Mért pont én?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért mert benne vagy, hogy ezt csinálja :C

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Loál János
mIÉRT CSINÁLJÁK EZT A PASIK?

:-?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

desigo
tekk
Botond
Nézd a butaság veleszületett dolog az embereknél. Te butának születtél. 15évesen lefeküdtél egy sráccal,ami nem túl okos dolog. Hagyod magad átverni 20x az sem túl okos dolog. Azt hiszed én vagyok a csúnya gonosz, közben nekem semmi féle ráhatásom sincs a dolgokra, ez megint nem túl okos dolog. Nem tudunk mi itt olyat mondani amitõl okos lennél, mert butának születtél. Ez van, ezzel kell együtt élned.
Nem vagy nekem valami szimpatikus!
Nekem valahogy soha nem okozott örömöt, hogy valakinek is problémája van és piszkáljam!Mindig inkább segítettem kimászni a sz**ból mindenkinek!
Neked az a boldogság, hogy mások baján nevetsz?
Ha igen akkor szerintem nekem kéne téged sajnájjalak nem pedig neked engem!Nem is akartam, hogy bárki is sajnáljon!

Rózsalány
Én már tisztára sajnállak, hogy mindenki pálcát tör fölötted pedig nem is ismerenek...<#szomoru1> Máskor ijesmit jobb ha barátnõddel beszéled meg vagy anyukáddal - szerintem:)

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Shiwo
nah...vannak értelmes gondolataid is..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

desigo
:))))))))
Botond
Nem volt hiba. Móka kacagás lett legalább a mi életünk.
Köszönöm, de azt hiszem én követtem el hibát azzal, hogy itt kértem segítséget!Lehet, hogy egy phszihológus jobban kigyógyítana ebbõl!<#vigyor2>

Ha a vendég szóval illetjük akkor is csak egy van belõle!

Frosty01
Emberek, segítséget kért nem azt hogy elmondjátok mindenféle qrvának, mi lenne ha nem b@sztatnátok? hanem esetleg segítenétek neki... <#wilting>

practitioner of the forbidden arts of death

Semmi baj, a magyar nép is mindig bedõl a választási ígéreteknek :] (no politics, peace & respect)

Botond
Pedig biztos ügyes kiscsaj lehetsz,ha visszatérõ törzsvendégek vannak.
Lehordhattok mindennek, de nincs igazatok!

Tudod, az a baj, hogy mindig elhiszem neki, hogy ez most más lesz mint a többi!

A hétvégén elmegyek a haverjaim szalagavatójára és imét megfogadom, hogy soha többet nem állok szóba Xszel!

Biztos, hogy nincs, mert az egész családját ismere és jóba vagyok a szüleivel, meg a testvérével, aki mindezeket tudja!

desigo
Azért az sem szép,hogy egy ilyenért szakítasz a többi sráccal.
És soha senkit nem használtam ki, mert azokkal a pasikkal akiket X miatt hagytam el, általban soha nem volt szexuális kapcsolatom, mert nem voltunk olyan sokáig együtt!

Botond
Micsinálsz a hétvégén? <#zavart1>
Nem lehet, hogy van valahol egy kis felesége, és 1-2 gyereke? <#hehe>
soha egyik pasimat sem csaltam meg, mert az nem korekt dolog, hamarabb szakítottam, mintsem hogy valaki mással akár csak csókolózzak is!
Én sem szeretném, ha megcsalnának, mert akkor minek van velem és én ezek alapján inkább szakítok, mert tudom utánna már nem lenne képem a partnerem szemébe nézni!

Nme így értettem ahogyan te gondolod!Az van, hogy ha találkozunk egyszer akkor másnap felhív, hogy mi újság aztán fûz egy két hétig én addig szakítok a barátommal, mert mindig azt ígéri ez most más lesz mint eddig aztán én szakítottam õ általában felhív, megtörténik egyszer , aztán még vagy kétszer én azt hiszem most már minden rendben van és együtt vagyunk aztán megint eltûnik!És erre értettem, h ha van pasim ha nincs, csak ha nincs pasim akkor a szakítós rész kimarad!

