Közeledik a teleklónok támadása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ez a ujjászületünk vmilyen formában hogy tanuljunk a hibáinkból duma pontosan ott hibádzik hogy senkise emléxik mit csinált elõzõ életében (legyen az akár vmilyen földi életforma v lélek v akármi) nem tudja mit hibázott el, mit rontott el és hogy mit kéne máshogy csinálni. Innentõl kezdve nincs semmiféle tanulás. Ezerszer is elkövetheted ugyanazt a hibát, ha mindig elfelejted hogy mit rontottál el elõzõlet. Nincs tanulás emlékezet nélkül, márpedig én nem emléxem hogy mit rontottam el elõzõ életemben, és arra sem hogy mit kéne máshogy csinálnom. Ha van is ilyen akkor én vszinüleg már az idõk kezdete óta ugyanazokat a hibákat követem el, és ugyanugy élek azóta is.etc...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
"Aki most azon filózik hogy kinyírja magát és választ mást közlöm hogy nem így megy! Pokol nincs,de valami tisztítótûz, vagy átmeneti pokol az bizony van ahol a lelket megkínozzák vagyis megtisztítják...legalábbis ezt páran mondták pl barinõm is csak nem igazán értem. Lényeg ne nyírja ki magát senki semmilyen esetben sem mert nem éri meg!"
Bocsi, hogy beideztem. Tipikus kereszteny hozzaallas, felremagyarazas. Nos boncolgassuk... Az ongyilkossag eseten tisztitotuz vagy hasonlo az nem mas mint a kereszteny vallas altal kitalalt demagog "ize". 😊 Nem egy nep van, ahol a ritualis ongyilkossag a lelek felemelkedeset is szolgalhatta. Pl japan, inka birodalom, egyiptom, eszak amerikai saman kulturak... Oktalansag lenne azt gondolni, hogy a keresztenysegnek van igaza, hisz ez a vallas alakult ki legutoljara, raadasul ugy, hogy mas barbarnak titulalt vallasokat elferditettek, letapostak, bemocskoltak. Innen jonnek a kereszteny hiedelmek, hisz valahogy el kellett rettentsek a nepeket a barbar vallasoktol. Pl egyes german es egyeb osi vallasokban a szexualis erot ( istent ) bikafeju emberkent tiszteltek. Nos mivel a szexualitasra anno azt mondtak nem szabad, igy obelole csinaltak "satant". Bar a satanizmus is felremagyarazott dolog, koze nincs az ordoghoz. Azaz az ordogimadas es a satanizmus ket kulombozo dolog. ( pl a satanizmus nem imad semmilyen felsobb lenyt, ergo ha az ordogot imadna az mar ellentmondana a hitevel. ) Igaz ezt hollywood keverte ossze. pl a forditott kereszt sosem az ordog jelkepe volt. Nem tudom melyik szent Jezus iranti tiszteletbol nem engedte, hogy ugyanolyan keresztre feszitsek, ezert ot forditott keresztre feszitetek. Vagy a pentegramma mely nem tobb mint egy igen eros es osi magikus jelkep, nem az ordog jelkepe....
Roviden ha valakit erdekel az elet utani lehetoseg, az semmi esetre se a keresztenyseg tanitasait vegye alapul, hanem vagy a keleti tanitasokat ( buddhizmus, hinduizmus, shintoizmus, stb... ) tanitasait, vagy ha mar magyarok vagyunk es nem a kelet fele akarunk fordulni, akkor felejtsuk el a kereszteny magyarsagot ( vegul is csak rankeroltettek anno ) es menjunk melyebbre, a samanizmus fele, hisz eredendoen a magyar nepnek a samanizmus volt a vallasi alapja.
Uff en szoltam.... De minek.
www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Idéznék egy okos embert:
"A halál nem érint minket. Ugyanis, amíg létezünk, a halál nincs jelen. Amikor eljön, akkor meg már nem létezünk."
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Szerinted egy olyan dolog kutatasa "amit meg nem ertunk igazan", az "gyermekded" ?
