Közeledik a teleklónok támadása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ne keverjünk mindent ide (/össze). A vitálitásmérõre amúgy is sokan reflexbõl ugranak. Azt tudtad amúgy, hogy az alapötlet nem épp Egelytõl származik, õ csak egy elektronikus mérést tett hozzá? Na de mindegy, lényeg nem kell mindent összeönteni, mert abból moslék lesz.

Ördög, Sátán, meg démon és egyéb baromságok nem léteznek, ezeket mi "teremtjük", hogy vérfarkas meg etc, nem tudom, sok faj van amit nem ismer még az ember...

Elnézést a Sorokért:)

Amugy ha fizikai világban nem is tud mindenki "mozgatni" dolgokat, a szellemiben igen csak😊 Amugy mi magunk teremtjük ezt a röszmeteg világot olyanak amilyen, van aki tudatosan, van aki tudatlanul, de mindenki benne van a "buliban"😊 Szoval Ovastosan a Manifesztáciokal😊

Csak tudnám ezekkel a kukaságokkal hogy vérfarkas+vámpír+ördög mi belõlök az igazság.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Tényleg ne írt ilyeneket, mert ehhez több lépcsõfokot kell lépni, viszont ha túl korán hall ilyet valaki, és fõleg úgy, hogy "ez így van", az egy görcsös elutasításba fogja vinni magát, ami káros, nem hasznos.

Discowery chanell most!!!!!
Témába vág.

egyet értek

Hát..ezt mindenki mert annyira könnyû.:-) Én elõször 1-2cm-rõl most már 1-2 m-rõl.:-) Csak 1 hét gyakorlás és némi koncentráció kell.:-) Videót is csináltam.:-) aztán jöttek a hülye dumával hogy mert a szoba egyik oldala melegebb azért mozoghat. Mondtam hogy ha nem koncentrálok meg se mozdul, de erre már nem figyelnek a szkeptikusok.

Azért ellenkeznek, mert félnek. Félnek attól, amit nem ismernek. És mert az "urai" akarnak lenni az életüknek. (Persze az csak látszat, hogy azok, fõleg így.)

értem, köszi😊 de mivel minden energiábol áll ebben a fizikai világban is, mindent lehet mozgatni, persze ezt nem mindenki tudja megcsinálni😊

1 kerék 1 mágne tengelyen és ahogy odateszed a kezed vagy koncentrálsz elkezd forogni. Na majd elküldöm hogy lehet házilag 5Ft-ból megcsinálni.:-) 16ezer ropi amúgy mert van benne fordulatszám mérõ.

nincs semmi elkötelezetségem😊 annyi van, hogy megtapasztaltam "pár dolgot", átéltem, ennyi csak

Kis-Bob
Én is pontosan errõl beszélek. "A tudomány alapvetõ feladata a megismerés, nem a hitek bizonygatása."

A tudomány azzal a gond, hogy szinte mindenki Szentírásnak vesszi, aztán rendre kiderül hogy elmélet ma már nem állja meg a helyét és ujabb elméletet gyártanak, majd az is elavult lesz, de sokan inkább a tudománynak "hisznek"😊

Kis-Bob
Én ezt nem így látom. Nem bizonyít semmit. Csak egy cselekvés. Látom, hogy ti nagyon elkötelezettek vagytok a témával kapcsolatban.

Nem ismerem

"a tudomány és a lélek közötti ellentéteket" - ezt inkább úgy mondtam volna, hogy a klasszikus fizika és a lelek létezését nem kizáró világkép ellentéteit, mivel pl. a kvantumfizika sokkal többet enged meg, mint a - máig sokak által "a valóság"-nak hitt - klasszikus fizika... Aztán az is egy dolog, hogy mit gondolnak a fizikusok, de pl. egy biológus, vagy pszichológus attól még szépen végezhti a kutatásait, rendszerezheti a megfigyeléseit, és ha valami olyasmit talál, ami létezik, bár elvileg nem szabadna léteznie (ma ez a kvantumfizikusokkal is gyakran megesik, már nem áll meg az eszük tõle 😊 ), akkor már nem az a módi, hogy akkor felejtsük el az egészet. A tudomány alapvetõ feladata a megismerés, nem a hitek bizonygatása.

Ja, az, hogy nem mindenkivel történik meg, nem bizonyít semmit.

Egely vitalitásmérõrõl mi a véleményed?:-)

Nem biztos hogy azok "bolondok"😊 De ez is azt bizonyitja mármint a temetési szertartás, a lélek jelenlétét!

