152
mIÉRT CSINÁLJÁK EZT A PASIK?
  • szőkenö
    köszike mindenkinek!Megyek alukálok egyet majd holnap este vissza jövök!Puszika
  • Extraboy
    Nem mindegy? ugyis csak szorakozik a kocsogje, de szivasd vissza!! Te is meg tudod tenni...
  • Frosty01
    ja ha igy áll... lőjjétek le!!!
  • Extraboy
    Jo 5let amugy... :)
  • Bandew
    Az ilyen pasinak csak egy dolog fontos igazán: az egója!
    Hozd kellemetlen szituba, mindenképp tedd nyílvánosság elé, hogy milyen igazából, de ne úgy, hogy közben mások lássák, téged már megszivatott. Legyen magabiztos fellépésed,mindenképp te legyél nyerő pozícióban, különben fordítva is elsülhet a dolog.
  • Frosty01
    ja kb.. jóat szólt az ifjú
  • szőkenö
    Tudjátok mi a legrosszabb!
    Annyi csajt vígasztaltam már miatta, volt egy barátnője majdnem egy évig és azt sem vitte el sose vacsizni akkor engem miért ráadásul egy olyan helyre ahol rengeteg az isemrős?
  • Extraboy
    :D:D:D:D akad egy csomo, csak dontsd el jo egy ilyen ribivel lefekudni. (sorry a kiveteleknek, de a legtobb csaj ilyen korba azert fekszik le valakivel, mert vagy versenyez a tobbivel, vagy csak "meno" akar lenni)
  • szőkenö
    Az volt most nem régen! Kihevertem éppen túl lettem rajta aztán találkoztunk a születésnapomon és megint visszacsúsztam és szakítottam a sráccal, akit már kezdtem nagyon kedvelni, erre jött X és mintha elvágtak volna miindent körülöttem megint csak ő maradt!
  • Frosty01
    nehezen, ha legközelebb akar valamit tőled, koptasd le a NYILVÁNOSSÁG előtt!!!
  • Beast Machine
    Járj mindig a helyes úton, ifjú Padawan, ne hagyd, hogy a Turbó setétzöld oldalát orálisan kielégítős kis kö... akarom mondani sittes lord kihasználjon! De én most megyek alukálni, légy jó, és BURN, BABY, BURN!!! - szóla a próféta, kinek neve Zozzy.
  • szőkenö
    Hogy lehet megszivatni egy olyan pasit, aki senkit nem vesz komolyan?
  • Extraboy
    Menj el valaki olyannal szorakozni, aki kulsore tetszik, es egy ido utan majd elfelejted... ha o szorakozik minden szembejovo novel, te miert ne tedd meg? (nem ugy ertve, hogy verj at embereket, hanem probalj meg mast keresni)
  • Frosty01
    ha bízol magadban, sikerülni fog hidd el
  • szőkenö
    Rendben meglesz!Bízom benne, de az a baj, hogy nem az első eset, hogy megfogadom, hogy nem lesz több ilyen és mégis beleesek a csapdába!
  • Frosty01
    ülj le, gondolkodj el hogy mekkora paraszt, ird le egy lapra, tapétázd ki vele a szobád, és amikor látod ezeket, gondold át ujra és ujra, és egyszer csak nem fog érdekelni :)))
  • Extraboy
    Szopasd meg, de komolyan. Utalom az ilyen kocsogoket, foleg, hogy pl ha van egy olyan ember aki telleg szeret teged, es jon egy ilyen buzi, aki csak szorakozni akar vele, viszont o ugye emiatt megszivja. Az ilyen nem erdemli meg, hogy ferfinek nevezzek (elottem mar jol beszelt a gyerek), sot inkabb ugynazt vissza kene neki adni, amit o tett.
  • Bandew
    Ne áldozatnak tekintsd magad, hanem (bocs a szóért) hülyének.
    Ne sajnáltasd magad, hanem legyen benned tartás, legyél igazi nő és te legyél az aki kiszúr a sráccal. Egyszerűen ne hagyd, hogy játszon veled, ne dőlj be neki, akármilyen nehéz is.
  • Beast Machine
    Sosem könnyű, ez tény. De mutasd meg neki, hogy nem egy Barbiebaba vagy, akit használat után visszatehet a szekrénybe, hogy ha szükség van rá, újra elővegyen.
  • szőkenö
    Na ez bitti, és sztem elhittem régen hogy ő lenne az a Nagy Ő és nem tudom kinőni!
  • szőkenö
    Nem értem ezt mire mondod!?
  • Frosty01
    talán azért mert még mindig erősen él benned a szőke herceg címü általános női álom
  • szőkenö
    Próbálkozom!Nagyon is és most már egyre jobban!
  • Beast Machine
    Mert (legalábbis az alpján, amit leírtál) hagyod magad. Állj a tűsarkadra, és beszélj a pici agyával, hátha megérti, hogy egy nővel nem csak azt lehet csinálni, amit ő szokott a kispárnahuzattal otthon a sötétben..
  • szőkenö
    köszi a tanácsokat, én is tudom, hogy ezt kellene tennem, de akkor miért tud mindig levenni a lábamról?
  • haxoror
    Olvasd el mégegyszer amit írtál és választ kapsz a kérdésedre ;)
  • szőkenö
    Mindig megígéri, hogy holnap hívlak/írok aztán semmi!!Nekem mindig hetekbe kerül, mire kiheverem őt ilyenkor, mert mindig egy kicsit belezúgok!
    Nevezzük Xnek!
    X egy olyan srác aki bármikor bárkit megkaphat és ő ezt ki is használja!De miért pont velem csinálja azt, hogy folyton folyvást eljátssza ezt velem!
    Eddig akárhány nővel volt soha senkivel nem volt egynél többször hacsak nem jártak!DE AKKOR VELEM MIÉRT JÁTSZIK ÁLLANDÓAN?
  • Beast Machine
    Jól monnya a srác, hagyd a salakba a gyereket. Az ilyen nem méltó a férfiembör jelzőre. Szerintem.
  • Frosty01
    :O semmi különös csak 1-1 csókocska??
    hát... az a pasi csak kihasznál ha folyton elhagy, aztán visszamegy mert hiányzik neki a "női test szépsége"... te meg jobb ha minél előbb kiábrándulsz belőle, te érdekedben mondom :D
  • Beast Machine
    Sztem szórakozik veled. Ne vedd komolyan, mellre meg főleg ne szívd. Sok ilyen van közünk, de ez alapján ne vonj le általános véleményt. Max. keresd meg, beszélj vele, aztán kérdezd meg: "Figyu, mos' jó volt bunkónak lenni?!"...
  • szőkenö
    Bővebben:
    2001-ben ismerkedtünk meg, és akkor is fel akart szedni, de mivel még csak 13 éves voltam azt beszéltük meg, h túl fiatal vagyok!
    2003-ig állandóan összetalálkoztunk beszélgettünk meg néha elcsattant egy egy csókocska is, de semmi különös!
    2003 nyarán úgy jöt össze a dolog, hogy lefeküdtem vele, ami nagyon jó volt!(percre pontosan tudom mikor váltunk el aznap!)Azóta is találkozgatunk néha, de nagyon ritka és mindig megtörténik!ha van pasim ha nincs!
  • szőkenö
    sZIASZTOK!
    Az lenne a helyzet, hogy van egy srác aki most 25 éves (én 18 vagyok) és elhívott randizni!Elvitt vacsizni egy tök szupi helyre meg minden, aztán most meg leráz!