Dehogynem, hiszen most is olyan pasiba vagy szerelmes aki megaláz, és csak arra vagy jó neki, hogy üritsen...
Azzal nincs baj, hogy 18 éves lány létére össze vissza sexel, de így, ebben a formában valóban ezt érdemli a kedves lányka...
Nem hinném hogy az a nõ, leszek, mert egyszer már átéltem ezt a verekedõs dolgot a szüleimmel és én nem fogok ebbe a hibába esni!Nem fogok olyan pasihoz férjhez menni, aki iszik!És azt meg végképp nem fogom tûrni, hogy az az ember aki állítólag szeret akár csak egyszer is megüssön!

tRs Shaman
Ott a pont!!

Tobacco
Feleségem látta az elsõ két üzenetet, és akkor még nem volt semmi hozzászólás. Pontosan ezt mondta amit te. Mondta írjam meg neki. De én nem akartam. De ha már így leírtad, akkor merek legalább helyeselni kettõnk nevében is.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Shiwo
azt inkább nem mondtam , hogy 1 h*** p****, mert csak lehurrogást kaptam volna...

505thZajcev[PT]
Eloszor engemet is a "szeme't ferfiak" erzes fogott el, mert sajnos magam is ismerek olyan ferfiakat akik ugy beszelnek a nokrol, hogy en szegyenlem magam!!
De Raszkolnyikov ravilagitott egy kevesbe elhanyagolhato dologra(#65), ami nekem sokkal erthetetlenebb, hiszen egy kapcsolat a husegen alapszik. Ha ez hianyzik reszedrol, akkor a lent emlitett jelzo akar ervenyes is lehet rad.
Lehet csoppedt el kellene gondolkodni, hogy te mikent bansz a ferfiakkal, es azok utan ertsd meg miert nem kezelnek teged sem mashogy.

nekem nem tunt fel
de most igy belegondolva o ugyanazt csinalja a partnereivel, mint a fiu vele (megcsalas, elhagyas, nem foglalkozas)
megtalalta a zsak a foltjat :)
De te ezt mondtad: "hmmm..2003-ban feküdté le vele..akkor te 15 voltál..õ meg 22..hát..ez már a pedofíliát súrolja."

Én nem errõl beszéltem!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Shiwo
jéé...másnak is feltünt :) csak én nem akartam ennyire nyers lenni vele...

CaviaR
jaja! Dióhéjban, de én is ezt mondtam :P :D

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

így jártunk<#vigyor3>

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

desigo
Jól kiosztottad:))))))
Ne haragudj, de te ezt írtad: "Azóta is találkozgatunk néha, de nagyon ritka és mindig megtörténik!ha van pasim ha nincs!"

Tehát ha találkoztok te mindig félrekefélsz???!! Hát akkor te egy közönséges k*rva vagy már boccs
Melyik barom mondta azt, hogy jobbat érdemelsz...TE KIS LÁNY EZT ÉRDEMLED A VERÉSSEL EGYÜTT!!!

Ha nem így értetted ezt a mondatot akkor boccs...

CattiBrie
baze, postfixed :DDD

[/spam]&#8482;

CattiBrie
perverz!

[/spam]&#8482;

Ezaz én meg suliban ülök még, na itt a baj :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

CattiBrie
Már elmúlt nyóc óra! .)

[/spam]&#8482;

Csak az elsõ sorig jutottam :)

JAAAA :) én kérek elnézést meg már késõ is van <#idiota>

Frosty01
errõl beszélt mindenki <#vigyor4>

practitioner of the forbidden arts of death

Olvassátok el mégegyszer. Õ volt 13 éves !!! A véleményem egyébként ugyan az.

CaviaR
Jaja pont erre gondoltam én is. :)
Ez tényleg az a tipikus "mindenkit megkap akit akar" lehet, különösen, h 13 évesekkel kezd 20évesen. :D

szöszi! Sajnos úgy tûnik neked alaptermészeted, hogy az ilyen pasiknak engedsz. Ez nem a te hibád, nem tehetsz róla. Szükséged lesz egy türelmes pasira, h kigyógyítson belõle, vagy jobb ha hozzászoksz a h hívnak vissza.
Nem bántani akarlak ezzel.
Sok ilyen lánnyal volt dolgom, akik nem bíznak már a psikban, mert csak kihasználják. Ehez képest pedig boldogan beleugrik a köv kapcsolatba a pasival aki fût fát igér neki.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Egyszerûen és röviden megmondanám, hogy miért, de van bennem annyi jóérzés, hogy inkább hallgatok<#hehe>

mindent elmondtak elõttem

magus
20 evesen akart felszedni egy 13 evest?

en kerek elnezest

Gladiator
OMG<#wilting>