És honnét tudod hogy a bolondok bolondok? Mert ezt is megfordíthatjuk.:-)

Kis-Bob
Honnan tudod, hogy nem az érzelmi kötõdés miatt temették el a halottakat? Ha elveszítesz valakit,akkor hajlamos vagy olyan dolgokat is elhinni, ami talán nincs is. Egyetlen vérzõ fal sincs, ami tudományosan is megállná a helyét. Mindet tudták bizonyítani, hogy minek a következtében történt.(nem vér volt). A bolondok is hallanak beszélgetést. Mégsem biztos, hogy a szellemeket hallják.

Onnan hogy nekik, több kapcsolatuk volt a szellemi világal, mint nekünk, mi most a fizikai világba vagyunk bele mélyedve, de ahogy láttam ez nem lesz sokáig így😊))

OKOK! :-)) az én mail címem roliika*freemail.hu kémbotok miatt raktam *-ot amúgy kukac van ott.

no igen, a vicc az hogy amiben élünk, és tanulunk a fizikai világ a nagy hallucinácio, és nem a szellemi, de ennyire mélyen nem akarok belemenni mert az Flame gyanus lenne már😊

Ja meg magától vérzik a fal magálól süllyed meg a padló magától van beszélgetés mikor nincs ott senki...nézd...õsember is tudta a lélek fogalmát mert eltemette a halottakat. Õk honnét tudták? Töritanár se tudott rá válaszolni.

Ezt leírom majd neked ha érdekel, csak nem akarok senkit sem megbántani vallásos érzelmében... mert mi tagadás nagyon sok vallás torzít, nem hiába, az igazság fájdalmas dolog😊

Az a memóriás dolog max. a hosszútávú emlékezet lehet szerintem. Egy agysebésznek ez nem is feladata, neki az anatómiát kell igazán ismerni, és csak nagy vonalakban a többit. Sokmindent nem tudnak az agyról, de ugyanakkor sokmindent meg már igen. Az alacsonyszintû kémia mellett én most olyanokra gondolok, hogy pl. a szembõl, fülbõl érkezõ információk milyen "információs úton" haladnak az agyban (miközben alaposan átalakulnak), és hányfelé szórodnak szét, stb. Pl. már eleve a szembõl nem egy sima színes pixeles kép megy az agyba, hanem különféle formai elemzések alapján létrejött adathalom. Ami mi "látunk", az igazából már egy agy által létrehozott tér, ami nem feltétlenül egyezik meg a valósággal, pl. sokszor nem azt látjuk, ami a szemünk elõtt van, hanem amit látni akarunk, stb.

A szellemi világal ugymond az a "baj" hogy nem mindenki láthatja, ez olyan mint az Akasha kronika nem mindenki olvashatja, igaz, hogy egyre több az ESP emberke már a földön ez kevés még😊 Sokaknak elég csak a 3d... és nem is fognak látni, hallani, érezni, dolgokat meg, még nem érettek meg rá, addig csak gunyolják, és ki röhögik az embert, közbe meg😊

Aki most azon filózik hogy kinyírja magát és választ mást közlöm hogy nem így megy! Pokol nincs,de valami tisztítótûz, vagy átmeneti pokol az bizony van ahol a lelket megkínozzák vagyis megtisztítják...legalábbis ezt páran mondták pl barinõm is csak nem igazán értem. Lényeg ne nyírja ki magát senki semmilyen esetben sem mert nem éri meg!

Kis-Bob
És mivel magyarázod, hogy azok tényleg szellemek? Honnan tudod biztosan, hogy azok 100%-ig szellemek? Mi van, ha az objektíveden ül egy piszok, amin megtörik a fény? vagy mi vn, ha hibás a CCD? vagy mi van, ha rossz a film?

Amíg nem mered kimondani nem is lesz, nem teremted meg... megint egy hülye mondás, de ide vág😊 " Ha ugy gondolod tudod, akkor tudod, ha ugy gondolod nem tudod akkor nem tudod. Mindkét esetben igazad lesz"

😊

Minden lehendõ gyerek kiválasztja a szüleit, a körülményt hogy hová szülessen le a fejlõdés szempontjábol, és mivel nagyon kevés az olyan emberi életut ami ugymond "teljes" volt, szinte mindenki hozz magával tartozást "karmát" a köv életébe, ilyen értelemben a sorsod megvan írva, de a jövõd nincs, azt te formálod

Nézd...hogy nincs az kizárva 100%-osan. Szellemeket mivel magyarázod mert ezt a lélek dolgot félre lehet de amirõl van kép videó hang azt már elég nehéz. Szal valami van...csak nem tudom pontosan mi. De talán jól is van ez így.:-)