😊
Elnézést a Sorokért:)
a tudomány meg olyan dolog amire hivatkozol, hogy hogy is irjam😊 a tudomány ma hoz egy elméletet, másnap megdönti, sarkalatosan fogalmazva de így van, csak elméleteket gyártanak amiket szépen sorba döntenek meg, sõt a legtöbb tudomány ágban éles viták vannak, nem nagyon vannak azonos vélemények, elméletek, gondolom ezt te is tudod😊
Szoval, asem elértünk oda, hogy nem nagyon irogatok, mert egy kellemes eszem csere helyett, sajnos átmentünk személyeskedésbe, ami lejön a kommentekbõl, sajnálom... de én itt most abba hagyom, nem sok értelme van😊
Üdv
😊
"ugy értelmezem a "láttotakat" hogy az élet értelme és célja a fejlõdés és tanulás... a "baj" ott van, hogy mikor befejezed az emberi leszületések hadát, nincs vége átkerülsz egy másik körforgásos rendszerbe, bár tény hogy már nem emberként és emberek közé, és ezt nagyon "jo"nak tartom😊"
BOCS! Ne haragudj, nem tudtam, hogy ez bizonyítás. <#confused>#confused><#confused>#confused>
Ha már az elején szólásokat idéztél: "Messzirõl jött ember azt mond, amit akar."
😊
Viszont a cikk vihar a biliben. Fenysugar, ami atmegy targyakon? Es ez kb. a milliomodik olyan valami, atmegy az anyagon. Es akkor mi van? Ennek semmi koze a klasszikus "klonozas" es "teleportacio" fogalmakhoz. Csupan egy olyan jelenseg, amit meg nem ertunk igazan. Nehany ehenkorasz tudos ilyen fellengzos szavakkal akar penzt talalni a gyermekded kutatasaihoz. LOL
A tobbi faxsaghoz, mint pl: "Egyébként a vérfarkasnak vámpiroknak stb biztos hogy van vmi alapjuk különben nem lennének a legendák." - es Maria tenyleg szuz vol. Meg azutan is, hogy megszulte Jezust. Oregem, az elenk fantazia es a butasag kozott azert van egy nem is olyan keskeny hatar, aminek ti a rossz oldalan tenferegtek.
😊
És mi lett szegény második Kirk kapitánnyal?Nem láttam azt a részt.Biztos az életét áldozta egy klingon támadásban.
egyébként fura ez a hit dolog, tehát ha nem vagy "alkalmas" a hitre, nem is részesülsz a túl világ "áldásaiból" megszünsz simán?
Üdv
😊
😊
Pl. simán el tudom képzelni hogy vmelyik vadász a középkorban bekattant csinált magának egy tuti kis farkasbõr ruhát, meg a fejére tett egy kitömött farkasfejet, aztán esténként legyilkolt pár falusit, néhány szemtanú meg csak annyit látott hogy egy farkasfejü emberforma volt a tettes. Ebbõl aztán figyelembe véve az akkori körülményeket nagyon gyorsan szép kis mese kerekedhetett, megtoldva még az azóta eltelt pár száz évvel, és már ki is alakult a vérfarkas legenda.
Kohn tévedésbõl meghal, ezért Isten visszaküldi a földre.
Amint visszetért, elrabolja a KGB.
- Na Kohn, létezik Isten, vagy nem?
- Létezik.
- Hmm. Itt van 1 millió euró, de mondja mindenkinek azt, hogy nincs!
- Rendben.
Még aznap elrabolja a Vatikáni Titkosszolgálat.
- Ugye van Isten?
- Nincs.
- Itt van 1 millió euró, de mondja mindenkinek az, hogy van.
- Jól van.
Másnap a CIA rabolja el Kohnt.
- Na Kohn, tudjuk a KGB-nek és a Vatikánnak adott válaszát is. Most mondja meg õszintén, van Isten, vagy nincs?
- VAN, DE NÉGER!!!
<#eplus2>#eplus2>