Stormregionnél jártunk, Rush for Berlint láttunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen beton?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
RTS akart lenni természetesen!
Basszus, ez a RTS-csakezttudjukmertmagyarokvagyunk téma már kurvára unalmas!!!!!!!!!!!
Nekem összesen hat dologból áll az életem.
1. Nõ
2. Foci
3. Haverok
4. Pia
5. Kaja
6. II. vh
A II. vh-t olvasom, nézem, játszom, beszélek róla.
Így biztosan a gyûjteményem darabja lesz ez is.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
má eljáccották a desert rats vs. afrika korps-t, panzers xy. részét, mosmeg ez...SWINE óta nem csinálnak semmi "újat"
😊
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Csak urbánus legenda, hogy nálunk lenne ilyen személy!!! 😄 😄 😄 😄 😄
Aki szereti a témát/játékstílust, azt érdekelheti/megveheti/letöltheti.
Aki nem szereti, az skippeli az egészet, ennyi.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ez a névmizéria már megint ^.^
Abban ugye egyetértünk, hogy a Quake 3-at ugyanaz az id soft csinálta aki a Quake 1-et vagy a Wolfenstein 3D-t?
Csak a név (Stormregion) azonos. A név választás (Stormregion = viharsarok) egyébként nem véletlen, mert az eredeti csapat nagy része Békésmegyébõl származik (történelmi nevén viharsarok)
Mondjuk erre én sem jöttem volna rá magamtól <#vigyor2>#vigyor2> De amikor megtudtam eszembeötlött, hogy töri órán tényleg tanultunk valami ilyesmit <#fejvakaras>#fejvakaras>