152
mIÉRT CSINÁLJÁK EZT A PASIK?
-
#152 három a magyar igaság de én csak hetöt kaptan -
#151 PÁZZEG!
MIT vártok 1 szökönötöl????!!!:D:D:D -
#150 wááá..megpróbáltam végigolvasni de valahogy nem ment..
csajszikám a 8. hozzászólásban te magad mondod,h tudod mit kell tenned...vazze..akkor miért nem teszed?
hol itt akkor a probléma,h ha tudod mit akarsz...?
ezé használ ki,mert ilyen láma vagy...
jó bocsi..nem akarlak megbántani csak észhez térteni..,csak gondolkozz...
mellesleg szted normális ffi az,aki 22évesen egy 15évessel kufircol..?
szüleid nem figyeltek rád..?
Meg 2001 óta szopat(és most nem szó szerint) egy fazon,aki már kismilliószor vágott át,sőőt,közben beiktatott egy egyéves kapcsolatot is..
Nem ő fut utánad,hanem te utána,és a felkínálkozó lehetőséget az efféle taplók ki is hazsnálják..
ezt te is tudod,ő is tudja,csak ő felfogja és él vele,te pedig úgy tűnik v nem érted meg,vagy nem akarod észrevenni a fájó igazságot..
a #12-es beadta..Loool!! -
#149 wow...érdekes egy topik..elkezdtem olvasni..
szőkenő..te biztos 18 vagy? -
#148 Hülye kurvák szopjato k :D -
#147 az hagyján, de még a capslock-ot is bekapcsolta, amikor beírta a tOPIC CÍMÉT -
Vlala #146 Szerintem a topicnyitó magának sem meri bevallani, pedig így többet fog(nak) szenvedni. -
Timssy #145 egyébként én elolvastam az első pár hsz-t, dehát nem nagyon sikerült kiigazodni rajta... -
Timssy #144 úúr isten... egyszer pár, másszor meg enm pár?? ez nekem is magas, pedig nem vagyok valami hú de vén liba.... -
#143 hajjaj... -
Vlala #142 olvasd el az első hozzászólást. Van egy lány, akivel a volt pasija akarja, de ő nem, vagy mi... ez nekem rendkívül magas, én még abban a korban élek, amikor egy férfi meg egy nő vagy egy pár, vagy nem. De olyan, hogy van, amikor egy pár, és van, amikor nem, olyan nincs. -
Timssy #141 sziasztok, elmagyarázzátok nekem, miről is szól ez a topic?? -
#140 Nem vagy buta nem hinném, csak max nem kaptál az élettől még ilyen téren annyi pofont, hogy képes legyél kezelni az ilyen helyzetet. -
#139 Megmondom hogy. Hívd fel magadhoz beszélgessetek egy picit, vagy vacsorázzatok egy jót majd szenvedélyesen csókold meg közben menj az ajtó fele vele és utánna nyisd ki és dobd ki. -
#138 Ott a pont. -
kék #137 Nyugi Miss Erkölcs, végigolvastam. Már akkor kavartál a sráccal, mikor még más volt a partnered, aztán dobtad őket egy numeráért a Don Juan-nal.
Azért adok neked egy jótanácsot: ha jól akarsz kijönni ebből az egészből, akkor felejtsd el a pasit, és ne terjeszd tovább ezt a történetet, mert csak magadat járatod le. -
#136 Számíthattál volna rá amikor megnyitottad a topicot, hogy lesz elég sok negatív vélemény, nem tudom miért vagy úgy felháborodva. Egyébként nagyon nem szép ez az általánosítás, hogy "Mért csinálJÁK ezt a pasiK?". Ismerek nagyon sok olyan pasit, aki nem csinálja ezt és tényleg szereti a barátnőjét. Keress magadnak egy hasonlót és felejtsd el a bunkót. Vagy ha nem akarod, akkor meg is érdemled. -
Phat Smoker #135 egy jótanács: ne vedd komolyan az itt levő embereket, ők sem vesznek komolyan téged! -
#134 há csak tippeltem :) -
szőkenö #133 Te meg ha végigolvastad volna mielőtt beszólsz rájössz, h semelyik pasimat nem csaltam meg!Úgy hogy nem hiszem, hogy be kéne szólni mikor nem ismersz minden részletet!Vagy olvasd végig vagy ne szólj bele! -
szőkenö #132 Honnan tudod, mikor nem is ismersz???? -
#131 :) -
kék #130 Ha van pasid, akkor is lefekszel vele? Az ilyen csajok, mint te, pontosan ilyen kegyetlen bánásmódot érdemelnek. Itt sipákolsz, hogy szivat egy srác, miközben te szépen félrekefélgettél már vele párszor. Persze, a srác is egy nagy tahó lehet, jól megérdemlitek egymást. -
#129 me ronda dagadt vagy azé :D -
Vlala #128 A címhez és az 1.-hez annyit, hogy nem csak Te, mindenki, aki hagyja magát. -
Vlala #127 Ez nem igaz. Van, aki később lesz az. -
#126 végigolvasva ezt a topicot , 3 szó : k*rvának születni kell -
#125 enis erre tippelek, de ennyire nem unatkozhat vki -
#124 hermafrodita egyből -
#123 nekem is érik:) -
#122 na jó kivettem a kedvencek közül. pá -
vg #121 Amúgy igaza van...
Te transzfesztita vagy ezzel a csaj avatarral? :D -
#120 ajánlok egy jó helyet erre a témára -
#119 Az egész sg-n ez a legsiralmasabb topik. senki nem unja még? -
savior #118 akkor meg torodj bele, hogy ez a sorsod
neha majd osszejon veled aztan 1-2 het mulva dob... ez van -
#117 Zakkal mi arra a konklúzióra jutottunk,hogy az általad vázolt verzió a reális. -
szőkenö #116 Ez a baj, hogy mióta ismerem szeretem! Szerelmes vagyok belé, de mindig megpróbáltam elfelejteni és ez az ami nem ment!
Nem hiszem, hogy annyira buta lennék mint amennyire kapom, de ti tudjátok mi jön le rólam!
Nem játszadoztam a pasikkal, mert engem itthon mindenki ismer és tudják, hogy egy pasi volt az életemben (érzelmi téren), és minden pasim tudta, hogy még nem felejtettem el! Általában olyan pasikkal jöttem ösze, akiket nagyon ismertem, úgymond haverok voltak és még most is azok!Ha valaki is úgy vette volna, hogy kihasználom akkor nem hiszem, hogy szóba állna velem és keresné a társaságomat ugyan úgy mint azelőtt! -
Rockety #115 ez a szőkenő júzer ugye egy 16 éves tinisrác poénja?
nem szeretnék bele gondolni hogy ez szőkecica iz da real thing :D -
#114 most azt hiszi hogy csak parasztsagbol mondtad ezt (pedig nem) es el sem gondolkozik rajta -
#113 unszimpi vagy bazeg