Mért pont én?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha nem akarnád akkor nem lenne így nem? ki kényszerít?
ha nem jó ne csináld. ilyen egyszerû.
amúgy ezen érdemes elgondolkodnod: #42
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
legyen a fiu minel bunkobb, parasztabb, bekepzeltebb
es hogy miert? mert amikor megis foglalkozik a lanyal, akkor egybol feldobodnak, hogy hu de jo, foglalkozva lett velem...
amugy meg aki nem lat tovabb az orranal az meg is erdemli, hogy ezt csinaljak vele
tipikusan az a no leszel, aki majd estenkent varni fogja, hogy az ittas ferje a bulibol hazaterjen, hogy aztan egy veres utan nyugodtan aludhass
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
aztán semmi olyat nem tettem,
Ezt hol tanítják be?<#wilting>#wilting>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mindegy, felejtsd el ;)
És a faszit is.
Keress egy másikat és ne pazarold tovább az idõdet erre, nem "még csak 18" vagy hanem "már 18 is elmúltál"
tikk-takk-tikk-takk
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Hozd kellemetlen szituba, mindenképp tedd nyílvánosság elé, hogy milyen igazából, de ne úgy, hogy közben mások lássák, téged már megszivatott. Legyen magabiztos fellépésed,mindenképp te legyél nyerõ pozícióban, különben fordítva is elsülhet a dolog.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
practitioner of the forbidden arts of death
Annyi csajt vígasztaltam már miatta, volt egy barátnõje majdnem egy évig és azt sem vitte el sose vacsizni akkor engem miért ráadásul egy olyan helyre ahol rengeteg az isemrõs?
...vágod?
Ne sajnáltasd magad, hanem legyen benned tartás, legyél igazi nõ és te legyél az aki kiszúr a sráccal. Egyszerûen ne hagyd, hogy játszon veled, ne dõlj be neki, akármilyen nehéz is.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
...vágod?
...vágod?
Nevezzük Xnek!
X egy olyan srác aki bármikor bárkit megkaphat és õ ezt ki is használja!De miért pont velem csinálja azt, hogy folyton folyvást eljátssza ezt velem!
Eddig akárhány nõvel volt soha senkivel nem volt egynél többször hacsak nem jártak!DE AKKOR VELEM MIÉRT JÁTSZIK ÁLLANDÓAN?
...vágod?
hát... az a pasi csak kihasznál ha folyton elhagy, aztán visszamegy mert hiányzik neki a "nõi test szépsége"... te meg jobb ha minél elõbb kiábrándulsz belõle, te érdekedben mondom :D
...vágod?