152
mIÉRT CSINÁLJÁK EZT A PASIK?
  • bens
    ok
  • Raszkolnyikov
    akkor menjél el valahová komolytalankodni nagyokos
  • bens
    jujjjujj...

olyan komolyan tudjátok venni ezt az egészet.
  • Raszkolnyikov
    Szőkenő!

Engem 3-szor csaltak meg, ebből kettő volt olyan, hogy lehet, hogy soha nem tudom teljesen elkaparni magamban. Engen az ilyen játszadozások komoly és mélyen emberi érzésekkel ingerelnek. Szemét az X-ed, de ha ilyeneket csinálsz akkor te is éppen ilyen leszel/vagy! És ez ingerli -azt hiszem joggal mondhatom- az egész férfiúi közösséget. Mondom, lehet, hogy amúgy nagyon értelmes vagy meg jószívű stb.egyáltalán nem zárom ki, de ezek olyan dolgok, ami nagy felelőséggel jár! Mi jogon játszadozol te mások érzéseivel? Mi jogon írhatsz olyat, mint ami a 107-es HSZ-emben olvasható?

És főleg!!
    MI JOGON VERED ITT A NYÁLAD, HOGY KIHASZNÁLNAK, AMIKOR TE IS UGYAN EZT CSINÁLOD??

Remélem nem bántottalak meg, de gondolkozz el ezen!
    És boccs, de saját tapasztalatok miatt én az ilyenekre nagyon harapok, meglehetősen vérlázító...
  • Raszkolnyikov
    A baj orvoslása egybehangzó volt. Nem baszogatta senki, DE az isten szerelmére azt írta amit írt! Nem én írtam, nem Botond írta, hanem Ő!
    Egyépként lehet hogy jó arc!
  • Raszkolnyikov
    "És soha senkit nem használtam ki, mert azokkal a pasikkal akiket X miatt hagytam el, általban soha nem volt szexuális kapcsolatom, mert nem voltunk olyan sokáig együtt!"

Tehát meghódit egy pasi, el vagy vele és amikor dobod az nem szemétség, mert nem feküdtél le vele
  • Raszkolnyikov
    Hát ez is tényleg szép dolog a részedről...

Valaki kezét lábát töri érted(?), nem hogy megbecsülnéd, inkább elmész ezzel a némberrel.
    De nem is értem! SZERETED? Akkor mér jársz másokkal? NEM SZERETED? akkor mit foglalkozol vele?

Remélem nem trófeának tartod...
  • PeeVee
    visszaolvastam... a csávó persze hogy csak gyors menetet akar... mi mást? ha szeretne akkor hívna stb... :)) azért szerintem ez elég nyilvánvaló... mármint pasi fejjel! ha meg ezt hagyod a te problémád...
  • Dynamic
    Szerintem egy páran már segítettek neki.Röviden:csávót elhajtani, ha legközelebb ígérget leszarni vagy max. a képébe röhögni.Ennyi.Nyílván arról szól a dolog, hogy a fickó szexuális igényeinek kielégítése miatt találja meg őt, de nem akar tőle semmit.Mint mondtam, ha egyszer vagy kétszer sem akart semmi komolyat, akkor már a büdös életben sem fogja őt akarni, csak max. 1-2 gyors menet erejéig.
  • I.C.ram
    Most jólmegaszontad :D Szerintem már vágja is az ereit apuci gillettejével
  • Ben C
    azért mert benne vagy, hogy ezt csinálja :C
  • Loál János #101
    mIÉRT CSINÁLJÁK EZT A PASIK?

