Közeledik a teleklónok támadása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És néha van választási lehetõséged, amikor fontos dolgokban hozol döntést. Én sem értem még igazán. Valahogy szerintem úgy van hogy van 1 élet keret. És ha dönteni kell dönthetsz bizonyos hlyzetekben. És itt dõl el,hogy jól,vagy rosszul cselekszel,amit majd odaát visszanézhetsz.Vagy valami ilyesmi a helyzet.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Szép is lenne ha emlékeznél! :-D Születésed elött döntesz a leendõ sorsodról..vagy mi.:-)

Már ne haragudj de ez egy marhaság.
Ez a ujjászületünk vmilyen formában hogy tanuljunk a hibáinkból duma pontosan ott hibádzik hogy senkise emléxik mit csinált elõzõ életében (legyen az akár vmilyen földi életforma v lélek v akármi) nem tudja mit hibázott el, mit rontott el és hogy mit kéne máshogy csinálni. Innentõl kezdve nincs semmiféle tanulás. Ezerszer is elkövetheted ugyanazt a hibát, ha mindig elfelejted hogy mit rontottál el elõzõlet. Nincs tanulás emlékezet nélkül, márpedig én nem emléxem hogy mit rontottam el elõzõ életemben, és arra sem hogy mit kéne máshogy csinálnom. Ha van is ilyen akkor én vszinüleg már az idõk kezdete óta ugyanazokat a hibákat követem el, és ugyanugy élek azóta is.etc...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Ne menjünk bele a hitéleti dolgokba mert a nagyrésze az összesnek félremagyarázás. Tisztítótûz. Ezt azért mondtam mert nem tudok rá jobb sót,és akikkel eddíg beszélgettem és voltak odaát mind mondták hogy a "nem tiszta" lélek 1 olyan helyre kerül átmenetileg ahol nem túl kellemes körülmények között megtisztul. Van aki büntetésképpen leszületik egy rosszabb életbe, az olyan büntetés ami nem büntetés. Hibák kijavításáról szól a dolog. És mindenki maga felett mond ítéletet, nem az Isten vagy mittoménki dönt felette. Amikor odaát vagy másképp gondolkodsz mint itt. Kitágul a tudatot, mindent meg tudsz egyszerre tapasztalni. Sokan mondták hogy csodálatos érzés. Én nem tudom ezt teljesen felfogni mit jelent.Õk már ismerik. És ez nem a Bibliában vagy Koránban vagy akármiben van és ez nem félremagyarázás! Ezt megtapasztalták és sok ember ezekrõl nem is akar beszélni mert fölöslegesnek érzik, és részben igazuk is van.

Nu ez egy kicsit hosszu lesz..-.

"Aki most azon filózik hogy kinyírja magát és választ mást közlöm hogy nem így megy! Pokol nincs,de valami tisztítótûz, vagy átmeneti pokol az bizony van ahol a lelket megkínozzák vagyis megtisztítják...legalábbis ezt páran mondták pl barinõm is csak nem igazán értem. Lényeg ne nyírja ki magát senki semmilyen esetben sem mert nem éri meg!"

Bocsi, hogy beideztem. Tipikus kereszteny hozzaallas, felremagyarazas. Nos boncolgassuk... Az ongyilkossag eseten tisztitotuz vagy hasonlo az nem mas mint a kereszteny vallas altal kitalalt demagog "ize". 😊 Nem egy nep van, ahol a ritualis ongyilkossag a lelek felemelkedeset is szolgalhatta. Pl japan, inka birodalom, egyiptom, eszak amerikai saman kulturak... Oktalansag lenne azt gondolni, hogy a keresztenysegnek van igaza, hisz ez a vallas alakult ki legutoljara, raadasul ugy, hogy mas barbarnak titulalt vallasokat elferditettek, letapostak, bemocskoltak. Innen jonnek a kereszteny hiedelmek, hisz valahogy el kellett rettentsek a nepeket a barbar vallasoktol. Pl egyes german es egyeb osi vallasokban a szexualis erot ( istent ) bikafeju emberkent tiszteltek. Nos mivel a szexualitasra anno azt mondtak nem szabad, igy obelole csinaltak "satant". Bar a satanizmus is felremagyarazott dolog, koze nincs az ordoghoz. Azaz az ordogimadas es a satanizmus ket kulombozo dolog. ( pl a satanizmus nem imad semmilyen felsobb lenyt, ergo ha az ordogot imadna az mar ellentmondana a hitevel. ) Igaz ezt hollywood keverte ossze. pl a forditott kereszt sosem az ordog jelkepe volt. Nem tudom melyik szent Jezus iranti tiszteletbol nem engedte, hogy ugyanolyan keresztre feszitsek, ezert ot forditott keresztre feszitetek. Vagy a pentegramma mely nem tobb mint egy igen eros es osi magikus jelkep, nem az ordog jelkepe....

