152
mIÉRT CSINÁLJÁK EZT A PASIK?
  • EDDY A KIRÁLY
    három a magyar igaság de én csak hetöt kaptan
  • ChevyG work
    PÁZZEG!

MIT vártok 1 szökönötöl????!!!:D:D:D
  • Membrah
    wááá..megpróbáltam végigolvasni de valahogy nem ment..
    csajszikám a 8. hozzászólásban te magad mondod,h tudod mit kell tenned...vazze..akkor miért nem teszed?
    hol itt akkor a probléma,h ha tudod mit akarsz...?
    ezé használ ki,mert ilyen láma vagy...
    jó bocsi..nem akarlak megbántani csak észhez térteni..,csak gondolkozz...
    mellesleg szted normális ffi az,aki 22évesen egy 15évessel kufircol..?
    szüleid nem figyeltek rád..?
    Meg 2001 óta szopat(és most nem szó szerint) egy fazon,aki már kismilliószor vágott át,sőőt,közben beiktatott egy egyéves kapcsolatot is..
    Nem ő fut utánad,hanem te utána,és a felkínálkozó lehetőséget az efféle taplók ki is hazsnálják..
    ezt te is tudod,ő is tudja,csak ő felfogja és él vele,te pedig úgy tűnik v nem érted meg,vagy nem akarod észrevenni a fájó igazságot..

a #12-es beadta..Loool!!
  • Membrah
    wow...érdekes egy topik..elkezdtem olvasni..
    szőkenő..te biztos 18 vagy?
  • Jancsik
    Hülye kurvák szopjato k :D
  • bens
    az hagyján, de még a capslock-ot is bekapcsolta, amikor beírta a tOPIC CÍMÉT
  • Vlala #146
    Szerintem a topicnyitó magának sem meri bevallani, pedig így többet fog(nak) szenvedni.
  • Timssy
    egyébként én elolvastam az első pár hsz-t, dehát nem nagyon sikerült kiigazodni rajta...
  • Timssy
    úúr isten... egyszer pár, másszor meg enm pár?? ez nekem is magas, pedig nem vagyok valami hú de vén liba....
  • bens
    hajjaj...
  • Vlala #142
    olvasd el az első hozzászólást. Van egy lány, akivel a volt pasija akarja, de ő nem, vagy mi... ez nekem rendkívül magas, én még abban a korban élek, amikor egy férfi meg egy nő vagy egy pár, vagy nem. De olyan, hogy van, amikor egy pár, és van, amikor nem, olyan nincs.
  • Timssy
    sziasztok, elmagyarázzátok nekem, miről is szól ez a topic??
  • Pluskast
    Nem vagy buta nem hinném, csak max nem kaptál az élettől még ilyen téren annyi pofont, hogy képes legyél kezelni az ilyen helyzetet.
  • Pluskast
    Megmondom hogy. Hívd fel magadhoz beszélgessetek egy picit, vagy vacsorázzatok egy jót majd szenvedélyesen csókold meg közben menj az ajtó fele vele és utánna nyisd ki és dobd ki.
  • mikeboy
    Ott a pont.
  • kék
    Nyugi Miss Erkölcs, végigolvastam. Már akkor kavartál a sráccal, mikor még más volt a partnered, aztán dobtad őket egy numeráért a Don Juan-nal.

Azért adok neked egy jótanácsot: ha jól akarsz kijönni ebből az egészből, akkor felejtsd el a pasit, és ne terjeszd tovább ezt a történetet, mert csak magadat járatod le.
  • koryne
    Számíthattál volna rá amikor megnyitottad a topicot, hogy lesz elég sok negatív vélemény, nem tudom miért vagy úgy felháborodva. Egyébként nagyon nem szép ez az általánosítás, hogy "Mért csinálJÁK ezt a pasiK?". Ismerek nagyon sok olyan pasit, aki nem csinálja ezt és tényleg szereti a barátnőjét. Keress magadnak egy hasonlót és felejtsd el a bunkót. Vagy ha nem akarod, akkor meg is érdemled.
  • Phat Smoker
    egy jótanács: ne vedd komolyan az itt levő embereket, ők sem vesznek komolyan téged!
  • Mr Csé
    há csak tippeltem :)
  • szőkenö
    Te meg ha végigolvastad volna mielőtt beszólsz rájössz, h semelyik pasimat nem csaltam meg!Úgy hogy nem hiszem, hogy be kéne szólni mikor nem ismersz minden részletet!Vagy olvasd végig vagy ne szólj bele!
  • szőkenö
    Honnan tudod, mikor nem is ismersz????
  • mikeboy
    :)
  • kék
    Ha van pasid, akkor is lefekszel vele? Az ilyen csajok, mint te, pontosan ilyen kegyetlen bánásmódot érdemelnek. Itt sipákolsz, hogy szivat egy srác, miközben te szépen félrekefélgettél már vele párszor. Persze, a srác is egy nagy tahó lehet, jól megérdemlitek egymást.
  • Mr Csé
    me ronda dagadt vagy azé :D
  • Vlala #128
    A címhez és az 1.-hez annyit, hogy nem csak Te, mindenki, aki hagyja magát.
  • Vlala #127
    Ez nem igaz. Van, aki később lesz az.
  • Licorage
    végigolvasva ezt a topicot , 3 szó : k*rvának születni kell
  • magus
    enis erre tippelek, de ennyire nem unatkozhat vki
  • Lynx_TWL
    hermafrodita egyből
  • desigo
    nekem is érik:)
  • Frosty01
    na jó kivettem a kedvencek közül. pá
  • vg
    Amúgy igaza van...
    Te transzfesztita vagy ezzel a csaj avatarral? :D
  • Tobacco
    ajánlok egy jó helyet erre a témára
  • Tobacco
    Az egész sg-n ez a legsiralmasabb topik. senki nem unja még?
  • savior
    akkor meg torodj bele, hogy ez a sorsod
    neha majd osszejon veled aztan 1-2 het mulva dob... ez van
  • Botond #117
    Zakkal mi arra a konklúzióra jutottunk,hogy az általad vázolt verzió a reális.
  • szőkenö
    Ez a baj, hogy mióta ismerem szeretem! Szerelmes vagyok belé, de mindig megpróbáltam elfelejteni és ez az ami nem ment!
    Nem hiszem, hogy annyira buta lennék mint amennyire kapom, de ti tudjátok mi jön le rólam!
    Nem játszadoztam a pasikkal, mert engem itthon mindenki ismer és tudják, hogy egy pasi volt az életemben (érzelmi téren), és minden pasim tudta, hogy még nem felejtettem el! Általában olyan pasikkal jöttem ösze, akiket nagyon ismertem, úgymond haverok voltak és még most is azok!Ha valaki is úgy vette volna, hogy kihasználom akkor nem hiszem, hogy szóba állna velem és keresné a társaságomat ugyan úgy mint azelőtt!
  • Rockety
    ez a szőkenő júzer ugye egy 16 éves tinisrác poénja?

nem szeretnék bele gondolni hogy ez szőkecica iz da real thing :D
  • magus
    most azt hiszi hogy csak parasztsagbol mondtad ezt (pedig nem) es el sem gondolkozik rajta
  • Lynx_TWL
    unszimpi vagy bazeg