk dobolni! -
stormbringer #56 McGrady, látom te is látogatod az oldalakat! :D -
Verseghy #55 Én olyanokat el tudom dobolni de nincs dobszerkóm:) -
#54 mobil meg box mellett esetleg szóba jöhet deep purple, rainbow, meg mindenféle klasszikus rock :)
[a gitáros] -
stormbringer #53 Szevasztok!Én kecskeméti basszusgitáros vagyok és haverommal, (aki gitáros) keresnénk egy dobost, de felhívom figyelmét, hogy p.mobilt és p.boxot játszunk, szóval mindenképpen ilyen fajta zenéhez alkalmazkodó dobost szeretnénk. előre is köszi mindenkinek. -
mikusmate #52 Nézz körül a ritmusdepon hátha találsz ilyet és akkor meglátod ki mennyiért árulja. -
Verseghy #51 Szerintetek mennyit érhet az az '93as Angol 6 Tamos Premier dobszerkó (#30) Piaste lábcinnel (de az álvány meg minden premier) sajnos lábgép nélkül Premier és Remo bőrökkel Premier Ride álvánnyal és az azzal a gagyi ride-al?