Roviden ha valakit erdekel az elet utani lehetoseg, az semmi esetre se a keresztenyseg tanitasait vegye alapul, hanem vagy a keleti tanitasokat ( buddhizmus, hinduizmus, shintoizmus, stb... ) tanitasait, vagy ha mar magyarok vagyunk es nem a kelet fele akarunk fordulni, akkor felejtsuk el a kereszteny magyarsagot ( vegul is csak rankeroltettek anno ) es menjunk melyebbre, a samanizmus fele, hisz eredendoen a magyar nepnek a samanizmus volt a vallasi alapja.

Uff en szoltam.... De minek.

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Ez egy totál felesleges vita.
Idéznék egy okos embert:
"A halál nem érint minket. Ugyanis, amíg létezünk, a halál nincs jelen. Amikor eljön, akkor meg már nem létezünk."

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

" Csupan egy olyan jelenseg, amit meg nem ertunk igazan. Nehany ehenkorasz tudos ilyen fellengzos szavakkal akar penzt talalni a gyermekded kutatasaihoz. LOL"

Szerinted egy olyan dolog kutatasa "amit meg nem ertunk igazan", az "gyermekded" ?
Kis-Bob
????

Kuka.

Hit? Nem kell hinni! Csak abban hogy tudd mozgatni azt a bigyót.:-) Bár inkább akarni kell mint hinni csak nem "feszülten".link itt van de nem készült el,vagyis készülget csak még nem láthetó az oldal, most 1 progi irásával /álomfejtõ ,bétája mûködik már/ vagyok elfoglalva mi még 2 hét majd utána lesz oldal is.

Teljes mértékben megértem az álláspontotad, de csak ismételni tudom magam, amit nem tapasztal meg az ember és/vagy tudomány az még létezhet. Tudomány egy fajta fejlõdés, sok olyan dolgot "hoztak" létre csunyán fogalmazva amit anno még nem fogadtak el vagy nem ismertek el, hihetetlenek tünt, etc... és ma meg?! Te is tud biztos sok olyan tudományos dolgot írni, és "bizonyitani", hogy "létezik" amit anno nem fogadod el az emberek többsége, sõt... Szoval a kölcsönös tisztelet jeleként, én maximlisan megértem az álláspontodat, de a tudomány folyamatosan fejlõdik ergo változik, szerintem

😊

Elnézést a Sorokért:)

Kis-Bob
Hidd el, hogy nem áll szándékomban személyeskedni, vagy Flamelni. Csupán bizonyítékot és magyarázatot kértem tõled arra, amit leírtál. Én is sajnálom, hogy nem sikerült közös nevezõre jutnunk. Én nagy tisztelõje vagyok a tudományoknak, ezért ebbõl a szögbõl látom a dolgokat.

Kis-Bob
Ha meg még a bizonyítással sem foglalkozunk, akkor meg eegyszerû kuruzslás az egész. Még mindig jobb egy valószínûleg nem téves bizonyítás, mint a semmi.

Szerintem amit megtapasztal, az ember az egy fajta bizonyitás, az ember számára...te is tapasztal meg dolgokat és ha más nem tapasztalja az nem jelenti azt hogy az a dolog még nem létezik, remélem ezt beláttod😊 De ez kezd olyan kötekedös flame lenni, nem értem a belsõ frsuztráciot mely ezt okozza, de biztos van "oka"😊

a tudomány meg olyan dolog amire hivatkozol, hogy hogy is irjam😊 a tudomány ma hoz egy elméletet, másnap megdönti, sarkalatosan fogalmazva de így van, csak elméleteket gyártanak amiket szépen sorba döntenek meg, sõt a legtöbb tudomány ágban éles viták vannak, nem nagyon vannak azonos vélemények, elméletek, gondolom ezt te is tudod😊

Szoval, asem elértünk oda, hogy nem nagyon irogatok, mert egy kellemes eszem csere helyett, sajnos átmentünk személyeskedésbe, ami lejön a kommentekbõl, sajnálom... de én itt most abba hagyom, nem sok értelme van😊

Üdv
😊

A tudományos bizonyítás is tévedhet!

Kis-Bob
"😊 Azért ez nem egészen így mûködik, de valoban ha minnél erõsebben manifesztálsz dolgokat, elõbb utobb megjelenik a fizikai síkon, ez egy fajta vallásos közegre lefordítva az "ima" megfelelõje a manifesztácio, azzal a különbségel hogy az imában az ember vágyik rá, hogy de jo lenne Istenem ha ez meg az lenne etc, a manifesztáls meg az hogy egybõl megtermeted, hogy ez már van nekem, és nem kell, az baj, hogy a szokészletem kevés ehezz hogy pontosabban megfogalmazam, bocs"

"ugy értelmezem a "láttotakat" hogy az élet értelme és célja a fejlõdés és tanulás... a "baj" ott van, hogy mikor befejezed az emberi leszületések hadát, nincs vége átkerülsz egy másik körforgásos rendszerbe, bár tény hogy már nem emberként és emberek közé, és ezt nagyon "jo"nak tartom😊"

BOCS! Ne haragudj, nem tudtam, hogy ez bizonyítás. <#confused><#confused>

Ha már az elején szólásokat idéztél: "Messzirõl jött ember azt mond, amit akar."

