Stormregionnél jártunk, Rush for Berlint láttunk!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lawl @ t3h d3vkit
nearo
Milyen keréknyom?
Milyen beton?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RTL... ez jó! 😄
RTS akart lenni természetesen!
Miért, MIÉRT nem tudnak a magyar fejlesztõl gagyiunalmas RTL, és méggagyibb autóversenyzõs progrok helyett monjduk izgalmas FPS, vagy valami frankó kaland játékot készíteni?

Basszus, ez a RTS-csakezttudjukmertmagyarokvagyunk téma már kurvára unalmas!!!!!!!!!!!
PESFAN
Személy szerint én örülök minden a II. világháborút feldolgozó játéknak legyen az RTS vagy FPS vagyis ennek is örülök.
Nekem összesen hat dologból áll az életem.
1. Nõ
2. Foci
3. Haverok
4. Pia
5. Kaja
6. II. vh

A II. vh-t olvasom, nézem, játszom, beszélek róla.
Így biztosan a gyûjteményem darabja lesz ez is.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

de ebben is az van h a Pzkpfw. V. Panther ausf. D/A/G gyengébb fegyverzetileg és védettségét tekintve is mint pl egy Pzkpfw. VI. ausf E/H Tiger? mert ha igen akkor TRÉ! ha nem, akkor istenkirálycsászár!!!

AKvsDR nem az õ játékuk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

tigeroo
ehh minek??? a 05-ös kép meg bugos...keréknyom a betonon??!

má eljáccották a desert rats vs. afrika korps-t, panzers xy. részét, mosmeg ez...SWINE óta nem csinálnak semmi "újat"
affrancba... azt hittem, már az összes stroggot lelõttem a Quake 4-ben. Ennek a melónak sosem lesz vége??? <#gun>
😊
Egy jó ksi II. világháborús FPS-t mondjatok, ami megy linuxon is. Imádom a témát, és az FPS-t is 😊
Timber
nem az enyime! ^.^ De ma mar majdnem szetszedtem az egyik kontrollert ^.^ aszittem vajerlessz az is 😛

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Eisenhower
izé. ezen a képen az nem egy xbox 360 devkit? ^.^ homi timber szakadj + ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Timber
"Mosolygásra is volt azért alkalom a bemutató során, fõleg, mikor a pályafejlesztõ fiúk csapatának legelborultabb tagja által konstruált küldetést próbáltam ki."
Csak urbánus legenda, hogy nálunk lenne ilyen személy!!! 😄 😄 😄 😄 😄

Pontosan így van.
Aki szereti a témát/játékstílust, azt érdekelheti/megveheti/letöltheti.
Aki nem szereti, az skippeli az egészet, ennyi.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Timber
quentit: kár lenne áskálódni, pörlekedni azon, hogy ki ölt meg kit.

Ez a névmizéria már megint ^.^

Abban ugye egyetértünk, hogy a Quake 3-at ugyanaz az id soft csinálta aki a Quake 1-et vagy a Wolfenstein 3D-t?

Dojcsák Dániel: ezt a játékot nagyrészt NEM a Panzer-s készítõi csinálják, mert õk eljöttek a cégtõl a játék elkészülése után.

Csak a név (Stormregion) azonos. A név választás (Stormregion = viharsarok) egyébként nem véletlen, mert az eredeti csapat nagy része Békésmegyébõl származik (történelmi nevén viharsarok)

Mondjuk erre én sem jöttem volna rá magamtól <#vigyor2> De amikor megtudtam eszembeötlött, hogy töri órán tényleg tanultunk valami ilyesmit <#fejvakaras>
Kis-Bob
Nem tudom... aki mélyebb szinten ismerõje a II. világháborúnak, annak ez a játék csemege lehet. Akit meg nem köt le ez a kategória, az Doom-ozzon vagy Quake-zen vagy tudom is én mit csináljon. Nem erõltetik senkire, ahogy már említettem. Pl vannak olyan játékosok, akik meg kifejezetten II. VH-s játékokra várnak tömkelegével. Õk/én örülnek/ök ennek.

mert nem olvastad végig a cikket? 😉

geri15
mert ez a Panzers néhány új pályával

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Axon
Miért érzem úgy, hogy ez megint csak a Panzers lesz néhány új pályával?

megint egy RTS... és ha ezen RTS-t C&C-nek hívnák, még örülnék is neki... de megint egy 2. világháborós téma, ami halál unalmas már a gémerek többségének. <#levele>
Kis-Bob
Nem erõltette rád senki... Én megnézem.

Megint egy RTS? Kell a francnak!
← ElőzőOldal 2 / 2