Hát... szerintem az embernél mocskosabb lény nem igen van a Világegyetemben, legalábbis amit "láttam"😊 Amugy mindenfelépp, ugy értelmezem a "láttotakat" hogy az élet értelme és célja a fejlõdés és tanulás... a "baj" ott van, hogy mikor befejezed az emberi leszületések hadát, nincs vége átkerülsz egy másik körforgásos rendszerbe, bár tény hogy már nem emberként és emberek közé, és ezt nagyon "jo"nak tartom😊

Az ugye igaz, hogy születés elõtt dönthet az ember a majdani sorsáról? /Nagyon hülye voltam akkor/ :-))

Kis-Bob
ezer meg ezer példa és ellenpélda van ezekre a dolgokra. Éppen ezt akarom elmagyarázni. Nem azt mondom, hogy nincs. Csak egyszerûen nem merem kimondani, hogy van, mert lehet, hogy nincs.

Ez tök olyan mint a Mátrix.:-) Végsõ cél egyesek szerint a szuperlénnyé válás és állítólag a Föld a öbbi volághoz képest qwa jó hely,nem tom ebben van-e valami.

Rendben szívesen válaszolok, ha nem is gyorsan, de válaszolok😊 Amugy semmi "gond" a halálal, a születés szerintem fájdalmasabb...😊 De mint mondani szoktam már nagyon unnom a folyamatos leszületést, egy szintet akarok lépni elõre😊

Na..jajj neked! :-D köszi a mail címet holnap faggatlak is ha ráérsz válaszolni majd.:-) Amcsiknál jópénzért megpörgetik az embert úgy hogy leájjon a szíve majd újraélesztik hogy megtapasztalhassa. Az a gáz hogy van aki látta és vissza akar oda menni.

+szíved joga

Van egy mondás "...aki hisz az nem tud, aki tud az nem hisz"😊 Persze szíved azt hinni amit szeretnél, de egy buta példát írnék az esetre amit irtál, minden nap álmodunk és nem emlékszünk rá...

Vannak akik kérik a törlést.:-) Vagy nem emlékeznek egyszerûen.

[email protected] él... nyugodtan fagass😊

😊 igazad van, én már ott tartok, hogy csak annak mondom el személyesen, akinek megfelelõ szinten van, ez ügyben... mert ha nem, felesleges energiát vesszitek el és rend szerint veszekedés lesz egy olyan dologbol amit én megtapasztaltam és amit a vitapartner meg nem...
😊

Kis-Bob
Pont a közelmúltban néztem meg egy, az ezzel a témával foglalkozó filmet. Szitakötõ címen fut. Nem mondanám tudományosnak, de pontosan a tudomány és a lélek közötti ellentéteket vagy kapcsolatokat feszegeti. Többek között felvetik benne, hogy az agy a szív halála után még mûködik egy kis ideig. Befogadja az utolsó jeleket, és értelmezi is azokat. Ezek tárolódhatnak a memóriában. De ennek az ellenkezõjét is jól megmagyarázták. Hát nem tudom. Talán, talán nem. Egyébként van egy ismerõsöm, aki szintén volt klinikai halál állapotában. Szülés közben leállt a szíve. Ráadásul elég sokáig. Nehezen élesztették újra. Õ határozottan állítja, hogy semmi sem történt vel, és nem látott semmit. Nem szállt ki a testébõl. Bár errõl addig nem mondok véleményt, amíg én át nem élem. ( bár remélem, hogy egyhamar nem kerül rá sor) Egy szó mint száz, szeretném hinni, hogy igaz, de nincsenek tényleges, tudományos bizonyítékok egyik oldalra sem.

Mailcímed megadnád? Kiszeretnélek faggatni ha nem bánod! :-) És feltenném a netre ha engeded.De ha nem az se baj de érdekelne.:-)

Ja..aztán jönnek hülyeségekkel hogy kevés volt az oxigén az agyban és hallucináltál,hát ilyenkor szoktam az embereket elküldeni a bánatba. De az ilyen szkeptikusokat beültetném 1-2 templomba pár órára ami sírra épült vagy pár angol kastélyba aztán megnézném mit nyilatkoznak utána...:-)

Én sok mindenkivel találkoztam, bekapcsolodtam egy beszélgetésbe, komoly volt, elõzõ életek, lehetséges, jövõképek, bolygorendszerek, etc sok mindent "láttam"... Nostrademus épp ezt "bizonyítja"... hogy nem minden jött be neki, lehetséges jövõképeket láttot, mi bejött és mi nem...

Amúgy én senkin nem akarok semmit számonkérni.:-) Majd ha eljön az ideje kiderül.:-) És onnét már nincs visszaút...ebben az életben.

Nostradamusnak mégis sokminden bejött persze voltak téves jóslatai,de több volt a valós..na õ hogy csinálta? Neked is volt vezetõd odaát? Láttad te az arcát? Barinõm nem.