Stormregionnél jártunk, Rush for Berlint láttunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szerintem en sem azt irtam. Sot a mondatod befejezo reszevel 100%ban egyetertek ... csak jonnek az ilyen Hacking with Ramzi felek ... 😛 😛 😛
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Nem azt írtam, hogy ha nem ilyen akkor nem jó, csak azt írtam, hogy a filmet/játékot, illetv a valóságot ne keverjük már össze! Az meg egyéni izlés kérdése, hogy kinek mennyire jön be az árkádosabb, vagy a valóság közelibb stílus. Azonban ez a topic nem arról szól, hogy ezt megvitassuk.
Mindegy ezt a kérdést részemrõl lezártam, s továbbra is azt mondom, hogy jót tenne egy 2. VH-s taktikai RPG egy hasonló környezetbe beágyazva, mint a címben szereplõ játék.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Baromi ronda ez az új dizájn!
A 2.VH csak egy vilag amiben jatszodik a jatek. Az, hogy valos alapja van az egy dolog, de akkor is csak egy vilag. Mara a 2. VH ugyanolyan nem letezo vilag mint Azeroth, Tatooine, Qeynos. Van egy alap amibe a fejlesztok belerakjak a jatekukat a sajat szajizuk szerint. Aztan ez vagy bejon a playereknek (pl. WoW) vagy nem (pl. SWG: Revamped). Az, hogy a multban hogy volt ... nem szamit. Gondolom az Age of Empires sorozatban is minden uber-realisztikus, vagy a Total War: Rome-ban is. Pedig azok is megtortent esemenyekre epitett vilagok.
Az RfB raadasul meg hirdeti is, hogy ez nem az a tortenelem amit az iskolaban tanulsz. Ez az RfB ^.^
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A valosag jo dolog es torekedni egy jatekban a 100%os lemodellezesere a legfoloslegesebb dolog a vilagon. Vagy te szeretnel egy olyan FPS-t ahol ha meghalsz akkor a jatek uninstallalja magat es soha a budos eletben nem tudsz jatszani vele csak ha megveszed ujra (bar mar az is cheat meg OMFGHAXXOR!)^.^ ?
Nekem tok mindegy, hogy mi van a jatekban, tokmindegy milyen a grafikaja ... ha szorakoztat akkor jatszom vele ... es kesz 😛 Felolem a gyalogosok szuronnyal is leszedhetik a tankot es a PZ-II-F 20x taposabb is lehet mint a Maus ... ha egy game jol ki van balanceolva ha egy story szorakoztato akkor a jatek jo, a tobbi mar csak grafika meg elnevezes ... (ezt csakis es kizarolag mint gamer mondom 😛)
Pelda: A WoW grafikaja ... lowpoly az egesz ... olyan kockak vannak benne, hogy betojas. Az EQ2 (vagy SWG) highpoly ubergrafika ... megis melyikkel jatszanak 5 millioan?
Amugy meg ... Hol? A nyulon tul?
Lehet, hogy filmekben jól néz ki, hogy fõhõs vigyorogva szaladgál a robbanó tarackok között, de a valóság ettõl súlyosabb.
gondolják ha vagy olyan õrült, hogy egyet ledobsz ledobsz többet is😊
m.esetre ha jól tudom graduálisan megváltozik az összes ai-val szemben a like/dislike szint
aszem a kettes civben is volt erre egy 0-100-as értékszint, és talán a civpediában v máshol olvastam, hogy itt azért van egy rakat dolog amivel lehet mahinálni
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ja és civ4ben is ha ledobok egy atombombát, nem üzen hadat a fél világ 😄 Sõt 😛
voltak a történelemben nagy leaderek, ok, nade a fentebb írt dolog ismérvében...
néhány játékban már megoldották, hogy a sérült egységek csökkentett képeségekkel bírnak, de amelyekben nem oda szerintem ez az egész leaderesdi irreális
Egyébként normálisabb játékokban, mint itt is a tankon van gépfegyver is. Itt is azzal szórja a gyalogságot, nem is rosszul... Az ágyútûz meg területre ható, tehát akár azzal is lehet attack ground szinten írtani.