26 éves vagyok, volt egy halálos balesetem, átéltem dolgokat, ezt már leírtam... ez tapasztalat... nem az én viselkedésem a "gyerekes"...szerintem, ennyit a kölcsönös tiszteletrõl😊 Semmilyen mese, meg mise tartás nincs, csak elmondtam velem mi történt ennyi és nem több... ha ezt nem lehet megérteni sajnálom...
😊

Kis-Bob
Eléggé gyerekes, hogy próbálsz a túlvilágról meg fantasztikumokról misét tartani. Bár szabad országban élünk... Szerintem csupán nem kéne felelõtlenül tényként kezelned ezeket a dolgokat. Még ha(kb.) 14 éves is vagy, akkor sem. Tudod, ami nincsen tudományosan bizonyítva, az csupán elmélet.

Ismét értelmezési probléma, de ez nem az én bajom😊 olvasd el ujra mit irtam mielõtt valami más raksz a számba amit nem én irtam... gondolok, jézus, meg vérfarkas meg mit tudom én mirre asszociáltál...etc... de jo olvasni hogy te megtudod határozzni azt a keskeny határt😊

Akkor inkabb ne.

Viszont a cikk vihar a biliben. Fenysugar, ami atmegy targyakon? Es ez kb. a milliomodik olyan valami, atmegy az anyagon. Es akkor mi van? Ennek semmi koze a klasszikus "klonozas" es "teleportacio" fogalmakhoz. Csupan egy olyan jelenseg, amit meg nem ertunk igazan. Nehany ehenkorasz tudos ilyen fellengzos szavakkal akar penzt talalni a gyermekded kutatasaihoz. LOL

A tobbi faxsaghoz, mint pl: "Egyébként a vérfarkasnak vámpiroknak stb biztos hogy van vmi alapjuk különben nem lennének a legendák." - es Maria tenyleg szuz vol. Meg azutan is, hogy megszulte Jezust. Oregem, az elenk fantazia es a butasag kozott azert van egy nem is olyan keskeny hatar, aminek ti a rossz oldalan tenferegtek.
Nem nézett senki sci-fi, világosan le írtam a dolgokat, de ez már értelmezési probléma😊 Akkor induljon a Flame...

😊

Persze nagyon jo volt...

Kis-Bob
Én már próbáltam elmagyarázni nekik, h túl sok sci-fit néznek, de nemm hittek nekem... 😄

Jó volt az anyag, mi? <#nyes>
Kornan
"40 évvel ezelõtt a Star Trek egyik klasszikus részében Kirk kapitányból két változat sugározódott vissza az Enterprise ûrhajó transzporter szobájába."
És mi lett szegény második Kirk kapitánnyal?Nem láttam azt a részt.Biztos az életét áldozta egy klingon támadásban.
Indestructible
üdv, mi a lapod neve?

egyébként fura ez a hit dolog, tehát ha nem vagy "alkalmas" a hitre, nem is részesülsz a túl világ "áldásaiból" megszünsz simán?

meg -> mert

Talán meg mi nem véletlenül vagyunk itt, õk meg ott. Nekünk itt van dolgunk. Persze azt sem jó, ha totálisan anyagelvûek leszünk (hiszen az anyag fogalmát is mi találtuk ki, mármint a klasszikus fizikai formájában). Kiegyensúlyozottság...

Neked is, várom a kérdezõ levelet...!

Üdv
😊

Jó rendszerezést! Vagyis szép álmokat! :-)

Nagyon sokan vagyunk ezen a bolygon is...

Nem félek.:-) Kíváncsi vagyok.:-) Van 1 videóm amin 1 beszél ,de a végén meghal.:-((( Betegen fogták el szegényt.:-((( Megfullad vagy mit csinál. Miközben vallatják, még bocsánatot is kér amiért akadozva beszél. Titkos videó, úgy kaptam. neten még nem találkoztam vele de felteszem.

