Mért pont én?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
igen :)

[/spam]™

Mindent elmondtak elõttem. Hét év van köztetek, ez még magában nem lenne gond, de ez a "folyton lerázás"... Keress mást.

Dynamic
Úristen, micsoda nem mindennapi probléma.Na mindegy.Mellesleg halott ügy.Ne is remékedj, hogy lesz belõle valami.Az emberek hajlamosak ilyen esetben kínlódni és görcsösen szerepeket játszani, hátha egy életre beleszeret a kiszemeltje, de ez csak a filmekben van.Ha valakinek nem kellesz (fõleg több év után)tutira, akkor nem is fogsz.Ezzel nem téged degradállak le.De nem éri meg egy percet sem foglalkozni vele.
Ha egyszerû választ szeretnél hallani , akkor azt mondanám, hogy azért csinálja veled ezt mert hülye vagy ( értsd: mert megteheti). Ne vedd a szívedre nem sértésnek szántam. Legyen annyi önbecsülésed, hogy túllépsz rajta, vagy ha nem akkor tényleg nem érdemelsz jobbat. Nekem megvolt az a bizonyos önbecsülés.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Lynx_TWL
<#banplz>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

De az a borzasztó, hogy tényleg marhasok ilyen lány van. Egyszerüen illogikus, felfoghatatlan, és egyben elszomorító. Miért ilyen hülyék? Miért dobják (vagy le se szarják) azt a fiút, aki rendes és normális velük? Elképesztõ az emberi butaság, és rettentõ dühítõ is.

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
röviden összefoglaltad a topikot :-)
bens
azért mert Te így akarod.
ha nem akarnád akkor nem lenne így nem? ki kényszerít?
ha nem jó ne csináld. ilyen egyszerû.
amúgy ezen érdemes elgondolkodnod: #42

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Jagi
Ez kemény volt... de nem alaptalan.

azert csinalja, mert erre buknak a nok, ez kell nekik, meg ha nem is ismerik be
legyen a fiu minel bunkobb, parasztabb, bekepzeltebb
es hogy miert? mert amikor megis foglalkozik a lanyal, akkor egybol feldobodnak, hogy hu de jo, foglalkozva lett velem...
amugy meg aki nem lat tovabb az orranal az meg is erdemli, hogy ezt csinaljak vele
tipikusan az a no leszel, aki majd estenkent varni fogja, hogy az ittas ferje a bulibol hazaterjen, hogy aztan egy veres utan nyugodtan aludhass
Rózsalány
hát... általában nem kifizetõdõ, ha a szex már megvolt... szal, keress másik pasit és vele várj a szexel:))<#wink>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

Shiwo
hmmm..2003-ban feküdté le vele..akkor te 15 voltál..õ meg 22..hát..ez már a pedofíliát súrolja...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

atyauristen mik vannak itt :DDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gabesz amd64
"Figyu, mos' jó volt bunkónak lenni?!" ezt már nem egyszer hallottam :O
aztán semmi olyat nem tettem,

Ezt hol tanítják be?<#wilting>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

mert megteheti.

Pont erre :D

Mindegy, felejtsd el ;)
És a faszit is.

Keress egy másikat és ne pazarold tovább az idõdet erre, nem "még csak 18" vagy hanem "már 18 is elmúltál"
tikk-takk-tikk-takk

Frosty01
<#wave>nincsmit, jóéjt

practitioner of the forbidden arts of death

Jancsik
úgytûník hogy csak a tested kellett neki, aztán meg kidob...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

köszike mindenkinek!Megyek alukálok egyet majd holnap este vissza jövök!Puszika

Extraboy
Nem mindegy? ugyis csak szorakozik a kocsogje, de szivasd vissza!! Te is meg tudod tenni...

Frosty01
ja ha igy áll... lõjjétek le!!!

Extraboy
Jo 5let amugy... :)

Bandew
Az ilyen pasinak csak egy dolog fontos igazán: az egója!
Hozd kellemetlen szituba, mindenképp tedd nyílvánosság elé, hogy milyen igazából, de ne úgy, hogy közben mások lássák, téged már megszivatott. Legyen magabiztos fellépésed,mindenképp te legyél nyerõ pozícióban, különben fordítva is elsülhet a dolog.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Frosty01
ja kb.. jóat szólt az ifjú<#fogmosas>

Tudjátok mi a legrosszabb!
Annyi csajt vígasztaltam már miatta, volt egy barátnõje majdnem egy évig és azt sem vitte el sose vacsizni akkor engem miért ráadásul egy olyan helyre ahol rengeteg az isemrõs?

Extraboy
:D:D:D:D akad egy csomo, csak dontsd el jo egy ilyen ribivel lefekudni. (sorry a kiveteleknek, de a legtobb csaj ilyen korba azert fekszik le valakivel, mert vagy versenyez a tobbivel, vagy csak "meno" akar lenni)

Az volt most nem régen! Kihevertem éppen túl lettem rajta aztán találkoztunk a születésnapomon és megint visszacsúsztam és szakítottam a sráccal, akit már kezdtem nagyon kedvelni, erre jött X és mintha elvágtak volna miindent körülöttem megint csak õ maradt!