És az fantasy elem, ha egy vezetõ mondjuk arra tudja motiválni a csapatát, hogy gyorsabban kapaszkodjanak fel az emelkedõn?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
valahogy az age is a heavy horse archerekkel lopta be magát a szívembe annó
amikor megjelent a w3 rögtön nekiestem annak is mert az elsõ részt megunhatatlanul nyúztam. de valahogy a hõsök megléte nekem kiölte belõle a lényeget.
akárhogy is játszottam egy-egy hõs jelenléte a csatatéren meccseket döntött el és nem lehetett meglenni nélkülük. az viszont, hogy ott világít, hogy nesze üssetek...
én a kicsiket sokkal jobban szerettem pátyolgatni. amikor van vagy 10 egység és találd ki, hogy épp melyiket mozdítja el a másik valamilyen manõverre
nem tom, én nem szeretem az rpg elemeket egy strat gémbe. inkább az erõforrások elfoglalása, védése, elõretörés, felörlés, felfedezgetés az ami megfog. emiatt mondjuk teljes szívvel nem is üdvözlöm annyira, hogy kiütötték az erõforrásokat.
a másik véglet viszont, hogy vegyítsék az rts-t az fps-sel szerintem viszont annó is hatalmas ötlet volt
Talán csak az RTS mûfajától kellene picit tágabra mozdulniuk. Gondolok itt arra, hogy egy tekatikai szerepjátékot készíthettek volna. Kb olyasmire gondolok, mint a Fallout Tactics és a Commandos keveréke. Azaz lene egy piciny csapatunk amely különbözõ akciókban venne részt, s tapasztalati pontokat kapnának a harcért, illetve a feladat/küldetés(ek) teljesítéséért. S mint egy jó RPG-ben itt is el lehetne osztani a szintlépések utáni skill pontokat a különbözõ képességre, mint pl. mesterövész fegyverek, könnyû fegyverek, nehéz fegyverek, dobó fegyverek, lopakodás, javítás, gyógyítás, vezetés, stb... Illetve természetesen a karakter generálásakor már irányíthatnánmk is, hogy kit mire akarunk képezni, amit lehetne javítani késöbb különleges képességek felvételével. Tudom ez sem új ötlet (ala Fallout), csak ilyen jellegû játékot még nem láttam 2. VH-s kivitelben, s a mostani engine szerintem kifejezetten alkalmas lenne egy 3D-s izometrikus felülnézetû szerepjátékhoz is. Egy jó sztorival kiegyensúlyozott karakterfejlesztéésel szerintem igazi sikert lehetne elérni, s nem megint egy n+1. 2. VH-s stratégia jönne. Írom ezt, úgy, hogy én szeretem ezen játékokat is nagyon, így ezt is türelmetlenül várom, de egy kis vérfrissítés jól jött volna...
<#lama>#lama><#lama>#lama>
F
Még ahhoz képest is? Jajj
One Vision. One Purpose.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bucser,Pentium. látom félreértelmeztetek...
Azzal gondolom egyetértesz, hogy a játék készítõi nem azonosak a befektetõkkel.
A Medal of Honor készítõi is átmentek a Call of Duty-hoz, pontosabban õk keszték el fejleszteni. Eredmény? Hát hasonlísd össze a Call of Duty-t a MOH 2-vel <#eplus2>#eplus2>
Én nem azt mondtam hogy a RFB-bõl nem lehet jó játék, csak azt, hogy nem a Panzers készítõi csinálják. Pont.
Nem akarlak megsérteni, de szerintem te egy kicsit paranoiás vagy. <#vigyor0>#vigyor0>
Ez egy kicsit durva lenne az AMDtõl. Ha Intel proci lenne akkor még azt mondom. OK!
<#vigyor1>#vigyor1>
.hzx
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mindenesetre én szurkolok, hogy jól sikerüljön.
Ne felejtsétek, hogy magyarok! 😉
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
A Phase Two meg aztán az elsõ pályát se birta ki nálam végig... föleg a magyar hangok"mostmár kezdek éhes lenni"
nagyon gyengus.
télleg x. edszer ugyanazt elönni...
legalább lenne 56 vagy mittomén az még nem volt.
(egyébként II.VH fan vagyok, mindegyiket játszottam, de azonkivül hogy szépek a játékaik szetem elég gyengék)