Háttõ láttam olyat hogy magyar nõ anno francia volt és elmentek a faluba ahol anno 1 ház állt de ma istálló, és megmondta milyen volt a járólap,felszedték az istálló deszkáját és tényleg olyan volt a járólap.

minnek elbeszélgetni velük, ha elõbb utobb azzá válsz, a nagy körforgásban😊 Amugy megint egy mondás... "Vigyázz mit kívánsz"

😊

Ezért is fog utatat törni magának a Qvantumfizika😊

Fizikai-nem fizikai...tudod 1 kis szürkével szívesen elbeszélgetnék,olyan értelmesnek tûnnek.<#alien><#alien2>

okés, és köszönöm, kevesen értik mit irok, mert tényleg sok mindenre nincs megfelelõ szo, meg hülyén is szoktam fogalmazni, neten fõleg😊

Na de az is csak egy hit, hogy "szellemek márpedig nem lehetnek", stb. Gyõjteni kell a megfigyeléseket, és levonni a következtetéseket. A fizika is kísérletekkel ellenõrzi az elméleteket, ill. elméleteket gyárt a nem várt kísérleti eredményekre. A napi szinten kutató fizikusok sokkal nyitottabb szemléletûek, mint akik csak beszélnek róla. Utóbbiak sokszor le is vannak ragadva a klasszikus fizikánál.

Így is felfogtam azért.:-)

Így is "szolnak" elegen, az eredmény meg már ismert😊 Amugy nem az a kérdés hogy van e élet a halál után, hanem hogy van e "élet" a halál elõtt😊 A kérdés költöi😊

Arra válaszoljon nekem vki hogyha van lélek meg ilyesmi, akkor miért nem jönnek vissza szólni hogy heló emberek van élet a halál után és ez és ez fog történni stb?

😊 Azért ez nem egészen így mûködik, de valoban ha minnél erõsebben manifesztálsz dolgokat, elõbb utobb megjelenik a fizikai síkon, ez egy fajta vallásos közegre lefordítva az "ima" megfelelõje a manifesztácio, azzal a különbségel hogy az imában az ember vágyik rá, hogy de jo lenne Istenem ha ez meg az lenne etc, a manifesztáls meg az hogy egybõl megtermeted, hogy ez már van nekem, és nem kell, az baj, hogy a szokészletem kevés ehezz hogy pontosabban megfogalmazam, bocs

Egyébként a vérfarkasnak vámpiroknak stb biztos hogy van vmi alapjuk különben nem lennének a legendák.
Pl. simán el tudom képzelni hogy vmelyik vadász a középkorban bekattant csinált magának egy tuti kis farkasbõr ruhát, meg a fejére tett egy kitömött farkasfejet, aztán esténként legyilkolt pár falusit, néhány szemtanú meg csak annyit látott hogy egy farkasfejü emberforma volt a tettes. Ebbõl aztán figyelembe véve az akkori körülményeket nagyon gyorsan szép kis mese kerekedhetett, megtoldva még az azóta eltelt pár száz évvel, és már ki is alakult a vérfarkas legenda.

<#vigyor2><#alien><#alien2>

:-D Tudom jól hogy honnét származik.:-D És én csináltam egy otthon megépíthetõ alufóliás verziót ami épp úgy mûxik! :-)

"Vérfarkas"? Azért vannak olyan dolgok, amiket tényleg csak az emberi fantázia hozott létre. 😊 Nem mondom, hogy ezt is, csak... lásd #94.

Akarok 1 kiló aranyat akarok 1 kiló aranyat....:-D Ha jól tudom a legtöbb "csoda" is úgy jött létre pl szobor könnyezések, hogy tömegek hittek benne, ami materializálódott.

Én nem tom melyik lépcsõfokon vagyok és hányadik emeleten.:-) De ezek a dolgok nagyon érdekelnek /mindíg is érdekeltek amióta tudom az eszem. Ez és a számítástechnika/ és némi mérlegelés után hajlandó vagyok elfogadni ha van benne némi ráció.

Na nekem már csak egy vicc jut eszembe errõl az egészrõl:

Kohn tévedésbõl meghal, ezért Isten visszaküldi a földre.

Amint visszetért, elrabolja a KGB.
- Na Kohn, létezik Isten, vagy nem?
- Létezik.
- Hmm. Itt van 1 millió euró, de mondja mindenkinek azt, hogy nincs!
- Rendben.

Még aznap elrabolja a Vatikáni Titkosszolgálat.
- Ugye van Isten?
- Nincs.
- Itt van 1 millió euró, de mondja mindenkinek az, hogy van.
- Jól van.

Másnap a CIA rabolja el Kohnt.
- Na Kohn, tudjuk a KGB-nek és a Vatikánnak adott válaszát is. Most mondja meg õszintén, van Isten, vagy nincs?

- VAN, DE NÉGER!!!

<#eplus2>

lehetséges, de én ugy gondolom, hogy bevonzom azokat, akik errõl akarnak beszélni velem, mármint az életben, ezt tapasztalom mostanság, én nem beszélek rola, csak ha szóba jön hogy "...hallottam veled mi történt..." címû😊