Frosty01
nehezen, ha legközelebb akar valamit tõled, koptasd le a NYILVÁNOSSÁG elõtt!!!

Beast Machine
Járj mindig a helyes úton, ifjú Padawan, ne hagyd, hogy a Turbó setétzöld oldalát orálisan kielégítõs kis kö... akarom mondani sittes lord kihasználjon! De én most megyek alukálni, légy jó, és BURN, BABY, BURN!!! - szóla a próféta, kinek neve Zozzy.

...vágod?

Hogy lehet megszivatni egy olyan pasit, aki senkit nem vesz komolyan?

Extraboy
Menj el valaki olyannal szorakozni, aki kulsore tetszik, es egy ido utan majd elfelejted... ha o szorakozik minden szembejovo novel, te miert ne tedd meg? (nem ugy ertve, hogy verj at embereket, hanem probalj meg mast keresni)

Frosty01
ha bízol magadban, sikerülni fog hidd el <#smile>

Rendben meglesz!Bízom benne, de az a baj, hogy nem az elsõ eset, hogy megfogadom, hogy nem lesz több ilyen és mégis beleesek a csapdába!

Frosty01
ülj le, gondolkodj el hogy mekkora paraszt, ird le egy lapra, tapétázd ki vele a szobád, és amikor látod ezeket, gondold át ujra és ujra, és egyszer csak nem fog érdekelni :)))

Extraboy
Szopasd meg, de komolyan. Utalom az ilyen kocsogoket, foleg, hogy pl ha van egy olyan ember aki telleg szeret teged, es jon egy ilyen buzi, aki csak szorakozni akar vele, viszont o ugye emiatt megszivja. Az ilyen nem erdemli meg, hogy ferfinek nevezzek (elottem mar jol beszelt a gyerek), sot inkabb ugynazt vissza kene neki adni, amit o tett.

Bandew
Ne áldozatnak tekintsd magad, hanem (bocs a szóért) hülyének.
Ne sajnáltasd magad, hanem legyen benned tartás, legyél igazi nõ és te legyél az aki kiszúr a sráccal. Egyszerûen ne hagyd, hogy játszon veled, ne dõlj be neki, akármilyen nehéz is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Beast Machine
Sosem könnyû, ez tény. De mutasd meg neki, hogy nem egy Barbiebaba vagy, akit használat után visszatehet a szekrénybe, hogy ha szükség van rá, újra elõvegyen.

...vágod?

Na ez bitti, és sztem elhittem régen hogy õ lenne az a Nagy Õ és nem tudom kinõni!

Nem értem ezt mire mondod!?<#confused>

Frosty01
talán azért mert még mindig erõsen él benned a szõke herceg címü általános nõi álom<#confused><#rolleyes>

Próbálkozom!Nagyon is és most már egyre jobban!

Beast Machine
Mert (legalábbis az alpján, amit leírtál) hagyod magad. Állj a tûsarkadra, és beszélj a pici agyával, hátha megérti, hogy egy nõvel nem csak azt lehet csinálni, amit õ szokott a kispárnahuzattal otthon a sötétben..

...vágod?

köszi a tanácsokat, én is tudom, hogy ezt kellene tennem, de akkor miért tud mindig levenni a lábamról?

Olvasd el mégegyszer amit írtál és választ kapsz a kérdésedre ;)

Mindig megígéri, hogy holnap hívlak/írok aztán semmi!!Nekem mindig hetekbe kerül, mire kiheverem õt ilyenkor, mert mindig egy kicsit belezúgok!
Nevezzük Xnek!
X egy olyan srác aki bármikor bárkit megkaphat és õ ezt ki is használja!De miért pont velem csinálja azt, hogy folyton folyvást eljátssza ezt velem!
Eddig akárhány nõvel volt soha senkivel nem volt egynél többször hacsak nem jártak!DE AKKOR VELEM MIÉRT JÁTSZIK ÁLLANDÓAN?

Beast Machine
Jól monnya a srác, hagyd a salakba a gyereket. Az ilyen nem méltó a férfiembör jelzõre. Szerintem.

...vágod?

Frosty01
:O semmi különös csak 1-1 csókocska??
hát... az a pasi csak kihasznál ha folyton elhagy, aztán visszamegy mert hiányzik neki a "nõi test szépsége"... te meg jobb ha minél elõbb kiábrándulsz belõle, te érdekedben mondom :D

Beast Machine
Sztem szórakozik veled. Ne vedd komolyan, mellre meg fõleg ne szívd. Sok ilyen van közünk, de ez alapján ne vonj le általános véleményt. Max. keresd meg, beszélj vele, aztán kérdezd meg: "Figyu, mos' jó volt bunkónak lenni?!"...

...vágod?