152
mIÉRT CSINÁLJÁK EZT A PASIK?
-
#72 Eloszor engemet is a "szeme't ferfiak" erzes fogott el, mert sajnos magam is ismerek olyan ferfiakat akik ugy beszelnek a nokrol, hogy en szegyenlem magam!!
De Raszkolnyikov ravilagitott egy kevesbe elhanyagolhato dologra(#65), ami nekem sokkal erthetetlenebb, hiszen egy kapcsolat a husegen alapszik. Ha ez hianyzik reszedrol, akkor a lent emlitett jelzo akar ervenyes is lehet rad.
Lehet csoppedt el kellene gondolkodni, hogy te mikent bansz a ferfiakkal, es azok utan ertsd meg miert nem kezelnek teged sem mashogy. -
savior #71 nekem nem tunt fel
de most igy belegondolva o ugyanazt csinalja a partnereivel, mint a fiu vele (megcsalas, elhagyas, nem foglalkozas)
megtalalta a zsak a foltjat :) -
Raszkolnyikov #70 De te ezt mondtad: "hmmm..2003-ban feküdté le vele..akkor te 15 voltál..ő meg 22..hát..ez már a pedofíliát súrolja."
Én nem erről beszéltem! -
#69 jéé...másnak is feltünt :) csak én nem akartam ennyire nyers lenni vele... -
#68 jaja! Dióhéjban, de én is ezt mondtam :P :D -
Raszkolnyikov #67 így jártunk -
#66 Jól kiosztottad:)))))) -
Raszkolnyikov #65 Ne haragudj, de te ezt írtad: "Azóta is találkozgatunk néha, de nagyon ritka és mindig megtörténik!ha van pasim ha nincs!"
Tehát ha találkoztok te mindig félrekefélsz???!! Hát akkor te egy közönséges k*rva vagy már boccs
Melyik barom mondta azt, hogy jobbat érdemelsz...TE KIS LÁNY EZT ÉRDEMLED A VERÉSSEL EGYÜTT!!!
Ha nem így értetted ezt a mondatot akkor boccs... -
#64 baze, postfixed :DDD -
#63 perverz! -
jefferson83 #62 Ezaz én meg suliban ülök még, na itt a baj :) -
#61 Már elmúlt nyóc óra! .) -
jefferson83 #60 Csak az első sorig jutottam :) -
jefferson83 #59 JAAAA :) én kérek elnézést meg már késő is van -
#58 erről beszélt mindenki -
jefferson83 #57 Olvassátok el mégegyszer. Ő volt 13 éves !!! A véleményem egyébként ugyan az. -
#56 Jaja pont erre gondoltam én is. :)
Ez tényleg az a tipikus "mindenkit megkap akit akar" lehet, különösen, h 13 évesekkel kezd 20évesen. :D
szöszi! Sajnos úgy tűnik neked alaptermészeted, hogy az ilyen pasiknak engedsz. Ez nem a te hibád, nem tehetsz róla. Szükséged lesz egy türelmes pasira, h kigyógyítson belőle, vagy jobb ha hozzászoksz a h hívnak vissza.
Nem bántani akarlak ezzel.
Sok ilyen lánnyal volt dolgom, akik nem bíznak már a psikban, mert csak kihasználják. Ehez képest pedig boldogan beleugrik a köv kapcsolatba a pasival aki fűt fát igér neki. -
Gina79 #55 Egyszerűen és röviden megmondanám, hogy miért, de van bennem annyi jóérzés, hogy inkább hallgatok
mindent elmondtak előttem
-
#54 20 evesen akart felszedni egy 13 evest?
en kerek elnezest -
#53 OMG -
#52 igen :) -
Vlala #51 Mindent elmondtak előttem. Hét év van köztetek, ez még magában nem lenne gond, de ez a "folyton lerázás"... Keress mást. -
#50 Úristen, micsoda nem mindennapi probléma.Na mindegy.Mellesleg halott ügy.Ne is remékedj, hogy lesz belőle valami.Az emberek hajlamosak ilyen esetben kínlódni és görcsösen szerepeket játszani, hátha egy életre beleszeret a kiszemeltje, de ez csak a filmekben van.Ha valakinek nem kellesz (főleg több év után)tutira, akkor nem is fogsz.Ezzel nem téged degradállak le.De nem éri meg egy percet sem foglalkozni vele. -
jefferson83 #49 Ha egyszerű választ szeretnél hallani , akkor azt mondanám, hogy azért csinálja veled ezt mert hülye vagy ( értsd: mert megteheti). Ne vedd a szívedre nem sértésnek szántam. Legyen annyi önbecsülésed, hogy túllépsz rajta, vagy ha nem akkor tényleg nem érdemelsz jobbat. Nekem megvolt az a bizonyos önbecsülés. -
#48 -
Cat #47 De az a borzasztó, hogy tényleg marhasok ilyen lány van. Egyszerüen illogikus, felfoghatatlan, és egyben elszomorító. Miért ilyen hülyék? Miért dobják (vagy le se szarják) azt a fiút, aki rendes és normális velük? Elképesztő az emberi butaság, és rettentő dühítő is. -
#46 -
#45 röviden összefoglaltad a topikot :-) -
#44 azért mert Te így akarod.
ha nem akarnád akkor nem lenne így nem? ki kényszerít?
ha nem jó ne csináld. ilyen egyszerű.
amúgy ezen érdemes elgondolkodnod: #42 -
#43 Ez kemény volt... de nem alaptalan. -
savior #42 azert csinalja, mert erre buknak a nok, ez kell nekik, meg ha nem is ismerik be
legyen a fiu minel bunkobb, parasztabb, bekepzeltebb
es hogy miert? mert amikor megis foglalkozik a lanyal, akkor egybol feldobodnak, hogy hu de jo, foglalkozva lett velem...
amugy meg aki nem lat tovabb az orranal az meg is erdemli, hogy ezt csinaljak vele
tipikusan az a no leszel, aki majd estenkent varni fogja, hogy az ittas ferje a bulibol hazaterjen, hogy aztan egy veres utan nyugodtan aludhass -
#41 hát... általában nem kifizetődő, ha a szex már megvolt... szal, keress másik pasit és vele várj a szexel:)) -
#40 lol -
#39 hmmm..2003-ban feküdté le vele..akkor te 15 voltál..ő meg 22..hát..ez már a pedofíliát súrolja... -
Thanatos #38 atyauristen mik vannak itt :DDDD -
#37 "Figyu, mos' jó volt bunkónak lenni?!" ezt már nem egyszer hallottam :O
aztán semmi olyat nem tettem,
Ezt hol tanítják be? -
Cat #36 mert megteheti. -
haxoror #35 Pont erre :D
Mindegy, felejtsd el ;)
És a faszit is.
Keress egy másikat és ne pazarold tovább az idődet erre, nem "még csak 18" vagy hanem "már 18 is elmúltál"
tikk-takk-tikk-takk -
#34 nincsmit, jóéjt -
#33 úgytűník hogy csak a tested kellett neki, aztán meg kidob...