Mért pont én?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
:-?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nekem valahogy soha nem okozott örömöt, hogy valakinek is problémája van és piszkáljam!Mindig inkább segítettem kimászni a sz**ból mindenkinek!
Neked az a boldogság, hogy mások baján nevetsz?
Ha igen akkor szerintem nekem kéne téged sajnájjalak nem pedig neked engem!Nem is akartam, hogy bárki is sajnáljon!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
practitioner of the forbidden arts of death
Én sem szeretném, ha megcsalnának, mert akkor minek van velem és én ezek alapján inkább szakítok, mert tudom utánna már nem lenne képem a partnerem szemébe nézni!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De Raszkolnyikov ravilagitott egy kevesbe elhanyagolhato dologra(#65), ami nekem sokkal erthetetlenebb, hiszen egy kapcsolat a husegen alapszik. Ha ez hianyzik reszedrol, akkor a lent emlitett jelzo akar ervenyes is lehet rad.
Lehet csoppedt el kellene gondolkodni, hogy te mikent bansz a ferfiakkal, es azok utan ertsd meg miert nem kezelnek teged sem mashogy.
de most igy belegondolva o ugyanazt csinalja a partnereivel, mint a fiu vele (megcsalas, elhagyas, nem foglalkozas)
megtalalta a zsak a foltjat :)
Én nem errõl beszéltem!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Tehát ha találkoztok te mindig félrekefélsz???!! Hát akkor te egy közönséges k*rva vagy már boccs
Melyik barom mondta azt, hogy jobbat érdemelsz...TE KIS LÁNY EZT ÉRDEMLED A VERÉSSEL EGYÜTT!!!
Ha nem így értetted ezt a mondatot akkor boccs...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez tényleg az a tipikus "mindenkit megkap akit akar" lehet, különösen, h 13 évesekkel kezd 20évesen. :D
szöszi! Sajnos úgy tûnik neked alaptermészeted, hogy az ilyen pasiknak engedsz. Ez nem a te hibád, nem tehetsz róla. Szükséged lesz egy türelmes pasira, h kigyógyítson belõle, vagy jobb ha hozzászoksz a h hívnak vissza.
Nem bántani akarlak ezzel.
Sok ilyen lánnyal volt dolgom, akik nem bíznak már a psikban, mert csak kihasználják. Ehez képest pedig boldogan beleugrik a köv kapcsolatba a pasival aki fût fát igér neki.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
mindent elmondtak elõttem