:-?
  • desigo
    tekk
  • Botond #99
    Nézd a butaság veleszületett dolog az embereknél. Te butának születtél. 15évesen lefeküdtél egy sráccal,ami nem túl okos dolog. Hagyod magad átverni 20x az sem túl okos dolog. Azt hiszed én vagyok a csúnya gonosz, közben nekem semmi féle ráhatásom sincs a dolgokra, ez megint nem túl okos dolog. Nem tudunk mi itt olyat mondani amitől okos lennél, mert butának születtél. Ez van, ezzel kell együtt élned.
  • szőkenö
    Nem vagy nekem valami szimpatikus!
    Nekem valahogy soha nem okozott örömöt, hogy valakinek is problémája van és piszkáljam!Mindig inkább segítettem kimászni a sz**ból mindenkinek!
    Neked az a boldogság, hogy mások baján nevetsz?
    Ha igen akkor szerintem nekem kéne téged sajnájjalak nem pedig neked engem!Nem is akartam, hogy bárki is sajnáljon!
  • Rózsalány
    Én már tisztára sajnállak, hogy mindenki pálcát tör fölötted pedig nem is ismerenek... Máskor ijesmit jobb ha barátnőddel beszéled meg vagy anyukáddal - szerintem:)
  • Shiwo
    nah...vannak értelmes gondolataid is..
  • desigo
    :))))))))
  • Botond #94
    Nem volt hiba. Móka kacagás lett legalább a mi életünk.
  • szőkenö
    Köszönöm, de azt hiszem én követtem el hibát azzal, hogy itt kértem segítséget!Lehet, hogy egy phszihológus jobban kigyógyítana ebből!
  • szőkenö
    Ha a vendég szóval illetjük akkor is csak egy van belőle!
  • Frosty01
    Emberek, segítséget kért nem azt hogy elmondjátok mindenféle qrvának, mi lenne ha nem b@sztatnátok? hanem esetleg segítenétek neki...
  • Vlala #90
    Semmi baj, a magyar nép is mindig bedől a választási ígéreteknek :] (no politics, peace & respect)
  • Botond #89
    Pedig biztos ügyes kiscsaj lehetsz,ha visszatérő törzsvendégek vannak.
  • szőkenö
    Lehordhattok mindennek, de nincs igazatok!
  • szőkenö
    Tudod, az a baj, hogy mindig elhiszem neki, hogy ez most más lesz mint a többi!
  • szőkenö
    A hétvégén elmegyek a haverjaim szalagavatójára és imét megfogadom, hogy soha többet nem állok szóba Xszel!
  • szőkenö
    Biztos, hogy nincs, mert az egész családját ismere és jóba vagyok a szüleivel, meg a testvérével, aki mindezeket tudja!
  • desigo
    Azért az sem szép,hogy egy ilyenért szakítasz a többi sráccal.
  • szőkenö
    És soha senkit nem használtam ki, mert azokkal a pasikkal akiket X miatt hagytam el, általban soha nem volt szexuális kapcsolatom, mert nem voltunk olyan sokáig együtt!
  • Botond #82
    Micsinálsz a hétvégén?
  • vg
    Nem lehet, hogy van valahol egy kis felesége, és 1-2 gyereke?
  • szőkenö
    soha egyik pasimat sem csaltam meg, mert az nem korekt dolog, hamarabb szakítottam, mintsem hogy valaki mással akár csak csókolózzak is!
    Én sem szeretném, ha megcsalnának, mert akkor minek van velem és én ezek alapján inkább szakítok, mert tudom utánna már nem lenne képem a partnerem szemébe nézni!
  • szőkenö
    Nme így értettem ahogyan te gondolod!Az van, hogy ha találkozunk egyszer akkor másnap felhív, hogy mi újság aztán fűz egy két hétig én addig szakítok a barátommal, mert mindig azt ígéri ez most más lesz mint eddig aztán én szakítottam ő általában felhív, megtörténik egyszer , aztán még vagy kétszer én azt hiszem most már minden rendben van és együtt vagyunk aztán megint eltűnik!És erre értettem, h ha van pasim ha nincs, csak ha nincs pasim akkor a szakítós rész kimarad!
  • vg
    Dehogynem, hiszen most is olyan pasiba vagy szerelmes aki megaláz, és csak arra vagy jó neki, hogy üritsen...
  • vg
    Azzal nincs baj, hogy 18 éves lány létére össze vissza sexel, de így, ebben a formában valóban ezt érdemli a kedves lányka...
  • szőkenö
    Nem hinném hogy az a nő, leszek, mert egyszer már átéltem ezt a verekedős dolgot a szüleimmel és én nem fogok ebbe a hibába esni!Nem fogok olyan pasihoz férjhez menni, aki iszik!És azt meg végképp nem fogom tűrni, hogy az az ember aki állítólag szeret akár csak egyszer is megüssön!
  • tRs Shaman
    Ott a pont!!
  • Tobacco
    Feleségem látta az első két üzenetet, és akkor még nem volt semmi hozzászólás. Pontosan ezt mondta amit te. Mondta írjam meg neki. De én nem akartam. De ha már így leírtad, akkor merek legalább helyeselni kettőnk nevében is.
  • Shiwo
    azt inkább nem mondtam , hogy 1 h*** p****, mert csak lehurrogást kaptam volna...